"Alla fakkar ur, alla fakkar ur!"

Min helg har varit... Alldeles, alldeles underbar.



I fredags åkte jag och största delen av min underbara klass ut till Barnens ö där vi skulle spendera det närmaste dygnet. Och det blev så sjukt bra alltihop.
Det började med en lång resa i kommunaltrafiken. Vi kom fram till vår stuga runt ett nångång, och gjorde oss hemmastadda. Åt lite lunch ute på den stora altanen, och sen gick vi ner till fotbollsplanen som låg precis nedanför våra stugor. Där började vi med att spela brännboll. Jag lyckades träffa bollen alla gånger (!) och springa lite. Blir så sjukt taggad när jag ska springa, sen är jag halvdöd när jag kommit runt planen, haha. 

Efter brännbollen (som det andra laget lyckades vinna, med en hel del fusk måste jag nog säga... Vi ledde ju typ hela tiden) tog vi det lite lugnt ett tag, och sen spelade vi fotboll. Jag ville inte alls vara med först, men sen blev jag intvingad och då blev det faktiskt riktigt roligt. Sprang och hjälpte mitt lag lite grann i alla fall. Och fick en stenhård boll i magen, haha. Men fortsatte ändå. Efter fotbollen var jag dock halvdöd. 



Men spelen fortsatte, nu med kubb, som vi vann överlägset! Jag träffade dock ingen gång, men det är en annan femma... Mitt i kubbspelandet kom det en älg bakom oss och ville vara med. Eller okej, kanske inte riktigt men den var rätt nära i alla fall. Haha, en kille i klassen följde efter den en bit och sen blev han nästan jagad tillbaka. Lite roligt...

När vi tröttnat på att hänga vid fotbollsplanen gick vi upp och grillade hamburgare. Så sjukt gott, och jag var så glad att jag äntligen kunde äta normalt igen! Åt två burgare och sen var jag mätt, men vi satt kvar och chillade ett tag till i alla fall. Sen var partyt igång.



Vi började lite lugnt vid borden, och sen fick vi in ett högtalarsystem utan dess like, och dansade omkring på altanen som djur. Alla fakkade ur. Haha, vissa killar blev lite för varma och gick tillslut runt i kalsonger och linne, och släpade sig själva fram som om de vore förlamade (fråga mig inte varför), och vissa hoppade upp på räckena och hänge och slängde, dansade på borden, jag vet inte vad... Helt galet roligt hade vi i alla fall, och jag dansade tills jag dog i princip.

Efter några timmars dansande gick jag och två killar (ST och JK) iväg för att spela fussball. Jag och ST vann. Hoho. Sen fakkade vi ur lite... Och sen gick vi tillbaka till klassen och dansade lite mer. Vi dansade oss riktigt varma, för det var nämligen dags att bada. Jag och en annan tjej, SK, hade planerat att bada hela dagen, och nu var det alltså dags för årets första dopp.

Vi blev några stycken som tog på oss badkläder och sen följde alla med ner till vattnet där vi hoppade i och blötte ner oss. Det var så sjukt kallt... Men efter jag kommit upp ur vattnet var jag så avdomnad i kroppen att jag var varmare än nånsin, och gick i min bikini och njöt. Sen sa JK till mig: "Lina, du blöder på benet." och damn right, jag blödde på benet. Hade inte känt nåt, men måste ha skurit mig på nåt när jag var på väg upp ur vattnet. Så nu hade jag ett litet sår på benet och blod som rann ner till tårna. Väldigt fint tyckte jag, men tvättade bort det i duschen ändå och fick två plåster på.

När jag klätt på mig igen satte jag mig med de andra vid brasan och så myste vi där i några timmar. Vi grillade korv, som alla blev väldigt misslyckade eftersom det var så jävla svårt att få det rätt, och sen drog grabbarna fram gitarren och satt och spelade fina låtar. En låt spelade de om och om igen. ST spelade och så sjöng han och en annan kille (TS) till det. Så sjukt fint. Ett av de bästa sommarminnena i år tror jag, och ett av de första. Har suttit här hemma och spelat den låten på repeat flera gånger sen jag kom hem igår...

I alla fall satt vi därute tills det var ljust igen och brasan nästan brunnit ut helt, och de spelade och sjöng den låten om och om igen. Vi var de sista att gå och lägga oss och när vi gjorde det var klockan kvart över fem på morgonen.

