Wohoo

Internet funkar igen, snälla styvpappa grävde bakom datorn bland alla sladdar och trixade lite, och lyckades fixa det igen.
Så nu är allt som vanligt.

Idag har jag legat på balkongen och solat en del, fått en del färg. Så har jag bakat en mors dag-kladdkaka och ätit typ halva själv... Med grädde och inlagda persikor... Muums. 

En lugn helg har det varit, kanske mest på grund av att jag haft noll kontakt med omvärlden, och bara legat i solen hela dagarna. 
Men det har varit skönt, har varit hemma ensam under kvällarna, kollade på en bra film igår, Illusionisten. Edward Norton <3. Asbra var den faktiskt.

Och imorn är det skola igen, vad vi ska göra hela veckan är ett mysterium, då vi är klara med allt redan, men ja... Inlämning av böcker och sånt antar jag.
 
Nu måste jag lämna datorn igen.
<3 

Internet dött

Tjaa.
Jag är arg på internet hemma, det har nämligen inte funkat på mer än två dygn. Asirriterande, särskilt när jag måste hålla mig uppdaterad om det nya jobbet via mail hela tiden.
Just nu sitter jag hemma hos styvpappa och lånar hans dator ett tag.

Så, utan internet har jag igårkväll typ stått och dansat och sjungit i vardagsrummet för mig själv, då jag var ensam hemma, och kollat lite på tv. Redigerat bilder på mig själv som student har jag också gjort, bilder som jag också tog igår. Mamma ville ha studentbilder på mig (såna där man sitter med studentkläder och mössa och ser fin ut...), men varken hon eller jag tyckte att det var en bra idé att gå till en proffesionell fotograf, mamma tyckte det eftersom det kostar pengar och jag har en egen systemkamera och jag tyckte det för att jag aldrig blir bra på bild när jag inte själv tar bilden... 
Så jag fotade mig själv, med hjälp av mitt stativ och självutlösarknappen.
Blev några fina bilder. 

Men i alla fall... Idag har jag solat på balkongen i en timme, var asskönt och varmt, hett faktiskt. Jag har fått lite färg.
Har fotat och filmat som en galning under några dagar, men kan ju inte visa nåt eftersom internet inte funkar, så ja. 

Snart ska jag ner till ica och handla lite jordgubbar och cola... Mmm... Och kanske lite mat också, vem vet? 
Har ingen aning om när jag kommer ha tillgång till internet nästa gång, men ja, skriver då i alla fall. 

Bajbaj! <3  


And then my jaw dropped

Yo folk!
Idag var jag endast i skolan för provet.
Hade inte pluggat särskilt mycket igår, så satt och pluggade lite imorse innan jag åkte hemifrån och precis innan provet började också...
Kändes då som att det gick rätt bra, räknade med ett starkt VG ungefär.
Så när jag kommer hem, sätter mig vid datorn en kort stund för att kolla mailen, ser jag ett mail från min religionslärare. I det mailet står det: "Hej Lina! Jag har nyss rättat ditt prov och det var ett klart MVG. Jag kommer sätta MVG på dig i slutbetyg." Ni skulle sett mitt ansiktsuttryck... Bara tappade hakan totalt.
Jag hade tänkt innan att jag skulle göra så bra ifrån mig som möjligt, men trodde efter vad jag tyckte var smarta beräkningar att jag i vilket fall som helst skulle få VG i slutbetyg... Trodde aldrig att jag liksom...
Nej, helt galet. Galet kul och skönt.

Nu har jag ju två MVG:n säkrade redan.
Så om jag nu får MVG i resten av alla de ämnen jag ligger på gränsen i finns det en rätt bra chans att jag kommer in på utbildningen jag vill gå i höst...
Hoppas, hoppas.

Prov snart då...

Gah!
Snart ska jag åka till skolan. Klockan ett är det religionsprov.
Vet inte om jag kan särskilt mycket... Inte så mycket jag borde kunna i alla fall.
Men har ju en halvtimme på mig att sitta och gå igenom det med J innan, så då kanske det sätter sig. Skönt med instuderingsfrågor i alla fall.

Nee, nu måste jag typ fixa mig.
<3

Nu får det fan vara nog

Nej, usch.
Nu sitter jag vid datorn och håller på att dö igen.

Har pluggat lite själv, gått igenom några svar över msn med en kille i klassen och bestämt träff med J en halvtimme innan provet imorn så vi kan gå igenom svaren också.
Kan fortfarande långt ifrån allt jag borde kunna, men när man håller på att dö så häller man på att dö, och då är det inte så smart att fortsätta plugga.
Så jag ska inte fortsätta, jag ska sluta.
Och sova istället.

Och btw har jag insett att efter en stund av att ha inte lyssnat på The Used och sedan lyssna på dem igen är en helt underbar känsla.

<3

Plugg

Jahopp, kom hem för typ fyrtio minuter sen, och nu är det plugg som gäller, typ hela kvällen...  

Fram och tillbaka

Tjoo!
Sitter hemma nu, har varit i skolan en stund och fått reda på lite om produktionsveckan, och fixat med en artikel till webbtidningen... På vägen hem hämtade jag ut bilder hos fotokungen.

Snart ska jag ut med hunden en stund och sen bär det av in till skolan igen, där jag tyvärr kommer stanna till klockan sex. Usch, är så inte pepp på det alls, men ja... Jag får ju biocheckar i alla fall. Haha.

Det jag egentligen skulle vilja göra nu är att typ lägga mig i sängen och lyssna på musik och somna, eller typ sitta ute nånstans och bara chilla, men det får jag ju självklart inte.
Nej, tillbaka till skolan igen och sen när jag kommer hem för andra gången måstejag ut med hunden igen, och sen plugga till religionsprovet imorn, bara för att jag varit dum nog att vänta med det till sista sekunden, som alltid.

Man får inte alltid som man vill helt enkelt.
Jaja. Peace!
<3


Så jävla grymt!

Åh. Igår var underbar.
Studentskivan, som sagt, och det kunde inte ha blivit bättre.

Det började med att jag åkte hem till Ami där vi gjorde oss i ordning, och sen satte vi oss med några till och förade i en park, sedan var det skiva.
Lite segt med att maten skulle komma och så, men jävligt trevligt sällskap vid bordet. 
men det var efter middagen som det smällde till rejält. 
Shotrace med en stor del av klassen plus min underbara mentor, en hel del vild dans till nostalgilåtar tillsammans med ett flertal olika partypeople. Jag var på dansgolvet mest hela tiden och drog med mig folk att dansa med, förutom när jag blev bjuden på shots av min mentor och syrrans pojkvän och sliskiga tjejdrinkar av syrran och syrrans pojkvän eller gick ut för att ta luft. 
Dansade tills fötterna värkte, även om jag inte hade klackar, och klockan två började de städa lokalen. 
Då stack jag och några fler ut till gärdet och en utomhuspool, där vi badade i underkläder i svinkallt vatten till typ tre, och klättrade i klätterställningar. 
Och sedan satte vi oss i en taxi hem till Ami, där jag "sov" under resten av natten.
Vaknade dock typ en gång i timmen och tänkte: "Jaha, nu har det gått en timme till."

Och gissa om jag mådde bra imorse. 
Om ni gissade ja hade ni helt fel.
Fyfan vad hemskt det var. 
Gick upp vid nio för att vara i skolan elva. Duschade, åt frukost så sakta jag bara kunde, och sedan masade jag mig till skolan där jag först bara satt och inte gjorde ett skit, men sedan hjälpte även jag till med att hänga utställningen. 
Vernissagen var vid sex, och jag stack väl därifrån vid typ kvart i sju, var så jävla trött. 

Och nu sitter jag och är lite hungrig, men pallar inte äta.
Är fortfarande jävligt trött och bakis, och måste ut med hunden snart, men efter det blir det sängen. 

