Snart iväg på halloweenfest!

Nu är jag fixad och klar, ska bara chilla en liten stund här hemma innan jag åker till jobbet för halloweenfest. Man vill ju inte vara först liksom... Så jag väntar ett tag. Haha. Det börjar klockan sex, men ändå.

Såhär ser jag ut just nu:

 

Tycker inte att bilderna är helt korrekta, de visar likso inte hur jag ser ut. Eller så tror jag bara att jag ser snyggare ut än vad jag egentligen gör. Haha. Men ja, jag tycker i alla fall att det är snyggare i verkligheten.

 

<3


Jag har beställt en TV

Haha. Jag är knäpp...
Jag betalade nyss för en LCD-TV med hemmabiosystem och en HDMI-sladd. De ska skickas hem hit om några dagar antar jag. Värsta impulsköpet. Den där tjocka vinterjackan får vänta ett tag till... Men det var ett så sjukt bra erbjudande att jag inte kunde motstå. Kolla det här liksom:




Och allt det där gick på lite mindre än 4500 med frakt och allt. Väldigt bra pris faktiskt. Vi får väl hoppas att jag blir nöjd när jag får hem det också.

<3

Cool bild

Just nu sitter jag antagligen på jobbet och... ja, jobbar. Tänkte att ni kunde få nåt att titta på medan jag är borta:



Tycker att den här bilden på mig blev asnajs. Tror att det var JJ som fotade. I alla fall riktigt coolt perspektiv och så. I like it. Har reddat lite snabbt i photoshop nu, bara fixat ljus och så.

Whaddaya think?
<3

Fett hett

Jag var bara tvungen... Jag tycker att det här är underbart! Lillasyster visade mig den igår, och jag kunde ju inte sluta skratta. Så skön!



<3

The Difference Between Medicine and Poison is the Dose

Circa Survive - The Difference Between Medicine and Poison is the Dose



Refrängen är bland det underbaraste jag hört på länge...
<3


Frukost

Om jag har lyckats komma upp i tid idag så sitter jag förmodligen och äter frukost just nu. Väldigt trevligt. En helig del av min dag. Just den delen måste alltid gå till på ungefär samma sätt. Jag vaknar (efter en halvtimmes snoozande), går in till köket och gör frukost, samma sak varje gång. Ibland varierar jag, men jag håller mig till samma sak under en viss period i alla fall. Tills jag tröttnar. Sen sätter jag mig i sängen igen, sätter på tv:n och kollar på Vakna! med the Voice medan jag äter min frukost i lugn och ro och sen gör jag mig i ordning.

Det här är i alla fall vad jag äter till frukost numera:



Extremt intressant, jag vet. Intresseklubben antecknar va?
Men vissa tycker ju att sånt här är sjukt kul att veta så vi kör bara. Det är då rågbröd med ost och gurka och en kopp varm oboy. Den där oboyen klarar jag mig inte utan. Finns inget annat som är gott att dricka på morgonen, allt annat smakar typ skit.

Så, nu vet ni. Känner ni er klokare?
<3

Jag köpte vingar för pengarna

Har jag berättat att jag har köpt ett par vingar? Det har jag i alla fall, från Eksons Postorder, och idag hämtade jag ut dem. Så jävla najs det kommer bli på fredag. Vi ska ha halloweenfest på jobbet och jag ska vara The angel of death, eller Dödsängeln på svenska då, men det är inte lika coolt. Haha. Ni som har sett One Tree Hill vet nog vad jag menar. Jag har testat min utklädnad idag och it rocks! Hoppas jag vinner tävlingen. ;)



Såhär ser mina nya vingar ut när de ligger på en kartong. Lovar att de ser extremt mycket snyggare ut på. Men visst är de fina? Jag älskar dem. Om det inte vore för det faktum att jag måste gå in och ut genom dörrar i sidled och att jag går in i saker med dem hela tiden så skulle jag kunna ha dem hela dagarna långa. Haha. Love them! Orkade inte fota hela outfiten eftersom jag inte var sminkad och så, men det fixar vi på fredag.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av min favoritserie (gissa vilken...) och sen sova. Måste upp tidigt imorn för att dra  till skolan där jag ska vara från klockan nio, för att sen dra direkt till jobbet där jag ska vara till klockan nio... Livet är hårt. Men det bli kul imorn i alla fall för då kommer catta tillbaka till jobbet. Wiie!

Nä, nu sover vi. Snart alltså.  
Gonatt!
<3


Expressive.com

Lite mer om projektet vi håller på med då... Just nu sitter jag i skolan och har redigerat massa bilder. Tänkte dra hem snart men först tänkte jag faktiskt skriva lite här. Egentligen vill jag nog inte skriva så mycket, lägger hellre in massa bilder. Så varsågoda:
Anledningen till att jag bara har bilder på mig själv är inte att jag är egocentrisk, utan jag har inte frågat mina snygga kompisar om det är okej att lägga upp bilder på dem här, så då skiter jag i det. Ni får nöja er med mig helt enkelt. Alla kläder och skor är mina egna (förutom väskan och kaninöronen på bild två).
Riktigt nöjda blir vi med vår sida. Inte helt klara än men vi ska fortsätta imorgon, och jag lovar att länka till det klara arbetet sen!