Guaranteed - Eddie Vedder




Vi blev väckta vid tio igår, då vi skulle hjälpa till att städa, men jag kände mig mest trött och överflödig så jag satte mig därute på en stock igen. De där stockarna fullkomligt dödade våra rumpor, väldigt obekvämt efter ett tag. Vid typ tolv åkte vi hem igen. Jag somnade till lite på bussen, och när jag kommit hem tog det två timmar och lite pizza innan jag däckade i sängen.

Det var en så sjukt bra resa och jag kan fortfarande inte förstå att min klass är så underbar. Vi har så jävla kul tillsammans! Hoppas att vi kan fixa fler såna här saker, och helst lite längre resor, i framtiden!

<3

Och iväääg!

Lite sämst att jag först tänkte skriva "Off I go!" som rubrik, men såg att jag använt det innan en gång, och sen fortsatte med att skriva "And I'm off!" och såg att jag skrivit det innan också... Så det fick bli "Och iväääg!".

Öhm... I alla fall drar jag nu! Off to new adventures on the barnens ö på the klassresa with the klass liksom!
<3

And then it's the klassresa

Visningen var bra. Gillar lägenheten som fan. Tillräckligt stor, fräsch, bra litet kök, nyrenoverat badrum, hela faderullan. Dock irrade vi omkring lite innan vi hittade lägenheten. Helt i onödan eftersom den låg väldigt nära tunnelbanan, men ja... Vi hittade tillslut i alla fall. Nu har jag svarat ja och hoppas bara att jag får den.
Så läskigt att inte veta om folk tackat ja än eller inte... Och kommer inte kunna se det slutgiltiga resultatet förrän på lördag när jag kommer hem från klassresan.

Angående den ja, åker rätt tidigt imorn (Okej, inte så tidigt men går hemifrån typ tio...) och sen blir det en lång resa tillsammans med en stor del av klassen antagligen, tills vi kommer fram till Barnens ö där vi ska spendera natten allihopa. Det känns som att det kommer bli riktigt najs. Brännboll, kubb, grilla och festa står på schemat. 

Nu ska jag nog kolla lite grejer på le computer och sen sova. Sover väldigt mycket just nu, och är trött typ hela tiden också. Gissar på att jag får i mig alldeles för lite näring nu när jag knappt kan äta. Jävla blåsor. Igen. 

Men, men. 
Until next time.
Chills.
<3
  

Snart visning

Har suttit och pluggat hela dagen. Pluspoäng till mig. Har till och med fått telefonintervju med en politiker. Asbra. Dock är jag inte alls klar med sista artikeln, och kommer nog inte bli det idag heller. Men jag har helgen på mig också så det är lugnt.

Om fyrtio minuter ska jag gå hemifrån för att gå på visning av en lägenhet. Ligger på plats femton av sextiotre, så hoppas att lägenheten är fräsch och att jag får den, men man vet ju aldrig så vi får se helt enkelt. A ska följa med på visningen, om det inte är så att hon får stopp av nåt slag. Hoppas inte!

Nu är jag rejält hungrig, så ska väl leta fram nåt att äta som man antingen kan sörpla i sig eller dela i tusen bitar. Jupp, blåsorna är fortfarande kvar. De ger med sig och börjar försvinna, väldigt sakta men säkert, men än så länge gör de fortfarande sjukt ont. Att äta är ändå inte det värsta. Att borsta tänderna är typ som en rundtur i helvetet, eller nåt liknande. Det blöder, det gör ont och jag är nära till tårar varje gång. Kul grej. Men nu ska vi (hej schizo) sluta klaga. Faktiskt har det varit lite bra, det här att vara sjuk. Eftersom jag knappt kunnat äta har jag nu gått ner typ tre kilo. Kanske inte världens bästa bantningsmetod, men ändå... 

Nä, nu: Mat!
Chills!
<3
  

Plugg och uttorkning

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig och spenderat flera timmar med att plugga. Inför seminariet imorn... Kanske borde ha börjat tidigare men nu är jag nästan klar i alla fall!

I alla fall... Förutom att plugga gör jag allt i min makt för att få bort den hemska blåsan på läppen till ikväll. Jag har nu satt på en salva som torkar ut, vilket inte gör underverk för resten av mina läppar som just för tillfället känns rätt torra och skrumpna, men det verkar hjälpa mot blåsan i alla fall, och så länge den försvinner är jag glad, då kan vi motverka torra läppar senare...

Är pepp för ikväll i vilket fall som helst. Vilket jag säkert sagt ett par tusen gånger redan. Men det kommer bli så kul! Hoppas jag. Min egen studentskiva var ju så underbar och klockren att det nog inte går att slå, för min del, men gillar studentskivor ändå. Känns som att alla är på topp då.