Är i alla fall så in i helvetes jävla nöjd med hur gårkvällen/natten blev, den var underbar och bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Allt var liksom helt perfekt. Finns ett ord som beskriver det bra: UNDERBART! 
<3


En timme och tjugo minuter...

... Sen ska jag iväg.

Det blir en heldag med tema:Studentskiva. Först ska jag nu fixa det jag kan här hemma, och packa ner det jag inte kan fixa här hemma. Klockan tolv åker jag med mina grejer hem till Ami, där vi ska försöka fixa medaljer och sedan också fixa oss själva...
Klockan tre ska några stycken till möta oss inne i stan och så ska vi sätta oss nånstans och chilla innan studentskivan börjar. Och så klockan sju smäller det! STUDENTSKIVA!!!
Åh vad jag är taggad!

Och som vanligt när någonting någorlunda speciellt händer får jag en konstig känsla i magen... Pirr.
Jag vill att folk ska vakna här hemma, så de kan säga hejdå innan jag går.
Hur kommer jag nånsin kunna bo ensam? Haha.

Nej, men jag ska väl fixa lite grejs nu, och sen... Ja, sen drar jag helt enkelt!
<3

Playing with color







Lekte lite med att försöka illustrera i Photoshop.
Jag suger på det, och är väldigt mycket nybörjare, men det var kul. :P
Testade olika färger, men det var inte lika enkelt som det ser ut, för jag var lite korkad när det gällde de olika lagrena och så. Originalmålningen finns här.

Suppeeer Marioo Galaxyyyy!!!

Haha, gissa vad jag har gjort hela dagen?
Suttit och spelat Super Mario Galaxy... Jag har räddat prinsessan! Wiiie, duktig jag är. Fast nu kommer fortfarande den lilla brevbäraren och säger att prinsessan är så snäll även om hon är tillfångatagen... Knasigt, hon är ju inte det längre liksom. :P
Haha, jag har typ blivit helt besatt av det där spelet. Seriöst, har suttit och spelat nästan non-stop sedan klockan elva. De enda pauserna jag har tagit har varit för att laga mat och gå ut med hunden. Jag är galen.
Men jävligt kul är det i alla fall!


Fire Mario är en cooling. :D

Smoldering eyes



Nu har jag redigerat klart tio bilder till fotouppgiften, varav åtta jag kommer använda... 
Och i väntan på att fotokungen.se skulle sluta sega med mina bilder redigerade jag den här bilden på Nala.
Jag har beskurit, skuggat och efterbelyst lite grann, och fixat lite av en ram runt.
Vad tycks? :)

Kise-kat









Fyra bilder får räcka för nu, fler kommer någon annan gång. Ingen av bilderna är redigerade och alla är tagna av mig. :)

God Morgon

Yoes!
Vaknade för typ en halvtimme sen och ska nu ut med hunden.
Sen blir det väl bildredigering hela dagen... Får hoppas att det inte blir tjafs om datorn då.

<3

Igår och idag

Har inte suttit vid datorn idag förrän nu, så har inte kunnat berätta om gårdagen.
Ja, det blev inte så lyckat som vi hade planerat.
Först åkte jag till klasskompisen som fyllde år, och satt där i några timmar. Kom väl därifrån vid halv tolv nångång.

Det blev bara jag och en tjej till som skulle ut tillsammans, men vi var astaggade ändå. Hon hade fixat in oss på listan till Village som hade gratis inträde till halv ett.
Självklart kommer vi iväg försent och kommer dit vid tio över tolv då det är världens kö, vilket betydde att vi inte skulle komma in gratis. Och eftersom båda var panka bestämde vi oss för att dra nån annanstans.

Gick runt i stan ett tag och snackade och funderade på vad vi skulle göra, och åkte sedan in till After. Tog en varsin öl, och sedan var vår plan att gå in på Medusa en snabbis så jag kunde dricka några goda lakritsshots och sen skulle vi typ springa runt i stan och agera galna tonåringar, men eftersom det var så sent och fullpackat kom jag inte in på Medusa (20årsgräns), även om jag alltid kommer in där annars. 
Så våra planer bara sprack och vi bestämde oss då för att åka hem istället. 

Jag hade varit smart och kollat tider för nattbussar från stan direkt hem till mig innan jag åkte iväg igårkväll, och åkte till Slussen där en buss skulle komma sju minuter över två. Jag kommer dit i tid, och väntar, och väntar, och väntar... i typ en halvtimme. Då får jag reda på att det typ räknas som en helgdag och att det inte går några bussar, så jag måste vänta på en tunnelbana i tjugo minuter till, sen byta i gullmars. 
Var här hemma i lägenheten vid typ halv fyra, och somnade runt fyra. 

Imorse blev jag väckt halv nio och var tvungen att springa ut med min vovve som mådde dåligt, och sen gick jag och la mig igen, och blev väckt än en gång vid halv två, då jag skulle ut med hunden igen. Han mådde bättre då, men efter det kunde jag inte sova mer.
Har spenderat dagen med att ha ont i hela kroppen och kolla tv, diska lite och städa rummet. 
Och varit ute med hunden två gånger till. 

Och imorgon måste jag sitta och redigera bilder hela dagen. 
Trevligt...

Jaja, på söndag blir det en jävla massa party i alla fall!
<3
     

Wooohooo!!!!

Wiiiie, jag har fått sommarjobb!
Så skönt.
Ska jobba som jordgubbsförsäljare, asnajs, får sitta ute hela dagarna och bli rik. :)

Onsdag = Helg

Tja!
Idag vart en kort dag i skolan, gå runt i hammarby sjöstad och äta gratis glass med mentor och minigrupp, och sen hem.
Har ätit mat och skrivit en text om mina verk till avgångsutställningen på Måndag.
Snart ska jag ut med hunden, sen duscha och göra mig i ordning för kvällen.

Först ska jag hem till en klasskompis som fyller år, och vara där ett tag, sen ska jag ut med Ami, J och några fler och dansa som en galning. Haha. Eller nåt i den stilen.
 
Och på Söndag är det studentskiva! Underbart!
<3


Tisdag kväll

Idag har jag suttit i skolan till fem, och fått lite smått panik efter betygssamtalet i foto B, där vi kom fram till (eller, läraren...) att om jag kompletterar med en väl utförd uppgift till på torsdag nästa vecka får jag MVG i hela kursen. Då gäller det bara att ta fram kameran och fota.

Och sen har jag mixtrat med mobilen, fört över filer från mobilen till datorn och bytt lite musik.
Så har jag ju kollat alla program också...

Imorn blir det kort skoldag, sen hem och fixa lite grejor, sen utgång.
Vi är lediga torsdag-fredag, så man kan ta det chill dagen efter.

Och nu blir jag skriken på igen.
Börjar verkligen tröttna på att inte ha egen dator.
Datorn är ockupperad under i princip hela dagen tills på kvällen, då jag ska få sitta. Men eftersom alla ska sova då får jag inte alls min tid vid datorn eftersom vissa personer störs av ljudet... :(
Har iofs suttit en stund idag, men det var mest i pauserna av vissa program. 
Jaja, man får väl leva med det helt enkelt.

Gonatt!
<3 


Tisdag morgon

God morgon på er!
Snart ska jag iväg till skolan för mina två lektioner. 
Har varit ute med hunden, ätit lunch och pluggat till fotoprovet, lite i alla fall. Årtal är inte min grej... Så vi får väl hoppas att allt mirakulöst fastnar i huvudet på mig. 
Men ja, vet inte riktigt när jag slutar idag. Egentligen slutar jag kvart över fem, men eftersom vi har prov kanmske man får gå när man är klar. Hoppas det, pallar inte en lång dag. 

Fem minuter tills jag måste dra, så bye bye!
<3
 

Och nu är jag mest bara sämst

Hmm... Klockan är tjugo i tolv, jag börjar bli trött, och har fortfarande inte riktigt pluggat. 
Satte mig ner i typ fem minuter och läste igenom mina anteckningar, men ja, det räcker nog inte långt. 
Nej, nu har jag istället klippt till min lugg lite efter duschen, och gjort dåliga test och listor på facebook. 

