I rymden finns inga känslor

Idag var jag på en förhandsvisning av filmen I rymden finns inga känslor. Jag fick en kupong för två gratisbiljetter i VeckoRevyn och tog med mig min lillebror eftersom han så gärna ville se den filmen. Och den var så sjukt bra! Skrattade hur mycket som helst flera gånger. Dessutom var den jättegullig också, och känslosam. Allt på samma gång i princip. Men så jävla bra! Se den.

Och Bill Skarsgård i bara handduk runt höfterna är en rätt så trevlig syn kan man ju tillägga...

<3


First day in school

Idag började jag skolan igen. Och konstigt nog, trots den lilla sömn jag fick inatt, så var jag pigg och glad när jag vaknade klockan sju. Började klockan tio i datasalen med fina mac-datorer, och efter en föreläsning om typografi fick vi leka med en text i InDesign. Jag tycker det är riktigt kul med sånt där, och tror att hela det här året kommer bli väligt intressant! Men det bästa var ändå att träffa alla i klassen igen. Underbara människor! 

<3 

Lite hudvård

Idag köpte jag lite hudvårdsprodukter på HM. Och annat som behövdes...



¤ Nivea Happy Time Body Lotion
¤ Nivea Young Face Scrub
¤ Nivea Young Cleansing Gel
¤ Nivea Young Toner
¤ Proffs Hårspray
¤ HM Nail Polish Remover
¤ HM Hand- och Nagelcreme
¤ 2-pack 60 den Svarta Leggings  

Sen köpte jag ett tvåpack leggings och sminkborttagningsservetter till lillasyster också.
Ska verkligen försöka få min hud bra nu. Jag har alltid haft rätt bra hud, men så fort jag får någon liten finne så petar och klämmer jag så att det blir som sår istället. Inte jättedramatiskt egentligen, men vill ha finare hy ändå.  

<3


Omformaterat och klart!

Oj, oj, oj... Nu har jag suttit nästan hela kvällen med den här jävla omformateringen. Säkerhetskopierat inställningar och formaterat om hårddisken. Slutligen. Äntligen. Det tog lite tid... Kan man väl säga. Styvpappa hjälpte mig med säkerhetskopieringen och så, sen lyckades jag formatera om hårddisken. Men jag var nära att få nervsammanbrott flera gånger under processen. Massa saker gick fel och jag trodde att allt skulle gå åt helvete, men det gjorde det inte så nu är jag glad och kan pusta ut.

Måste nog sova rätt snart också eftersom skolan börjar imorn. Shit vad det känns konstigt... Men bra ändå. Blir askul att träffa alla man inte sett på så länge och tror dessutom att det kommande året kommer bli jävligt kul! Så det ses fram emot. Börjar tio imorn. Inte så farligt tidigt, men med tanke på att jag vant mig vid att sova till tolv blir det nog rätt brutalt ändå.

Nej, nu fan ska jag se till att somna. Snart. Nu. Snart. Om en liten, liten stund.
Chillz!
<3


Yesternight

Igår var jag ute, som sagt. Det var inte alls planen från början men det blev så i alla fall. Kul hade jag. Mötte upp Catta, en tjej från jobbet, i skanstull. Vi åkte först till Söderhof (eller Hellströms, som det numera heter) och tog en varsin billig öl. Tanken var att vi skulle möta upp några andra där men eftersom det var alldeles för mycket folk och vi inte tycker att Söderhof är världens skönaste uteställe gick vi vidare till Arken. Assoft musik där. Vi startade dansgolvet själva, jag, Catta och hennes syrra, och dansade tills de stängde vid ett. Då drog vi vidare till Kvarnen där det också var packat med folk. Men vi stannade där tills stängning och dansade loss. Sen åkte vi hem till Catta och sov. Hon bor jättenära både uteställena och jobbet så då kändes det lite onödigt att åka hem och sova.

Jobbade idag från ett till halv sex. Mådde ju inte superbra men det gick okej i alla fall. Ingen större fara där. Efter jobbet har jag bara suttit i soffan och degat, och ska fortsätta med det till jag ska sova.