Nu ska jag göra klart sista delen av plugget och sen börja göra mig i ordning, sakta men säkert.
Peace!
<3

Lets get better

Idag har jag varit hemma hela dagen. Igen.
Det var väldigt länge sen jag spenderade så här lång tid hemma. Hade inte ens gått utanför ytterdörren på två och ett halvt dygn förrän igår vid sista turen med Bobo. Och idag var jag och lillasyster på en liten promenad med vovvsingen också.

Imorn ska jag vara inne hela dagen igen tror jag, krya på mig rejält så att jag är pigg inför skivan sen på kvällen. Ser verkligen fram emot det. Jag kommer vara en liten ny variant av en indiankvinna typ, modern. Egentligen är min outfit inte särskilt utförlig eftersom jag letade fram en gammal kjol som jag ska ha som klänning och lite smycken och flätor i håret... Men ser helt okej ut ändå.
Ska bli kul i alla fall!

Känner mig väldigt mycket friskare överlag idag, och har inte haft nån feber alls. Däremot har jag fortfarande kvar de jävla blåsorna i munnen (bort, bort, bort!) och ont i öronen och lymfkörtlarna. Men tror nog jag är fit for fight imorn. I vilket fall som helst ska jag ha kul!

Nu ska jag nog göra mig i ordning för kvällen och sakta men säkert gå och lägga mig. Rätt skönt att sova så länge som möjligt nu när jag kan. 

Chillz!
<3
 

Svullen

Idag mår jag bättre än igår. Lite i alla fall. Dock är jag helt svullen i halsen och kan fortfarande inte äta normalt. Har ätit tomatsoppa-dränkta rostade bröd idag. Det blev rätt äckligt efter ett tag...

Hoppas verkligen att jag är helt frisk på tisdag, för då är det K's studentskiva och då vill jag vara på topp!

Har inte mycket att skriva om eftersom jag inte gör ett vettigt skit, men ja... Nu ska jag väl... Gå och... Göra nånting.

<3


Down to the bottom and then up again

Idag har jag mått skit.
Har knappt kunnat stå upp, och när jag har gått har jag gått som en gammal gumma. Febern steg från 38,5 till 39,2 och en timme kändes som tre. Sen tog jag en värktablett vilket gjorde det lite bättre. Men jag kan fortfarande inte äta nästan nånting eftersom det gör så ont att tugga. Har världens blåsa på insidan av läppen, en på tungan och en bakom min vänsta visdomstand. Inte alls mysigt. Så idag har jag ätit soppa. Två gånger. Och inget mer. Jo, glass. Piggelin närmare bestämt. Rätt mycket sånt har det blivit.

Det enda jag har gjort på hela dagen är typ att titta på massa avsnitt av The Hills (btw, Heidi och Spencer har ju flippat ut totalt nu... Helt sjukt), några avsnitt av Family Guy och en dokumentär, McFusk & co. Rätt intressant, man fick höra och se om allt de fuskar med. Löner som dras ner, mat som ligger längre än de ska och medarberade som blir tvingade att jobba när de är sjuka. En del hade jag erfarenhet av själv från Burger King, men tror inte att det är riktigt lika hårt där som på McDonalds. Men vad vet jag...

Sen har jag slingat lillasysters hår också. Tog rätt lång tid eftersom jag var tvungen att ta i alla hålen i slinghättan och dessutom har hon sjukt långt hår, men det blev bra resultat i alla fall.

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Mår mycket bättre än innan, känner mig piggare och febern har gått ner, men det är väl säkert på grund av värktabletten, så vi får väl se hur jag lkänner mig senare. 
I alla fall har vi tagit fram massa VHS-filmer nu, och eftersom jag har gått runt och velat kolla på Lejonkungen i typ flera veckor nu kanske jag kan ta och göra det ikväll. Haha, har liksom suttit och lyssnat på det svenska soundtracket i flera dagar bara för att jag vill se den så mycket. Sjukt bra film. Typ min favorit i hela världen. 

Nu ska jag hitta på nåt. Inget mycket precis, men får väl leta upp Lejonkungen och kolla på den eller nåt. 
Peace out! 
<3
  





Jag. är. död.

Orkar inte riktigt skriva nu.
Vi har slipat vardagsrumsgolvet, och därför varit tvungna att dra ut alla sladdar därinne vilket lett till att jag inte haft tillgång till internet på två dar. Dessutom pluggar och jobbar jag som ett as, är sjuk och kan knappt tugga maten för de jävla blåsorna i min mun. fräscht.

Skriver mer imorn, kanske.
Yo!

