Igår såg jag tre katter spela instrument och sjunga

Ja... jag skrev ju inte bara tenta igår. Jag gjorde faktiskt väldigt mycket.
Efter tentan åkte jag hem och spelade lite Guitar Hero, sen så skulle mamma vårstäda och sa till mig att städa ur min klädkammare och slänga sånt jag inte tänkte använda mer. Och det blev ju lite jobbigt med tanke på att jag verkligen inte kan slänga saker. Så jag har samlat på mig massa kläder under åren och lagt dem i en fet IKEA-kasse (och lite andra kassar...) och lagt upp dem på en hylla. Men igår tömde jag den kassen helt! Sparade bara lite roliga kläder som man kan ha till utklädnader och så, och tog fram sommarkläderna! Rätt bra ändå. 

Efter storstädningen av min klädkammare gjorde jag mig i ordning, åkte och träffade JJ och så åkte vi på spelning. Det var tre olika band som spelade på Kafé 44, varav två killar från två av de olika banden gick i min gymnasieklass. De jag ville se var Cats in Riot. Det var najs, blev lite trött av att stå så länge (haha, hej latmask... så fort jag blir helt frisk måste jag fan gå och träna igen) och började hosta efter ett tag men annars var det riktigt najs. Good shit. 

Nej, nu måste jag gör mig i ordning. Ska träffa K och så ska vi grilla och chilla med några av hennes kompisar. De har ju haft mösspåtagning idag så alla kommer typ sitta i sina studentmössor... Funderar på att sätta på mig min jag med. Haha. 

Chillz!
<3
   

Den där JÄVLA tentan

Asså... (läs med fjortisaktig ton) Den där jävla tentan tycker inte om mig.
Jag gjorde den ju igår, för tredje gången, och ännu en gång kom det nästan bara såna frågor jag INTE kunde. Sånt jag inte pluggat på. För man måste väl ändå vara lite selektiv med vad man ska plugga när man har två feta, tråkiga böcker och åttio instuderingsfrågor? Eller tycker de att man ska läsa de där böckerna fem gånger om och sitta och plugga in verkligen ALLT? Tydligen...

Det var en fråga jag kunde typ helt, till punkt och pricka, och en jag kunde nästan helt. Sen gissade jag mest. Så det kan gå hur som helst, den här gången också. Och med min tidigare tur kan jag ju gissa på att jag inte får godkänt den här gången heller. Men jag bara HOPPAS att jag gör det, för jag orkar inte igen... Nu har jag faktiskt pluggat som ett as i flera dagar liksom...
Men men... Hoppas, hoppas, hoppas och vänta är det som gäller nu.

<3

Fan kul ju!

Haha, kollade nyss på Bella&Tyra Show, när Egoina var gäst. Och eftersnacket var faktiskt sjukt kul... Haha, de bara svävade ut på massa grejer. Värt att se: http://nyheter24.se/bella-tyra-show/374916-eftersnack


Tenta imorn då

Nu har jag i princip suttit och pluggat hela dagen. Både i skolan och här hemma. Jag känner mig rätt klar... Eller, egentligen inte alls, men så klar jag kan bli antar jag.
Nu får vi bara hoppas att rätt frågor kommer på tentan så jag kan klara den här jävla kommunalpolitik och statsskicks-delen en gång för alla!

Gonatt!
<3

Plastikoperationer - vad är grejen?

Vad fan är grejen med folk som går och gör extrema plastikoperationer för att se "perfekta" ut? Jag förstår verkligen inte hur folk tänker ibland. Är de helt hjärntvättade av vad som "ska" vara snyggt och inte?
Jag kan förstå om man har ett fel på kroppen, ett seriöst fel eller att någonting ser konstigt ut eller är helt ur proportion, och att man då vill ändra det.
Men folk som ser bra ut redan från början och sen opererar sig så att de ser onaturliga ut förstår jag mig inte alls på. Och jag tycker nästan alltid att de såg bättre ut innan operationen. 
Det är inte snyggt att ha bröst som man verkligen kan se på dem att de är opererade. Stora som fotbollar och lika runda som dem också. Tillsammans med världens plattaste och smalaste mage... Det ser ju bara konstigt ut.
Visst... folk får göra vad fan de vill, men jag förstår bara inte. 


Jag tycker att Heidi Montag såg bättre ut innan alla operationer... En söt tjej med fin kropp. Sen gick det överstyr.

Jag skulle aldrig vilja plastikoperera mig. Trots att det finns vissa saker jag tycker mindre om med mitt utseende ibland så är jag nöjd med mig själv, och skulle aldrig kunna tänka mig att göra om min kropp så mycket att jag inte såg ut som jag längre. 

...  

Säg till om jag mår dåligt...

Asså fyfan.
Nu mår jag inte bra alls.

Att ha ont i halsen, snörvla och hosta lite då och då var en sak, men nu har det bara blivit värre.
Jag hostar i princip hela tiden, och när jag inte hostar så känns det som att jag ska hosta. Och nu mår jag illa också. Försökte koncentrera mig på plugget eftersom tentan är på torsdag och jag måste skriva ner svaren på rikspolitiken också, men jag kunde verkligen inte. Koncentrationsförmåga noll.
Det är ingen idé att ens försöka just nu. Får se om jag orkar senare, annars får jag plugga som fan imorn bara. 
Nu ska jag lägga mig och glo. 

<3 

Busy, busy girl

Idag har jag jobbat på min syrras jobb från typ tio till halv sex. Lagt upp produkter på hemsidan och grejer. Det är rätt soft, enligt mig bra betalt och inte så jobbigt. 
Och nu ska jag antagligen få börja jobba lite mer där, eftersom syrran behöver hjälp med sina arbetsuppgifter och de tycker att jag arbetar effektivt och bra. Så förhoppningsvis blir det en eller två dagar i veckan i alla fall.

Dock måste jag verkligen lägga upp ett schema för mitt liv nu känns det som... Jag pluggar, har numera två extrajobb, tränar (fast inte nu eftersom jag är sjuk och eländig), har hund, umgås med vänner och bara lever... Fast på nåt sätt har jag börjat tycka om det. Att alltid ha någonting att göra. Och det är ju bra när man ska vara upptagen hela tiden.

När jag kom hem vid typ sex gick jag ut med hunden, sen chillade jag nån timme eller två framför tv:n innan jag satte igång och pluggade till omtentan på omtentan på torsdag. Det går lite bättre nu, för jag försöker verkligen förstå allt jag läser istället för att bara memorera... Vi får hoppas att det går bra! Tredje gången gillt?

Nu orkar jag nog inte plugga mer dock. Måste ut med hunden en sista gång och sen sova.
Imorn är det skola från tio till tolv, vi ska gå igenom den första layoutade versionen av tidskriften. Får hoppas att läraren gillar det vi har åstadkommit! Efter skolan ska jag tillbaka till syrrans jobb och lägga upp lite fler produkter och så. Det blir bra.

Chillz!
<3

Ny favorit

You Are a Knife - VETO 



<3

Korkade jävla router

Jag är lite smått arg just nu.
Det är nämligen så att storasyster pojkvän har fixat vår gamla dator. Och nu har jag kopplat in internet och routern till den datorn. Men på grund av det tycker routern att den inte behöver kunna ansluta till internet på min dator längre, så nu funkar bara internet på den gamla datorn (den jag sitter vid nu alltså).
Jag fattar inte varför, så jävla irriterande. Så nu kan jag inte sitta vid min dator och kolla grejer längre. Awesome. Inte. 
Jag har hållit på hela kvällen och försökt fixa det, men hittills har jag inte hittat nån lösning. Så det får väl bli till att försöka mer imorn kväll. 

Imorgon ska jag för övrigt inte gå i skolan. Har bara en lektion på hela veckan och den är på tisdag... Istället ska jag till syrrans jobb och tjäna lite extrapengar, lägga upp kampanjer och så. Blir bra det. 
Sen måste jag nog ringa till mitt jobb också och kolla hur jag ska göra. Jag hostar ju som ett jävla as nu och det går inte riktigt ihop med att behöva sitta och snacka i telefon i fyra timmar, tre kvällar i rad. Så onödigt att bli sjuk precis nu. Men men... Det fixar väl sig på nåt sätt.

Nu ska jag sova. 
Har inget bättre för mig. 
Gonatt!

