Damn tired

Goddag. Eller nåt.
Idag är jag... trött. Har varit det hela dagen.
Har varit jobbig hela dagen också, gått runt och varit lite halvsur för ingenting fast inte riktigt visat det för någon. Försökt peppa mig själv med up-beat musik i mp3:n men då blev jag bara lite depp-nostalgisk istället.

Ja... och som jag hade misstänkt skulle vi ha gjort uppgifter tills dagens lektion. Jag var den enda som inte gjort dem. Illa. Och som jag sagt förut är jag inte den som brukar missa sånt. Särskilt inte utan att någon annan också gjort det. Så det kändes konstigt. Men ja... Lite jobbigt, men det gick rätt bra ändå. Kunde ju delta i övningarna på plats i alla fall.
Efter mina två timmar i skolan åkte jag hem, åt mat och gick ut med hunden, och åkte till jobbet, där jag stod i kassan i lite mer än två timmar. Åt där, sen åkte jag hem igen. Har kollat på Family Guy och duschat, och nu ska jag (gissa vad?) gå ut med hunden och sen sova.
Det blev ingen tur hemifrån ikväll, vilket jag nu i efterhand ändå tycker var ganska skönt... Jag hade nog inte riktigt orkat ändå.

P.S. Grattis, grattis, grattis JD. Igen. :)

<3
 

Lördag Söndag, sen Måndag

Hej...
Gårkvällen var trevlig.
Grabbarna lekte hos JD ett tag och runt tolv bestämde sig de flesta för att dra ut. Dock stannade vi kvar, jag JD och tre till, och chillade lite innan de andra också drog. Jag spelade lite mer Guitar Hero. Suger fortfarande rätt hårt, men fan vad jag SKA lyckas bli bra på det där asså! Haha.
Vaknade motvilligt imorse och åkte till jobbet, var där en halvtimme för tidigt, vid halv tolv, för att kunna äta innan jag började jobba. Double cheeseburger-meny plus är det inte ofta man käkar till frukost... :P
Jobbade till fem och sen åkte jag hem igen, och nu har jag mest suttit och gjort ingenting framför tv:n i rummet, kollat på Privileged, Trollkarlens hemligheter och filmen American Dreamz. Knäpp film. Vet inte riktigt vad jag har för åsikt om den. Försöker liksom komma på om jag tyckte att den var bra eller dålig eller blaj, men kommer inte fram till någonting.

Imorgon är det skola igen, och jag har inte ännu listat ut om pappret vi fick i tisdags var en övning som vi skulle gjort hemma tills morgondagens lektion eller om det är meningen att vi ska göra övningen på lektionstid. Och nu är det ju lite sent att börja plugga... Jag tror att jag måste komma in i den här plugg-grejen på riktigt igen. Man tänker liksom inte på att man måste göra saker när man inte är i skolan, om man inte är van. Jag undrar om jag faktiskt har greppat att jag faktiskt börjat plugga igen? Nej. Nu får jag skärpa till mig lite... 

Jag undrar hur imorgon blir egentligen. Jag börjar skolan elva och slutar ett, därefter antar jag att jag ska åka hem och gå ut med hunden och skit, och sen jobbar jag från fyra till sju. Sen ska jag hem och sen kanske jag ska iväg igen senare på kvällen. Vi får väl se.

Nu måste jag i alla fall göra mina vanliga kvällssysslor: Gå ut med hunden, göra mig i ordning och sova.
<3

Soon I'm out

Hej hopp!
Idag var en... uthärdlig dag på jobbet.
Var snabb och effektiv och vi sålde massa. Vi var typ femtiotusen tjejer i kassan (kändes det som) och sprang in i varandra en del. Men det gick ju snabbt i alla fall.
Dagen bara flög iväg, och så åkte jag hem vid fyra.
Nu har jag gjort mig i ordning och håller på att ladda över bilder på fotokungen för beställning. Mina studentbilder bland annat... Lite kul.
Men öh... Snart ska jag åka hemifrån och till JD.

<3

Onödigt, gott och kreativt

Imorse åkte jag till skolan långt bort åt helvete för en föreläsning som var helt onödig för mig. Anledningen till det var att det handlade om grunderna för foto, vilket jag har kunnat i nästan två år nu... Så jag satt och halvsov medan föreläsaren pratade om "skillnaden mellan systemkamera och vanlig digital, slutartid, bländare, ISO... bla bla bla..."