<3

Hard work, work

Idag skippade jag skolan och jobbade istället. Ringde storasyster igår vid halv tolv på kvällen och frågade om jag kunde få jobba, vilket jag fick. Väldigt bra. Måste jobba så mycket som möjligt nu. Tjäna ihop pengar så jag kan göra något roligt i sommar.
Satt på jobbet från tio till fem. Var inte så stressigt idag, för jag var tvungen att vänta på massa grejer för att kunna göra det jag skulle, men det var rätt skönt ändå. Jag och syrran gick ut på en liten promenad i det härliga sommarvädret under lunchen och babblade lite. Väldigt trevligt.

På vägen hem började jag känna mig sjuk. Och nu känns det rejält. Jag vet när jag ska bli förkyld. Då svider det i gommen och äcklar sig. Förstår verkligen inte vad det är med mig... Förut blev jag nästan aldrig sjuk, nu blir jag det hela tiden. Är så trött på att vara sjuk. Men jag ska dricka mycket varma drycker med honung i och försöka bli frisk. Dock kan jag ju inte riktigt sitta hemma och vila, måste ju gå i skolan och jobba också. Och träna också, det ska jag göra imorn. Kanske inte världens bästa idé, men jag orkar inte bry mig. Även om jag borde.

Det blir nog mycket skolarbete och jobb i veckan, kan jag tänka mig. Men det bra ändå.

Nu ska jag sova snart.
Sleep tight!
<3

Där det luktar utomlands om kvällen

När jag var ute på sista promenaden med min fina vovve vid tio gick jag och njöt. En hoodie räckte gott och väl, jag frös inte alls. Det var skymningsljus, luften kändes fuktig. Jag andades in, och det kändes nästan som om jag inte var i Sverige längre. Det luktade utomlands. Jag kunde tänka tillbaka på att gå på små kullerstensgator i en liten by i Spanien en varm sommarnatt, eller traska omkring på Las Vegas upplysta gator mitt på kvällen. Jag var som i ett annat land i några minuter. Och det var härligt. 

<3 

Sova kanske.

I helgen har jag inte gjort så mycket.
Har inte kunnat göra så mycket eftersom jag är rejält pank just nu.
I lördags var det ju i alla fall underbart väder, så vi vandrade runt i gamla stan, köpte glass och satt vid vattnet ett tag i den stekande solen.
Idag har jag jobbat och tagit det chill hemma bara.

Imorgon ska jag vara på syrrans jobb och tjäna lite kosing. Lika bra att köra på så mycket som möjligt nu inför sommaren, då jag inte får nåt studiemedel.
Men nu ska jag nog sova. Börjar bli rätt trött och måste upp i tid imorn.

Chillz!
<3

I'm a big fan, Mr. Gustafsson

I fredags natt var jag påväg ut till Akalla vid halv ett. Och vem såg jag på tunnelbanan om inte självaste Björn Gustafsson. Var väldigt nära på att gå fram och berömma honom, men sen kom jag på att klockan faktiskt var halv ett på natten. 
Kunde dock inte sluta undra vad han gjorde där...

I vilket fall som helst är jag ett stort fan av Björn och önskar att han kunde göra massa mer roliga saker så man kan få sitta och skratta hela tiden. Har ju redan sett allt (tror jag). Är typ lite kär i den snubben också. Extremt underbar människa.

Benjamin:



"Nu ska vi testa om det går att åka segway på kullersten... Nej."

<3

Tröttheten

Jag är seg idag.
Har jobbat från nio till fem, på syrrans jobb. Suttit vid datorn och lagt in produkter på hemsidan. Gäspat lite...
Sen jag slutade har jag bara varit hemma, men senare ikväll kanske jag åker iväg för att träffa en person. Imorgon är jag HELT LEDIG så det blir chill. Det är inte ofta jag verkligen inte har någonting som jag måste göra, så det känns riktigt skönt faktiskt. Men på söndag är det jobb som gäller igen, från ett till halv sex.

Men nu ska jag bara ta det lugnt!
<3

Glädje, uttråkan och rädsla

Okej. Jag har inte skrivit på ett tag. En del saker har hänt.

Igårkväll var jag på spelning med JR, vi gick till Roq i Odenplan och kollade på när katterna spelade väldigt dansvänlig musik. Det var fan grymt. Jag dansade och sjöng med, som många andra i lokalen. De där kan nog slå igenom. De var ett av fyra band på Roq igårkväll, och var överlägset bäst. I alla fall enligt mig (och många andra med tanke på hur många som stod och dansade när de spelade jämfört med när de andra banden spelade).
I alla fall var vi inte ute så länge. Jag skulle ju jobba idag så vi åkte hem vid halv ett nångång tror jag. Var väl hemma vid ett tror jag...