<3  

Jag kan va pinsam också

Tydligen pratar jag högre än jag själv tror ibland.
När vi var på väg till Vitabergsparken igår så såg jag "snygg-Erik" från EMD komma gåendes emot oss tillsammans med två andra dudes, varpå jag vänder mig mot hönan och säger: "Nämen titta, där är ju snygg-Erik!" i vad jag tror är under normal samtalston, lite halvt viskandes sådär. Men efter vi har gått en bit till får jag skäll för att jag skrek. Hönan tyckte tydligen att jag var pinsam, och trots mina bortförklaringar sa alla andra också att jag skrek... Alla tre killarna hade vänt på sig och kollat på mig sa de. Någonting som jag inte alls la märke till, men ja. 

Inte för att jag tycker att nåt sånt är riktigt pinsamt egentligen, eftersom vi antagligen aldrig kommer att stöta på snygg-Erik igen eller att han ens skulle känna igen oss om vi gjorde det, men för mina vänners skull kanske jag borde börja tänka på att hålla rösten lite lägre...   

<3

Forgive and forget?

Som om det aldrig hade hänt.

...

Inte helt okej

Det är illa att vakna klockan åtta när man är helt ledig och skulle kunnat sova hur länge som helst.

<3 

Tolv timmar senare

Idag har varit en lång dag.
En jävligt lång dag.
Men fan vad den har varit bra.

Började med att jag åkte in till stan med mamma och lillasyster en stund innan jag skulle möta upp mina kompisar. Köpte ett par svarta vårskor (likadana som mina vita... från HM) och gick runt och chillade lite.
 
Mötte upp några vänner vid två, och vi satte oss i vitabergsparken. Efter ett tag droppade fler och fler in och vi hade rejält trevligt där i flera timmar. Det var sol för det mesta, men blåste en del vilket gjorde att vi till slut började frysa och gick vidare hem till en kille som bor på söder.

Hemma hos honom skulle vi grilla, så vi köpte lite kött och lite körv, och sen grillade vi lite gott och satt och chillade och lyssnade på musik ett tag. Rätt soft. Fast redan då var jag helt slut. Jag är ju sjuk nu också, så kombinationen av det och att sitta ute i flera timmar i solen och dricka folköl gjorde att man blev jävligt trött.

Vi drog i alla fall ut vid typ tio nångång, och gick väldigt långt till Golden Gate (där jag aldrig varit förut. Rätt soft men inte precis nåt dragigt ställe om man säger så...) där vi satt några stycken. Jag beställde en cider, men efter ett tag började jag känna att hostattackerna var på ingång, så jag drog hemåt.

Nu sitter jag hemma i sängen, väldigt redo att sova och hostandes som ett jag vet inte vad.
Vill bara sova hur länge som helst nu.
Imorn är det väl plugg som gäller. Kul.
Idag har i alla fall varit en jävligt bra dag, och jag är riktigt glad (och lite stolt) över att jag styrde upp vår lilla spontanträff. Sånt borde vi göra oftare.

Men nu ska jag fan sova järnet.
Gonatt!

<3


Good morning sunshines!

Oj, oj, oj, idag är det allt fint väder ute!
Och det ska vi utnyttja.
Som sagt har jag fixat en liten chillstund med några vänner från klassisen. 
Vi ska sitta i en park och dricka folköl och bara njuta. Det kommer att bli underbart!

Klockan två ska vi träffas, så det är ju lite tid kvar tills dess. 
Vad jag ska göra innan vet jag inte riktigt, men tänkte väl bara ta det lugnt ett tag. 
Kolla på Robert Gustavsson i Nyhetsmorgon och kolla lite grejer på datorn, kanske spela lite Guitar Hero och äta lite mat också.  

<3

Nej, Lina. Nej. Fy. Dum Lina. Nej.

Jag SKA inte kolla på skräckfilmer. Jag vet ju det.
Men jag kan inte låta bli ibland, och sen blir jag paranoid.
Det är inte alls bra. Man ska inte gå runt och vara rädd, det är inte okej. 

Så, note to self (ännu en gång...): Titta inte på skräckfilmer. 
Kommer jag lyssna? I think not. 

Nu ska jag i alla fall titta på nåt som för tankarna nån annanstans. Det får bli Glee. 
Najtinajt. 

<3 

Alone

Nu är jag ju inte ensam längre för lillasyster kom hem nyss, men jag har varit ensam i nägra timmar. K kunde inte komma för hon mådde dåligt, så det blev ingenting. Men det är lugnt ändå.
Jag klarade i alla fall mitt mål med pluggandet! Woo för mig! Känner mig faktiskt riktigt duktig!

Nu tänkte jag försöka kolla på en skräckfilm som går på femman, Disturbia. Om den inte är bra (eller för läskig...) så får jag leta upp nåt på datorn att kolla på istället.

Peace!
<3

Chillkväll

Jag är duktig idag!
Jag är sjuk och ska för en gångs skull inte gå ut och parta sönder mig själv så att det blir ännu värre.
Vad stolt jag blir.
Istället ska jag sitta hemma och chilla hela kvällen. Först blir det lite mer plugg (för jag har tagit ett lite väl långt avbrott nu) och sen kommer antagligen K hit nån gång under kvällen också. Det blir najs!
Och imorn har jag fixat parkhäng med några sköningar från klassen. Förhoppningsvis ljuger inte väderprognoserna så att vi får sol till våra folköl, och kan sitta ute och bara mysa tillsammans i flera timmar!

Det blir en chill helg indeed. And I like it.
Betyder också att jag inte kommer att få "woo-jag-har-pengar-igen"-hysteri och gå ut och spendera massa pengar på drinkar och shots. Vilket är bra. Väldigt bra. Min budget den här månaden klarar inte av så mycket sånt eftersom de på det jävla försäkringsbolaget inte fattar ett skit och tydligen ska dra helårsbeloppet på över tvåtusen kronor för vovveförsäkringen den tjugofemte. Och jag orkar inte tjafsa med dem mer, bara skönt att bli av med det liksom. Även om det kommer bli tight living med allt annat på grund av det... Men men.  

Nu ska jag sätta igång med plugget igen. Ska målet vara att göra klart alla instuderingsfrågorna till kommunalpolitikdelen? Alltså sexton frågor till? Har gjort tjugofyra hittills, så sexton på typ en timme eller så borde jag väl klara av? JA! Det ska jag! Så kan man börja med statsskick typ imorn eller på söndag. Awesome! Jag SKA klara den här tentan nu! Jag bara SKA det!

<3

Smått underbart

Jag sitter med laptopen i knät och massa papper, två gamla tentor och en bok brevid mig i sängen.
Med öppna gardiner skiner solen in genom fönstret och skapar en härlig vårkänsla, tillsammand med musiken jag spelar i bakgrunden. Death Cab for Cutie kändes särskilt passande idag. Det är varm musik.
Och jag kan inte hjälpa att känna mig nöjd.
Bara nöjd.
Jag vet inte riktigt varför, men just nu känns allt bara bra, trots motgångar.
En härlig känsla.

I Will Possess Your Heart - Death Cab for Cutie



How I wish you could see the potential
the potential of you and me
It's like a book elegantly bound
but in a language that you can't read just yet

You gotta spend some time, love
you gotta spend some time with me
And I know that you'll find love 
I will possess your heart


<3

Det är fredag, jag har pengar och solen skiner!

Många positiva saker går att säga om idag.
Jag har fått sova ut, jag har fått mitt studiebidrag, solen skiner utanför fönstret och jag är ledig i tre dagar. Om jag inte orkar jobba imorgon det vill säga men med tanke på hur mycket jag hostar gissar jag på att jag knappast går till jobbet då... Hade ju hoppats på att vara frisk imorn men det blir bara värre och värre det här. Och det är väl baksidan med idag. Och det faktum att jag verkligen måste plugga typ hela dagen.

Men jag struntar i det. Allt känns underbart ändå.
Jag får gå ner till centrum sen och köpa hem lite dunderkurer så jag blir frisk. Eller i alla fall kanske lite honung, halstabletter och sånt.  

Snart tänkte jag och mamma tvätta min vovve. Han är smutsig. Det är bara en sån process att tvätta honom bara, och därför orkar man inte riktigt göra det så ofta. Men nu är det fint väder ute och jag har tvättat alla hans handdukar så nu ska han bli ren och fin inför våren!
Sen ska jag plugga då. Och försöka bli frisk.

<3


Och nu är det helg... Redan?!