Efter skolan hade vi ju tänkt göra någonting med klassen, men eftersom det var dåligt planerat och inte alla kunde just idag bestämde vi oss för att skita i det och ta det nångång nästa vecka istället. Så jag åkte hem.
Skönt att komma hem så tidigt och ha ingenting att göra, faktiskt.

Låg och slappade ett tag, sen cyklade jag ner och handlade pizza och annat gott, som vi mumsade på när jag kom hem. Sen gick jag och lämnade vovvsingen hos styvpappa och gick hem igen, för att hitta min mamma och lillasyster helt uppe i ommöblering. Hjälpte till lite, men sen la jag mig på rygg i syrrans säng, satte fötterna mot väggen och sen lät jag benen sakta falla nedåt över kroppen och huvudet, så fötterna nuddade sängen bakom mitt huvud (hmm... svårt att beskriva). Har alltid velat kunna göra så... och nu lyckades jag ju. Kanske inte är så ovig som jag tror?
Öhm...

Sen fick jag ryck och ville måla, men hade inga målargrejer, så tog ett papper och en blyertspenna och bara ritade.
Vet inte om det blev så mycket att ha, men jag jobbade på det länge i alla fall. Jag tycker det är så skönt att bara sitta och låta kreativiteten flöda på pappret. Det spelar egentligen inte så stor roll hur resultatet ser ut efteråt, för det är så trevligt att bara rita. Ni kanske får se sen i alla fall... Kanske.
Snart ska jag ta en dusch, INTE gå ut med hunden och sen sova.
Jobbar ju imorn... Blä. Pallar inte. Eller, pallar inte stå i kassan. Får väl hoppas på att jag slipper det.
Sen ska jag träffa JD. Längtar lite faktiskt... Eller ja, ser fram emot i alla fall.

Men eh... hejdå!

Dag

Idag var första dagen på hela veckan som jag kom hem tidigt. Så underbart.
Var i skolan i lite mindre än två timmar, hade dataövningar som jag inte riktigt behövde. Photoshop och Word. Sånt jag redan kan... Satt tillsammans med tre till och så hjälptes vi åt med uppgifterna, och sen fick vi gå när vi var klara. Så åkte jag hem.

Höll nästan på att somna framför tv:n i mitt rum, precis innan jag blev ut-tvingad därifrån för att min lillebror ville kolla på Meercat Manor. Det är verkligen så med mig, att jag känner inte riktigt hur trött jag verkligen är förrän jag tillåter mig själv att vara trött. Och då blir jag jättetrött...

Annars har jag bara suttit och kollat tv, och ätit. Massor har jag ätit. Mat, godis, popcorn, kladdkaka... Allt på en gång också, så nu har jag en sån där matbebis i magen igen. Haha. 
Snart ska jag gå och ta ett bad, sen ut med hunden och sen sova. 
Det känns som att jag avslutar typ alla inlägg med det... "Ut med hunden och sen sova." Men det är ju det jag ska göra, så vad ska jag annars skriva? Inget alls? Jag gillar att få bra avslut på saker och ting. Det funkar liksom inte utan avslut. Så... Det får bli lite upprepningar ibland. 

<3 

Slit och släng

Idag blev jag tvingad att göra något hemskt.
Jag blev tvingad att slänga mina älskade skor. Mamma sa att de luktade mögel... Mamma gillar inte mögellukt. Mamma hade ställt in skorna i min garderob för att jag skulle känna lukten och kanske komma på att jag borde slänga dem. Och visst kände jag lukten... Men jag vägrade inse faktum.
Dock gav jag upp imorse. Så jag slängde dem. Ner i en påse och påsen ner i sopnedkastet. Hemskt sorgligt var det.
Men med tanke på hur de såg ut kanske det var lite vettigt ändå?


Fina och praktiska lufthål för tårna...


Ehm... Är det korkat att jag inte märkt att det är ett hål under skon förrän idag? Men till mitt försvar: Hur ofta vänder man upp-och-ner på sina skor egentligen? 


Resultat av slängning: En väldigt ledsen Lina.


Typ dagen jag köpte skorna... I Helsingborg med A. De var så fina då. De levde ett härligt liv fullt med äventyr i lite mer än ett år, innan de blev avlivade.  