Idag jobbade jag från ett till halv sex. Extremt seg dag, eftersom det var Kristi Himmelfärd. Nästan inga som svarade i telefon, och de som gjorde det hade oftast inte tid. Men det resulterade i alla fall i en hel del lekande. Den första rasten som skulle varit en kvart lång blev utdragen till en timme, och när det var tjugo minuter kvar tills vi skulle sluta så stängde kundkorten ner, och då fick vi leka de sista tjugo minuterna också. Väldigt trevligt!

När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag, sen har jag även skrivit artikeln som ska vara inlämnad senast imorgon. Den blev nog inte så bra med rätt skönt att ha det klart i alla fall. Gissar på att lärarna inte ens bryr sig om att läsa de första artiklarna...

Och sen har jag en tråkig sak att berätta också. För några timmar sen hände nåt jobbigt här i huset. 
Det var inbrott i lägenheten brevid vår. Helt sjukt... Vi har varit hemma, hela familjen, hela kvällen och ändå inte hört ett ljud. Inte ens Bobo har reagerat på nåt. Vi blv väldigt chockade när polisen ringde på dörren för att fråga om vi hade märkt någonting. 
Jag var chockad ett bra tag. Förstår verkligen inte hur sånt kan hända. Man tycker ju att någon borde märka någonting, de hade ju brutit upp dörren, och då måste de ju ha använt våld, vilket betyder att någon borde ha hört nåt. Och de stal saker från hemmet, vilket betyder att någon måste ha sett någonting. Men det verkar inte som det. 
Man blir lite rädd. Jag menar, det hände någrta meter bort. Precis brevid. 
I såna här stunder är man väldigt glad över att ha en hund som vaktar nästan hela tiden. Jag tycker bara så synd om grannarna...

Nu måste jag gå ut med hunden. Jag vill inte egentligen, det känns osäkert nu. Men jag måste ju.
Imorn jobbar jag på syrrans jobb från nio till fem, sen får vi se vad som händer.

<3

Omotiverad till tusen

Jag orkar inte.
Jag orkar inte den här jävla kursen.
Den där helvetesduggan som vi skrev igår klarade jag inte heller. Ingen större överraskning, men med tanke på att de flesta andra av mina klasskompisar klarade den så känns det jobbigt. Eller, mer jobbigt.
Och varje gång jag ska sätta mig ner för att skriva den där artikeln som ska in på fredag så orkar jag inte. Jag vill inte. Jag kan inte. Någonting tar emot.

Nej... Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart, annars känns det så jävla ovärt.
Bailar skolan imorn och jobbar fem till nio, sen blir det på spelning med finaste Ami!
Nu ska jag sova!

<3

Skitskola och träning

Fyfan asså, idag hade vi världens sämsta dag i skolan. Hela den här kursen gör mig så omotiverad det bara går att bli. Först skulle vi haft dugga klockan nio, trodde vi. Men när vi kom dit fick vi veta att nej, det skulle vi inte... Tydligen tyckte den korkade läraren att han får lägga saker lite hur han vill och hade därför inte meddelat att duggan skulle vara efter lunch. Folk blev arga, särskilt den andra klassen som alltid ska argumentera om varenda litet problem i femtio år även om det inte leder nånvart. Vissa blev riktigt arga och stormade ut. Kalabalik bröt ut i en sisådär tjugo minuter, sen lugnade det ner sig lite.
 
I alla fall var föreläsningen på morgonen värdelös, och den där jävla duggan var ju ett stort skämt på riktigt. Visst, jag hade inte pluggat, men även de som hade gjort det fattade typ inte ett jävla skit. Sämst.
Och sen var det en till jävla värdelös föreläsning.

Efter skolan fick jag i alla fall göra nåt kul. Träna!
Mötte upp J och vi gick och körde i gymmet idag. Var länge sen vi verkligen körde på så hårt så det var helt underbart att känna sig helt utmattad efteråt. Tränade en hel del mage också vilket var najs.

Nu ska jag sova. Faktiskt riktigt trött. Och nu kommer jag sova som en stock i några timmar och vakna upp och känna mig som en sten ungefär. En stor, värkande sten.
Off to bed I go!

Sleep tight!
<3

Det går bara inte

Det är en underbar känsla
som jag inte orkar med,
för den äter upp mig.
Den tar över.
Växer sig större än allt annat
och plötsligt går det inte att tänka.
Det går inte att göra någonting
utan att tänka.
Jag kan inte sluta vilja ha
massa saker
som jag aldrig får.
Jag vill för mycket.
Jag faller för lätt.
Och jag orkar inte.
Inte egentligen.