Nu sticker jag härifrån!
Chillz!
<3

Nu är jag...

... i skolan och redigerar bilder, förmodar jag. Det ni läser nu är alltså inte skrivet i realtid, utan igår klockan 23.37. Jag kommer bli en sucker för det här med tidsinställda inlägg, men det är bara för att jag aldrig har tid att skriva förrän sent på kvällen.

Det vi håller på med är ett projekt, ett grupparbete där vi ska göra en egen hemsida. Som jag sagt (öh, skrivit...) innan gör vi en klädhemsida, och idag lyckades vi komma riktigt långt faktiskt. Vill dock inte länka till sidan här än eftersom jag vill att vi ska ha hunnit länka rätt till allt och så innan jag gör det.



Ovan är ännu en bild från vår lilla photoshoot igår. Som jag redigerat. Har redigerat sjukt mycket bilder igår, men har fortfarande en del kvar (om jag inte lyckats bli klar på en timme dvs). Tycker att det är skitkul att se resultatet när allt vävs ihop, och det går så sjukt snabbt när vi alla har olika områden att ta hand om. Asnajs!

<3

In the Morning and Amazing

Underbar låt. Så jävla härligt att höra Anthony Greens röst igen, i nya låtar. Han var ju (som jag skrivit innan) med i bandet Saosin, som är ett av mina favoritband, tidigare. Men sen slutade han där och har ett nytt band som jag inte visste om förrän rätt nyligen. Älskar hans röst, och älskar musiken. Grymt bra!

Circa Survive - In the Morning and Amazing



<3


Det funkar ju perfekt!

Det här med tidsinställda inlägg alltså. Skitbra! Dock orkar jag nog inte slänga in några nya nu, men kommer ett musikinlägg snart i alla fall.

<3

Radioactive

Kings of Leon - Radioactive



Förra sommaren blev jag kär i Kings of Leon, och lyssnade då på deras album Only by the Night ett flertal gånger, väldigt mycket helt enkelt. Men sen har jag inte lyssnat på dem på ett tag för jag tröttnade lite. Men nu har de ju kommit med ett nytt album, som jag tycker är riktigt bra. Den här låten är väl mest känd hittills.

<3


Tidsinställda inlägg?

Vad är det för liten kalender brevid rubriken? Ni ser ju den inte för den syns bara när jag skriver inlägget, men jag är nyfiken. Den har liksom inte funnits där innan. Kanske nån form av tidsinställning på inläggen? Vore typ asbra, eftersom när jag väl skriver så skrivet jag femtio inlägg på samma gång, och nu kan jag då bestämma när de ska synas, så inte allt kommer på samma gång.

Vi testar med det här. Jag skriver in 26 oktober klockan 12.00 så får vi se då...
Intressant!

<3

Bunny-girl

Sa ju att jag skulle lägga upp några bilder från vår photoshoot här, men det tog så lång tid att föra över och gå igenom alla bilder att jag bara hann redigera en av dem. Min favorit på mig själv tror jag... Lite cool sådär.

JR hade med sig kaninöron, och det passade ju perfa till min snygga outfit ;)

 

Får fixa nåt inlägg imorn istället. Nu blir det One Tree Hill och lite välbehövd sömn!
Sov gott!
<3


Trött kan man va

Känns som att jag bara skriver om hur trött jag är numera. Tråkigt, jag vet. Haha, men jag är ju det. Idag hade vi tenta på Publicering via Internet. Gick nog rätt bra, eller helt okej i alla fall. Jag svarade på alla frågor och kunde det mesta, så jag borde i alla fall få godkänt. Efter tentan började jag och resten av min grupp fota bilder till vårt projekt. Vi ska göra en egen hemsida, och vi valde att göra en klädhemsida som är lite roligare än "vanliga" såna sidor. Så vi fotade massa kläder. Hade världens tyngsta väska med mig... Haha. Skriver mer om detta sen och ska lägga upp lite roliga bilder också.

Jag var kvar i skolan till klockan fyra och sen åkte jag hem, åt mat och somnade i soffan. Haha, så jävla död. Asskönt att bara somna sådär. Mamma var söt och la en filt över mig när jag halvsov också, hihi. Så ja, jag är trött. Fortfarande helt seg i huvudet. Måste nog gå ut med hunden om typ en timme och sen ska jag kolla på One Tree Hill och sova, igen. Har ju blivit helt beroende av One Tree Hill nu igen. Måste fortsätta kolla... Är snart klar med säsong 4. Att det kan vara så spännande när man redan sett det femtio gånger innan, helt sjukt. Men det är det.