Och nu ska jag sova, i hopp om att vakna i tid till att plugga imornbitti innan skolan istället... 
Sleep tight <3
   

Ibland är jag dålig, och ibland är jag bäst

Ibland suger jag, och jag ska berätta varför.
Idag skulle jag kunnat ha suttit hemma och pluggat på Fotohistoria, eftersom vi har prov i det imorn. Istället har jag varit på två helt jävla onödiga lektioner, varav den ena bestod av att bestämma placering av mina verk till utställningen och sen sitta i tre timmar, och den andra bestod av att titta på en film om en nunna, där klimaxet, för alla tittare, i filmen var när nunnans lillebror, under midsommarafton utan nunnan, cyklar förbi i bakgrunden när alla sitter och äter och åker in i en buske. (Seriöst, varje gång jag tar upp det garvar jag lite... Så jävla hårt.)
Och under resten av dagen har jag bara öhm, typ chillat lite framför tv:n...
Och har jag pluggat?
Svar nej.

Och det hade kanske varit mer förståeligt, på nåt plan, om jag gjort någonting roligt eller givande, som att lägga upp bilderna jag fotade igår eller ja, ha kul, men nej. Det har jag inte heller gjort.
Jag har gjort ingenting i princip hela dagen när jag egentligen har jättemycket att göra.

En bra sak är i alla fall att jag sökt jobb som jordgubbsförsäljare, vilket skulle vara ett jävligt soft sommarjobb.
Och dessutom, det bästa av allt på hela dagen: Under min redovisning av fördjupningsarbetet i bild och form förra lektionen sa en kille i min klass att han tyckte väldigt mycket om en av mina tavlor och att han ville köpa den. Så idag frågade jag lite skämtsamt hur mycket han ville köpa den för. Och då sa han: "Ja jag vet inte riktigt, typ tvåtusen kanske?" Jag blir typ stum, och hopar av lycka på insidan, men spelar cool. "Okej, visst." "Bara för att det är jag." säger han då, som om det var ett väldigt billigt och bra pris, värsta kapet... Haha, helt galet. Det är ju världens minsta tavla också. 
Men det är ju asbra, han erbjöd ju det och jag behöver pengarna. Verkligen. Vi får väl hoppas att han köper den nu också. :)

Oj, nu blev det mycket jävla text. Men ja... 
Borde man börja plugga nu kanske?
Nej, först måste jag duscha i alla fall, sen får vi se.

<3  

Söndag

Nu kommer ett sånt där inlägg som bildas när jag gått en hel dag utan att sitta vid datorn, och måste berätta typ 50 000 saker på samma gång.

Idag har jag fotat som in i helvete, fotade typ tvåhundra bilder på Nala, och sen gick jag och lillasyrran ut i skogen där jag fotade i alla fall hundra bilder till. Men ni får inte se några bilder idag, då jag inte orkar lägga upp dem nu.
Kanske kommer bilder imorn, men kanske inte. Måste nog plugga inför fotoprovet.

Kom på att det faktiskt är precis en vecka tills studentskivan... Helt galet.
Jag har förberett så jävla mycket infördet och nu är snart dagen här. Vid den här tiden om en vecka kommer jag väl stå på nåt bord eller så, och dansa som en galning, iklädd min Gwen Stefani-outfit.
Dessutom kom jag på att jag inte alls kommer vara Gwen under nittiotalet, utan mer tidigt tvåtusental.

Ja... Och nu ska jag väl sova.
Syrran skriker på mig, hon tycker att jag ska vara tyst, så jag får väl lyda och gå och lägga mig istället.
<3

Något är seriöst fel

Ja, jag börjar tro att det är något riktigt fel med min lillasyster, för typ varje kväll innan hon somnar måste hon ropa på mig, och varje kväll är det för att hon vill att jag ska hämta ett glas vatten till henne.
Och detta sker PRECIS efter hon lagt sig i sängen.

Till exempel som nu, då hon redan gått och lagt sig, men går upp och säger några ord till mig för att sedan gå och lägga sig i sängen igen, för att tre sekunder senare ropa på mig och låtsas som att det egentligen inte var bara vattnet hon var ute efter. Men jag vet hur det ligger till. 
Ja, bra konstig är hon min lillasyster, och jag kommer nog aldrig förstå varför det är så svårt att bara ta en sväng förbi köket innan hon går och lägger sig i sängen. Men snäll som jag ärgör jag det varje gång i alla fall. Haha.

Just nu

Just nu sitter jag i sängen vid min döda-skärm-laptop och kollar på Family Guy, med en nyfiken Nala-kisse brevid mig. Har tagit massor av bilder på henne för ett tag sen, men de lägger jag upp senare, när jag har access till den fullt fungerande datorn.





Lite trött, osminkad och så...


Eurovision Song Contest

Ja, min lördagkväll spenderas nu framför tv:n och Eurovision Song Contest, istället för ute på nån klubb skakandes på rumpan. :P Haha.
Jag måste säga att Sveriges bidrag nog är det bästa hittills i alla fall, eller, kanske mer det mest intressanta.
Skulle ju vara lite kul om Sverige vann, med tanke på att vi hamnat i botten flera gånger i rad nu.


Ändrade planer?

Tja.
Det blir antagligen ingen utgång ikväll i alla fall.
En kompis till tjejen jag skulle ut med har råkat ut för nåt jobbigt, och då kände inte min vän riktigt för att gå ut. Tänker inte gå in på några detaljer om det.
Hon ska höra av sig snart igen, men jag antar att det inte blir nåt. Och det förstår jag.
Men ja, det är ju Eurovision Song Contest ikväll så ska väl sitta här hemma och kolla på det istället i såna fall. Funkar ju det med.

Det är fortfarande rätt ovisst, men det känns som att det blir en hemmakväll ikväll ändå, kanske lika bra på nåt sätt, då jag är luspank.
Ja, vi får väl se.

Harder, better, faster, stonger

Hoho.
Såg den här videon på youtube för länge sen, men blev påmind om den när en grupp dansade till Daft Punk i Americas Best Dance Crew nyss.
Det är lite segt i början men när de väl kommer igång blir de riktigt kul att titta på tycker jag:


Just nu...

...ligger/sitter vi och kollar på Americas Best Dance Crew och turas om att sitta vid datorn i pauserna.

¨

Innan dess har jag varit ute med hunden, diskat och ätit lunch.

En trevlig upptäckt

Jag är nog rätt sent ute, men jag läser faktiskt inte särskilt många bloggar, även om de kommer upp på startsidan av blogg.se eller är väldigt kända. 
Ibland lyckas jag dock klicka mig in på diverse kända eller mindre kända bloggar, men jag lyckas inte ofta fortsätta läsa dem... 
Nu har jag dock gjort en väldigt trevlig och överraskande upptäckt.
Jag har nämligen hittat den här tjejen.  
Underbart.
Jävligt rolig blogg, faktiskt. Vilket säkert alla andra redan märkt vid det här laget, men ja, som sagt...

Och NU ska jag sova.

<3

Hmm... sova klockan elva en fredagskväll?

Jag är skeptisk asså...
Till att gå och lägga sig tidigt. Särskilt under helgerna.
Men, egentligen, varför skulle jag inte?
Jag är ju faktiskt rätt trött, har inte mycket att göra, måste upp i tid för att gå ut med hunden imorn och vara pigg nog för en utekväll, och ja... Allt visar på att jag borde gå och lägga mig, men ändå.
Det är svårt det där.
Om jag själv fick välja skulle jag ju sitta uppe hela natten vid datorn, men jag får ju inte välja själv eftersom jag måste tänka på andra personer, och djur, också.
Så, det blir nog sängen snart i alla fall. 
Tråkigt men sant.  