Men när man tror att någonting kan hända går det inte att bara ge upp hoppet.

...


...

Och nu undrar du varför du lät mig gå.
Nu förstår du att jag hade rätt.
Du känner visst.
Du bara insåg det inte då.
Men jag visste.
Jag har alltid vetat.
Men nu vill jag inte längre.
Jag vill inte gå i samma spår.

Nu är det din tur att sakna.

...

Dugga = nej

Gick rätt bra på jobbet idag. Eller, kanske inte egentligen men det var chill och jag hade rätt kul i alla fall!
Sen var ju som sagt storasyster här och hälsade på, så vi hade trevligt här hemma med hembakad paj (mums!), trashning av jeans (blev najs, dock trashade jag inga egna...) och massa skratt till historier om när vi var små pluttar som gjorde knasiga saker. 

Nu var det tänkt att jag skulle plugga några timmar, eftersom vi har dugga imorn. Men jag orkar verkligen inte. Jag borde bry mig, men jag orkar inte. Det får väl bli som det blir helt enkelt. Nu är det lite försent och jag är trött. Ska sova snart... Men men. Vi får väl se hur det går. Jag kanske har tur den här gången. 

Gonatt!
<3
 

Soon I'm off

God morgon alla glada!
Hmm... lite för pigg kanske? Nej, egentligen inte alls. Men man kan ljuga hur mycket man vill när man skriver. Haha. Egentligen är jag rätt trött, men har gått upp i tid för att hinna duscha och göra mig i ordning sakta men säkert för att sedan dra iväg till jobbet. Börjar ju klockan ett så det är väldigt skönt.
Nu ska jag ta en dusch!

Peace!
<3

Torsdag Fredag Lördag

Nu har jag varit borta ett tag.
Har varit en upptagen helg hittills, och det kommer det fortsätta vara.

Helgen började i torsdags, då vi var lediga från skolan och hade en intern fotbollsmatch i klassen. Jag satt och tittade på och chillade i solen som kom och gick lite som den ville.
Efter diverse skador och en hel del sparkande på bollar gick vi hem till en kille i klassen som bodde precis där de spelade, så satt vi och tog det lugnt där ett tag några stycken av oss, och sen gick vi vidare till kåren där det skulle vara journalistfest. Vi trodde att det skulle vara många där, men icke. Vi kom i och för sig tidigt, men det kom ju nästan inga jävla människor. Det sög. Fast det var billigt i baren så det blev några cider och några shots innan vi drog vidare till Nype där en annan kille i klassen skulle DJ:a. Det var najs! Han spelade väldigt dansvänlig musik så vi stod och dansade ett tag, sen var det nån som skulle spela där också så vi kollade på honom och sen chillade vi ett litet tag till innan vi drog hemåt.

Självklart hade vi glömt att det var en vardag och att tunnelbanorna slutat gå, så jag fick vänta hur länge som helst på min nattbuss hem. Som tur var hade jag sällskap på busshållsplatsen i alla fall så tiden gick lite snabbare. Kom väl hem runt fyra nångång och somnade som en stock.

Dagen efter vaknade jag vid sju för att åka och jobba på syrrans jobb. Mådde så dåligt... Helt sjukt. Haha, men det gick bra att jobba ändå.
Jobbade till klockan fem, sen stack jag hem och gjorde mig i ordning för att dra vidare hem till K. Där satt vi en liten stund och snackade innan vi drog till Harry B James.
Jag var jättepepp på att gå dit hela veckan, men igår kände jag verkligen inte för det. Var fortfarande halvt bakis och pallade inte alls dricka, dessutom hade jag inte råd med det heller. Men eftersom vi planerat det sen några dagar tillbaka ville jag inte banga ur, så gick dit en stund och drack en cider, men stannade inte så länge.

Idag var det jobb från ett till halv sex. Var rätt soft ändå, nästan inga där på lördagar så det var väldigt lugnt och tyst, trevligt. Vi lekte lekar efter pauserna och så.
Efter jobbet åkte jag hem och åt middag, sen stack jag och lillasyster hem till storasyster för en liten tjejkväll. Vi spelade Buzz och kollade på Madagaskar 2 (asbra!), sen drog vi hem igen. Väldigt trötta var vi båda två.