Den här veckan har gått så snabbt. Det känns som att det fortfarande är tisdag. Men det är det inte. Det är torsdag och jag är klar med min del av tidskriften vilket betyder att jag är LEDIG imorn! Så skönt.
Jag ska nog sätta mig och plugga rejält då, eftersom jag nog kommer vara mer upptagen nästa vecka. Tentan är ju på torsdag (just fan, måste ju kolla upp vilken tid den är också...) och jag har varit så dum att boka jobbpass på tisdag, onsdag och torsdag kväll... vilket betyder att jag får se till att plugga som fan innan det. Om jag failar på det här igen nu så blir jag helt knäpp. Det är det hemskaste provet jag någonsin gjort. Fattar ingenting av kommunalpolitik och statsskick och tror inte riktigt att jag vill fatta nåt heller. Men jag måste tyvärr, så jag SKA!

Öhm, men helg var det va. 
Har inga planer alls hittills... Men nåt hittar man väl alltid på. 
Annars skulle det vara rätt soft med en chillhelg hemma också, särskilt med tanke på att jag är sjuk och hostar som ett svin. Men jag brukar ju inte vara så bra på det där med att stanna inne och bli frisk, så vi får väl se vad som händer...

Nu ska jag chilla vid datorn ett tag, sen blir det nog sova rätt tidigt, trots att jag är ledig imorn. 
Det gäller att ta igen all sömn nu när jag kan.

<3

 

Världens bästa playlist

Jag fick för mig att jag hade absolut ingenting att göra ikväll, (trots att jag egentligen har massor att göra som jag bara inte ORKADE göra just nu) så jag har suttit och gjort en spellista i Spotify. En grym spellista om jag får säga det själv. Har letat upp allt vi brukar dansa loss till på efterfesterna och ännu lite till. Vilket blev mestadels sånt roligt från 90-talet. Underbart om något.

Here you go: partymix

<3

Om jag kunde

Just nu
önskar jag bara att det aldrig hade hänt.
Då hade det inte varit konstigt.
Då hade allt varit bra.
För jag kände inget då.
Då var allt lugnt.
Då...

Om jag kunde skulle jag vrida tillbaka tiden till innan det hände.
Men jag kan inte.

...


När det är vår

Ja... i förrigår var det i alla fall vår.
Idag vet jag inte vad fan det är. Snö som faller från himlen men inte en enda liten flinga som stannar på marken i mer än en sekund, grå himmel och ingen sol eller värme alls.
Men vad som helst kan ju hända i Stockholm i april så jag är inte det minsta förvånad. 

Men, som sagt. 
Våren har varit här och hälsat på några dagar det här året i alla fall. 
Och jag har fotat lite av den. 
Blommorna här nedan är vårfavoriter att fota.







<3

 

Björn


Black and white






Chew-chew


Min fina gullvovve ser alltid lite väl aggressiv ut när han tuggar pinnar. Men det är jag ju inte egentligen...

<3

Jag bara hostar

Jag orkade inte skriva igår.
Hade väl inte riktigt tid heller.

Bara pluggade det ena och det andra hela dagen ungefär. Och var sjuk. Awesome.
Jag HATAR det. Snörvel, snörvel, host, host. Och det mest irriterande av allt är att när man väl börjat må bättre ska man gå och lägga sig, och då vet man ju att man alltid mår lika dåligt när man vaknar dagen efter som man gjorde när man vaknade dagen innan. Om inte sämre ändå. Hemskt är vad det är.
Men jag ska sluta gnälla.

Idag har jag layoutat ett uppslag till tidskriften och hjälpt hönan att fixa snyggaste framsidan ever!
För att vara en skoltidning. Vi slog våra väldigt kloka huvuden ihop och fixade nånting helt åsum. Bäst!
Jag var i skolan väldigt länge idag. Först var jag och en annan tjej i bibblan och pluggade i några timmar, sen var det lektion. Och jag stannade till fem. Trött nu va. 

I förrigår satt jag och redigerade lite bilder på min vovve. Tänkte väl lägga upp några här. Snart. 

Chillz!
<3
 

Och sen blev det lite bättre igen

Igår blev både jag och Simba sjuka.
Idag mår vi båda lite bättre.
Simba verkar inte ha ont längre utan är bara lite väl trött och hängig, och jag har inte lika ont i halsen längre (dock kommer jag väl ha lika ont imorn när jag vaknar igen, men det är en annan femma). Vi får se om jag orkar jobba imorgon. Det känns ju dumt att sitta och prata i flera timmar s det blir värre, och att hosta kunderna i öronen, så jag tror att jag sjukskriver mig så att jag kan bli frisk istället.

Solen har varit framme några timmar idag, vilket har varit väldigt härligt, och jag var ute och fotade lite i skogen med min fina vovvsing som var ovanligt pigg.
Dock spenderade jag två väldigt onödiga timmar i skolan. Satt mest och gäspade. Men men...

Har även suttit nu i nån timme eller två och redigerat bilder till tidskriften. Håller dessutom på att föra över de redigerade bilderna till kurswebben, vilket går så segt att jag somnar snart. Jaja, det är skönt att få det gjort i alla fall.
Imorn ska vi sätta igång med layouten av sidorna.
Jag väntar bara spänt på att se slutresultatet. Det känns som att det kan bli väldigt bra!

Nu ska jag föra över bilderna från promenaden och fortsätta föra över bilder på kurswebben. Sen ska jag nog chilla som fan.

<3

Helgen

Okej. Nu har det väl varit lite väl mycket tråkigheter med sjukor hit och dit ( i två inlägg...) så tänkte skriva lite om min helg istället. Den har ju faktiskt varit väldigt bra. Det jobbiga kom ju inte förrän ikväll.

Det började i fredags, då det var hemmafest hos en kille i klassen.
Många klasskompisar var där, och ett flertal av dem som man inte träffat på länge, så det var kul! Vi skrev fina dikter tillsammans (HAHA), snackade och hade musik-quiz och grejer. Det var väldigt trevligt. Tills man var tvungen att komma hem.

Festen var långt bort åt helvete för mig, som jag kanske nämnt tidigare, en station innan där skolan ligger. Och det är LÅNGT BORT. Blev lite trött på slutet och halvsov i soffan med öppna ögon den sista halvtimmen. Sen tog vi en nattbuss in till Gullmars och bytte där. Som tur var fick vi inte vänta så länge. Jag åkte med en annan tjej som gick av några stationer innan mig. Skönt att slippa åka hem helt själv hela vägen i alla fall. 

Igår, lördags, vaknade jag rätt tidigt (eftersom jag var tvungen) och pallrade mig till jobbet trots att jag egentligen inte riktigt orkade göra nånting. Dock gick det rätt snabbt att jobba, är ju korta pass, så det är lugnt. 

Efter jobbet åkte jag hem och tog det väldigt lugnt och åt pizza och bara CHILLADE i flera timmar innan jag skulle ut igen. Var inte så pepp alls när jag gick, men eftersom det var så länge sen jag träffade K så ville jag inte baila bara för att jag var lite trött. Så jag stack ut, och mötte upp K och hennes pojkvän inne i stan. Vi gick till Harry B James först och satte oss och drack och snackade lite. Men eftersom vi var där så tidigt var det rätt segt, så vi fortsatte till Rocks, där det tyvärr var ännu segare. 

Vi stannade på Rocks i kanske en halvtimme, högst en timme, sen drog vi tillbaka till Harry B där det var betydligt mycket mer drag. Lite korkat att vi gick från början, eftersom vi då fick betala dubbelt inträde och inte fick plats med jackorna i garderoben när vi kom tillbaka till Harry... Men men. Lite korkad får man vara ibland.

Men resan mellan Rocks och Harry B var i alla fall asbra. Haha, vi fick för oss att sjunga Lejonkungen-låtar tillsammans, så vi gick runt och sjöng: "Mitt i djungeln, den stora djungeln, där sover lejonen..." o.s.v. ashögt på tunnelbanan. Roligast var när två andra tjejer stämde in i vår sång också. Älskar sköna människor!

Vi hade extremt kul när vi kom tillbaka till Harry också. satt och sjöng med i låtar, hittade lite sköna människor som vi hängde med, gick upp på scenen och dansade, headbangade och sjöng lite till. Jag träffade även på några från min gamla gymnasieklass. Lite kul sådär.
När Harry snart skulle stänga drog vi innan det blev en massiv kö, och så gick vi skilda vägar och jag åkte hem och sov.