R.I.P <3

Fel

Kom på en sak.
Idag när jag satt och kollade på mig själv på en tv-skärm, sittandes och pratandes, tyckte jag att jag såg lite mullig ut.
Jag blir nästan lite rädd för mig själv när jag tänker så, för jag är ju inte alls mullig... Det vet jag ju, och det ser jag ju när jag tittar mig själv i spegeln, men av någon anledning tycker jag verkligen inte om att se mig själv på film, på grund av att jag tycker att magen bullar ut och jag har dubbelhaka och runt ansikte...

Kan det vara så att jag är den enda som ser det här, eller är det sättet jag sitter på som gör att jag ser ut så?
Usch nej, var bara tvungen att skriva nåt om det här eftersom jag egentligen är riktigt nöjd över mig själv och min kropp, jag tycker om hur jag ser ut. I vanliga fall. Men på film, sittandes ner på en stol. Nej.

Jag har dålig hållning. Det är det det handlar om tror jag. Och det faktum att jag drar tillbaka hakan när jag pratar. Och att jag får rundare kinder när jag ler. 
Okej: Bak med axlarna, upp med hakan i vädret och LE INTE. Se skitsur ut hela tiden och stå över alla andra så blir det nog bra! (höhö)

Nej, såna här funderingar tyder på att jag är trött. 
Alltså ska jag gå ut med hunden. Och sova. 
GOD NATTIS!

<3
 

Vuxen?

Oj, oj vad vuxen man känner sig! Gör bankärenden på internet, för över pengar och tankar på mobilen. (är det såhär det ska vara? Man får massa pengar och sen blir man av med dem på tre sekunder? Illa...)
Jag tror nästan att jag faktiskt börjar bli vuxen. Men jag vet inte riktigt än. 
Jag kan däremot mycket väl vara yngst i klassen. Borde ta reda på det... Av de jag pratat med hittills är jag yngst.

Men... Vuxen är jag nog i alla fall. Kanske. Lite.

<3

Skola och jobb

Slapp vakna galet tidigt idag, gick upp vid nio.
Åkte till skolan lite tidigare och sprang i ösregnet för att kolla in bokhandeln och bibblan innan jag började.
Men jag har nu kommit fram till att det billigaste alternativet är att hitta böckerna jag behöver på internet. 
Började ett, och hade en intervjuövning med video. Det var kul, läskigt och lärorikt. Jag var sist ut och fick intervjua läraren, men även om det kändes lite nervöst fick jag mest bra kommentarer. Jag ställde öppna frågor... 

Slutade tre och åkte till jobbet. Stod i kassan, där det var rätt stressigt för det mesta. Fick jobba över ungefär en timme också, så jag slutade vid åtta och åt mat innan jag åkte hem. 
När jag kom hem kollade jag på Family Guy och sen tog jag ett bad. Nu ska jag ut med hunden om en stund, sen blir det sovatid. 

Imorgon börjar jag vid ett igen, och har tvåtimmarslektion. Är ledig efteråt, skönt. Blev tillfrågad om jag ville jobba imorn också, men jag sa nej. Orkar verkligen inte med mer än det jag gör nu... Det är najs att vara lite ledig ibland också. 
På fredag kanske vi ska göra nåt i nya klassen, har varit snack om öl i nån park eller så, det vore ju trevligt. 
Sen på lördag jobbar jag och sen ska jag träffa JD, och så jobbar jag på söndag igen.  

<3

Ashes in the fall

Dagens låt:



Bra skit.
<3

Trötter

Börjar bli sömnig, men ändå kan jag inte lyckas dra mig från datorn.
Inte heller gör jag någonting vettigt vid datorn längre, eller ens måttligt intressant ens för mig själv, så varför envisas jag då med att sitta kvar?
Jag skulle ju kunna gå ut med hunden och sen bara gå och lägga mig, men det tar emot. Jag vet inte varför... Kanske för att jag börjar så pass sent imorgon. Men det är ju ändå bra att sova, så den logiken finns inte.