Gårkvällen var i alla fall väldigt trevlig och jag är glad att jag gick ut även om jag egentligen inte skulle.
Peace out!
<3

This wierd place I call home

Min förort är bra konstig ibland måste jag säga... Just nu hörs flöjtljud utanför köksfönstret. Men jag vågar inte riktigt sticka ut huvudet för att kolla vem det är som spelar. Man vet aldrig vilka galningar som hänger här i krokarna.

<3

På väg ut!

Egentligen skulle jag inte gå ut idag, men sen fixade lillasyster mitt hår och smink så fint att jag kände att jag var tvungen. Man kan ju inte wasta snygghet liksom. Ser ut såhär:







Nu drar jag!
Chillz!
<3

Trance

Okej, det här kan komma som lite av en shocker för vissa som känner mig. För känner man mig vet man att jag mest lyssnar på rock i olika former, lite hårdare sådan oftast... Och numera lyssnar jag ju också en del på annat, inom hip-hop finns det ju alltid låtar jag gillar till exempel. Men någonting de flesta kanske inte vet, är att jag ÄLSKAR sån här musik:

Lost in the Underworld - Trancepulse inc.



Av någon anledning köpte jag en skiva som hette A trip in Trance 2 när jag var på MediaMarkt för ett flertal år sedan. Det är en dubbel-CD där den första låten på skiva ett är den ovan, och resten i samma spår. Så sjukt najs... Min mamma gillar det också. Haha. Men jag vet inte riktigt vad de andra i familjen tycker om det...

Alltid när jag lyssnar på den här musiken nu har det en helt egen känsla, eftersom jag hade det på i bakgrunden i flera timmar när jag läste Lord of the Flies, som vi var tvungna att läsa i engelska i tvåan på gymnasiet. Och jag tyckte jävligt mycket om den boken. Men i alla fall... Vet inte vart jag ville komma riktigt, men min big revelation var att jag också gillar trance-musik ibland. Haha.

<3

Hur tänkte du nu, mamma?

Mammas vän ska låna en av våra resväskor om några dagar. Då kan jag ju förstå att hon vill ställa fram den, möjligtvis... Men, är det verkligen nödvändigt att ställa den mitt på hallgolvet, när hon ändå inte ska lämna den just nu? Bobo tyckte också att det var lite knasigt.



Ja, mammor är knasiga ibland.

<3

Time for a change

Nu har jag haft samma bloggdesign väääldigt länge. Har funderat ett tag på att förändra den igen. Lite i alla fall. Lillasyster brukar ju göra det åt mig, men hon kanske har tröttnat på mig vid det här laget. Jag står alltid brevid och säger exakt hur jag vill ha det och då får hon ju inte göra så mycket roligt ändå... Ska fråga i alla fall. Annars får jag väl lära mig att göra det själv för en gångs skull.

<3

Me and da kitty just chillin



Simba sover alltid i så sköna poser. Som denna. 
Själv sitter jag fortfarande i sovtröjan och mjukisbyxorna och bara chillar. Ska fortsätta med skoluppgiften jag började på igår sen... Men inte än. Orkar inte. 

<3 

Rainman twins

Jag är helt rörd. Såg nyss en dokumentär på femman som hette "Rainman twins" och handlade om två autistiska tvillingsystrar och deras liv. Flo och Kay hette de, och mindes typ allt som hänt i hela deras liv. Om man nämnde ett datum vilket årtal som helst kunde de säga vad det var för dag den dagen, vad det var för väder, osv. Om man nämnde ett låtnamn från 60-80-talet visste de vilken artist som gjort låten och när. Så sjukt intressant, och väldigt rörande som sagt.


Flo och Kay, the rainman twins. 

<3

...

Jag är trött, men kan inte sova.
Jag ligger vaken i sängen med en längtan i mitt sinne.
En längtan efter att inte vara ensam.
En längtan efter dig.