Nu har jag varit hemma ett tag, och tänkte gå och lägga mig.
Imorn blir det jobb igen, sen ska storasyster komma hit. Funderar dock på att dra och träna efter jobbet också eftersom det ligger precis där, men vet inte om jag orkar så jag får bestämma mig imorn innan jag åker. 
Nej... nu fan ska jag sova!

<3 

When history repeats itself

And then I realize
that I keep on going in the same tracks as i did before.

And then I realize
that I can't stop myself from falling.

This is where it starts.

...

Soliga morgon

Idag fick jag sova till typ halv tio. Det var najs som fan.
Nu har jag ju varit uppe ett tag dock. Rätt trevlig morgon.
Dock fick mamma mig att cykla till lillebrors skola för att lämna ett usb-minne till honom. Hans skola ligger tre tunnelbanestationer härifrån. I vanliga fall skulle jag inte ha några större problem med att cykla dit, jag har ju liksom cyklat till Örebro och allt... Men idag var det sjukt jobbigt. Antagligen på grund av det där spinningpasset i tisdags. Hela rumpan gjorde ont. Haha. Och jag bara kämpade mig upp för backarna, stånkade och flåsade... Okej, kanske inte riktigt så men jobbigt var det.

Nu sitter jag i alla fall i sängen och chillz lite. Ska väl dra om nån timme eller så, möta upp JR och sticka till en kille i klassen där den interna fotbollsmatchen ska hållas. Blir nog najs!
Får se om jag kommer in på journalistfesten sen för jag glömde att köpa en biljett igår. Annars blir det utgång senare. En annan kille från klassen ska vara DJ på Nype ikväll så vi ska dit och kolla och dansa lite.

<3

Tröttare kan ingen vara

Kom hem från jobbet för en dryg timme sen. Var rätt segt idag, ingen svarade typ i telefon och jag körde två nya grejer (eller, egentligen inte så nya, men en liten twist på det jag gjort innan...), plus att jag varit borta i två veckor vilket gjorde det lite jobbigt.
Men, men...
Skönt att komma hem i alla fall, och nu är jag dödstrött. 
Måste ut med hunden snart, sen kommer jag väl däcka. 

Peace out!
<3
 

Soon to work

Oj, vad jag är trött...
Vaknade halv sju imorse och kunde knappt sitta upp, så jag snoozade en kvart och sen var jag up and going! Eller, kanske inte sådär jättepigg, men det funkade.
I skolan satt vi i tre timmar och lyssnade på massa mer babbel om tråkpolitik och undersökningar och bla, bla, bla... Det bästa på hela lektionen var när läraren skulle säga: "slå två flugor i en smäll" och istället fick det till: "göra två flugor på smällen". Det tyckte vi var väldigt roligt och bara för att jag var så trött och uttråkad satt jag och fnissade åt det i kanske en halvtimme från och till... 

Jag hann i alla fall hem nu en stund innan jag ska till jobbet. 
Orkar egentligen inte idag. Känns så konstigt nu när jag har varit borta i två veckor, men det känns väl bättre när jag kommer dit antar jag. Vi får hoppas det. 

Nej... Nu ska jag bara chilla till halv fem, då jag måste sticka. 
Kommer tillbaka typ halv tio nångång.

Peace!
<3
  

And so it begins

Efter träningen idag kändes det så sjukt skönt att veta att jag kunde göra absolut INGENTING när jag kom hem. För resten av veckan kommer att bli fullpackad med diverse aktiviteter. Vissa roligare än andra...

Imorn ska jag till skolan på nån föreläsning, sen ska vi gå igenom lite grejer i gruppen och efter det ska jag jobba på telefonförsäljarjobbet.
På torsdag blir det antagligen en heldag med klassen. Intern fotbollsmatch (som jag INTE ska delta i. Får leka hejarklack eller nåt), sen journalistfest på kåren.
På fredag ska jag jobba hela dagen på syrrans jobb, sen ska jag till Harry B med K.
På lördag och söndag jobbar jag på telefonförsäljarjobbet under dagarna, dock är kvällarna öppna...

Som sagt. Späckat.
But I kinda like it.
Får en att uppskatta stunder som denna.

Nu blire vovveprommis och sen sova som fan!
<3

Tränat!

Idag tränade jag och J för första gången på typ tre veckor. Helt sjukt underbart det känns! Vi gick på ett spinningpass först, som var sjukt jobbigt. Dock orkade jag inte köra på så jättehårt som vi skulle eftersom jag kände att hostan var påväg, och det vore lite väl dumt att bli sjuk igen. Spinning ska vi nog i alla fall köra fler gånger, när jag är friskare. Kanonkul! (Beenjamin...)