Nej... Ska avsluta lite ovettiga saker nu bara, sen fan gör jag det enda vettiga.
<3

Skolgrejer

Nu så! Nu har jag börjat fixa och trixa lite.
Har suttit och sökt efter all kurslitteratur jag behöver, och räknat ut att det kommer bli jävligt dyrt hur jag än gör.
Om jag nu inte lyckas låna böckerna nånstans ifrån. Ska kolla i skolbiblioteket imorn och se om jag hittar böckerna där.
Och så har jag beställt hem en blankett för studiestöd och så...
Fick lön från fotojobbet idag, mer än jag trott så det är ju bra. Men jag kommer inte ha så mycket kvar sen i alla fall. Måste betala tillbaka syrran fyrahundra kronor, betala min boendekostnad till mamma, köpa SL-kort och ja, antagligen massa böcker också. Ännu en fattig månad... Det ser vi fram emot. Verkligen. 

Skoldagen idag var trevlig faktiskt, vi var på föreläsningar om intervjuteknik och hur man skriver bra rubriker, ingresser och notiser, och lite sånt. Pratade med folk idag också. :P Haha. Nej men, de verkar schyssta, de flesta i klassen. Det visade sig att en av killarna bor på samma ställe som jag så vi tog sällskap hem. Trevligt trevligt. 
Imorgon börjar jag inte förrän ett (asnajs) då vi har intervjuövning med video... Ingen som riktigt vet vad vi ska göra, men det låter ju rätt så kul i alla fall.  Bara två timmar i skolan och sen direkt till jobbet.

Inte så mycket mer än skola och jobb som händer just nu, så jag har inte så mycket roligt att skriva om eller visa. Har ingen riktig vilja att komma på roliga saker att blogga om heller, så det får vara.
Nu ska jag... sitta vid datorn ett tag och sen gå ut med hunden.

<3

Seghet och naglar

Det känns rejält konstigt att vara en av de få i den nya klassen som inte hunnit med allt man ska "i tid". De som känner mig vet att jag alltid varit den som aldrig missar deadlines, och som verkligen får saker gjorda i tid. (och med i tid menar jag inte i god tid utan den tiden de behöver vara gjorda på. Har aldrig varit bra på det där med att vara ute i "god tid".) Men nu känner jag mig riktigt efter... Registrerade mig idag, vilket var sent, då de flesta registrerade sig förra veckan. Har fortfarande inte fotat mig för SH-kortet och har inte fått något besked om CSN, har inte köpt litteraturen eller nåt sånt heller.
Egentligen är det väl inte så jättekonstigt att jag är efter med tanke på att jag fick reda på att jag kommit in för endast en vecka sedan, då de flesta andra vetat i alla fall några veckor mer. Men det känns ändå konstigt.

På tal om ingenting blev jag tvingad (lite halvt... av restaurangchefen) att klippa av mina fina naglar idag. Det låter aslöjligt, men jag hade sparat så länge (?) och nu hade de börjat bli precis som jag vill ha dem, starka också. Okej... Jag skäms lite över mig själv nu. Sen när bryr jag mig om sånt på riktigt? Nej men... mina fingerspetsar saknar naglarna som brukade sitta där i alla fall. Så är det bara. Naglar är faktiskt rätt bra att ha (ett försök till att försvara min ytlighet). Öhm...

Näej, god natt.
<3

Duschad och klar

Eh ja, nu har jag duschat (nej det tog inte så lång tid för mig att duscha... Jag har självklart gjort annat också) och sitter och försöker få mitt hår att självtorka. Vill inte sätta på hårtorken nu när alla andra här i lägenheten sover.
Börjar bli lite sömnig, så ska snart ut med hunden. Sen ska jag sova, och vakna vid sex imorgon igen. Wiiehoo... Imorgon slipper jag jobba i alla fall. Men går i skolan till fem istället så... ja. 
 

Jag dog inte

Idag vaknade jag vid sex. Helt galet. Gick liksom och la mig typ halv ett. Hur vaknade jag ens?
I alla fall gjorde jag det, och gick ut med hunden och sånt skit, sen bar det av till skolan långt bort åt helvete. Hade massa introduktionsgrejer från nio till elva, sen var det två timmars håla, då jag satt ensam och hungrig på en stol och spelade sudoku på mobilen. Korkad som jag var glömde jag ta med mig mat imorse, och inga pengar hade jag heller. Och ännu mer korkad som jag var grabbade jag inte tag i första bästa människa på skolan och hängde o-själv. Allt bara gick så snabbt i början att man tappade bort hela klassen. Men men...
Från ett till typ kvart i tre hade vi fortsättning på introduktion, mer till själva programmet, och så blev vi indelade i grupper och blev introducerade den första uppgiften.