Jag tänker att jag ska skriva.
Bara för att få veta hur du mår.
Bara för att du ska skriva tillbaka.
Så jag vet att du fortfarande finns.
Men sen ångrar jag mig.

Det var ju mitt fel den här gången.
Och då blir allt helt plötsligt så mycket svårare.
Det som innan bara hände känns numera omöjligt.

Och jag önskar att du kunde förlåta som jag gör.
Och jag önskar att du kunde känna som jag gör.
Och jag önskar...

Jag önskar att du stod utanför min dörr och väntade på att få komma in.
Så att du kunde säga att du också vill.

...


Trött som fan

Har inget vettigt att skriva om nu egentligen, för jag kom hem från jobbet för dryga timmen sen, och där hände inte mycket. Reggade lite kunder och ringde lite. Segt var det. Sen fick jag en halv kaka och blev glad. Haha, nä, men som sagt. Är bara jävligt trött nu. Lite hungrig också... Ska kanske hitta nåt att snaska på innan jag sätter på tv:n för min kvällsliga dos av CSI NY och Criminal Minds.

 
CSI-gänget


Criminal Minds-gänget


Och min lilla sötnos, Spencer Reid. Haha.  

Peace out bros.
<3

Jag ska försöka...

Nu måste jag verkligen skriva den där jävla uppgiften. Den ska ju vara inne senast på måndag och jag har inte ens börjat. Ska försöka göra det så enkelt som möjligt för mig själv och bara ordbajsa, typ. Men först måste jag läsa igenom lite ur en bok som vi ska ta exempel ur till uppgiften. Ska försöka börja snart.



Kvalet inför valet. Kul. Verkligen intressant...

<3

All natural

Jag tjatar och tjatar om mina naglar... Börjar nästan bli trött på mig själv. Men de har ju aldrig varit såhär långa och fina förut! I alla fall har jag låtit de färgglada nagellacken vara ett tag nu och kör på naturliga naglar med lite genomskinligt nagellack över.



Love them!

<3

Good job!

Under nästan hela sommarlovet har jag lyckats hålla en ganska bra standard när det gäller att vakna i tid, trots att jag flera dagar har varit ledig. Då har jag blivit trött tidigt och däckat vid typ elva även då jag gärna velat vara uppe längre. Men nu... Nu har mina gamla vanor kommit tillbaka igen, lagom till skolstart. Jag går inte och lägger mig tidigare än ett på natten och vaknar vid tolvtiden nästan varje dag. Thats stupid.

Dessutom har jag fortfarande en uppgift kvar att göra innan skolan börjar igen. Jävla politik och val och grejer... Man blir så trött på det. Eller, jag blir. Och det är självklart det det handlar om också. Djupgående analyser av valbevakningen. Kill me. (skoja bara. Fan, lillasyster har fått mig att bli paranoid nu också. Hon tycker att man alltid måste säga "Jag skojade bara" efter att man har sagt nåt om att dö eller så. Annars jinxar man väl sig själv på nåt sätt. Så nu måste jag.) Vart var jag? Ja. Helvetesuppgiften. Och inte förrän nu är det jag har insett att jag faktiskt börjar igen på MÅNDAG. Det är inte ens en vecka kvar... Det som har känts så avlägset så länge är helt plötsligt här, och som jag listat ut redan innan är jag ute i sista sekunden, som vanligt.

Jag babblar på. Det betyder att jag faktiskt är rätt trött ändå. Kanske till och med övertrött. Borde nog sova.
Sleep tight babydolls!
<3

Close-Up Båten



Woohooo! Har bokat biljett till close-up båten den 9 september. Ska dit med K och massa av hennes kompisar. Kommer bli grymt! I och för sig lyssnar jag inte på nåt av banden som ska spela, men kryssningar är ju alltid najs, och en rockkryssning kan bli hur najs som helst! Det blir åsum helt enkelt.

<3 

På tal om Travis, look what I found...



Haha, så sjukt söt. Det är Travis Wall som kör de grymma movesen såklart.