Nej, nu ska jag fixa med bilderna och skit.
Pusshej!
<3

Lite pluggish och jobb

Idag har jag varit duktig och pluggat. Väldigt bra. Testade att göra exempeltentan vi fått också, och jag kunde nog det mesta. Vissa saker måste jag kolla upp och nöta in i huvudet dock, men vi har ju hållit på en del med de här grejerna nu så de praktiska sakerna kan jag. Bara sånt tjafs om snubbar och historia kring internet och World Wide Web som jag inte riktigt fattat helt än. Men det fixar vi.

Nu ska jag ringa ett samtal, gå ut med hunden och sen åka till jobbet vid halv fem nån gång. Blir bra det här. Fick sovmorgon idag och det var sjukt härligt. Inte ofta man får sova mer än sex timmar... Har ny energi!

<3 

Överglad!

Gissa hur glad jag är just nu? Jag kan ge er svaret: Superduperjätteglad! Vill ni veta varför? Jo, min fina vän catta ska börja jobba på samma ställe som jag igen! Hon slutade för nån månad sen, men nu kommer hon tillbaka och jag är så glad. Nästa torsdag kommer hon vara på jobbet med mig! Så nu har jag bara tre pass kvar tills dess. Underbart!

<3


Oh, and by the way

Den här månaden är den första månaden på länge som jag inte ens funderat över när det är den tjugofemte, alltså när jag får pengar igen. Jag har liksom inte behövt bry mig. Har kunnat köpa saker till både mig själv och andra utan att det har känts som att jag spenderar för mycket pengar. Och det har varit så skönt. Tänk om man alltid kunde ha det så. Jag vet ju att pengar inte är allt och jag bryr mig självklart mer om de ickemateriella sakerna, men det har bara varit skönt att slippa tänka, helt enkelt.

Ville bara att ni skulle veta, av nån anledning. Kom att tänka på det. Månaden som kommer blir nog nämligen inte lika rik, så jag ville väl njuta lite till, helt enkelt.

Sov gott!
<3

Låtsasledig

Asså, idag kom jag hem vid typ tre. Så sjukt skönt! Var i skolan från nio till tolv, och sen åkte jag på arbetsintervju. Det var för en receptionistpool. Kändes som att det gick bra, men vi får väl se. De ska höra av sig nästa vecka sa de. Efter intervjun gick jag runt lite i stan och köpte present till min vän JT som har artonårsfest på lördag. Köpte också en väska till mig själv... Och igår köpte jag en kjol och två toppar... Jag har köpt en del nytt på senare tid faktiskt, kanske borde visa upp nåt här snart? Känns bara inte som att jag har tid för nånting numera. När jag inte är i skolan eller på jobbet så vill jag antingen bara slappa framför One Tree Hill-avsnitt eller vara ute och ha kul.

Apropå rubriken då. Jag är "typ ledig" imorn och på fredag. Eller, från skolan i alla fall. Fast egentligen inte, eftersom vi har tenta på måndag och jag började plugga till den idag. Så det jag borde göra på min "lediga" tid är att plugga. Men skönt att jag slipper gå upp klockan sju i alla fall.

Imorn blir det pluggstund här hemma ett tag tror jag, sen ska jag jobba från fem till nio. Känns lugnt. Och nu ska jag ut med hunden för fjärde gången idag. Tror det blir hans femte eller sjätte promenad på hela dagen sammanlagt då, vilket betyder att vi (mest jag) har gjort ett bra jobb. Jag vill ge honom så mycket uppmärksamhet jag kan nu när jag är hemma. Gosade jättelänge med honom igår efter jobbet och han blev så glad. :) Då blir jag också glad.

Chillz!
<3

Indestructible

Har kärat ner mig totalt i låten nedan. Så sjukt vacker. Det kommer komma en hel del fler låtar från Robyns nya album, Body Talk Part 2, här. Hon är verkligen jätteduktig. Älskade henne när jag var liten (tvingade ju min storasyster att klippa mig i hennes korta frisyr när jag var yngre, och mamma fick totalflipp, haha) och nu har kärleken kommit tillbaka. Sjukt cool tjej helt enkelt. Lyssna:

Robyn - Indestructible (acoustic)



And I never was smart with love,
I let the bad ones in
and the good ones go

<3

Dödstrött

Jag förstår fortfarande inte att man kan bli så slutkörd av att bara sitta framför en dator hela dagen, men det blir jag. Satt väl i skolan från nio till fem idag ungefär, och när jag kom hem (efter att ha ätit mat och varit ute med hunden) somnade jag framför ett avsnitt av Gossip Girl. Såå trött. Fortfarande helt slut och måste gå och lägga mig känns det som, men det gör jag inte i alla fall. Måste ju ändå gå ut med hunden en sista gång också.