Changeling

Det blev inte Benjamin Buttons, det blev denna:



Jävligt bra film.
Grät på flera ställen.
För att vara en film baserad på en sann historia så var den också väldigt mycket mer intressant rakt igenom än de brukar vara. Det blir lätt långdraget annars när de tar upp alla detaljer, men allt somtogs upp var relevant för själva berättelsen.
Jag tyckte i alla fall väldigt mycket om den.
<3

Helg!

Idag var det redovisning av fördjupningsarbetet i bild och form, som sagt... Jag var en av de få som fick riktigt bra kritik. Skönt... Hoppas på MVG!
Hade ingen engelska, så åkte hem vid tolv, och nu är det helg!

Ikväll blir det en lugn kväll här hemma med lillasyster som är sjuk. Ska hyra en film och äta lite gottis.
Imorgon däremot blir det utgång med lite folk, Ami och några av hennes vänner antagligen. Dans, dans, dans hela kvällen antar jag. :D Najs najs. Inga pengar har jag dock, men det löser väl sig på nåt sätt.
Söndagen får vi väl se hur den blir. Det beror väl lite på lördagen... Haha.

Och nu ska jag ner till centrum för att handla lite och hyra filmen. Tänkte se Benjamin Buttons otroliga liv.
<3

Ojoj

Trodde faktiskt jag hade skrivit nåt mer sen imorse men tydligen inte. 
Hm...
Ja, i alla fall har dagen varit rätt så lugn.
Hade bara en lektion idag, där vi spelade ett spel och drack kaffe som vi fick av läraren. Nästa lektion var inställd, så jag åkte hem och skrev arbetet som skulle in idag.
Resten av dagen och kvällen har jag sprungit ut med hunden typ femtio gånger, kollat lite på tv, suttit lite vid datorn, och ätit typ konstant.
Nu ska jag nog sova snart. Jag är den enda uppe, och har ingenting att göra. Eller, jag har saker att göra vid datorn men det låter så jävla mycket när man trycker på tangenterna att jag är rädd att nån vaknar och skriker på mig.

Imorgon är det redovisning av fördjupningasarbetet i Bild och Form... jäkligt läskigt faktiskt, då betyget hänger på det här... En tvåhundrapoängskurs dessutom. Vore guld att få MVG. Och tycker faktiskt att jag är värd det också. 
Men vi får väl se... 

Sova var det va?
Peace
<3
 

Tidig

Tja.
Sitter i skolan, börjar om tretton minuter.
Jag har varit här sedan typ fem i nio. Kommer alltid för tidigt på torsdagar, för jag åker med lillebror till skolan, och han börjar en timme tidigare än mig på torsdagar.

Idag var helvetesmorgonen...
vaknade i tid, och fixade frukost... sen blev min hund dålig så jag var tvungen att springa ut med honom, tjafsade massor med mamma om det bara för att jag uttryckte mig lite ogenomtänkt mitt i stressen, och sen blev hunden dålig igen så jag var tvungen att springa ut en till gång, vilket gjorde att jag blev ännu mer stressad.
Kom in igen, och hann precis göra mig i ordning jättesnabbt, mamma sa förlåt för att hon skrek på mig och sen var jag och lillebror utanför dörren. 
Det blir så fel, för jag har alltid avsatt en viss tid för att göra mig i ordning, den tid jag behöver, och sen när nåt händer som jag inte väntat mig försvinner ju massa av den tiden och så hinner jag inte med allt jag skulle.

Nu börjar vi snart i alla fall... 
Slutar tolv idag, så ska hem och fixa en uppgift som ska vara inne idag, när jag väl kan sitta vid datorn. 
 

...

Jag har insett att det finns en sak jag borde göra.
Men saken är väldigt... livsomvälvande, antagligen, och jag vet inte om jag orkar, om jag pallar med det just nu. Jag måste tänka på det. 

Fast egentligen finns det inte särskilt mycket att tänka på, utan det gäller bara att jag tar modet till mig och gör det. 
Jag kan inte berätta vad det är jag borde göra. Väldigt privat och känsligt ämne...
Bara... Kände att jag ville lufta tankarna lite. Lägga fram det för mig själv, och försöka få mig själv till att faktiskt göra det. 
Vi får väl se vad som händer. 

...  

Maybe I've gone insane

Jag börjar känna att det är lite jobbigt att ta studenten...
Jag kommer fan sakna skolan. Haha.

Det låter lite galet, men det handlar ju inte om lektionerna och alla jobbiga uppgifter, jag kommer sakna personerna. Eller ja, vissa personer.
Man vänjer sig liksom vid att ha folket omkring sig, och det är vissa som jag tycker om att ha omkring mig men som jag inte har så mycket kontakt med utanför skolan.
Vissa lärare kommer jag sakna också... Usch. Jag får alltid såna här känslor när jag ska lämna nånting.

Men fan vad kul det ska bli att ta studenten ändå!
Åh, jag längtar... Fast ändå inte. Haha.
Jag är konstig, helt enkelt.

Nostalgitrummar

Tjoo!
Sitter vid datorn, ensam hemma, och nostalgilyssnar på My Chemical Romance. ^^
Hade tänkt spela in en rolig video när jag var ensam, men nu kom de hem... Haha. Så det kanske inte blir nåt med det.
Ni kan ju få vara med mig i alla fall. Sätt på låten här nedan, sjung med om ni kan, och spela lufttrummor så ser ni ut som jag. :D



<3

Update

Ska precis hoppa i duschen, har suttit och kollat på Vänner, Ugly Betty och Desperate Housewives i tre timmar.
Och, jag kom på att jag redan vet vad som kommer hända i DH, det som var oklart i slutet, ska hon eller ska hon inte? Jag vet i alla fall hur det ligger till.
Jag gillar inte att få reda på sånt i förväg, men när man kollar på andra program ibland, typ som Ellen Degeneres Show, får man reda på saker man inte vill veta, för de sänds tidigare... irriterande.

Aja, in i duschen nu och sen ut med hunden.
Sen sova antagligen, då jag inte kan ligga i sängen med laptopen i knät till 01.00. Fäll en tår för mig... :'(


Shake it


Ser ni att bakgrunden inte skakar, men överdelen av skålarna gör det? Jag tog en glasbit och skakade den framför linsen. Inte så snabbt dock.

Skakade jag den snabbare, med aningen längre slutartid, såg det ut såhär:



Det kanske inte är världens bästa bilder, eller mina bästa bilder heller för den delen, men jag tycker i alla fall det var lite kul att leka med främmande tekniker. Man blir inspirerad på ett annat sätt när man testarnya saker än när man bara fotar på samma sätt hela tiden, tycker jag. 

Samma motiv, olika fokus





Lekte som sagt med olika typer av glas framför linsen, här ett glas-glas. Haha, ja, jag satte glaset typ lite halvt "på" objektivet, och lekte med skärpan.  

Skriver och lyssnar på musik

Hej hopp!
Jag sitter just nu vid datorn och skriver på min berättelse (bok). är nu på sida åtta. Men om man tänker att det ska bli en bok kan man ju tänka i mer pocketform, och då kan man väl räkna åtta A4 som typ sexton sidor i boken, kanske mer. Så jag har kommit en bit...

Utdrag:

"why do you like me?" I asked him.

"I just do."

"But why?"

"Because."

"a real reason."

"you're you."

"I'm me?"

"Yeah, you're you."

"That's why you like me?"

"Obviously."

"But what makes me... me?"

"Why are you asking all these questions all of a sudden? Aren't you happy?"

"Well yeah, but... I wanna know why."

"why you're happy?"

"Yes."

"You're with me."

"I know... but... why am I with you?"

"Cause I love you, and you love me... right?"

"Yeah, I guess. It just feels like..."

"Like what?"

"Like somehow it's not real."

"That's how it feels when you're with the one you love."

