My bags are packed and I'm ready to go

Nu börjar spänningen sätta in.
Fyfan vad kul det ska bli.
Helt underbart.
Så skönt att komma bort från det vanliga ett tag.

Imorgon blir jag upphämtad runt elva.
Sen börjar färden i en svartmålad van med ett gäng killar, till Borlänge och Peace and Love.
Det blir bäst. 
Det kan inte bli annat. 
Min första festival nånsin. Vilket egentligen inte är helt klokt... 
Men i alla fall. 
Jag har en bra vecka att se fram emot. Det känner jag. 

Peace out!
<3 

Peace and Love!

I fredags blev det bestämt. Jag ska till Peace and Love. Imorgon.
De här dagarna har varit rätt stressiga. Fick klartecken på åksällskap i torsdags och köpte biljett i fredags, igår åkte jag och lillasyster ut till Kungens Kurva där jag köpte ett tält, resväska och massa annat nödvändigt, sen började jag packa, och idag ska jag till Willys för att köpa lite mat. Typ knäckebröd.
Idag åkte jag även till jobbet för att "bara kolla att jag fått ledigt", vilket inte riktigt gick som jag tänkt mig. I alla fall ordnade det sig tillslut och nu kan jag åka utan att behöva tänka på nåt mer. Typ. Imorn fixas drickan och sen åker vi nångång runt elva eller tolv. SOFT.


Trots att jag inte åker med någon av mina närmaste vänner kommer jag ha sjukt kul. Det har jag bestämt. Det blir grymt helt enkelt!

<3


Fast där jag är

Jag börjar tröttna på att höra om allt alla andra gör eller ska göra i sommar. Mest för att jag själv inte har några större planer. Jag hoppas ju fortfarande på Peace and Love på måndag, men eftersom ingen av mina närmare vänner kan åka dit och biljetterna med camping har tagit slut så känns det inte jättelovande. Men jag ska verkligen försöka, för jag vill inte missa det i år igen! Det finns fortfarande en chans.

Men för tillfället är jag fortfarande fast i Stockholm. Jag jobbar, jobbar, jobbar och har lite fritid. Inte jättemycket, men mer än förra veckan i alla fall och det får man väl vara glad över. Idag jobbar jag från fem till nio, men imorn är jag helt ledig! Då får vi väl se vad jag hittar på.

Idag innan jobbet, ganska snart egentligen, ska jag på visning av en lägenhet. Ligger på plats arton just nu. Hoppas att den ser bra ut, ifall att jag skulle få den. Jag har ju en annan lägenhet på g också, men den vet jag inte riktigt när jag skulle få tillgång till, så jag fortsätter söka i alla fall.

Nu ska jag väl göra mig i ordning och sen åka iväg.
Sen blir det hem en sväng och till jobbet. Är inte pepp på det idag men ska försöka göra bättre ifrån mig än jag gjorde igår i alla fall.

Chillz.
<3

Dear John



Blev lite kär i den filmen. Kanske för att jag är lite kär i Channing Tatum... I alla fall tyckte jag om den, och fanns mycket fin musik i den! Speciellt de två låtarna nedan.

Little House - Amanda Seyfried



Paperweight - Schuyler Fisk & Joshua Radin



<3

Sjukligt trött

Orkar knappt skriva.
Idag var i alla fall sista dan på praktiken. Bittersweet. Fast just nu, i mitt utmattade tillstånd, känns det mest sweet. Dessutom blev jag lite trött på mina chefer idag när jag fick massa saker att göra som det inte var sagt att jag skulle göra från början. Jag ville bara hem. Men det kommer ändå bli lite tråkigt att inte vara där längre. Man har faktiskt lärt sig en hel del.

Jag skulle vilja säga att det blir party för hela slanten ikväll, men det blir det inte. Jag skulle kunna somna i vilken sekund som helst nu. Men imorn kanske jag är mer utvilad. Då ska jag och lillasyster hem till storasyster vid typ fyra för en liten syster-träff med fika och mys, och sen får vi väl se.

Nej... nu somnar jag snart. Ska gå och kolla vad lillasyster gör och sen blir det väl sängen som gäller inom en snar framtid. Tråkigt men sant...

Peace out!
<3

The last kebab

Idag har jag varit väldigt upptagen från nio till nio. Praktik (vilket numera nästan endast innebär: Äta kebab) från nio till runt tre, gå runt lite i stan med min praktikkompis och äta glass, och sen jobb från fem till nio. Gick rätt bra, nådde målet i alla fall. Men nu är jag bara väldigt trött och ska sova inom en snar framtid.