Jävligt tur att jag inte jobbade idag, och fattar inte hur jag ska klara av morgondagen... Kommer väl bli direkt från skolan till jobbet som vanligt.

Apropå trött var jag det igår också. Interesting, jag vet. Nej, men, hade ju min fest i lördags och igår var min enda lediga dag på hela veckan, så jag låg i sängen och kollade på det ena One Tree Hill-avsnittet efter det andra... Skönt, men aningen deprimerande, så ska påminna mig själv om att inte göra så ofta.

Nu ska jag kolla klart på Gossip Girl och sen göra mig i ordning för sängen. Kanske lyckas gå och lägga mig tidigt ikväll, vem vet? Vore ju nåt. 
<3 


Snart 20-årsfest!

Nu har jag kommit hem från jobbet och gjort mig i ordning och så, fixat i ordning här hemma. Och nu sitter jag och väntar på att folket ska trilla in. Man vet ju själv att man inte alltid kommer den tiden som man "ska komma" så tror inte att alla kommer vara här förrän lite senare. Men några stycken borde nog komma hit rätt snart i alla fall. Har fixat en "drinkhörna" och lagt fram chips och godis. Hur bra festvärd liksom?



Nej, nu ska jag checka lite grejer och fortsätta vänta på folket.
Det blir en bra kväll det här!
Chills!

<3

Min 20-årsdag!

Så, idag fyller jag alltså tjugo år. Känns riktigt bra men också lite konstigt, eftersom jag har väntat på det så länge nu. I alla fall har jag spenderat dagen med att CSS:a i skolan några timmar och bli gratulerad av mina vänner, varit på systembolaget och köpt dricka själv för första gången i mitt liv (mannen i kassan kollade på mitt leg och sa grattis, hihi), ätit god mat och god tårta och fått massa fina presenter av min underbara familj och helt enkelt bara haft allmänt trevligt.

Här kommer lite bilder på mitt firande:


Storasyster var inte jättebra på att hitta fokus... Men i alla fall fick jag en present (eller tre) inslaget i form av en gitarr. Haha, min storasyster och hennes pojkvän hade fixat det, de är lite knäppa tror jag... Haha, väldigt roligt och ambitiöst, ville knappt öppna den.


Lillasyster hade, som alltid, bakat en fin-fin och jättegod tårta!


Alla mina presenter! Åhh, jag är så glad! Det som allt ligger på är en "dator-bricka" som man har i knät när man t.ex. sitter med datorn i sängen som jag gör mycket, har den i knät nu när jag skriver och den är underbar!

Jag fick också:

¤ En mp3 (Creative ZEN X-Fi 2)
¤ Två böcker (Pygmy av Chuck Palahniuk på engelska och Babbeldrottningen av Meg Cabot på svenska)
¤ Presentkort med 200:- på systembolaget (haha)
¤ Massa armband
¤ En snygg ring
¤ Fjäderörhängen
¤ Toblerone (för att gitarren skulle få en hals, sa storasyster. Haha)

 
Fick ett fint, enkelt halsband av mamma. I guld och med min månadssten i. Och av storasyster fick jag även enkla guldörhängen. Jättefint!

Är väldigt nöjd över alla fina presenter och alla gratulationer jag fått. Dagen blev väldigt bra. Och på lördag är det fest som gäller! Taggad!

<3


Extremt dålig kan man vara, och fylla år också

Jag är så extremt dålig på att gå och lägga mig när jag är trött. På riktigt. Alltså inte på låtsas. Jag är så jävla trött men går ändå inte och lägger mig. Jag sitter i sängen helt redo att sova men jag kan ändå inte lägga ifrån mig datorn och bara sova. Jag vet att jag måste upp tidigt imorn men jag bryr mig inte. Väldigt korkad med andra ord. Inte så bra på att äta rätt när jag inte är hemma på hela dagen heller. Idag har jag ätit lite frukost, en foccacia och ett päron. Inte alls okej. Men vi har väl alla våra brister antar jag... Dock är det väl inte så smart att ha såna som påverkar ens egna välmående, men äsch.

Nu fyller jag år förresten. Officiellt tjugo år gammal. På riktigt. Alltså inte på låtsas. Och jag kom på en sak. Nu blir jag liksom tjugo. Det är det jag har gått och väntat på sen jag fyllde arton i princip. Och innan det väntade jag på att bli arton. Innan det... Ja, jag vet inte. Men vad ska jag vänta på nu? Jag får redan gå på krogen, köpa egen alkohol, köra bil, röka och snusa och vad man nu vill göra. Så jag har ingenting mer att längta till (klart jag har, men om man ska se nåt negativt i att ha massa frihet är det väl just detta). Känns på nåt sätt lite sorgligt. Men ändå extremt skönt. Jag kör på skönt faktiskt. Najs. Jävligt bra. 