Och denna:



Inte så svårt att lista ut vem det är som är Travis i ett gäng med massa tjejer och en kille. Hihi. Söt.

<3

Travis Wall i mitt hjärta

Ända sen han var med i So You Think You Can Dance andra säsongen 2006 så har jag varit helt kär i Travis Wall. Han är en sån jävla underbar dansare, och koreograf. Under den här säsongen har han koreograferat så fina nummer att jag varit nära till tårar när jag tittat på dem. Som ikväll. När Kent och Neil dansade tillsammans. Det var så vackert. Och hemskt.

Det klippet ser du HÄR.

Ett annat nummer som var sjukt vackert var DETTA. När Robert och Alison dansar tillsammans.
Älskar Travis. Underbara människa!
<3

Jävla säkerhetskopiering och omformatering och skit.

Jag blir knäpp. Seriöst. Knäpp på riktigt.
När jag äntligen fått mod nog att formatera om hårddisken till datorn så går det inte. Jag försöker och försöker och fattar ingenting. Så nu ger jag upp ett tag. Vågar inte riktigt mixtra med för mycket själv heller, så ska vänta tills styvpappa kommer hit så får han hjälpa mig. Om jag inte lyckats slå söder datorn i ren ilska innan dess det vill säga.



In other news har jag sån jävla träningsvärk att jag knappt kan röra på mig. Om jag skrattar gör det ont i magen, samma om jag hostar till. Om jag går gör det ont i benen och om jag böjer mig ner gör det ont överallt.

Bra dag idag alltså.
<3

Then how come I don't have a boyfriend?

Tydligen är jag ju bäst i test:



Ja, som kulörtvätt då alltså...

<3

Lite nyttigare

Jag har kommit på att jag borde äta lite nyttigare. Så jag försöker i alla fall.



Ett äpple och cashewnötter. Bra skit.

<3

Fotat och diskat och klart

Sådärja. Diskade nyss klart så nu är jag klar med allt! För stunden i alla fall...
Var ute i skogen med lillebror och vovve ett tag och försökte ta fina bilder på lillebror. Det är faktiskt rätt svårt, för han ska alltid göra sig till. Men nu gick det bra tycker jag. Visst, det finns en hel del bilder som han ser galen ut på, men vissa blev nog riktigt bra! Ska kolla igenom allt nu.

Anledningen till att jag fotade honom var att mamma ville det. Jag har ju fotat både lillasyster och mig själv innan, och mamma har satt upp bildserier med tre bilder vardera på mig och lillasyster i svartvitt som jag har fotat, så nu vill hon ha tre på lillebror och tre på storasyster också, så hon har alla barnen i svartvitt på väggen.





Vi lattjade lite också...

<3

Så sjukt najs att träna!

Tillbaka från the gym igen. It was awesome. Första gången jag tränade själv och första gången jag tränade på hela sommaren. Mår alltid så jävla bra efteråt även om jag blir helt slutkörd, så fattar inte varför jag inte tränar oftare. I alla fall började jag på löpbandet med att gå i rask takt i tio minuter, sen joggade jag i tio minuter och sen varvade jag ner och gick lite saktare i tio minuter. Efter det gick jag in i gymmet och körde lite ben, insida lår, axlar, mage och rygg. Sen gick jag och bytte om till bikini och så körde jag ungefär tio längder simning. Och sen drog jag hem.

Det var sjukt skönt. Och nu mår jag bra. Lite trött i benen... Haha. Men annars så. 
Snart ska jag ut med hunden och traska en liten stund och sen ska jag diska. Kul. Inte. 
Men jag lyckades i alla fall komma iväg och träna! Femtio poäng till mig! (Ja, jag är värd femtio)

Later dudes.
<3
 

Off to the gym!

Nu jävlar! Har städat i ordning rummet och gjort mig i ordning, och nu, nu ska jag fan träna. För första gången på hela sommaren. Ska fan bli asnajs.





