Jag hade inte fel

Jag fick det bekräftat. En annan kände som jag. Att det var fel. Att det var fult. Riktigt äckligt gjort. Jag hade tänkt att det kanske var mina egna värderingar som gjorde att jag kände så, men det var det inte. Jag förstår mig inte på falskhet. Och jag förstår inte vad folk tror att de ska åstadkomma med det. Att stjäla. Eller försöka stjäla, rättare sagt. För det skulle aldrig hända. Jag är en bra person, och det vet alla omkring mig som betyder något. Jag är en bra person. En sån som aldrig skulle vilja skada. En sån som man alltid kan lita på. En sån som aldrig ens skulle komma på tanken att göra samma sak. Och därför stör det mig. Jag hjälpte, men vad får man tillbaka? Falskhet. Är så trött på falska människor. Jag förstår mig inte på dem. Jag gör verkligen inte det.

Det kanske är sant som de säger. Människor kan inte förändras.

...

...

Det är som att jag motsäger mig själv.
I mina tankar.
I mina känslor.
För jag vill inte,
samtidigt som jag vill.
Känner inte att jag orkar,
samtidigt som jag bara vill slå mig själv i huvudet
för att jag inte kan sluta vara så kluven.
Det är ju lätt egentligen.
Det ska i alla fall vara det.
Men för mig blir det inte lätt.
Det blir svårt.
Svårare än allt.

Och jag vill inte,
samtidigt som jag vill.

...

Lilla Nala trivs bra

Som skrivet innan fick jag ju med mig fina lilla Nala hemifrån i söndags, och hittills trivs hon bra här. Hon hänger i fönstret, myser med mig i soffan och går runt och stryker sig mot allt hela tiden. Hihi. Hoppas att det fortsätter såhär, så kan hon få stanna med mig här.
<3

Mitt aprilskämt

Jag brukar inte vara så bra på det här med aprilskämt. Jag kommer liksom aldrig på nåt roligt, så jag gör nästan aldrig någonting. Men det här året tänkte jag att jag var tvungen att försöka i alla fall. Så jag kom på en lite rolig idé. Jag tog en bild på mig själv där jag såg lite halvt ledsen ut och redigerade den i photoshop så att jag såg skallig ut. La inte ner så hemskt mycket krut på redigeringen eftersom jag inte trodde att folk skulle gå på det i alla fall, men såhär såg den ut i alla fall:


När man ser bilden stor är det alltså rätt uppenbart att det är redigerat, men när man lägger upp den på facebook och ser miniatyren kan man bli lite chockad för ett tag i alla fall. Såhär såg det ut, med tillhörande text:


Som sagt trodde jag inte att någon skulle gå på det, och fick för det mesta skämtsamma kommentarer. Men senare på kvällen ringde min mamma och var uppriktigt orolig för mig. "Har du verkligen rakat av dig håret eller var det ett aprilskämt?" Jag skrattade så jag nästan dog. Sjukt roligt. Hon och min styvpappa hade båda trott att det var på riktigt ett tag. Har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde under det samtalet asså... Roligaste ever. De blev självklart väldigt lättade när de fick veta att det inte var sant. Haha.

Tror att jag ska börja köra på det här med aprilskämt lite bättre efter årets succé.

<3

...

Det är som att du känner av när du ska försvinna igen.
Som om du i ditt inre sett att du inte behövs.
Eller var du där?
Jag undrar det ibland.
Varför det blev tyst så hastigt igen.
Var jag kanske för hård mot dig?
I såna fall var det väl lika bra.
För det är skönt att du inte syns nu.
Nu när jag insett, än en gång, att du inte är värd.
Inte mig i alla fall.
...

En helg

Det är söndag. Eller, kollade på klockan nyss och insåg att det precis slagit över till måndag. 00.00. Det är nu man ska önska sig nåt. 00.01. För sent. Men jag tror jag vet vad jag hade önskat mig...

Det känns bra idag. Trots att helgen är till viss del bortkastad så har det varit en riktigt bra helg. Ingen utgång. Ingen öl. Ingen dans. Inget festande alls. Har knappt varit utanför dörren. Men med gott sällskap blir allt bra... Så det blev bra. Mycket mat. Mycket film. Mycket mys.

Och nu. Ja, nu kommer jag inte längre vara ensam här hemma när folk försvinner härifrån. För jag har nämligen en katt här. Och inte vilken katt som helst. Älskade lilla Nala. Hon fick följa med mig efter besöket hos familjen idag. Min underbara familj som tillslut lät mig ta med henne. På prov. Vi får helt enkelt se hur bra hon trivs och hur bra de trivs därhemma utan henne. Hittills trivs hon bra här, verkar det som. Vi myser i soffan och ska snart gå till sängs. Kommer nog sova bättre när hon är här.

Ja, det känns inte som att det finns så mycket mer att göra nu. Så jag ska väl göra mig i ordning och pallra mig till sängen. Ögonlocken blir tyngre. Bra.

God natt!
<3

För en gångs skull

Det känns bra.
Det känns riktigt jävla bra.
Faktiskt.

Det var bara det jag ville säga.

...

Trettiotre sidor

Nu har jag lagt in allt som var värt att samlas hittills... Trettiotre sidor blev det. Passande för tre punkter...

Skapandet av tre punkter

Jag har tänkt tanken många gånger, och nu när jag inte har nåt bättre för mig och fortfarande har lite problem med att somna när jag är själv här i lägenheten så tänkte jag att jag lika gärna kunde sätta igång. Att sätta ihop mina texter härifrån. Eller, de från kategorin "Skrivet" då. Det är väl det som är värt att sättas ihop antar jag. Blir intressant att se hur mycket det egentligen är jag har skrivit genom åren. Just bara här i bloggen. Nu börjar jag...

<3

...

Man vill alltid ha det man inte kan få.
Och det är väl därför jag börjar tveka ibland.
Men jag ska göra mitt bästa för att inte låta min hjärna lura mig.
...

RSS 2.0