                                                                  

Jag var extremt jättegullig när jag var liten, så ni vet. Nu, not so much. Haha ;)

Och jag hoppas att jag får fina presenter av mina fina familj när de ska fira mig imorn. Efter att jag har varit i skolan och handlat på systemet själv för första gången i hela mitt liv.
Men nu, nu ska jag nog sova. Kanske.
God natt!


Watching the Ships Roll in

Kan hända att jag har lagt upp den här förut, men jag såg den nyss på mobilen och blev påmind om hur underbart vacker den är, så var bara tvungen att dela med mig:

Watching the ships roll in - The Kooks

 

<3


Hoho, gjort en egen hemsida

Vi håller ju som sagt på med HTML- och CSS-koder i skolan just nu, och äntligen (tror jag) har jag fått min hemsida att funka helt och hållet! Den är ju inte världens coolaste precis, men jag har gjort den själv och det är lite coolt. Ni kan ju kolla om ni vill, och kanske svara på mina frågor i "Feedback"-sektionen om ni lyckas komma dit det vill säga.

KLICKA HÄR

<3

Sweet september








A Shipwreck in the Sand

Silverstein har jag tyckt om väldigt länge, och när jag hittar tillbaka till dem är det så underbart.
När man kan lyssna på samma låtar som man har hört tusen gånger förut och ändå tycka att de är lika bra. En av deras nyare låtar, som jag tycker är helt underbar, är A Shipwreck in the Sand. Bra historia, lyssna verkligen.

A Shipwreck in the Sand - Silverstein



And even if they disagree
Follow your dreams
If you don't try you fail

<3


Hehe, ny design igen...

Bara för att vi sitter och håller på med HTML-koder och CSS hela dagarna numera så blir jag av nån konstig anledning taggad till att fixa min egen bloggdesign mer. Så nu har jag ändrat igen. Vissa saker funkade inte riktigt med den jag fixade innan, och dessutom ville jag ha lite mer höstiga färger. Kommer antagligen att fixa massa mer sen, försöka göra lite mer komplicerade grejer än att bara ändra färger och så.


I alla fall, såhär såg det ut innan (om ni hunnit glömma):
                             


Och nu ser det ut såhär:



Kände att typsnitten var lite för stora och så, ville testa lite varmare, höstiga färger. Svårt att hitta en fin brun eller tan-färg tycker jag, men är rätt nöjd hittills.

<3


Handla

Idag har jag CSS:at som en galning i skolan. Haha, känns så konstigt när hela klassen helt plötsligt sitter och pratar om "HTML, CSS, ducken, smultron, padding, taggar, m.m." När blev vi tekniska liksom? Lite roligt i alla fall, och det är ju kul att lära sig trots att det kan vara extremt frustrerade när man inte fattar vad man gör för fel.

I alla fall är jag hemma nu, och ska snart åka iväg och handla med styvpappa och lillasyster. Jag ska köpa lite mat och gott till mina födelsedagsfiranden (med familjen på torsdag och med vännerna på lördag). Kan fortfarande inte fatta att jag blir tjugo på torsdag. SÅ JÄVLA SKÖNT! Haha. Hoppas jag får en egen lägenhet snart också...

<3

Har hittat bästa födelsedagspresenten!

Idag var jag och styvpappa i Nacka Forum för att hitta en födelsedagspresent till mig. Jag hade redan bestämt mig för ungefär vad jag ville ha. Och jag vet att man egentligen ska önska sig massa saker och sen inte veta om vad man får, men i min familj känner vi oftast att det är smartare att sikta in sig på nåt som man verkligen behöver eller vill ha, och om det då är lite dyrare kan man få lite småsaker utöver det. Och eftersom min mp3 nyligen tog livet av sig så vill jag ha en ny. Och som sagt, hittade BÄSTA idag! 



Creative ZEN X-Fi2 heter den. Underbar! Jag hade ju en Creative ZEN innan, och den älskade jag. Så ville ha en med samma märke och lik den jag hade innan. Den här är lite större, har touch-skärm och fler funktioner, högtalare bland annat (som jag saknade på min gamla) och har en enkel och snygg design som jag älskar!

Dock hade de inte den i 16 GB som jag vill ha, på MediaMarkt eller nån annanstans där, så styvpappa ska leta upp den nån annanstans. Åååh, jag vill ha! Skulle bli så lycklig. Förhoppningsvis hittar han den i 16 GB. PÅ min gamla hade jag 4 GB och det räckte ju ingenstans... Var tvungen att radera musik så fort jag laddade in ny, och så orkar jag inte hålla på. Klarar inte av att radera min underbara musik!

Längtar som fan till min födelsedag. Vissa gråter när de fyller tjugo (vilket jag absolut inte förstår), jag kommer att skratta. I alla fall ha världens största leende på läpparna hela dagen. På torsdag. Fyra dagar kvar till Systemet, haha. Nej men ska bara bli så sjukt skönt. Slippa känna sig så mycket yngre än alla andra...