<3

Chill

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har mest varit hemma hela dagen, men åkte iväg en stund för att träffa J och snacka lite skit. Vi träffades i Gullmars och åkte in till stan, sen gick vi ner till Fridays i Kungsan och åt lite god mat och satt och snackade ett tag. Trots att vi inte gjorde nåt speciellt eller var där särskilt länge var det mysig. Alltid trevligt att bara träffas och prata lite.

Men imorgon tror jag inte att jag ska ta det så lugnt. Nu börjar det verkligen bli dags att träna igen. Har ju inte använt mitt träningskort på hela sommaren, och behöver verkligen komma i form. Så tänkte försöka pallra mig till simhallen imorn. Kanske springa lite på löpbandet, träna lite mage, ben och rygg och simma en stund. Ska verkligen försöka. Nej, jag SKA. Jag måste. Även om det inte är lika kul att träna ensam som med J. Men hon jobbar ändå imorn så det går inte. Och så måste jag städa upp lite i rummet också. Har börjat se ut som en jävla röra här igen så får rensa ut lite kläder... In med det i klädkammaren igen!

Och nu, nu ska jag nog sova snart. Börjar bli trött.
Guddnajt!
<3

Sorgligt värre

Jag lyckades hyvla av halva min ena tumnagel imorse. Sjukt sorgligt. Haha. Jag som sparat så länge och fått kommentarer om mina fina naglar, så går den av! Jävla skit. Var ju tvungen att klippa ner den andra också så den var lika kort. Nu är de som två små stumpar. Jag vägrar klippa ner resten...
Jag bryr mig inte så mycket egentligen. Men... Ja.

<3

Trött, äntligen.

Igår kunde jag verkligen inte somna. Det var svårt. Jag bara fastnade i mina egna tankar och kunde inte komma loss. Väldigt jobbigt. Men nu, inatt, är jag riktigt trött. Ska blir sjukt skönt att sova. Och sjukt skönt att vara ledig hela dagen imorn, och i övermorn, och dagen efter det... Soft. Fast sen måste jag ju jobba igen. Men det gör ingenting nu.

För nu ska jag sova.
Sweet dreams!
<3

Jag ska måla hela världen, lilla mamma

Ännu en kreativ kväll. Har suttit och målat idag igen. Eller ja, inatt, typ. Skulpterade lite innan också men det blev jag inte helt nöjd med så det får vara. Men blev nöjd med målningen (teckningen? vet fortfaande inte vad jag ska kalla det). Ni kan ju få se:



Det är som en afrikansk savann, med min egna lilla twist, kan man väl säga. Jag gillar det. Målad med akrylfärger på ett akvarellpapper i A4-storlek. 

<3

För långt

Numera kan jag inte ens se ditt namn utan att bli helt ställd.
Kan inte tänka, kan inte skriva, kan inte prata.
Helt. Jävla. Ställd.

...


Pre-work

Jag har vaknat tidigt (ja, relativt tidigt) idag för att hinna förbereda mig innan jobbet. Egentligen behöver jag väl inte mycket mer än en timme, men det är skönt att bara kunna sitta och slappa vid tv:n ett ta också. Just nu kollar jag på Gilmore Girls. Trevligt program.  



<3

Punkt-behandling

Jag ser sjukt löjlig ut vissa nätter när jag går och lägger mig. För jag försöker få bort prickarna i mitt ansikte... Som oftast är mest självförvållade eftersom jag aldrig kan hålla mig borta från att pilla så fort jag ser början till en finne eller pormaskar eller nåt sånt. Så just nu ser jag ut såhär:



Extremt hett, eller hur? I think so...
Jag själv skulle vilja kalla det för "punkt-behandling". Alla små punkter som behöver tas bort behandlas var för sig... Eller nåt sånt. Haha. I alla fall. Har nån slags kräm i ansiktet som innehåller zink och grejer. Det torkar ut, och funkar faktiskt bra tycker jag. Shit vilken bra skönhetsbloggare jag skulle vara, typ: "...Duuh, den innehåller typ zink. Har mamma sagt i alla fall. Jag tror det är bra av nån anledning... Testa! Har glömt vad den heter och vet inte vart den finns men ändå liksom..." 