Idag hade jag tänkt vakna halv elva. Men vaknade tolv. Skulle in till stan med lillasyster och hitta jackan som hon skulle köpt i fredags men som vi aldrig kunde köpa eftersom allt sket sig. Och efter det skulle vi hem till storasyster för att fira hennes födelsedag.
Så jag smällde i mig lite hallonpaj med vanlijsås och ett glas cola till frukost (extremt nyttigt) och efter att jag gjort mig någorlunda fräsch bar det av in mot stan. Vi hittade jackan och gick runt ett tag till, åt lunch på Burger King (Var aslänge sen. Kom att tänka på när jag jobbade där i somras...) och sen drog vi hem till bigsis and boyfriend. Hennes närmsta vänner var där, som vi känt sen vi var små, och vi hade väldigt trevligt med fika och Buzz-spelande. 

När alla andra gått stannade jag kvar några timmar till med storasyster och hennes pojkvän, och vi spelade lite mer Buzz, sen mötte jag upp lillasyster (som var tvungen att gå tidigare för hon skulle på en annan födelsedagsgrej) och vi åkte hem. 

Sen har det varit lite halvt kaos sen dess, med Simba och så. Men nu är det lugnt igen och jag ska sova snart. 
Måste ju till skolan imorn. Har föreläsning från tio till tolv, sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt. Försöka bli frisk innan jag blir helt sjuk. Hade tänkt träna imorn men J mådde inte bra idag och nu mår ju inte jag heller bra, så det skippar vi nog. 

Nä nu måste jag fan sova. Men helgen har varit väldigt trevlig i alla fall. Tills ikväll då som sagt... 
Sleep tight!
<3
 

En sjuk katt?

Det var så hemskt när vi kom hem idag, jag och lillasyster. För när hon tog upp Simba skrek han till och morrade och höll på. Vi märkte att han hade jätteont vid bröstet, och förstod inte varför. Sen tog vi tempen på honom och upptäckte att han typ hade feber också. Så låg han på golvet och typ krampade lite såg det ut som. Asläskigt, för vi fattar ju inte vad som hänt. Jag mår så dåligt av att se djur lida också, för de kan ju inte berätta vad som är fel eller vad som har hänt. Det kan ju vara vad som helst liksom...

Vi har i alla fall ringt till djursjukhuset nu några gånger och de tycker att vi ska vänta tills imorn och åka in med honom då om han fortfarande mår dåligt, eftersom det kostar galet mycket pengar att ta in honom på undersökning akut på natten. Tvåtusensjuhundra kronor är jävligt dyrt. Och om de skulle behöva behandla honom på nåt sätt skulle det komma upp i typ sju eller åttatusen. Helt galet. Så om man råkar få problem med husdjuren på natten ska man behöva betala hur mycket pengar som helst. Och försäkringen täcker det inte ens. Det är ju fan sjukt. Visst att det är obekväma arbetstider för de som jobbar, men ändå...

Simba verkade må bättre efter ett tag i alla fall så jag hoppas att det inte är nåt allvarligt. Men man vet ju aldrig. Jag blir bara så rädd när nåt händer djuren... Mår så dåligt. Men allt ordnar sig nog. Våra fina gullegrisar är kämpar allihopa!

<3

Men fuck you jävla halsjävel

Hej, jag börjar bli förkyld!
Kunde ju inte ha kommit mer opassande. Har liksom jobbat mina första tre pass som telefonförsäljare (trots att jag inte säljer nåt än) och nu blir jag sjuk. Sitter och hostar en massa och har ont i gommen, precis så som det brukar börja.

Jävla skit.
Om jag inte blir frisk till på tisdag (lycka till där du...) måste jag sjukskriva mig. Man kan ju inte sitta och prata i telefon och hosta. Fan vad arg jag blir.

Dessutom HATAR jag att vara sjuk. Man är äcklig och mår dåligt och kan inte andas normalt. Himla kul grej.
För övrigt har det hänt en massa sen jag skrev sist... Vissa roliga saker och vissa mindre roliga. Förvänta er några inlägg på raken här nu. Eller i alla fall två.

<3

Då sket sig allt istället...

Jag har varit så stressad idag.
Så stressad man bara kan vara, fast jag egentligen kanske inte behövt vara det.
Och på grund av allt stressande lyckades massa saker bara gå helt fel.

Det började med att jag vaknade.
Gick upp och tog det lugnt ett tag, men ungefär en halvtimme innan jag var tvungen att sticka iväg och träffa hönan, mitt första ärende för dagen, frågade mamma om jag kan diska. Det var ju länge sen... 'Jo, ja, det hinner jag nog' tänkte jag och stressade ihjäl mig med disken i typ tjugo minuter, sen sprang jag iväg (dock tio minuter för tidigt så jag fick gå tillbaka upp till lägenheten igen och sitta och vänta ett tag. 

Sen åkte jag i alla fall in till Gullmars och mötte hönan, som hade tid över och därför följde med på en liten visit i mitt hem. Jag visade lite konst och en hund och två katter, packade ner träningskläderna i en ny väska eftersom den andra jävla väskan gick sönder sist. Sen tog jag väska på ena armen och gitarren på den andra, och följde med hönan ner till tunnelbanan, där jag satte mig och väntade på lillebror. 

Lillasyster var snäll och åkte dit och väntade med mig en stund, och när lillebror äntligen kom och tog sin gitarr kunde jag och lillasyster åka in till stan.
Väl inne i stan gick vi in på HM och hon hittade det hon skulle ha. Men jag kunde inte betala för det... För jag hade glömt att överföra pengarna från mamma och hade femtio kronor för lite på kontot. Askul. 
Så tänkte att jag skulle åka hem, hämta pengar och sen köpa det innan träningen istället, men eftersom det tog ett tag att komma hem och jag kom på att jag var tvungen att äta och gå ut med hunden innan jag stack så hann jag inte till den tiden vi bestämt och då kunde inte J längre, för då blev det försent. Vilket resulterade i att två av mina planer bara försvann ut i tomma intet. Vi gick ju inte runt och shoppade nåt mer eftersom jag trodde att jag var tvungen att skynda mig, och jag tränade inte eftersom jag inte hann... Och nu kan jag ju lika gärna köpa den där saken imorn istället, eftersom jag ändå jobbar då. 
Så det sög ju. 

Men men, man får väl se det positiva. 
Nu har jag i alla fall lite slötid innan jag ska iväg på festen. Rätt skönt faktiskt... 

<3
   

Hektiskt

Snart ska jag iväg och möta upp Hönan, som jag tänker fortsätta kalla honom, för att hämta upp lite grejer.
Efter det ska jag hem igen, lämna grejerna hemma, ta med mig elgitarren ner och möta lillebror vid tunnelbanan för att ge honom den, sen ska jag ta tunnelbanan och möta upp lillasyster, åka in till stan och leta lite kläder till henne (ett specifikt plagg närmare bestämt, så det är inte precis nån storshopping på gång), sen åka tillbaka en bit för att möta upp J och sen träna.
Efter träningen ska jag hem igen och göra mig i ordning och sen åka till festen som ligger långt bort åt helvete, typ en station mindre långt bort åt helvete än skolan.

Så... Jag har en del att göra idag alltså. Men det blir najs.
<3

Creepy or fun?

Asså... Glömde skriva det igår, men det hände nåt lite knäppt på väg till jobbet igår.
Jag gick på tunnelbanan, och som vanligt har jag ju öronen igenproppade med musik, så när nåt konstigt händer hänger jag aldrig riktigt med. Men i alla fall.

Jag satte mig framför en man som satt och snackade i mobil med headset. Inget konstigt med det. Något säte bort satt en annan tjej brevid och pratade i telefon med headset hon också. Efter ett tag märkte jag hur den här mannen tog upp sin mobil ur fickan, samtidigt som han pratade i headsetet (men jkag hörde ju inte vad han pratade om) och sträckte fram mobilen mot tjejen, som för att visa upp dem typ. Sen gjorde han samma sak några gånger, men sa ingenting till tjejen och hon bara tittade lite på honom.
Efter ännu ett tag tog han upp en till mobil, som han höll i handen tillsammans med den första, och så sträckte han fram båda de telefonerna mot tjejen några gånger.
Och efter ännu ett tag tog han upp EN TILL mobil ur fickan, så att han satt med TRE olika mobiler i samma hand och sträckte fram dem mot tjejen med jämna mellanrum samtidigt som han satte in headsetet i de olika mobilerna, liksom bytte lite då och då. Och så satt han tills jag gick av.
Väldigt skumt. Fattar inte riktigt vad han höll på med... Haha.
Jag kan aldrig riktigt lista ut om såna här människor skämtar med folk eller är lite smått störda. Eller om det nu var så att han har nåt slags jobb där man använder flera mobiler samtidigt för att ta olika samtal, men i såna fall förstår jag inte varför det såg ut som att han försökte visa upp mobilera för tjejen... Haha, lite kul är det i alla fall när sånt händer.