I vilket fall som helst tänkte jag bara meddela att den sista kebaben för testet ska förtäras imorgon. Det kan även vara den sista kebaben på rätt länge. Hoppas den är god...

Peace!
<3



Oslagbart

Jag vet inte hur länge jag skrattade när jag såg den här bilden på Tjuvtittat, det måste vara något av det bästa nånsin. Minen är ju helt oslagbar!



<3

Längtar till fredag...

Nog för att det är kul på praktiken, jag lär mig mycket och skrattar som fan med min praktikkamrat, men kan det inte bara vara slut nu?
Det är egentligen inte praktiken i sig som är jobbig. Om det hade varit bara den hade det varit lugnt. Men nu är det inte bara den, det är jobbet också. Och att vara tvungen att vakna vid sju för att vara på praktiken från kvart över nio till typ fyra och sen åka direkt till jobbet och vara där från fem till nio två dagar i rad känns inte jättelockande. Men jag klarar det.

De här två dagarna har varit rätt chill dock, så det är ju skönt. Dock har jag tröttnat lite på kebab... Haha, men det blir bra. Ska bli riktigt kul att se sina artiklar och bilder publicerade sen.

Nu ska jag nog sova snart.
Har ju en lång dag framför mig imorn, och dagen efter det också.
Så... off to bed!
Gonatt!
<3

Gratis kebab hela veckan

Jag och min praktikkamrat har fått världens bästa uppdrag för tidningen i veckan! Vi ska testa sex olika kebabställen och recensera dem. Sjukt najs! Så vi får liksom mat betald för oss typ hela veckan...
Vi var på första stället igår vid middagen, och idag var vi på två till ställen vid lunch och middag. Det roliga är att vi verkligen går in för det också. Sjukt kul är det i alla fall, och det roligaste uppdraget hittills! Dock måste vi ju äta exakt samma rätt sex gånger i rad, vilket gör att man blir rätt trött på det. Men det är kul ändå.
Haha, alla borde vara avis!

<3


And so it begins again

Helgen har varit najs.
I fredags var jag bara hemma och chillade med lillasyster hela kvällen, och igår jobbade jag, var hemma ett tag, och sen gick jag ut. Jag har haft det väldigt trevligt. Idag har jag varit helt ledig. Underbart.
Men nu är helgen över och praktiken fortsätter imorn. Men det blir kul. Den här veckan gick ju sjukt snabbt så antar att den kommande också gör det, och sen är jag klar. Då blir det jobb, jobb och mera jobb som gäller, gissar jag på. Ett tag i alla fall. Sen vill (SKA) jag ju på Peace and Love och hoppas kunna åka utomlands också... Men det får vi se hur bra det går att spara ihop pengar till det.

Nu är jag rätt trött och ska sova.
Chillz!
<3
 

Nästan lite ledig

Nu är första veckan på praktiken avklarad. Det har varit väldigt kul, lite jobbigt och väldigt stressigt att få ihop det med jobbet och allt sånt också. Men det har funkat ändå. Är jävligt trött nu bara.
Ikväll har jag varit ledig, och spenderat kvällen hemma med lillasyster framför tv:n och så. Skönt att vara hemma ibland. Har ju inte hunnit göra så mycket annat än att praktisera och jobba i fem dagar, så det har inte blivit mycket hemmatid.

I alla fall jobbar jag imorn från ett till halv sex, men sen är jag ledig resten av helgen. Jävligt skönt! Ska se till att träna på söndag. Nu var det ett långt tag sen sist, men varken jag eller J har ju riktigt haft tid eller ork att träna på ett tag nu.

Annars ska jag nog ta det rätt lugnt. Vet inte om jag kanske gör nåt imorn, var snack om att jag kanske skulle följa med K och några av hennes kompisar ut men jag vet inte. Vi får väl se hur jag känner.

Nu ska jag nog sova snart. Kanske kolla klart på Into the Wild. Egentligen borde jag inte börja titta på filmer när jag ligger i sängen och är astrött, för då lyckas jag alltid somna, och då måste jag kolla om flera scener massa gånger för att jag missat vissa saker och bara varit halvvaken under mesta delen av tiden och ja... jag börjar liksom alltid kolla typ vid den här tiden och då är jag för trött för att hålla mig vaken egentligen. Haha, knas. Men är mysigt att somna till nåt bra. Och jag har ju redan sett den så det är lugnt.

