Upp och ner, ner och upp...

Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag sprungit upp och ner för trapporna här i huset. Det är en hel del kan jag lova. Tvättstugan ligger längst ner i huset och jag bor nästan högst upp (eller ja, bor och bor... Det gör jag ju inte förrän i slutet av februari), så det är en bit.
I alla fall hänger allt på tork i torkrummet där nere nu och jag ska snart hämta upp det, sen är jag klar med nästan allt tror jag. Har massa pantflaskor som jag tänkte gå ner med nån gång sen också, men det orkar jag nog inte just nu.

Syrran och hennes pojkvän kommer hem nångång vid tre eller fyra, så tills dess ska jag väl bara chilla och säga hejdå till lägenheten för ett tag... Känns konstigt att flytta hem igen, men ändå bra. Det ska bli skönt att spendera en månad med min fina familj innan jag flyttar på riktigt. Och mysa med djuren... Kommer sakna gullkissarna så mycket. Nala har varit lite småsur på mig varje gång jag hälsat på nu, antagligen för att hon tycker att jag övergett henne efter att ha tagit hand om henne som min lilla bebis och sovit med henne i sängen sen vi fick henne.



Nu har jag hämtat upp tvätten och ska typ äta nåt... Börjar bli riktigt hungrig. Vi får väl se vad jag har kvar för mat här nu. Sen ska jag bara ta det väldigt lugnt. Hoppas jag. ^^

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0