<3


Nu äre fan helg! Jag jublar högt!

Ja. Det kanske inte riktigt är helg för alla andra, men för mig är det.
Jag är ju nämligen ledig från både skola och jobb imorn, och ska hitta på massa annat kul istället. Skrev ju förut att jag trodde att jag skulle stanna hemma och chilla hela dagen, men så blir inte fallet. Alls.

Nu har jag planerat in ännu en heldag. Först ska jag in till stan och möta upp en kompis lite snabbt, sen ska lillasyster komma in dit och träffa mig så ska vi gå runt och leta lite kläder (Till henne, inte mig. Jag får inte köpa mer nu. Har bestämt det själv). Sen efter det ska jag möta upp J och vi ska dra och träna. Förhoppningsvis blir det ett spinningpass imorn. Blir nog kul, men antagligen extremt jobbigt...
Och efter träningen ska jag hem och göra mig i ordning, sen blir det fest med klassen. Vissa har man ju inte träffat på ett tag eftersom vi är indelade i olika grupper, så det ska bli kul!

Men nu är jag förjävla trött, och tror att jag nästan borde sova.
Kan ju sova lite längre imorn iofs, så det kanske blir nåt avsnitt av nån serie innan jag somnar. Vi får se.
God natt kan man väl säga i alla fall.
God natt!

<3

Snart jobb, sen helgish!

Egentligen hade jag velat stanna hemma och sova.
Tänk vad underbart det hade varit, öppna upp vid fönstret så att solen kunde värma mig där jag låg i sängen och lyssnade på musik och bara degade i flera timmar. Men så blir det inte. Jag måste åka och jobba.
Men det är chill ändå. Bara fyra timmar.

Och imorn är jag HELT LEDIG hela dagen. Såå underbart! Vad ska jag hitta på? Så många valmöjligheter. Men det kommer nog sluta med att jag sitter hemma. För det är soft.
Och efter en chill dag imorn är hela helgen (i princip) inplanerad. Fredag kväll blir fest med klassen, lördag eftermiddag blir jobb, lördag kväll blir utekväll med K, söndag blir firande av storasyster. Igen. Men det blir najs! Jag tror att det blir en fin-fin helg.

<3

My head is drawing a blank

Ööh... Hej.
Jag tror att jag kan vara trött, möjligtvis.
För jag satt nyss och stirrade på datorskärmen utan att röra mig en millimeter i typ tio sekunder. låter inte som mycket, men det händer liksom inte så ofta. Jag brukar börja skriva på en gång annars.
I alla fall...

Första dagen på jobbet idag funkade bra. Inget sälj än, började med kundvårdssamtal vilket är rätt skönt såhär i början. Men det gick rätt bra i alla fall, när jag lärt mig. Är ju som sagt lite bekant med telefonförsäljning sedan tidigare så var inte så jättesvårt att komma in i processen igen.
Det känns bra i alla fall. Det jobbigaste var när ingen svarade och man satt och segade, och det är ju inte så jobbigt ändå. Man tjänar pengar på att sitta och prata och klicka lite liksom, rätt soft. Och när man inte har massa press på sig att man måste sälja för att tjäna nåt tror jag att det går ännu bättre faktiskt, i alla fall för mig. Man blir lugnare i sitt arbete.
Ska jobba nästa pass imorn. Går säkert bra.

Men nu ska jag sova!
Ska bli extremt skönt... Har ju skola imorn också. Dock bara typ tre timmar eller nåt så det är ju lugnt. Lungan lungan serru.

Nämen, gonatt då!
<3
 


Äta, plugga, jobba

Jag skrev ingenting igår kom jag på nu.
Konstigt.
Jag hade ju tid att skriva...
I alla fall hade jag "sovmorgon" till klockan ett igår, dock satt jag ju och gjorde skolarbete från halv nio, men ja... Sen var jag i skolan i tre timmar och sen åkte jag hem och gjorde i princip ingenting mer än att sitta framför tv:n. Och äta. Jag äter som en gris numera. Det är fan inge bra. Jag tror att jag är sugen på nåt precis HELA TIDEN även om jag nyss ätit och är mätt. Funkar inte. Får försöka dra ner på impulsätandet och bara äta frukost, lunch och middag. Om jag blir sugen på nåt får jag väl ta en frukt. Nu när man väl har börjat träna ska man väl inte förstöra det med att äta onyttigt hela tiden...

Idag är jag ledig från skolan. Känns normalt nu. Det är konstigt när man väl har lektioner i skolan liksom. Men det är asskönt. Dock håller det väl inte i sig särskilt länge så det gäller att njuta när man kan.  
Istället för skolarbete ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta Bobos handdukar och sånt. Askul. Men vi måste ju göra honom vårfin snart och då kan man inte torka honom med smutsiga handdukar... Så det måste göras.
Sen ska jag på mitt första jobbpass klockan fem. Till nio. Vet inte hur mycket jag ser fram emot det just nu, men det går säkert bra. Skönt att komma igång och börja tjäna lite pengar i alla fall.

Jaha. Nu ska jag väl bara chilla ett tag till innan tvättiden klockan ett.
Chill chill!

<3

Aerobics är hårda grejer

Asså...
Jag dog idag.
Jag och J lyckades äntligen komma i tid till ett träningspass. Vi testade aerobics.
När det hela började tänkte jag: Det här kan man ju inte träna särskilt mycket på... Känns inte alls. Men efter ett tag kändes det. Som fan. Överallt. Jag fick kramp i vaden, ont i nacken och huvudet och svettades som en gris. Såg ut som en efteråt också eftersom jag var helt jävla röd i ansiktet. Mysigt värre.
Men fan vad kul det var ändå! De flesta som var där hade varit med flera gånger tidigare märkte man, och jag och J var ju helt nya, så det var lite svårt att hänga med i början, men efter ett tag hängde jag med i nästan allt i alla fall, och kämpade tills jag dog i princip.
Återuppstod sen som tur var.

Och inte nog med det så ville J träna i gymmet sen, eftersom hon inte riktigt hängde med i passet och tyckte det var tråkigt. Så jag följde självklart med och körde lite mage, rygg, chins och dips också. Och sen låg vi på stretchgolvet och lekte med balansbollar. Haha, var askul, för vi såg säkert helt knäppa ut där vi rullade omkring...

Efter bollarna och lite stretching kände vi oss dock klara för dagen och gick och åt istället, sen åkte jag hem och dog igen. I soffan. Med Top Model på tv. Najs.
Sen tog jag ett bad och återuppstod igen. Det har varit mycket sånt idag alltså.
Nu har jag läst igenom massa texter inför morgondagens opponering, och borde sova typ NU. Börjar inte förrän ett, men måste skriva opponering på en text innan det, så... Kanske är dags att sova nu.

Gonatt!
<3

Off I go!

Nu sticker jag iväg och tränar!
Lite dumt att solen var tvungen att gå i moln precis när jag ska gå ut. Men men, den kanske kommer tillbaka. We'll see.

<3

Äntligen klar

Blöööö nu är jag seg i huvudet.
Har suttit i typ två timmar i sträck och bara redigerat bilder. Fyrtio stycken blev det.
Nu är jag klar i alla fall, och ska väl gå och göra mat eller nåt. Börjar bli lite hungrig...

<3

Bildredigering på G



Blev påmind om att jag måste redigera klart bilderna till tidskriften, och eftersom jag nu har en del tid över innan jag ska åka och träna vid typ fem så kan jag ju lika gärna göra det. Även om det hade varit roligare att sitta och spela Guitar Hero de timmarna... Haha.

<3

Kissen under täcket

Nala är för söt ibland.
Lite läskig är hon också.
För ibland när man ska sätta sig i nån säng så ligger en stor klump där under täcket eller överkastet, oftast i mitten som en liten sten. Då är det Nala som har krypit in. Haha. Simba har försökt göra samma sak, men han är inte alls lika smidig...
Just nu ligger nala under mitt överkast och sover.




Gullis!

<3


SOL

Utanför mitt fönster just nu:



Kan vara det underbaraste på länge.