"Maybe..."

Tänker inte avslöja handlingen. Inte än i alla fall. Jag tycker i alla fall väldigt mycket om den, och jag gillar att skriva den... Så jag ska fortsätta, NU! :D

<3


Kelsey

Ny favorit att lyssna på: Metro Station.
Till en början tyckte jag att de lät lite... barnsliga. Men, jag gillar soundet ändå, och typ... naiviteten i det.
Ja, jag vet inte. Jävligt pepp musik är det i alla fall, och jag blir på bra humör när jag lyssnar på det, och det är ju alltid bra!

Min favoritlåt för tillfället:

Reflection



Nej, jag har inte redigerat den här bilden, annat än att jag har beskurit den lite.
Den där reflektionen skapade jag under själva fotandet...
Nån som kan gissa hur? (Hint i förra inlägget)

Igår var inte min dag

Nej, igår var verkligen inte min dag.
Så fort jag kom hem från skolan började eländet.

Som ni redan vet (om ni läst föregående inlägg) så förstördes skärmen på min laptop helt totalt till att börja med, och nu går inte den datorn att använda för det.
Och sen, efter det, när jag ändå hade vant mig vid tanken och tillochmed kunde skoja om det, pratade jag i telefon med en person och blev irriterad. Men brydde mig fortfarande inte speciellt mycket.
Sen när jag sitter vid den här datorn (allas dator) i vardagsrummet, och laddar upp bilder från kameran och lite annat, kommer mamma hem och är påväg att öppna köksdörren, vilket hon inte får, för då kommer Nala kunna springa ut igen, så jag blir stressad och ska snabbt upp ur stolen för att fånga Nala, och då drar jag med mig sladden som går från kameran till datorn, och då ramlar såklart kameran ner i golvet.
Så, kameralinsen gick söder, det sprack helt.
Då brast det bara för mig. Jag hade byggt upp en massa irritation innan och sen händer det här också, allt på en gång.
Jag bara börjar storböla och typ hyperventilerar, sitter på mitt golv och bara gråter.
Så gick jag och la mig och lät tårarna spruta tills det inte fanns nåt mer kvar.  

Imorse vaknade jag tidigt, och åkte med lillebror till skolan för att hjälpa mamma. Själv är jag ledig idag.
Nu är det i alla fall bättre, för som den fotografen jag är fick jag massor av idéer av den där trasiga linsen. 
Så jag har nu tagit loss glasskärvorna, som visade sig vara bara den yttre linsen, så man kan fortfarande fota som vanligt nu. Men i alla fall lekte jag lite med olika glasbitar och annat, så ni får se lite bilder snart.

Ja, man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt.  

Absurt

Asså, seriöst...
Jag sitter vid min freakade dator just nu.
Ni skulle bara se skärmen... Har fotat men blir lite jobbigt att lägga upp bilderna på den här datorn, kanske gör det på den andra sen.
Men asså, det är massa olikfärgade streck över hela jävla skärmen, nedre halvan av skärmen är helt grå, och så en stor blobb uppe i vänstra hörnet (sprickan då...). Så, man kan inte riktigt klicka ner fönster, för då är det jävligt svårt att hitta dem sen när man vill ha upp dem igen, så man måste liksom minimera alla fönster rejält så man kan se allt typ samtidigt.
Ja, det är helt jävla sjukt i alla fall, och det är lite komplicerat.
Men det funkar helt okej hittills.
Just nu lyckas jag lyssna på musik i media player och chatta på msn samtidigt som jag bloggar. Asbra.
Haha.

Ringde och pratade med en supportsnubbe som sa att om man inte har nån drulleförsäkring eller så som täcker datorn så kommer det kosta typ minst tretusen. Pengar jag definitivt inte har.

Så ja... det får väl vara såhär ett tag.


Jag kan faktiskt inte sluta skratta åt hur det ser ut just nu...

Det är väl bra att man kan se komiken i det hela antar jag.

Jag pallar inte riktigt bry mig om såna här saker längre antar jag.

Härdad. :P


Aja, ska kolla om nåt annat hänt på msn-fronten, man ser ju inte det så lätt längre.

Bloggar väl kanske mer senare.

<3


Dumma dator...

Åh! jag blir så arg på min jävla dator!
Nu har skärmen på min laptop varit jobbig en rätt lång tid, den har flimrat och hamnat i fel läge och mnassa sånt.
Men jag har inte kunnat fixa det för garantin har redan gått ut.
Tills nu har det ändå gått rätt bra att fixa det själv, man har kunnat dutta lite på skärmen och så har det blivit bra igen. Men nu har den blivit helt jävla knäpp, man kan inte ens se skärmen typ, den bara hamnar i helt fel läge hela tiden, och dessutom så har den nu fått en spricka i sig av nån anledning...
 Jävla piss-skit. Förlåt, men det är bara så irriterande. Jag behöver ju min dator. 
Och nu går det inte att fixa själv, så då måste vi (jag) få den reparerad och det kostar ju en hel jävla massa pengar som jag inte har. :(
Ja... så, tills det har fixat sig med det kommer jag nog inte blogga lika mycket. 
Jag kan ju fortfarande använda den här datorn som jag sitter vid nu, allas dator, men detär ju inte lika lätt access till den.

Aja... Får snacka med styvpappa om det när han kommer över sen (förhoppningsvis) och se vad vi ska göra åt saken.
  

Yellow

Köpte ett gult nagellack för några dagar sen. Asnajs!



Och ehm... lite torra händet nu igen. Ska fixas.

Today

Idag såg jag ut såhär:

 

Jag sitter och skriver

Hej hopp!
Har inte bloggat nåt idag märkte jag.
Har inte känt för det riktigt, och varit upptagen, mer eller mindre hela dagen. 
Var inne i stan ett tag idag för att kolla runt lite och kolla på en fotoutställning av fototreorna i skolan. Min lärare hade tipsat om att vi skulle gå dit och titta och jag hade inget särskilt för mig så jag gjorde det. Det fanns många fina bilder. 

Sen åkte jag hem igen, färgade håret, hade hoppats på en stor förändring, köpte typ lite ljusare brun färg, som det stod på förpackningen att den skulle täcka mörkbrunt till brunsvart hår, men ja, mitt hår är fortfarande mer eller mindre svart... Färgades ju i utväxten, men inte så mycket mer. Tråkigt... 
Hur fan ska man göra egentligen, om man har svartfärgat hår och vill ljusa upp det och inte har tillräckligt mycket pengar för att avfärga och greja hos frisör? Finns det någon hårfärg i affären som faktiskt täcker svart hår? Om någon vet nåt kan ni ju höra av er. 

Sen har jag tagit det lugnt, kollat OTH, GG, Lite Wipeout och Söndagsparty. Och så har jag varit ute med hunden. 
Och nu, som rubriken visar på, sitter jag och skriver. 
Och nej, jag menar inte sitter och skriver på det här inlägget, utan jag sitter och skriver på en... ja, vad ska man kalla det? En bok blir det väl förhoppningsvis, men just nu är den bara runt sex A4 lång. Man har ju liksom aldrig tid att sitta länge och skriva. Om jag fick och kunde skulle jag kunna sitta i flera dagar och bara skriva, skriva, skriva... Men det kan jag ju inte, med skolarbeten och andra saker som måste göras. Och sen är det ju inte särskilt roligt att bara sitta och skriva heller. 

Men ja, jag kommer nånvart i alla fall, och jag hoppas verkligen att jag fortsätter skriva på den här, för det är en så pass bra berättelse att jag tror att andra skulle kunna läsa den och tycka väldigt mycket om den. Haha, lite självgod nu...
Men ja. Jag gillar att skriva och enligt många, och mig själv är jag bra på det. Så det så. 
Ska fortsätta skriva tills jag nästan somnar, och sen ska jag sova. 