Orkar inte skriva så ofta när jag är så upptagen, men det kommer väl mer nån gång här i livet.
Peace!
<3



Min helg

Det började i fredags. Först hade vi en liten grej i skolan och när klockan slog elva drog en del av oss in till skanstull, gick till vitabergsparken och satte oss och åt lunch.
Sen smaskades det lite godis och vi spelade kort, jag gjorde väldigt dåligt ifrån mig... Mest för att jag aldrig riktigt fattade spelet och inte orkade bry mig, tror jag.
Efter ett tag kom det fler och fler från klassen och joinade oss på våra två filtar, och tillslut var vi ett gäng som satt och hade det trevligt i flera timmar, lyssnade på musik och bara njöt. Vädret var ju lite konstigt. Varje gång jag tog av mig jackan blev det kallt och så fort jag tog på mig den igen kom solen fram igen så det blev varmt och jag var tvungen att ta av mig den igen och ja, så fortsatte det... 

Efter massa timmar bestämde vi oss för att det var middagsdags, men eftersom jag glömt min plånbok hemma på morgonen var jag tvungen att åka hem medan de andra gick och köpte mat. Åkte hem, babblade lite i telefon, åt ett päron, bytte tröja, la ner plånboken i väskan och åkte in till klassen igen, som satt sig på samma plats i parken igen, och blivit fler. Där satt vi rätt länge och babblade. Vissa hade dricka med sig men några hade det inte. Jag var en av de som inte hade det så vi gick sex stycken ner till en bar som heter WC och satt ute ett tag.

Jag drack två cider. Sen tyckte vi det blev för kallt, så vi gick hem till en kille vid namn Spaken, där vi brukar ha det riktigt trevligt. Där drack vi lite mer och dansade en massa, och sen var det dags för utgång igen.

Vi skulle in på Debaser Slussen, men eftersom vissa väldigt lata människor åkte taxi så kom vi dit lite senare, och när vi kom dit var det världens kö som aldrig såg ut att ta slut, och eftersom vi hade i princip en timme på oss innan allt stängde kände vi inte riktigt för att stå och vänta den tiden. Så en del av oss gick vidare, och sen splittrades vi också. Jag hamnade på Medusa med några till, och där satt vi ett tag och snackade lite innan vi märkte att det var nåt lurt med musiken. Medusa är en rockbar som helt plötsligt började spela massa skum musik som man aldrig hör där annars, vilket betydde att de höll på att stänga och typ ville ha ut folk tidigare. Haha, lite kul. Vi gick i alla fall och åkte vidare hem till en kille i klassen, där vi blev några stycken som sov över. Somnade väl runt fem nångång.

Dagen efter jobbade jag från ett till halv sex. Inte alls pigg, men gjorde bra ifrån mig ändå. Det gick konstigt nog asbra och hela min grupp fick beröm för att vi var duktiga. Alla fick bullar också, himla trevligt!

Efter jobbet åkte jag hem och chillade och gjorde mig i ordning ett tag innan jag åkte och mötte upp JR i Gullmars, och vi åkte tillbaka hem till killen jag sov hos kvällen innan. Han hade nämligen fest. Lite tråkigt var att vi lyckades dela upp oss i två läger. De från min klass satt nästan hela tiden i ett litet rum och trängdes och spelade musik och hade allsång, medan hans andra kompisar satt i vardagsrummet och... ja, jag vet inte vad de gjorde riktigt, eftersom jag nästan aldrig var därute...

Vi hade i alla fall riktigt trevligt därinne i rummet, och satt uppe väldigt länge. Jag vet inte om jag riktigt somnade nån gång, men tillslut var vi fyra personer kvar därinne, och vi gick och la oss (alla i samma säng, trångt om något...) vid åtta nån gång tror jag. Men jag gick upp och bytte säng senare på morgonen.

Stannade kvar där till runt tre dagen efter, och sen åkte jag hem.
Hemma var storasyster och hälsade på. Vi åt mat och efterrätt och sen blev jag trött och la mig i soffan och somnade. Sov i några timmar. Sen gick jag och la mig.

Det var en bra helg. Min mysiga klass är för underbar, och jag kommer sakna dem så mycket! Särskilt de som ska bort i flera månader som man inte kommer träffa alls. Nästan outhärdligt... Men men, vi får alla ha ett underbart sommarlov och komma tillbaka pigga och glada till hösten!