<3

Pluttis

Usch vad jobbigt det är att se min vovve rädd.
Han har aldrig något problem att gå till djursjukhuset, men när man sitter och väntar och han börjar fatta att vi ska göra nåt mer än att köpa öronrens så börjar han darra och bli orolig. Och när veterinären kom för att hämta oss i väntrummet började han skälla. Sen vägrade han sitta still och bara stod och skakade och såg skräckslagen ut när vi kom in i rummet. Usch... Det är inte alls kul.

Han har ju varit med om en del. Det som har gjort honom så rädd är nog när han fick en hemsk öronsköljning och när han var där och rengjorde såret som han fått efter att ha blivit biten i nacken av en annan hund, vilket inte var alldeles för länge sen.

Veterinären verkade lite rädd, trots att Bobo är världens snällaste, och satte på honom munkorg.
Men allting gick bra och snabbt sen ändå och vi kunde gå hem igen. Så det var ju tur. Men man vill liksom kunna få honom att förstå att det inte är nåt hemskt som ska hända innan så han slipper vara så rädd. Men det går ju inte riktigt, hur mycket jag än pratar med honom och klappar på honom.

Nu är det klart i alla fall. Var över på typ fem minuter. Skönt.

<3

Vaccination

God morgon!
Inatt drömde jag om att jag var trött. Måste betyda att jag tillochmed var för trött för att sömnen i det verkliga livet räckte och jag var tvungen att sova i drömmen också. Jag vaknade upp och var fortfarande väldigt trött i alla fall.

Det är just typiskt att jag har fått en sån här konstant-trött-period nu precis när mitt liv kommer börja bli rätt hektiskt. Börjar ju jobba på onsdag och då ska jag hinna med skola, jobb och träning och att ha kul och träffa vänner också. Om jag ska gå runt och vara trött hela tiden funkar ju inte det så bra. Men jag hoppas på att det går över snart. Får väl börja käka lite bättre mat och så... Ta hand om mig själv mer.

Men nu bär det snart av mot djursjukhuset. Min vovve ska vaccineras.


Min fina pluttis!

<3

Solen we like

Idag har det varit alldeles underbart väder. Bara att kolla ut genom fönstret och se bar, torr mark och en skinande sol får en ju på bra humör.
Dock har jag inte spenderat så mycket tid ute idag.
Vi har firat storasyster som fyller år om en vecka. Vi åt mumsigt god choklad-/hallontårta som lillasyster gjort såklart. Det bli bara bättre och bättre för varje gång. Gott var det!
Och sen fick syrran fin-fina presenter och vi spelade lite Babbel och Guitar Hero innan hon och hennes pojkvän skulle åka tillbaka hem igen. Det var en trevlig dag indeed.

Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att gå till djursjukhuset och vaccinera vovven så han inte bli sjuk. Sen blir det väl lite mer bildredigering till tidskriften och kanske träning, beror på om vi orkar och hinner. Fast jag är ju typ ledig hela dagen imorn, så det borde jag ju hinna. Haha. Man vet aldrig. Men jag vill nog träna... Så det ligger på J.  

Nu är jag trött. Som vanligt numera. Asirriterande... 
I alla fall ska jag väl bara ta det lugnt resten av kvällen. 
Chillz!

<3
 

Vissa hundägare säger jag bara...

Ibland blir jag så arg.
Som imorse, när jag var ute i skogen med vovvsingen och kattsingen.
Då kom en man med en schäfer rätt lång ifrån oss, men såg oss rätt tidigt ändå. Dock kopplade han inte sin hund, och den sprang självklart fram till Bobo och ägaren sprang efter och skrek på den. Så som det brukar vara, alltså. Och självklart blev Simba asrädd och försvann så att jag mitt i allt inte hann se vart han tog vägen någonstans, och blev tvungen att gå runt och leta och kalla på honom hur länge som helst efteråt.

Hur kan det vara så svårt att koppla hunden om man vet att den springer fram till andra hundar annars? Jag har lärt mig hur min hund fungerar och kopplar honom när jag vet att jag måste. Även annars också. Om jag ser en hund eller en katt kopplar jag honom, bara ifall att, även om han inte ofta springer fram ändå. Sen kan det ju hända misstag, men det är inte ofta...  

Sen kunde den korkade ägaren inte ens säga förlåt eller nånting, han fortsatte bara med sin hund och skällde på den samtidigt som han fortfarande gick med den utan koppel.
Människor alltså.

Efter att jag hade letat efter Simba ett tag märkte jag att han hoppade ner från ett träd, och gick hemåt. Så var jag tvungen att följa efter och trösta och få honom att följa med en liten bit till eftersom han så gärna vill följa med på promenad. Så jävla irriterande att han nästan alltid måste bli skrämd av hundar med korkade ägare. Det blir liksom aldrig bara en liten mysig promenad där han kan gå och inte vara rädd.  

Aja...

<3

...hemma igen!

Trött nu ja.
Var på födelsedagsfest för en av Amis kompisar. Det var trevligt. Satt mest och pratade, det var chill.
Sen avslutade vi som vanligt med mat från donken. För annars är det ju inte helg liksom... Eller nåt.
Nu orkar jag inte skriva mer. Eller vara vaken särskilt länge till heller för den delen.
Så, gonatt!

<3

And away...

Igår var en mysig hemmakväll med mamma och lillasyster, och ikväll blir en trevlig utekväll med Ami och folk. Ska med på nåns födelsedagsfest, och sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Det blir nog trevligt i alla fall.

Snart sticker jag iväg!
Peace.
<3


Chillz

Man ska inte vakna halv ett. Man ska bara inte det.
Men jag lät mig själv sova lite längre idag eftersom jag varit så trött så länge nu. Det var skönt i alla fall, och i det här mulna skitvädret missar man ändå inte så mycket.

Idag kommer bli en chilldag. Jag kom nyss på att jag kanske borde kolla igenom alla bilder jag tagit till tidskriften. Särskilt de från krogrundan, så jag kan välja ut och redigera några stycken. Måste ju gå igenom det med grabbarna nån dag också.

Så, det som väntar nu är bildredigering, typ. Sen måste jag fan duscha också. Jag har låtit mig själv bli smutsig. Haha. Lika bra att inte duscha för ofta när man ändå är hemma och chillar bra liksom.

Peace!
<3


När "flickan som lekte med elden" blev komedi

Ikväll har vi tittat på Flickan som lekte med elden. Den var kul. Den kanske inte hade varit lika rolig om vi inte gjort det mesta till ett stort skämt, men det är en annan femma. Och den var ju bra egentligen. Det var bara vissa saker som gjorde att man såg det komiska i det hela. Som actionscenerna med Paolo Roberto. De var jävla kul. Faktiskt på riktigt, extremt komiska scener. Kunde inte låta bli att skratta, trots att det låg ett stort allvar i det hela egentligen... Var det väl meningen att det skulle göra i alla fall.
Nä. Paolo är ingen vidare skådis, kan man väl säga. Inte enligt mig i alla fall. 

Sen att min lillasyster lyckades göra en komediscen av när gubben satt och pratade genom att hänvisa till Bamsesagorna vi lyssat på på Youtube, det var typ det underbaraste någonsin.
Det lät väl ungefär såhär efter att vi spunnit vidare på Lisbeth Salander goes Skalman och Bamse ett tag:

"Så sprang Lisbeth och kastade ett mjölkpaket! Och pappa FLÖG UT genom fönstret, och blåste in i elden, och brann upp. "Jag har en inbyggd kompass" sa Lisbeth. "Neger" sa farmor. Så ställde sig Lisbeth på en tunna, och förvandlades till en VULKANGRILLAD KORV! "Jag har en inbyggd kompass" sa Lisbeth, och gick in och stekte köttbullar."

Ibland är min lillasyster humorn själv. I egen hög person. Och jag är hennes humor-side-kick. 
 
<3

Det grå












Skool och presentshopping

Yo yo!
Jag är trött.

Har varit uppe sen halv åtta, varit i skolan och skrivit om min krönika till tidskriften lite och lämnat in den. Sen mötte jag upp lillasyster inne i stan för att köpa presenter till storasyster som fyller år nästa helg. Det blev extremt jobbigt efter ett tag och både jag och lillasyster var så trötta att vi hade kunnat lägga oss på golvet och sova. Men det gjorde vi som tur var inte. 
Vi kom väl hem vid lite innan fyra, och sen dess har jag inte gjort ett skit. 