<3   

Favorit i repris



"...I did not just leap a bunch of mushrooms, there were also these turtle-shell thingys that I had to jump over and that was really hard..."

Fler klipp från Seth MacFarlanes cavalcade of cartoon comedy kan du hitta här.


Scrubs-poop

 

 


Musik, min vän, hur skulle jag klara mig utan dig?

Ibland när jag visar folk min tatuering och de frågar: "Håller du på mycket med musik?" eller liknande, och jag svarar: "Nej, jag bara älskar det, och det är en stor del av mitt liv." tror jag att de kanske tycker att jag är lite konstig som har en tatuering för det. Men det är verkligen så, det är en så jävla stor del av mitt liv, och jag skulle inte klara mig utan det.



Jag skulle mycket hellre bli blind än döv om jag var tvungen att välja, för livet skulle ju vara så himla tråkigt utan musik.
Allt blir mycket enklare och mycket bättre med musik.
Jag blir inte galen när jag måste vänta på tunnelbanan i en halvtimme vissa helgnätter just för att jag har min älskade musik i öronen, långa resor går mycket snabbare, och all tid jag måste fördriva kan jag fördriva med att lyssna på musik. Bara stänga ute allt annat och lyssna. Underbart.

Så, för mig är min tatuering inte alls konstig bara för att jag inte själv håller på med musik som vissa andra, dock skulle det vara jävligt kul att göra det. Det har bara inte blivit så helt enkelt. De flesta av mina vänner har haft och har annan musiksmak än mig, och då blir ju inte musiken en lika stor del av livet förutom i hörlurarna.

Jag spelade ju i band när jag var yngre... Spelade bas, och sjöng lite. Askul.
Men jag vet inte om jag skulle vara så bra på det nu, om jag ens var duktig då. Jag var ju liten, så man vet inte om folk sa att man var bra bara för att man var söt som spelade bas. Haha.
Sjunga kan jag väl någorlunda bra när jag vill, men det går inte riktigt att sjunga bra inför folk... En liten spärr jag har liksom, för om jag "försöker" sjunga bra inför folk och det inte är så bra som jag tror att det är så blir det ju jobbigt... Så då gör jag till rösten istället, till det sämre. Eller sjunger så tyst att det bara låter som jag mumlar.
Låter kanske konstigt, men ja...

I vilket fall som helst älskar jag musik. Jag älskar känslan av att hitta ett nytt band som jag tycker om, och lyssna igenom allt de gjort. Jag kommer nog aldrig sluta älska musik heller, även om musiksmaken kanske förändras lite när man blir äldre, men jag skulle aldrig kunna sluta lyssna på musik helt. Jag blir typ förbluffad när folk säger att de inte tycker om musik, det är helt galet i mina öron.

Här är en rätt najs låt:




<3

Blå-lila-rosa

Igår fixade jag mina konstverk lite, så de ska fungera bättre ihop.
Jag har ju redan en tavla med blålila bakgrund och en med rosa bakgrund, så jag fixade resten lite blålila och rosa också...


Strykbrädan med strykjärnet som stryker burkar...


Skvätteli-skvätt med lite färg


Målade blått... Fyfan vilket jävla pilljobb det var att komma mellan spegelkrosset.


Och lite rosa detaljer på telefonen. :) Också väldigt pilligt och kladdigt...

Fördomar

Jag såg nyss ett avsnitt av The Tyra Banks Show där de pratade om olika raser och folk som skämdes över vilken ras de tillhörde, folk som blev annorlunda behandlade för att de tillhör en viss ras, och fördomar om raser i allmänhet.

Det är så hemskt tycker jag, att man fortfarande dömer ut folk och tror att de är på ett visst sätt endast grundat på deras etnicitet. 
Jag har alltid varit emot grupperingar och fördomar om vissa "grupper". 
För visst, det kan väl vara så att en viss ras oftast beter sig lite lika, har samma värderingar och så, men absolut inte alla, och man kan verkligen inte gruppera in folk efter vilket land de kommer ifrån. 
Alla ser olika ut och alla har olika sätt att tänka på. 

Det handlar om INDIVIDUALITET. Vi är alla olika, och man kan inte döma ut en människa eller tro sig veta hur de är som person bara för att man vet vilket land de kommer ifrån, det funkar bara inte.
Jag skulle önska att alla bara kunde lägga ifrån sig sina fördomar om olika raser och bara strunta i vilket land de kommer ifrån.
Om man vill veta hur en person är får man helt enkelt lära känna dem, inte döma ut dem i förväg.


!

Klockan fem imorse kom mamma in i mitt rum och sa: "Lina! Titta vem som har kommit in..." Och så ser jag Nala i hennes famn!
Åh, jag blev så glad, och jag är så glad.
Hon är hemma igen, hon var bara borta i ett dygn.
Hon sov med mig resten av natten och myste med mig när jag vaknade.

Så nu är jag glad igen. :)


När det enda man kan göra är att sova

Nej, nu är jag trött.
Trött på att gråta, trött på att kolla på tv, trött på att sitta vid datorn...
Trött helt enkelt.
Så jag ska sova, och få en bättre dag imorgon.

<3


Jag orkar inte det här igen

Allt hade blivit bra igen, såret hade läkt, de hade blivit vänner, hon trivdes och mådde bra.
Och så måste det hända igen...
Jag är så upprörd och ledsen för att det är såhär.
Och jag saknar henne.

Nala har försvunnit. Igen.
Vi hade inte tänkt oss för helt inatt och hon hade lyckats ta sig ut genom fönstret, och har inte kommit tillbaka.
Seriöst, jag orkar verkligen inte mer.
Jag har gråtit så jävla mycket idag. Och det kanske låter löjligt, men jag är sån.
När jag är ledsen så gråter jag.
Och nu är det så jävla jobbigt. PRECIS när det hade blivit riktigt bra.
Usch, jag orkar inte gråta mer heller.

Vi får bara... Vänta och se.
Sist var hon ju borta i en och en halv vecka och klarade sig.
Får väl hoppas på att hon inte tar för lång tid på sig att komma hem igen nu bara.
Nej, jag vill att hon ska ligga här brevid mig i sängen, inte vara ute någonstans där jag inte vet vart hon är.

Nala, KOM HEM! :'(

Tjuvtittat

Hade lite tråkigt så jag kollade in på tjuvtittat. Det var ett tag sen.
Roligheter:

klamydia_minskar


fullkornvarsomhelst


flytning_frisor


useless


OBS!!! Ingen reklam, tack! Endast hundskit.

Vissa saker kan man garva länge åt.
Jag hade särskilt roligt åt den första bilden däruppe... Haha.

Mördarlekar i min säng

Asså seriöst, ni skulle se katterna nu...
Det ser verkligen ut som att de försöker ta livet av varandra, men det gör de ju inte, för då skulle de båda vara helt utslagna redan.
De hoppar på varandra och biter tag, och jamar och håller på, boxas, rullar runt, kastar ner varandra från sängen och lite sånt också... Men de använder ju inte klorna.
Jag blir i alla fall lite rädd när jag ser deras våldsamma lekar.
Kan dock inte sluta skratta heller, det ser ju så jävla galet ut.

Plugg...

Har dragit ut på det till sista sekunden, men nu måste jag verkligen göra det.
Det ska ju vara inne idag.
Men, det är inget större. Vi ska skriva en pressrelease om något eller några verk (helst våra verk till avgångsutställningen). Man ska försöka väcka intresse hos folk som inte vet vad det handlar om från början.
Ja, vi får väl se hur det går. Ska börja med det nu i alla fall.

Var på en lektion i skolan idag och sen tandläkarbesök. Jag ska tillbaka den tjugonionde för att laga en liten bit på en tand som jag lagat innan, den var inte helt fylld tydligen.

Det blåser för övrigt som in i helvete, vinden viner utanför fönstret. Och utanför fönstret hörs också nån gammal nittiotalsdänga... Haha. Knäppt. 
Nej, nu ska jag sätta igång, så jag blir klar med eländet i tid!