Nu ska jag kolla lite grejer på datorn och sen sova. Är inte det minsta trött, men ska jobba imorn så kan inte sova till ett... Så är nog dags att sova snart tror jag. Även om det inte kommer bli lätt.

Sov sött!
<3

Upp



Idag tittade vi på världens sötaste film. Upp. Så sjukt mysig. Lite sorglig, väldigt rolig och extremt gullig. Både jag och lillasyster har velat se den jättelänge så det var på tiden att vi hyrde den. Och den var, som sagt, så bra! Vi kollade allt extramaterial efteråt också. Sjukt coolt. Gänget som gjort filmen var på en inspirationsresa inför filmen innan de började med allt, och man blev så inspirerad av att se det. Jag blev sjukt sugen på att åka dit själv. Ascoolt! Bottom line: Se filmen!

<3

Kreativiteten flödar

Jag vet inte vad som hände med mig ibland, men det finns vissa stunder då jag får kreativitetsryck. Nu är en sån stund. Målat en tavla, fotat mig själv, och idag (ikväll? inatt?) målade jag en teckning... kan man väl kalla det. Det är så härligt när man får lusten till att bara sitta och måla i flera timmar. På det sättet saknar jag gymnasiet ibland. Då fick man liksom in en rutin på det. Man visste att man var tvungen att vara kreativ minst en gång i veckan under tre års tid. Då gjorde jag massa saker, nu gör jag nästan ingenting. Bara när jag orkar och känner för det. I alla fall satt jag och lillasyster och målade lite, och detta är vad jag åstadkom:



Inte sådär jättespeciellt, men jag är nöjd. Skönt att sitta och pilla med färg på papper ett tag. Målat med akrylfärger på akvarellpapper i A4-storlek.

<3

Seg som en sjömansbiff

Tyckte att det var dags att börja använda såna uttryck. Fast egentligen finns det väl segare kött än just sjömansbiff? Det tycker nog jag i alla fall.

Men, jag är seg. Vaknade för typ en timme sen och har fortfarande bara tagit typ tre steg bort från sängen, och det var för att öppna ytterdörren när lillasyster kom hem från skolan... Börjar känna mig lite lat. Men det är en sån där helvetesvecka vi tjejer får stå ut med typ en gång i månaden nu så då får man vara lat tycker jag. 

Idag känner jag för att bara vara hemma. Sitta vid dator och tv och bara slappa. Kaske hyra film eller nåt. Men helst inte röra mig utanför dörren. Så känns det nu i alla fall, vi får väl se hur det känns när kvällen kommer. 

Nej, nu ska jag nog ta mig en liten promenad ut till köket. Kanske byta ut sovtröjan mot ett linne, vem vet. 
Tills nästa gång, chill out ma frends!
<3 

What the dealio?

Som vanligt söker jag lägenheter som få. Kollar in på bostadsförmedlingens hemsida nästa varje dag för att se om några nya lägenheter annonseras. Nuförtiden vet jag att de enda lägenheterna jag har en chans att få är nittonårslägenheterna, så de är i princip de enda jag söker. Men det har varit ont om ungdomslägenheter annonserade nu ett tag och jag började tappa hoppet.

Men så idag när jag går in på hemsidan så är det hela FYRA ungdomslägenheter som annonseras, tre av dem inne i stan. 'Awesome' tänker jag och kollar in dem. Då märker jag till min förtvivlan att alla de inne i stan var ungdomslägenheter från arton till tjugofyra år, och den enda nittonårslägenheten var den som låg i Vällingby. Jaha. Sikken tur man hade va...

<3

Hang With Me

Robyn - Hang With Me



Den här låten bara växer mer och mer för varje gång jag lyssnar på den. Jag var inte sådär bombsäker på vad jag tyckte om den första gångerna, men den är riktigt fin faktiskt.