<3 

Separationsångest

Jag vet inte varför det är så, men jag lider av sjuklig separationsångest. Det kan handla om nästan vad som helst. Från veckolånga resor från min familj till några månader borta från mina klasskamrater, jag tycker alltid att det är jobbigt. Det kan till och med gå så långt att jag har svårt att åka ifrån en person, även om jag vet att vi kommer träffas snart igen.

Väldigt konstigt, och väldigt jobbigt. Jag går liksom in i ett depp-mode där ingenting är som det ska och allt är hemskt och tråkigt, och det känns så skumt för jag är nästan aldrig där annars längre. Jag mår numera oftast väldigt bra, trots motgångar och stress. Jag ser ljuset i allt så att säga, men ibland bara slår det till. En deppvåg som sköljer över mig och får mig att nästan vilja gråta.

Nu var det för att det kändes så konstigt att så många av mina underbara vänner bara försvinner iväg i tre månader, och att jag inte kommer träffa de som stannar kvar lika ofta som jag gjort de senaste månaderna. En stor förändring enligt mig. I alla fall enligt mitt omedvetna... 

Nu mår jag i alla fall bättre än jag gjorde igårkväll och imorse, men det känns fortfarande lite konstigt. 
Snart kommer ett inlägg om min helg. Räkna med många långa meningar. Hoho, men jag skriver bara för mig själv egentligen så det spelar ingen roll om ingen orkar läsa utom just jag... Haha. Bra bloggare, jadå.

<3

Praktik och stress

Jag är alldeles för stressad och upptagen numera att jag knappt orkar skriva när jag väl har tid, men tänkte väl skriva ett inlägg om helgen och så nån gång, kanske ikväll.
Har varit borta i princip hela helgen och haft det jättetrevligt med min fina klass som jag ska vara utan i tre månader. Vissa kommer man ju självklart träffa nån gång ibland, men vissa åker till sina hemstäder över hela sommaren, och det känns jävligt trist. Vi har kommit så nära varandra nu och jag älskar verkligen stora delar av min klass.

I alla fall började jag min kortpraktik idag, på Södra sidan. Det känns rätt bra. Jag har varit lite nedstämd idag på grund av att jag hatar förändringar och har väldigt svårt för just i början av en tid som kommer vara annorlunda det man är van vid, men det löser sig nog snart.

Var på praktiken från halv tio till tre idag och nu ska jag iväg och göra ett kvällsjobb, måste närvara vid ett möte inför artikeln jag ska skriva. Kommer väl hem om några timmar igen. Då kanske jag skriver, om jag inte ramlar rakt ner i sängen och däckar det vill säga...

Nej, nu ska jag dra!
Peace!
<3


Wind in my hair, I feel part of everywhere

Guaranteed - Eddie Vedder



Ett av de bästa minnena från klassresan på Barnens ö är när två killar i klassen satt och spelade gitarr och sjöng den här låten om och om igen vid brasan klockan fem på morgonen, precis innan de sista av oss gick till sängs. Det var så sjukt mysigt...

<3

Lite piggare

Jag har varit sjukt trött i flera dagar nu, konstant. Har typ gäspat mig igenom timmarna och längtat till natten då jag får sova. Men nu är jag äntligen lite piggare.
Har jobbat hos syrran igår och idag, halvdagar. Igår var jag där från nio till två och sen åkte jag till skolan där vi skulle göra klart våra så kallade tidningar och sen få veta vilka vi skulle opponera på imorgon. Men som allt annat med den här kursen gick det lite fel, vilket resulterade i att vi satt typ fyrtio personer och väntade i en timme. Soft... Eller inte. Vi blev klara tillslut i alla fall och fick åka hem.

Idag har jag som sagt jobbat, och snart ska jag åka iväg och... jobba. Igen. Fast nu på telefonförsäljarjobbet. Hoppas mina homies är där så det går lite snabbare i alla fall. Men jag har ju varit sjuk i en vecka igen så det är skönt att komma tillbaka ändå.

På fredag är bajskursen nummer ett slut, äntligen! Och det ska firas. Vi ska nog göra nåt med klassen efteråt, och sen på lördag är det en kille i klassen som har fest också. Blir nog en trevlig helg. Och efter helgen börjar praktiken på Södra Sidan. Blir nog kul det med.

Nu ska jag dra snart.
Peace out!
<3

RSS 2.0