<3
 

Ologiskt

Hej hopp!

Jag är ologisk på nåt sätt, för efter den där natten/dagen då jag sov till 14.25 har jag haft svårt att somna tidigt på kvällarna. Jag har inte somnat innan ett en enda natt, förutom igår, då jag somnade vid tio redan.
Och då tänkte jag, att då kanske det hade blivit så att kroppen ställer om dygnet igen, så att jag i alla fall blir trött runt elva kanske, men icke.
Nu sitter jag här igen, och klockan börjar närma sig ett, och jag sover inte.
Har nyss gjort mig helt i ordning för sängen, så nu gäller det väl bara att lägga ifrån sig datorn och sova.

Ja, ologiskt tycker jag i alla fall att det är.
Men nu ska jag strunta i logiken och bara sova i alla fall.
Får väl se hur lätt det blir att vakna imorn...

<3

Gwen



 

Ungefär sådär...

Kisekat

Sa ju att jag filmat kissekatterna när de lekte och så, och att ni skulle få se filmen.
Så, här är den:



Så söta. ^^ De leker med varandra hela tiden nu.
På den första delen av filmen har Nala nyligen kommit hem igen efter sina äventyr ute på vift i en och en halv vecka, det är därför hennes arm ser lite konstig ut. Men det har ju läkt fint nu, nästan inget sår kvar alls. :)

<3

Cause I fell asleep

Hej...
Har inte skrivit på ett tag.
Haha.
Det är nämligen så att jag kom hem rätt sent igår, och så var jag upptagen typ hela kvällen, och sen låg jag och kollade på tv i sängen och lyckades somna efter DH, kläderna på och allt. Oftast när jag somnar så brukar jag vakna igen efter några timmar och gå upp och fixa mig i ordning för sängen på riktigt, men nu sov jag hela natten ut... Med kläder och smink på mig. Galet.
Så, jag hann inte blogga nånting innan jag somnade, och har inte hunnit göra det idag förrän nu.

Idag har jag i alla fall varit i skolan en kortis, varit inne i stan med A och hittat den sista delen av min outfit till studentskivan. Och när jag då hade hela outfiten var jag ju tvungen att testa, så det har jag gjort. Har tagit bilder, så ni kan få se nån/några snart... 
Och det var väl typ det jag sysslade med hela resten av dagen. 
Och nu har jag duschat och kollat lite på tv.

Imorgon på historian ska jag få veta vad jag fick för betyg på mitt fördjupningsarbete... Spännande! 
Och nu ska jag fixa fler roliga inlägg. Sen ut med hunden. 
<3 
 

Nä nu orkar jag inte vänta längre

Hade helt glömt bort att videoklippet måste bearbetas och skit innan det kan visas,
och nu är det uppladdat, men bearbetas, så jag pallar inte vänta längre.

Jag går och lägger mig, och så får ni se hur söta kissarna kan vara imorn istället.

<3

Nattuggla

Yoes.
Sitter fortfarande uppe ja.
Man hade kunnat tro, efter förra inlägget, att jag somnat för länge sen, men nej.
Istället har jag filmat katterna och satt ihop en video som jag håller på att ladda upp på youtube för att lägga upp här så snart det är klart. Vilket borde vara inom fem-tio minuter i alla fall.

Jag blev nämligen lite piggare när jag var ute med hunden.
Men nu börjar jag bli sådär trött igen.

Måste bara vänta på videon, sen ska jag sova...
Så snart hör ni från mig igen.
Väldigt snart förhoppningsvis, så jag kan få sova nån gång.

<3

Öhm. Promenad sen sova.

Usch, börjar bli riktigt trött...
Skulle bara vilja lägga ifrån mig datorn och somna i sängen i hopp om att mamma gick in hit och såg mig sova så sött att hon inte ville väcka mig och gick ut med hunden åt mig, men så självisk ska jag inte vara.
Nej, ut med hunden ska jag.
Men jag har en känsla av att jag inte kommer frysa i alla fall, så det är ju bra. Om jag nu inte har fel och tar på mig alldeles för lite kläder så jag faktiskt fryser... Hmm.

Jo, nu ska jag pallra mig upp ur sängen och gå ut med min hund. Hrmpfh.



On my own

Hittade ingen bättre video till den, men ja.
Fin är den i alla fall.
Underbart i mina hörlurar...

 

<3

Måndag

Imorse vaknade jag försent. Men hann ändå, som vanligt.
Hade bild och form och hade ingenting att göra i princip hela lektionen bara för att jag väntade på färg som inte ville torka. Så det var aningen segt...
Sen hade jag religion och höll på att somna till filmen vi kollat på i tre lektioner. Klara nu äntligen. Typ Jesus sista frestelse eller nåt. Skitdålig och jättetråkig. De enda gångerna jag skrattade var när kobror med kvinnoröster och lejon med mansröster och eldar med djävulsröster visade sig och skulle prata med Jesus. Inte bra asså. Väldigt illa. Haha.

I alla fall tog lektionen slut och jag åkte hem och var utelåst, som sagt.
Sen när jag kom in i lägenheten spelade jag Rayman Raving Rabbids med brorsan tills handlederna värkte och sen var det matdags. Momsmat, mätt blev jag, men lite bullar på det i alla fall.
Asså, om det finns godsaker här hemma äter jag upp dem på en gång, alla är arga på mig för att allt gott försvinner när jag är hemma. Jag fattar inte varför jag inte är tjock, det är ett jävla mysterium det där...

Annars har jag suttit och stått och haft det där ljudet i bakgrunden medan jag läst upp min dikt om och om igen för mig själv, för att höra hur det låter och se om jag kan den helt utantill och om det kommer funka med takten.
Det jobbiga med om jag väljer att ha med ljudet är att jag inte får tappa bort mig, för då förstör jag allting, hela rytmen med det. Då går det inte att ta sig tillbaka.
Så jag måste träna in det så att det verkligen sitter.

Och nu ska jag... typ ta en dusch snart kanske. Skulle vara skönt.
Fast vill visa en låt till av The Used, en fin en. Får se om den går att hitta på Youtube. :)

<3

Utelåst

Åh, det var så korkat.
Mitt i stressen imorse lyckades jag glömma mina nycklar, och vilken dag som helst skulle det inte ha gjort någonting (då det typ alltid är någon hemma) förutom just idag, på måndagen.
Så jag var utelåst i en trekvart, och satt ute på en bänk utanför porten och lyssnade på musik i väntan på att mamma skulle komma hem och släppa in mig.
I all uttråkning fotade jag lite med digitalkameran... Inte så bra bilder, haha, men ändå.





Så roligt hade jag det. :P
Det var i alla fall relativt varmt för det mesta, som tur var.


När man sover i tolv timmar en natt...

... blir man inte särskilt trött kvällen efter.

Jag är inte alls trött.
Känns som om klockan vore kanske runt åtta på kvällen, men det är den ju inte.
Egentligen borde jag ligga och sova SOM FAN nu.
Det är ju skola och grejer imorn,
och då måste man vara lite utvilad.
Jag kan ju liksom inte sova till halv tre imorgon också...

Så, jag får väl tvinga mig själv ner i sängen snart.


Ny kategori

Jag har alltid tänkt att jag ska ha en kategori för sånt jag har skrivit också, alltså, typ berättelser och dikter och så.
Men med tanke på att jag inte brukar skriva dikter i vanliga fall, utan mest flera sidor långa berättelser, har det inte kännts som jag skulle få användning för en sådan kategori i alla fall.

Men nu har jag ju börjat skriva fler dikter, tyckte det var lite kul...
Så nu finns kategorin i alla fall, får väl se hur mycket den fylls. :P

What it is

Jag skrev ju en dikt...
Och tänkte att ni kanske kunde få läsa den.
Men, jag tänker inte berätta vad den handlar om. :)

I am your blood,

Running through your veins,

filling you with lies.