<3

Photoshoot med mig själv

Jag har ju nämnt att jag har fotosug men ingenting att fota, och vid såna tillfällen leder det nästan alltid till att jag fotar mig själv. Så blev det idag också. Eller ja, inatt då. Jag känner mig så löjlig när jag håller på och fotar mig själv så därför kan jag bara göra det när alla andra sover. Haha. Det är inte världens enklaste grej ska ni veta. Man måste hitta kläder som man vill ha på sig först, sen ska man både ställa in kameran rätt och få till rätt pose samtidigt som allt annat måste stämma också. Var tvungen att sitta med lampan i ena handen på de flesta bilderna för att ljuset skulle bli bra.

Det är rätt jobbigt faktiskt, och det blir en hel del katastrofbilder där jag ser helt galen ut, men vissa bilder tycker jag oftast om riktigt mycket i slutändan så det är väl värt det ändå. Nu är jag sjukt trött efter att ha gått fram och tillbaka mellan kameran på stativet and all that, så ska typ sova. Ni kan ju få en bild att titta på medan jag sover...



<3

Filmtajm!

Idag har jag gjort typ... Ingenting mer vettigt än att jobba fyra timmar. Resterande tid har spenderats hemma framför tv och dator. Kul tjej. Nä men nu innan skolan börjar tycker jag faktiskt att jag får slappa hur mycket jag vill! Och tänkte fortsätta slappa med lite film. Började kolla på I Love You Philip Morris för några nätter sedan och tänkte fortsätta. Den är bra hittills. Väldigt annorlunda... Men bra. Enligt mig då.



Sen blir det hopp i bingen.
Sleep tight babydolls!
(jag är inte seriös med det där. För er som inte kollar på How I Met Your Mother så kan jag informera om att det hänvisar till ett speciellt avsnitt ur den serien... Såattnivet)

<3

Snygga naglar

Jag är väldigt inne i nagellack. Ibland. Under vissa tidsperioder (dvs när jag tycker att jag har tillräckligt mycket tid att spendera på att måla naglarna). Särskilt under sommaren är det roligt att leka med färger. Det piffar liksom upp. Enkel utväg för mig som inte är så duktig på det här med accessoarer och så... Har fått kommentarer från tjejer på jobbet som tycker att mina naglar är snygga. Och jag är rätt kär i mina naglar just nu också faktiskt... Länge sen de var såhär långa och fina.



Svårt att få en bra bild för allt ser knas ut. Men men... I like it. Dock måste de målas om igen snart.
Haha, jag känner mig så löjlig när jag skriver såna här saker men tänkte att jag kanske borde bli bättre på att uppdatera. Och jag tycker faktiskt om mina naglar...

<3

Sommaren som varit























Kände för att släppa en liten bildbomb. Har varit rätt dålig på att uppdatera här under sommaren så det behövdes. Sommaren har varit fylld av härligheter, från grillning och bad nere vid sjön med familjen till softa stunder med vänner i parker och på uteserveringar, och hoppandes till underbar musik på Peace and Love. En rätt skön sommar har det varit. Men nu börjar den ju faktiskt gå mot sitt slut. Vädret börjar se sämre ut och skolan börjar snart igen. Men jag är nöjd.

<3

Love The Way You Lie

Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie



Så sjukt bra låt. Musikvideon är också grym.
Jag har alltid älskat Eminems musik. Och det är sånt här han gör bäst. Alla de där shake-your-ass-låtarna är inte särskilt bra, men just de meningsfulla låtarna, de som han visar sitt riktiga jag i, de är så sjukt fina. En av mina absoluta favoriter är When I'm Gone. Den brukar jag sitta och sjunga (rappa?) med till. Dock kan jag ju inte riktigt göra det lika bra som han... Haha. Men nästan.