<3


Med Fornarina på Lobby

Igår följde jag med Ami till Fornarinas modevisning på Lobby. Eftersom Ami jobbar på Fornarina så fick vi VIP-platser. Väldigt trevligt. Jag fick allt betalt för mig hela kvällen också, vilket var riktigt skönt. Haha. Vi satt där och drack Appletinis, Cosmopolitans och hallonsmakande shots. Mötte även en av mina barndomskompisar Alex där (shit vad jag har börjat springa in i folk från min barndom. Folk jag inte träffat på flera år lyckas jag nu träffa på lägenhetsvisningar, modevisningar och hemma hos vänner. Lite sjukt...). I samma gäng som hon var med var även en tjej som jobbade på mitt jobb förut. Världen är mindre än man tror ibland.


I alla fall så dansade vi och hade trevligt i flera timmar.
Dock missade vi själva modevisningen bara för att vi var tvungna att gå på toa just då. Lite korkat, vi kom tillbaka precis när det var slut. Haha. Komiskt var det i alla fall. När klockan närmade sig tre tänkte vi dra vidare och möta upp J som skulle till White Room, men när vi väl kom dit var det så lång kö och vi såg henne ingenstans så vi åt en varsin korv och tog en taxi hem istället. För övrigt var just den korven och taxin det enda jag betalade på hela kvällen. Love it!



Ami och jag



Det enda vi såg av modevisningen. Haha.



Asgoda drinkar och shots!

Det blev en riktigt bra kväll och därmed en underbar helg med underbara vänner rakt igenom!


<3


Jag ska bara...

Idag har jag kört the whole "skola-sen-direkt-till-jobbet" igen. Nio till nio. Om man räknar med restid blir det mer. Och jag är alltid helt slutkörd när jag väl kommer innanför dörren hemma. Totalt jävla slutkörd. Tänker: "Nu ska jag göra mig i ordning och sen gå och lägga mig på en gång." Men när man väl sätter sig i sängen med laptopen och bara ska "kolla några grejer" så somnar man typ aldrig. Är fortfarande sjukt trött, men man sätter sig och kollar facebook, twitter, mail, bostadsförmedlingen, läser bloggar, m.m. Och tillslut har det gått typ två timmar. 

Nu är jag i alla fall klar med alla mina "jag ska bara", så nu ska jag bara (hehe) sätta på ett One Tree Hill-avsnitt och somna till det. Eller kolla klart och sen sova... 

Imorgon blir det skola och sen tjejkväll med underbara människor. Kommer bli bäst! Och på lördag ska jag till Lobby på Fornarina-fest. Blir nog en bra helg tror jag. Älskar mitt liv just nu. På nåt sätt är det allt jag behöver och lite till för tillfället. Jag får umgås med fina människor varje dag, har en underbar familj och trivs helt enkelt. Och så fyller jag tjugo år och exakt en vecka. Vad jag har längtat till just den dagen i över ett år nu... 

Nej, nu ska jag sova, snart. 
Sleep tight!
<3
   

Kebabfika och halsduksskräck

Var och träffade the Lizifier idag. Vi käkade kebab och snackade och skrattade. Väldigt trevligt, förstår inte att vi inte har träffats mer innan. Vi var ju på praktiken tillsammans nu i sommar och hade väldigt roligt tillsammans, men sen dess har vi inte träffats någonting förrän idag.

Efter att vi hade fikat kebab så gick vi runt och tittade lite i skärholmens centrum. Jag köpte hårfärg (duuh, förra inlägget) och lyckades även få med mig hem två halsdukar! För er som inte vet så har jag extremt svårt för det här med halsdukar. Jag vill alltid ha en, men när jag väl testar så tycker jag alltid att det ser konstigt ut, så jag köper aldrig. Men idag köpte jag hela två stycken! Det är faktiskt rekord på många, många år... The lizifier har nog speciella halsdukssuperkrafter eller nåt. Haha.

Jag har haft en riktigt bra dag och det var kul att träffa Liza igen, förhoppningsvis kommer hon på min födelsedagsfest nästa helg också.
Nu ska jag chilla lite och sen sova, både skola och jobb imorn så det behövs lite sömn tror jag...
Sov gott!
<3

Färgat hår

Idag köpte jag hårfärg, för jag kom på att utväxten var lite väl synlig... Så hittade en som var ungefär så som min vanliga hårfärg ser ut, och då kan jag låta håret växa ut utan att det blir utväxt. Haha.
I alla fall är jag nöjd med resultatet. Det ser ju väldigt annorlunda ut men det blev snyggt. And here's the result:

Före: 

 

Efter:



I like it! Fortfarande lite ovant, men jag vänjer mig nog snart.

<3

Jag stötte på ett problem...