I am your flesh,

Embodying you

and all of your mistakes.


I am your legs,

Letting you walk

In the wrong direction. 


I am your voice,

Allowing you to speak

Whenever I want you to.


I am your mind,

Controlling every thought

And stuffing your brain with false information.


I am your eyes,

Seeing the truth that is mine,

And nothing else.


I am what you've become,

A shell of who you used to be,

A compound of nothingness.


Helt plötsligt

Helt plötsligt bara kom den till mig,
en dikt.
Rätt så poetiskt också, och inte någonting jag brukar skriva...
Alltså, sättet jag skrivit den på är helt annorlunda.

Jag tror att jag ska framföra den här på tisdag,
för jag har nämligen också satt ihop ett bakgrundsljud till den.
Man fick ju välja hur man ville läsa upp det, man kunde ha dans, musik eller en bild kanske.
Jag hade inte tänkt så mycket på just det utan tänkte mer att jag bara kunde läsa upp min dikt rätt och slätt liksom.
Men nu,
nu har jag världens idé.

Och, ja, den innefattar en väldigt upprepande dikt och det där flämtandet från Pieces Mended (som jag älskade så mycket) i bakgrunden.
Åh, ibland älskar jag mig själv.

Städat

Ja, nu var det ju ett tag sen jag städade rummet men efter det har jag suttit framför tv:n i tre timmar, så har inte haft tid att visa hur fint jag gjorde det...


Man skulle kunna tro att min klädkammare är full på den här bilden, men det var långt ifrån sanningen.


Massor av galgar fyllde jag med de nytvättade kläderna som låg runtom i rummet...

Och såhär såg det ut efter jag hade fått bort alla kläder och bäddat lite fint:






Taggade till med The Used's första album. Favoriten fortfarande Pieces Mended. <3 

Så nu är rummet respektabelt igen.
Det tar inte så lång tid att fixa när man väl sätter igång, men ibland är det jävligt svårt.
Hur det såg ut innan kan ni se här.

Just nu

Just nu ser det ut som en klädbomb fallit i mitt rum.
Massa kläder, nytvättade och använda, överallt...
Jag har inte packat upp kläderna från när jag bodde i syrrans lägenhet, har inte lagt in de kläderna som blivit tvättade i fredags, inte heller de som blivit tvättade idag, och alla kläder (utom underkläder) som jag använt sedan i fredags ligger i sängen tillsammans med diverse andra saker.
Så, det känns som att jag borde städa lite.
Och det kanske jag ska...




Och det ligger massa saker under täcket som ni inte ser här också...
Blä.
Så jobbigt.

God morgon (?)

Öh... Hej.

Gissa när jag vaknade idag?
Går inte att gissa, det var nämligen galet sent.
Fjorton och tjugofem.
Seriöst...

Ja, igår var jag ju ute med A, hennes pojkvän och tre av hennes kompisar från Skåneland.
Vi träffades vid nio och åkte in till medis där vi gick till en bar som hette typ 122 eller nåt...
Satt där och drack lite grann och kollade på konstiga filmer som gick på tv där hela tiden, fast utan ljud så man fattade nada.
Vid tolv började jag bli uttråkad, hade inga pengar och ja, jag tycker inte att det är så roligt att bara sitta och prata när man är ute, jag gillar ju mer att dansa... men det gör inte resten av sällskapet så då blev det som det blev.
Det var trevligt i alla fall, och vi stack hemåt vid ett. 
Jag fick sitta och vänta i Gullmars i en halvtimme, min mp3 dog och jag höll på att dö då också. Haha, satt precis då och tänkte: "Ja, det är tur att jag har min musik i öronen i alla fall, för då går tiden mycket snabbare" och så stängs den av... Illa. 
Kom hem vid två och då hade de nya grannarna inflyttningsfest, så det var rätt högljutt. Men det brydde jag mig inte om och somnade på en gång när jag la mig ner i sängen. 

Vaknade först vid tio nångång imorse och hörde mamma stå och snacka med styvpappa i hallen, och sen somnade jag om igen. 
Och nästa gång jag vaknade var alltså halv tre... Haha. Helt galet, det var typ flera år sedan jag sov så länge sist.

Ja, idag... Vet jag inte riktigt vad som händer. 
Jag har ju redan sovit bort halva dagen. 
Så jag ska väl sitta här hemma, måste väl fundera lite på några läxor jag har att göra... Usch.  

Ut ikväll

Som det brukar bli på helgerna numera är jag aldrig riktigt säker på vad som händer innan det händer...
Och ikväll blir det utgång med A och några av hennes kompisar från Skåne.
Så, hastigt beslut att följa med och nu måste jag skynda mig med att göra mig i ordning.

<3


Roligt

Det finns bara vissa Youtube Poops som jag tycker är roliga.
Det här är en av dem, hittade den idag:


En fjäril


Blommor och blad







She's the man

För att jag är lite av en tönt och inte såg klart på den igår (igen), så ska jag kolla på She's the man nu, en gång till.
Kan hända att jag blir trött och hoppar fram till den delen vi slutade vid igår. Man vet aldrig.



Underbar film. :P

Nya grannar

Tydligen håller vi på att få nya grannar här i huset.
Det kom några grabbar i en flyttbil för nån timme sen och började lasta in grejer i lägenheten mitt emot vår, och jag spionerade lite i nyckelhålet. Jag tycker det var lite lustigt att de började flytta in nu, typ mitt i natten.
Ja, trevligt i alla fall, kanske. Man kan ju hoppas.
Lite intressanta verkar de ju i alla fall...

Pieces Mended

Dagens favoritlåt är denna:



Underbar.
Men det som är mest underbart med hela låten, som jag fullkomligt älskar, är "flämtningarna". Om ni fattar vad jag menar... haha.
Ja, asbra i alla fall.
<3

Gårdagens mösspåtagning


  



Anledningen till våra röda kinder är att varje klass skulle ha någon slags lagklädsel, och vi bestämde att vi skulle ha vit överdel och så målade vi röda kinder... Snygga var vi.
Lyckades inte ta så många bilder för att jag själv var med och tävlade några gånger och så dog min kamera efter ett tag...
Vi hade i alla fall jävligt roligt!
<3

Hemma igen

Hej hej!
Idag vaknade jag och A vid tio och jag började städa lägenheten direkt.
Sen satt vi framför tv:n och chillade lite, gick ner och köpte varsin glass (eller okej, jag köpte två till mig själv, för jag är en tjockis. :D) och satte oss tillrätta i soffan igen...
Sen kom syrran förbi en stund och sa att hon inte alls skulle vara i lägenheten idag. Men då var jag redan packad (höhö) och klar och redo att åka hem, så gjorde det i alla fall.

Väl hemma fanns det bullar som jag proppade i mig, och sen blev jag nerskickad för att köpa pizza.
Mötte upp lillsyrran i centrum, och så gick hon, jag och vovvs hem med pizzorna till hungrig familj.
Ja, så åt vi pizza och jag blev mätt som fan (hade ju ätit massa bullar precis innan...)

Och nu sitter jag i sängen, framför tv och dator.
Har laddat upp bilderna från igår på datorn, och kanske lägger upp några här sen också.

Kvällen blir chillig här hemma, kanske sätter på nån film senare ikväll. skulle vara mysigt.
Började kolla på She's the man med A igårkväll, men den versionen jag hade på min dator var inte hela filmen, så det bröts mitt i. Jag har ju redan sett den filmen typ femtiotusen gånger, men älskar den... Haha. Så blev jävligt sugen på att se den igen faktiskt...
Jag är så dålig. Men den är faktiskt bra! Och, att en überhunk har en stor roll i filmen gör den ju inte sämre precis. ;) Channing Tatum <3

Ja, så blir det nog, kolla film och chilla.
Skriver mer senare då!

RSS 2.0