<3

That darn virus

Det verkar inte som att viruset vill försvinna helt från min dator. Jag har försökt nu ett tag med olika antivirusprogram och så, men det kommer tillbaka. Visserligen händer inget speciellt, och jag kan fortfarande använda allt som vanligt, men jag är så rädd för att nåt SKA hända att jag kanske formaterar om hårddisken snart i alla fall. Just nu sitter jag och för över alla bilder från datorn till en extern hårddisk som vi har (tur att inte mina småsyskon är lika fotogalna som jag för då hade det inte funnits nån plats kvar på den externa hårddisken). Ska försöka föra över så mycket som möjligt och fixa innan jag formaterar om. Om jag gör det... Det borde jag göra... Men jag har så svårt att släppa taget om saker att det alltid känns lite jobbigt med sånt där.

Äsch, det klarar jag nog av.
<3

Fotosug!

Åh, åh, åh, jag känner mig så kreativ just nu men jag vet inte vad jag vill göra. Om jag hade någon målarduk skulle jag nog sätta mig och måla, men det har jag ju inte längre... Och det var sjukt länge sen jag fotade. Har ett sånt jävla sug efter det, men det känns rätt meningslöst att gå ut och fota nu eftersom det är sämst väder ute och jag redan har fotat allt som går att fota här i närheten ett par tusental gånger. Försöker övertala lillasyster att leka modell åt mig men hon vill inte.

Vad ska jag göra?! Extremt stort och jobbigt problem...
<3

...

The more I try to forget,
the more I remember.
And I still miss you.

...


Megavirus

Jag har fått nåt jävla virus på min dator. Det är en grej som "låtsas" vara antivirusprogram som ska scanna datorn och hittar massa virus som det ska ta bort, men är egentligen ett megavirus som typ dödar allt. Som tur är var jag smart nog att fatta att det var knas och hittade ett sätt att tillfälligt ta bort den där skiten från min dator, men tror inte det är helt borta än så förhoppningsvis kan min storasysters datasnille till pojkvän hjälpa mig med det imorgon. Lite segt dock att internet inte funkar på mitt användarkonto nu bara för det... Men men... Tur att jag inte var korkad och trodde att det var på riktigt så den dödade allt i hela datorn i alla fall.

Akta er för konstiga virus, folket!
<3

My back is killing me

Robyn - Don't Fucking Tell Me What To Do



<3

A sunny day in finnboda hamn

När jag jobbar på syrrans jobb (som jag antagligen inte kommer göra särskilt mycket framöver) så spenderar jag dagarna ute i nacka. Där är det riktigt fint att sitta och chilla när man har lunchrast och det är soligt.






Ett par skor på vägen...

Idag har jag målat en tavla. Den ska jag ge till styvpappa på söndag när vi ska fira hans födelsedag. Det är en illustration till en dikt han skrivit. Han skriver haikudikter, och det här är en av mina favoriter. Så det var en bra present tyckte jag.

I alla fall så har jag fotat igenom hela processen att måla tavlan, tänkte att ni kanske ville se:






Slutresultatet (om jag inte får knäppryck och får för mig att ändra nåt imorn. Hoppas inte)

<3

Long time no see

Det var visst ett tag sen jag skrev. Det är jag mycket medveten om... Men jag har helt enkelt inte orkat. Har jobbat som ett djur två veckor i rad nu och nu är jag äntligen lite mer ledig igen. Jag är ju nästan aldrig helt ledig, eftersom jag måste jobba för att få pengar. Men men...
Snart är sommaren slut och skolan börjar igen. Egentligen ser jag faktiskt fram emot det, fördet kommer nog bli riktigt kul, men det känns ändå som att den hr sommaren har gått väldigt snabbt och att det vore skönt att ha lite mer ledig tid.

Veckan som har gått har varit både stressig och rolig. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Men i helgen har jag festat. Var ute i lördags och då var det verkligen fest... Kanske lite för mycket fest. Men kul.

Sen har jag köpt massa kläder på rean också. Asnajs! Köpte för totalt 480 kronor under en dag och egentligen skulle det kostat mer än 1700. Helt sjukt! Och underbart.

Idag kommer storasyster hit på besök, ska bli riktigt trevligt! Och innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Funderar på att fixa lite i klädkammaren nu med alla nya kläder, eftersom allting bara ligger på hög därinne just nu. Låter som en bra idé.

<3

RSS 2.0