Haha, kom på att det kanske inte var så smart med vit text över det gröna på den vita bakgrunden. Skulle egentligen skriva längre rubrik på förra inlägget men när det publicerades såg man ju inte resten eftersom det försvann ner i det vita. Det får jag fixa på nåt sätt... Haha knas.

<3

Man ska inte INTE äta.

Jag har seriös näringsbrist. Har varit i skolan från tio till fyra och åkt direkt till jobbet där jag var till nio. Och under hela dagen har jag bara ätit frukost, en macka i skolan och lite choklad... Väldigt korkat. Förstod först inte varför jag hade ont i huvudet, var astrött och knappt kunde stå. Sen kom jag på att jag knappt ätit, och det jag ätit var inte alls vettigt. Måste bli ändring på det! Orkar dock inte äta nu, för nu ska jag sova snart... Sämst är jag, jag vet.

Men imorgon, då jävlar ska jag äta! Ska faktiskt möta upp en vän för "kebabfika" som vi så fint kallar det. Vi praktiserade tillsammans på Södra Sidan i början av sommaren och gjorde ett kebabtest i tidningen. Vi hade tänkt att ha kebabfikat när artikeln publicerades, men det var ett tag sen nu och vi kom liksom aldrig till skott, så vi ska träffas imorn istället. Ska bli riktigt kul, för vi har inte träffats sen praktiken. 


Haha, ser ut som en psykopat på den här bilden. Man måste ju bara älska mig... Höhö.


Kebab är gott...

Om ni vill läsa mitt och min kompanjons kebabtest kan ni klicka HÄR.

Och nu ska jag som sagt sova snart. Kolla ett avsnitt av One Tree Hill först bara, för jag får sova längre imorn. Asnajs. Ingen skola, inget jobb, bara kebab! 
Sov gott snuttar!
<3
 

In and out of focus

 

Inte längre

Jag trodde att jag aldrig skulle sluta sakna
Att du skulle vara fast i mitt huvud för alltid
För du var allt jag tänkte på

När jag satt på bussen
så tänkte jag på dig
När jag gick ute med hunden
så tänkte jag på dig
När jag låg i sängen
så tänkte jag på dig

Jag tänkte på dig så fort jag fick tillfälle till det
När inget annat störde

Men inte längre
Och det är så jävla underbart

...


Spirit of the Stairwell

Circa Survive - Spirit of the Stairwell

<3


Ny design!

Nu har jag suttit och fixat och trixat i flera timmar och äntligen är jag klar med någonting som jag faktiskt är nöjd med! Har alltså lyckats ändra min design själv! Innan har ju lillasyster gjort det åt mig men nu klarade jag nästan allt själv. Och jag tycker att det blev snyggt. Fräscht, coolt och nytt. Kommer kanske att ändra typsnitt och färger allteftersom, men tycker ändå att det blev riktigt bra.

Såhär såg designen ut innan:


Lillasyster som fixade den åt mig, och jag tycker fortfarande att den är jättesnygg! Men nu har jag ju haft samma hur länge som helst och den känns inte helt up to date längre, så kände att jag ville byta.

Och här är den nya:



Ny bild i headern, andra färger och typsnitt samt vänsterställd brödtext istället för centrerad som jag hade innan. Jag gillar det!

Vad tycker ni?

<3


Learning web design

Vi har börjat lära oss om webbdesign nu, väldigt kul ska det bli. Jag kommer lära mig om HTML-koder och massa sånt skoj, så jag kommer att bli betydligt bättre på det här med att designa min egna blogg och så, och tänkte sitta och leka lite nu. Jag har testat massa redan, men har inte vågat spara nån ändring än eftersom jag inte blir helt nöjd. Men snart så!

<3

Partyhelg = lugn söndag

Efter en helg som denna behövs lite lugn i tillvaron. Jag har haft det jättetrevligt men det är också så jävla skönt att bara kunna sitta hemma en hel dag.

Så, min helg då. I fredags mötte jag upp några tjejkompisar för att kolla på en spelning på KGB. Rätt soft ställe men kändes lite konstigt att sitta bland Stalin-figurer och konstiga, ryska tecken. Man fick lära sig ryska på toaletten också, haha. I alla fall satt vi och snackade lite och sen kollade vi på bandet som var sjukt bra. Verkligen min musikstil. JR känner sångaren i bandet, så det var därför vi gick. De påminde rätt mycket om Silverstein, som är ett av mina favoritband, så det var ju najs. Efter att bandet hade spelat klart så drog jag, JR och hennes tjejkompis vidare till Underbara Bar där de skulle möta upp en killkompis. Vi drack drinkar, dansade och hade riktigt kul hela natten!