Ikväll blir det kanske utgång med K, annars vet jag inte. Egentligen är jag ju så trött så att jag skulle kunna ligga och sova ett helt dygn, men det är inte så roligt... Så vi får se vad som händer. Vore trevligt att träffa K iaf för det var rätt länge sen. Och särskilt länge sen vi var ute tillsammans. Så det vore kuligt. 

Usch, jag somnar nästan här... Måste typ ta ett bad eller nåt. Brukar faktiskt bli lite piggare då. Vet dock inte om jag orkar röra mig ur sängen. 

<3 


Nu och då - ser ni likheten?

Nu:


Bild: M

Då:



Underbart om något!

<3

Det är mycket möjligt att vi är bäst i världen


Bild: M

<3

...

Fem veckor.
Sju gånger fem.
Trettiofem dagar. 
Tjugofyra gånger trettiofem.
Åttahundrafyrtio timmar. 
Sextio gånger åttahundrafyrtio.
Femtiotusenfyrahundra minuter. 
Sextio gånger femtiotusenfyrahundra.
Tremiljonertjugofyratusen sekunder.

Tortyr. 

...



 

Från staden till sjöstaden


Vi köpte klubbor. Najs.

Idag har varit en bra dag. Väldigt lång, och utmattande som få. Men bra.
Det kan inte bli mycket annat när man spenderar den med M. Helt enkelt. Bara massa skratt, galenskaper och underbarhet. Awesomeness.
Vi har fotat en hel jävla massa. Det var kul. Kvaliteten på bilderna kan dock diskuteras... Haha.


Man måste alltid ha en bild på en hoppande M. Annars är det ingen riktig fotorunda.


Jag är rätt duktig på att förstöra söta bilder har jag kommit på. Skillz.

Jag är så trött att jag skulle kunnat somna för flera timmar sen.
Och imorn ska jag upp till skolish på typ... morgonen. Tidigt. Hemskt. Varför? Jobbigt. Men rätt bra. Kanske.
Jag kan inte skriva. Är för trött. Märker ni hur korta meningarna blir? Det är för att jag inte kan tänka längre. Måste ut med hunden. Som vanligt. Och sen sova. Som fan.

<3


Seg dag

Det blev ingenting med K idag. Hon mådde inte så bra och orkade inte. Så jag har typ chillat idag bara. Varit hemma, kollat tv, kollat dator, halvsovit, ätit pizza. Lite sånt. Finns väl inte så mycket att berätta egentligen. Men har varit mysigt att chilla med mina småsyskon.  

Och morgondagen ser jag fram emot! Ska träffa finaste M som det bara var alldeles för länge sen jag såg sist. Det kommer bli underbart. Fotorunda for the win! Hoppas på sol. Fin sol, fina miljöer och fina tjejer kan ju bara inte gå fel liksom...
Och efter fotorundan och myshäng med min fina kanske jag hinner hem en stund innan jag ska in till stan och göra journalistiskt arbete med JR. Vi ska samla fakta och fota till våra små notiser. Bland annat ska vi spela Laserdome. Lite kul ska man väl få ha i arbetet också? I och för sig har jag väl mest bara haft kul i mitt journalistiska arbete till tidskriften hittills. Krogrunda och krönika... Rätt soft.

I alla fall blir nog imorgon en bra dag.
Och nu: Det vanliga. Vovveprommis, nån serie och sen sova.

Peace out bro's!
<3

Sjukt lång dag

Det hela började med att jag åkte till skolan helt i onödan. Kändes kul.
Det är så jävla korkat, för det tar en timme för mig att ta mig till skolan. Vilket betyder att om jag börjar tio (som jag skulle göra idag, enligt schemat) så åker jag hemifrån vid nio. Ändå är det så pass sent som vid nio som de lägger upp på kurswebben att lektionen är inställd, och förväntar sig att vi ska hinna se det. Hur många orkar egentligen kolla kurswebben innan skolan om man börjar klockan tio heller för den delen? Det är sjukt är vad det är. Så det så.

Så jag var stuck in school i fyra timmar. Dock skrev jag ju min synopsis på krönikan och själva krönikan också, så det kanske var rätt bra ändå... Och så hämtade jag ut min tenta. Klarade båda delarna. SCORE!
Efter de fyra timmarna stack jag till mitt nya jobb för utbildning/introduktion. Var ju inte så pepp innan men det verkar faktiskt riktigt bra för att vara ett telefonförsäljarjobb. Asfräscha lokaler, trevligt folk med bra attityd och bra standard på försäljningen. Kändes bra när de tog upp "öppna VS slutna" frågor, som man skulle ställa till kunden man pratade med. Eftersom jag har haft intervjuteknik i skolan har jag ju lärt mig allt om det där.
I alla fall gick allt bra, och nu är jag anställd och börjar jobba onsdag nästa vecka. Känns najs.

Efter introduktionen gick jag runt i ringen i typ alla affärer i väntan på J som nästan alltid kommer senare än mig. Haha. Lyckades i alla fall hitta en bra vitlökspress på Bolagret som jag köpte till mamma eftersom den vi har nu suger (intressant info va?).
När J väl kommit gick vi till donken och åt lite först, sen gick vi och tränade. Sjukt jobbigt, men sjukt skönt ändå, att komma igång igen efter nästan två veckor utan träning. Alla maskiner kändes lite som döden själv men samtidigt kändes det så bra. Går väl inte riktigt att beskriva. Men men. Man känner sig duktig efteråt också.

Sen åkte jag hem och kollapsade typ. Var väl hemma vid åtta nångång. Har i princip sovit med ögonen öppna resten av kvällen, degat i soffan, kollat DH och Cougar Town (fan vad jag ÄLSKAR den serien. Sjukt bra!) och varit allmänt seg.
Och nu ska jag sega mer, kanske kolla nåt avsnitt av nån serie (som vanligt) och sen sova.
Imorn är jag i princip ledig, så kanske ska åka och träffa K eller nåt sånt. Det får vi se.

Chillz
<3

Att hitta tillbaka till gamla favoriter

Har väl nämnt det förut ett par tusen gånger, men går att nämnas igen. Jag ÄLSKAR att hitta tillbaka till gamla musik-favoriter. Såna man trodde man hade tröttnat på och slutat lyssna på ett tag, kanske glömt bort lite, och sen hör någonstans och inser hur jävla bra det är och att man saknar det som fan. Att man måste börja lyssna på det igen.

Det har jag gjort nu. Igen. Med 30 Seconds to Mars. Så jävla underbart. Har spelat The KillGuitar Hero en jävla massa gånger, och blir lika glad varje gång. Det liksom pirrar till i kroppen på nåt sätt.
Massa minnen som inte visar sig, men som ligger därunder. I själva upplevelsen av låten. Det går inte riktigt att beskriva. Men det är underbart i alla fall.

The Kill - 30 Seconds to Mars



<3

Ledig måndag

Idag vaknade jag upp på det hemskaste sättet man kan vakna upp på.
Mina småsyskon kom in i mitt rum och visade mig vad som fanns utanför mitt fönster. Snö. En jävla massa snö. Jag dog nästan lite inombords i den stunden. Igår var det så varmt (och torrt) att jag gick ute med vita vårskor och en hood och frös inte ett endaste dugg. Och idag snöade det.
Spenderade morgonen med att sitta och beklaga mig över hur hemskt det var. Som tur är är ju snön nästan borta igen nu, men det var hemskt då.

Resten av dagen har jag... gjort vadå egentligen? Spelat Guitar Hero. Börjat gå över till nivå Hard nu. En jävla skillnad, men man blir ju bara bättre och bättre för varje gång man kör så snart är jag nog proffs. Eller nåt. Haha. Men det är jävligt kul i alla fall, jag fastnar totalt.
Sen har jag bara typ chillat, ätit lite godis, kollat tv och grejer. Det blev ingen träning, eftersom det är röd dag idag och de stängde tidigare och vi inte hade någon framförhållning.

Men imorn! Då ska vi gå på ett roligt träningspass. Efter att jag har varit i skolan på föreläsning och varit på utbildning för mitt nya jobb som telefonförsäljare. Om jag ska vara helt ärlig är jag inte så pepp på det just nu, efter mina tidigare erfarenheter inom telefonförsäljning... Men det är väl bara att testa och se. Bra med extrapengar liksom. Och det kanske blir mycket bättre än jag tror. Får väl hoppas det!

Och nu... Nu ska jag väl sova snart. Kan vara skönt att vakna upp utvilad imorgon. Helst utan snö utanför fönstret också. Går det att fixa möjligtvis?

Peace dudes!
<3


...

Are you scared?

...


...