Efter spinningpasset ville jag gymma lite, så jag körde två gånger tjugo på båda sidor i torso-maskinen (haha, vet inte vad man ska kalla den), tjugo rygg, två gånger tjugo innerlår och sen lekte jag lite med roliga balansbollar och körde femtio-something sit-ups och stretchade lite.

Fett softish.
<3 


Och så var man frisk igen

Så skönt. Jag hostar inte som en gris längre, och jag ligger inte och snorar hela tiden (dock är jag ju inte HELT frisk, men så frisk som jag bör vara). Så nu kan jag jobba igen. Första passet för veckan är på onsdag.
Idag har jag varit i skolan på världens tråkigaste föreläsning. Jag ser inte alls fram emot den här delkursen... Men som sagt. Vi tar oss igenom den.

Efter skolan åkte jag hem och hjälpte till med lite saker hemma, sen satte jag mig och jobbade. Fick lite uppgifter från syrrans jobb som jag skulle göra hemma ikväll. Blev klar för lite mindre än en timme sen... Skönt.

Imorn blir det nog en lång skoldag. Vi ska till riksdagen på studiebesök och sen ha några politiker eller nåt som ska förklara grejer (ja, jag lyssnade verkligen när läraren förklarade vad vi skulle göra...). Sen ska jag möta upp J och så ska vi träna! Så pepp, första gången på typ hur länge som helst! Helt underbart. Det blir awesome helt enkelt.

Nu ska jag ut med hunden, sen sova. Som fan!
Nighty!
<3

Ingenting

Samtidigt som jag vill
så vill jag inte.
För jag tror inte att jag har tid.
Och jag vet inte om jag vill ha det heller.
Det är väl en ursäkt på ett sätt.
För jag vet att jag kommer att förstöra det ändå.
Då blir det lättare att låtsas som att man inte vill.
Men sanningen är
att jag inte vet vad jag vill.
Jag vet ingenting egentligen.

Och jag orkar nästan inte bry mig längre.

...

You always find your way back

I can't get away,
cause you never will.

...

...

Sen blir det som att jag inte ens hinner med själv längre.
Jag kan inte räkna.
Jag glömmer.
Det blir för mycket.
Och det är på grund av mig.
Man kanske borde ta det lugnt.
Det är väl nåt jag borde lära mig.
Men det funkar inte.
Och det blir för mycket.
Som att jag inte ens hinner med själv längre.

...

Gut najt

Idag har jag inte gjort mycket annat än att spela Guitar Hero. Klarade hela Career på World Tour... Väldigt intressant. Och nu ska jag sova snart. Ännu mer intressant.

Imorn blir första dagen på en fruktad delkurs. Vi ska skriva massa om valet... Wohoo, ännu mer politik som jag inte förstår mig på. Nä fyfan. Rätt packat schema också, som de kommit med för nån vecka sen eller nåt. Framförhållningen på den där skolan asså... Obefintlig.
Vi får väl ta oss igenom det bara. Helt enkelt.

Sleep tight!
<3

Valborg

Igår var det valborg, och på schemat stod grillning i en park och utgång. Det blev en väldigt najs dag/kväll!

Det började i Rålis med K och lite annat skönt folk. De hade haft mösspåtagning så alla satt med sina studentmössor på sig, gissa om jag längtade tillbaka? Om det är nåt jag skulle vilja göra om då är det allt som hade med studenten att göra, särskilt studentskivan. Den var så bra som den bara kunde bli...

I alla fall satt vi i parken några timmar, grillade och hade trevligt, trots regnet. Men efter ett tag blev det lite för blött och kallt så vi stack hem till en tjej som bodde i närheten, där vi satt och snackade lite och lekte lekar.
Efter en stund där stack jag, K och några till därifrån, och tre av oss drog vidare till Harry B James, där det var najs som vanligt. Satt och chillade, dansade lite och snackade i några timmar, sen stack vi hem. 
Allt som allt var det en riktigt trevlig valborgsmässoafton!

Idag har jag inte mått på topp, kan man väl säga. Men mötte upp A för att åka med henne och hennes valpis på valpträff långt bort åt helvete. Han skulle få träffa några av sina syskon och sin pappa, och det blev rätt trevligt. Vi satt och kollade på vovvarna när de lekte och diskuterade hur de hade utvecklats sen de alla var tillsammmans sist. Efter det åkte jag hem, tillsammans med en påse mat från Burger King, och satte mig i sängen och åt min mat och glodde tv. 

Nu är jag fortfarande rätt väldigt trött, så ska bara chilla hemma hela kvällen. Det blir najs. 

<3
 


RSS 2.0