 
Stalin och bandet inne på KGB

Dagen efter, igår alltså, åkte jag till jobbet på dagen och var där till halv sex. Gick helt okej, trots viss bakfylla... Åkte hem och tog det lugnt ett tag, fräschade till mig lite och funderade på vad jag skulle göra. Jag var inte sugen på att festa järnet så antingen ville jag bara vara hemma eller kanske träffa nån kompis och prata lite. Det slutade med att jag mötte upp Ami för middag på Fridays, och vi gick runt typ hela stan innan vi bestämde oss för att gå till den i Kungsan även om det betydde att vi var tvungna att vänta ett tag. Som tur var fick vi bord snabbt och kunde sitta och snacka lite skit innan vi fick vår mat. Efter ett tag blev jag mer pepp på att göra nåt så vi drog vidare till Dovas först (sjukt billigt!) och sen mötte vi upp några av Amis kompisar och gick runt och letade ett tag innan vi hamnade på Sogni. Var där ett tag och sen drog vi vidare tillbaka till Dovas igen, haha. Var väldigt trevligt och vi stannade tills de stängde, sen delade vi på en taxi och jag kom hela vägen hem på typ tio minuter. Underbart!


Vi beställde shots på Fridays och satt och bävade oss inför att dricka dem i ungefär en halvtimme

Väldigt skön helg. Ingenting spårade, allting var bara trevligt och jag kände att jag levde.

<3

Jävla redovisning

Åååh jag är så arg! Eller, det har väl lagt sig lite nu men när jag var i skolan kokade jag typ. Okej, lite överdrivet... Men ändå. Jag hade fan sett fram emot den här redovisningen, jag var riktigt nöjd med det jag hade gjort och ville att alla skulle få se det. Hade dubbelkollat ockå så att allt såg rätt ut när jag skickade in arbetet, så jag hade ingen aning om att det skulle bli fel. Men det blev det. Alla typsnitt var i princip fel och ersatta av jättefula typsnitt. Tydligen var man tvungen att göra en sak innan man exporterade till PDF, och det hade sett bra ut på min dator för att den hade de typsnitten jag använde inställda redan. Så allt såg jättefult ut och jag lyssnade knappt på kritiken jag fick för att jag var så arg och frustrerad.


Det här är framsidan som den ska se ut egentligen, men Alla typsnitt, alltså loggan och puffarna var helt fel.

Ledarsidan och innehållssidan, där också massor var fel på redovisningen.

Som tur var hade jag alla filer på ett USB-minne med mig, så jag kunde fixa det som behövdes när jag ändå var i skolan, och har nu skickat in rätt version så läraren kan se, men alla andra har ju sett knäpp-versionen liksom... Jävla skit. Kunde ingen ha talat om det innan? Hade varit bra...

Men men... Nu ska jag inte vara arg längre. Tänkte kanske leta upp lite bilder att fixa med. Vill ju nämligen byta design här på bloggen och ska se om jag kan få till nån snygg header. Sen måste jag ju lära mig hur man gör allt också, om inte lillasyster orkar hjälpa mig. Hon är så mycket bättre än mig på sånt där...
Sen ikväll kanske jag ska träffa några tjejkompisar och se ett band, men vi får se om jag orkar.

<3


Jobbet

Det var lite sorgligt på jobbet idag... För en av mina vänner där ska sluta. Eller, har redan slutat eftersom det var hennes sista dag idag. Och det känns väldigt tråkigt. Och en annan vän ska kanske också sluta snart. Usch! Nu har jag varit på samma ställe sen i april och nya bara kommer och går känns det som. Några få stannar. Inklusive jag själv. Men jag trivs ju faktiskt nu, så det känns inte så aktuellt att sluta nu. Man har blivit van vid allt också.

Om ni missat det så jobbar jag med telefonförsäljning. Var väldigt negativt inställd till det efter ett annat jobb jag hade haft innan som höll på med väldigt oseriös telefonförsäljning. Men på det företaget jag jobbar på är alla seriösa i det de gör och vi har jättebra coacher som hjälper oss.

För övrigt, när vi ändå snackar jobb, så har jag pratat med samma kund tre gånger nu, senast ikväll. Och trots att han alltid säger att han inte är intresserad så vill han att jag ska fortsätta ringa. "Jag kanske har ändrat mig om en vecka, vem vet?" säger han. Haha. Börjar nästan tro att han bara vill prata med mig. För han säger också varje gång att jag är så trevlig, och det är jag väl. Haha. Lite för trevlig ibland kanske...

Och så vann jag en tävling i tisdags också. Om vem som kunde sälja flest mobiler. Jag sålde två. Woohoo. Vi hade samma tävling idag, då vann inte jag men det är inte jätterelevant. Jag vann första gången! Sådeså!

Nej, nu ska jag nog försöka sova snart. Måste ju faktiskt pallra mig upp i tid imorn till skillnad från vad jag har behövt tidigare i veckan, så sömn är ett smart drag från min sida tror jag.

Chillz och godnatt!
Och önska mig lycka till på redovisningen av layout-projektet imorn!
<3


RSS 2.0