Ibland är det så extremt skönt att inse saker.
Sånt som får en att ta bra beslut.
Inget velande mer.
Bara bort.
Hejdå.
Aldrig mer.
Jävla as.

Ha ett bra liv.
Det ska jag ha.

...

Partyhelg

Anledningen till att jag inte har skrivit nåt på tre dagar är att jag har varit upptagen i princip hela helgen. Jag har haft väldigt roligt, och det känns mer som att allt jag har gjort sen i torsdags sträcker sig över en vecka, för det har blivit så mycket kul. Och nu kommer antagligen världens längsta inlägg om det.

Torsdag

Ja. Det började som sagt i torsdags, då jag, Ami och JW bestämde oss för att dra ut. Vi hamnade till slut på After där vi drack öl, cider, drinkar och shots och satt och snackade ett tag. Skämtade om att sticka till Skansen och fota oss med älgarna, eller möjligtvis sno en Viking Line-båt och dra på kryssning helt ensamma. Dock blev det inte så, för de andra två blev trötta. Så vi gick till donken, de åt lite och jag drog vidare till ett gäng killar från klassen som satt på Göta Ark och chillade.

Vi satt kvar där tills de stängde, och sen stack vi hem till en kompis till en av killarna i klassen och hade efterfest. Blev massa dans och babbel och sånt tills runt sex på morgonen.
Efter det splittrades vi, och jag och tre andra killar stack och letade en öppen donken. Vi gick från Skanstull till Medis, där det var stängt, och vidare till Slussen, där de höll på att städa och inte hade någon mat kvar. Promenaden dit hade varit underbar om det inte hade varit så kallt. Man fick en sån där sommarnattskänsla med gryningsljus och fiskmåsar som flög omkring... I alla fall drog två av killarna hem, men eftersom jag frös som in i helvete och inte orkade sitta och vänta på tunnelbanor hit och dit hur länge som helst fick jag sova hos den tredje killen som bodde i närheten. 


På After specialbeställde vi drinkar i ölglas (så vi skulle få mer för pengarna. Haha) Fast jag var den enda av oss som verkligen tyckte den var god.

Fredag

Vaknade många gånger under morgonen av kyrkklockor som ringde.
Inte det roligaste precis, för de slutade ju typ aldrig, men lyckades sova till klockan halv ett i alla fall. Det var helt underbart att gå ut i vårsolen sen. Folk satt på Snaps och drack öl på uteserveringen, såg så härligt ut.
Så åkte jag hem och tog det lugnt hela dagen, spelade Guitar Hero flera timmar eftersom jag inte orkade göra mycket annat. 

Sen på kvällen mötte jag upp Ami igen och vi åkte ut till en av hennes kompisar och satt i en bubbelpool hennes föräldrar hade utanför sitt hus, med henne och en av hennes kompisar. Det var extremt härligt. Vi bara satt där i våra bikinis i kvällsmörkret och drack drinkar och snackade. Så soft. Sen gick vi till hennes lägenhet en bit bort och dansade till Michael Jackson-låtar ett tag innan jag och Ami drog hem till mig och sov. 


Det var underbart att sitta ute och bubbla!

Lördag

Vaknade helt död. Eller ja, så nära man kan komma.
Båda var helt slutkörda, men ingen kunde vila för vi hade båda saker att göra. Så sakta men säkert gjorde vi oss i ordning, och strax efter att Ami åkt stack jag hemifrån, vid halv två. Jag skulle ju nämligen fota reportaget två av killarna i klassen ska skriva till vår tidskrift. Och reportaget skulle handla om en krogrunda i Odenplan. 

Vi började på Retro, där jag var tvungen att äta en jävligt god hamburgare för att vakna till lite. Det var najs. Vi satt och snackade lite medan de kollade klart på fotbollsmatchen de visade där, och sen gick vi vidare till Hard Rock Café. Efter det gick vi till Vasa's, sen till Molly Malones, där vi fastnade lite för länge på grund av ett par pratglada finnar. Haha. Vi blev bjudna på öl och killarna bröt arm med mannen som kallade sig själv för "den oljade blixten"... Men efter ett tag var vi tvungna att dra vidare igen, till Tennstopet, där vi satt och snackade med bartendern ett tag, och sen gick vi vidare igen. Sista stoppet blev Texas Longhorn, där vi mest satt och planerade på varsitt håll om hur kvällen skulle fortsätta. 

Jag bestämde mig för att dra vidare till 54 och möta upp Ami och samma två tjejer vi var med kvällen innan.54 satt vi inte länge, utan drog istället vidare till Strand för att möta upp lite annat folk. Vi gick först in i fel ingång och kände oss aningen malplacerade i en lokal som kändes som en fritidsgård med pingisbord och små soffor lite här och var, men sen gick vi vidare en bit och kom in på rätt ställe, där vi mötte upp de andra och satt och snackade och fotade lite. Vi hade ju helst velat dansa, men det kändes inte riktigt lägligt just där... 
I alla fall satt vi kvar där ett tag, sen drog vi vidare, och Ami's pojkvän kom och hämtade henne. Jag och de andra drog till After, där vi inte var så länge alls. Sen gick vi till donken och åt, och efter det åkte jag hem och sov. 


Tog lite najsiga bilder på Hard Rock Café.


På Strand. Typ en av de få bilderna på mig, som jag inte tagit själv men ändå är nöjd med. Haha. 

Söndag

Imorse vaknade jag väldigt trött.
Trots det blev det ingen vila, eftersom vi hade städdag hemma tydligen. Jag fixade lite och tvättade mitt fönster, inne, ute och mellan. Sen la jag mig på sängen och njöt av solen genom mitt fönster. Tror jag somnade ett tag, men har ingen koll på hur länge jag låg där. 
Efter det gick jag och lillasyster ner till centrum och jag köpte godis och cola, sen satte jag mig och jobbade. Hade fått lite uppgifter att göra för företaget storasyster jobbar på. Det tog rätt lång tid, men nu är jag äntligen klar! Ska nog bara ta det lugnt nu. Haha, fast är inte så trött än. Kan hända att jag har vänt på dygnet. Vi får väl se. Måste i alla fall gå ut med hunden snart, sen blir det väl nåt avsnitt av nån serie eller en film innan jag sover, beroende på hur länge jag orkar titta. 

Det har varit en jävligt bra helg i alla fall. Jag gillar det. 
Och imorgon ska Jag och J nog träna, för första gången på typ en och en halv vecka. Ska bli skönt.

Chillz
<3
 


Ingen träning idag då... Men utgång!

Nähä. Det blev inget idag i alla fall. Men det berodde inte på oss den här gången.
De skulle nämligen stänga tidigare på simhallen idag, och då kunde vi inte gå på det passet vi ville och hade inte hunnit till något annat heller. Så det får bli en annan gång.

Men! Ska ut med Ami och JW ikväll. Dreamteam numero uno! Det blir nog najs. Dock ska det nog inte bli en helgalen kväll, men det blir mysigt i alla fall. Det kan inte gå fel när det är vi tre, det går bara inte.
Så jag ser fram emot kvällen. Ska möta upp tjejerna vid åtta.
Nu är jag helt klar, iförd endast svart. Haha, men de e naajs. Ska ha mina nya, snygga, tolvcentimetersklackar för första gången ikväll också. Får hoppas att de inte är såna där som dödar ens fötter. Hittills känns de sköna i alla fall!
Men innan jag drar ska jag ut med vovvsingen en stund.

Chillz dudes!
<3

Still waiting...

Väntar fortfarande på svar från killen jag kanske ska hyra lägenheten av. Blir nästan ltie knäpp av att bara sitta och vänta, kolla mailen, se att han inte svarat, vänta lite mer... Asjobbigt.
Hoppas verkligen på det här nu. Det vore ju så underbart. Centralt, stort, bra. Helt enkelt.
Och så kanske jag har kirrat två inneboende. Om vi skulle bo där alla tre skulle det bli galet billigt. Haha, hur det skulle funka i längden vet jag dock inte. Men det är soft.

<3

Träning idag då

Nu har det faktiskt gått mer än en vecka sen sist. Så vi kände väl båda att det var på tiden. Så... Jag och J ska antagligen på aerobics-pass vid halv sex. Egentligen är jag väl inte sådär jättesugen på att träna idag, men jag vill inte slappa ihop totalt. Haha. Det blir säkert roligt när vi väl är där.

Sen kanske jag ska ut ikväll. Vi får se... Det är ju ändå ledigt imorn och så.

<3

RSS 2.0