Sen fick vi gå för dagen, och jag skyndade mig till BK där jag smällde i mig en dubbel cheeseburgare, en stor pommes och en mellancola på tio minuter i tron om att jag skulle få börja jobba.
Men det var så lugnt att jag inte behövdes, så jag satt ute med två andra tjejer och snackade lite innan jag faktiskt fick börja jobba, vid typ fem. Jobbade till sju i kassan och sen åkte jag hem.
Nu har jag ätit ännu en gång, och tittat på Simpsons och Family Guy. Om tre sekunder hoppar jag in i duschen och sen sätter jag mig nog vid datorn en stund till innan jag går ut med vovvsingen och går och lägger mig.

Konstigt nog är jag inte så trött. Jag som trodde att jag skulle dö. Jag hade fel. Som tur är.

<3


En helg borta

Ja... I fredags jobbade jag elva till fem och sedan kom lillasyster och träffade mig, och vi letade fler presenter till styvpappa. Dock var jag astrött i benen efter mer än fem timmars konstant springande fram och tillbaka, och satte mig ner så fort jag fick chansen.

På kvällen åkte jag till JD, vi var ute med en av hans kompisar ett tag, först på Harry B James och sen på Medusa. Så åkte vi hem och sov lite... Sov jävligt länge dagen efter och sen satt vi bara och tog det lugnt resten av dagen. Senare kom några fler av hans vänner och då börjades det igen. :P Satt och spelade Guitar Hero (första gången jag spelade. Jag sög rätt hårt, men kanske mycket för att jag spelade utan ljud på för det mesta) ett tag och sen drog vi ut. Först till Harry B James, igen. På väg därifrån tyckte grabbarna att de skulle bära omkring på mig, vilket jag inte tyckte kändes säkert nånstans. Särskilt inte när de ville ta brandmannagrepp och bära mig över axeln, då flydde jag från dem och satte mig ner på marken för att de inte skulle lyckas. Haha. Sen fortsatte vi till Anchor, där vi satt ett tag, och sen drog vi vidare till Oxid. Jag höll mig rätt nykter hela kvällen och tröttnade efter ett tag. Blev sådär lite barnsligt tjurig som jag kan bli ibland. Så vi åkte hem igen (inte hem som i hemma här utan hem som i hemma hos JD).
Under kvällen fick jag också ett nytt namn, som JD's vänner tyckte var passande, tydligen. Så numera heter jag Jocke ibland. Ja, då slipper jag väl känna mig som enda tjejen i ett killgäng i alla fall.

Imorse vaknade jag vid tolv och var tvungen att åka hem på en gång. Hade gärna stannat kvar och sovit en lång stund till, men jag hade ju saker att göra. Duschade, åt mat och slog in presenterna till styvpappa och kom iväg lite försent, kom dit klockan tre.
Vi fikade och gav presenter och spelade Rappakalja, och sen var det dags att gå hem igen.
Nu har jag suttit vid datorn ett tag, och ska väl snart gå och lägga mig. Efter att jag varit ute med hunden en sista gång.

Imorgon börjar ju skolan... Klockan nio. Måste härifrån vid kvart i åtta. Alltså måste jag vakna typ... Astidigt. Bajs.
Går i skolan till tre, och sen bär det av till BK där jag ska jobba fyra till sju. Wiie. Verkligen. Inte.
Smart att sova nu då kanske? Ja precis.

<3


Känns inte helt okej

En sista sak bara:
Det känns inte alldeles för underbart att efter att ha fått niohundratolv kronor insatta på mitt konto igår nu ha endast fyrtiosex komma fyrtiotre kronor kvar av de pengarna. 
Jag är rätt dålig, för när jag verkligen inte har några pengar alls klarar jag mig fint ändå, typ hur länge som helst, men när jag väl får pengar försvinner de på tre sekunder. 
I och för sig är alla pengarna väl spenderade, men det känns ändå lite sugigt. 
På tisdag får jag ännu mer pengar att trolla bort. Wiiie! Och endast en ynka liten del av de pengarna kommer kunna trollas bort på roliga saker, om ens några... Måste ju spara till den jävla laptopen också.

<3
 

No time

Tjo tjo!
Jag har verkligen inte tid att skriva just nu, eller, inte JUST NU som i just nu för tillfället utan just nu som i nuförtiden, fast inte lika utdraget... Eller va?
I alla fall...
Jobbade elva till fyra idag. Tycker att det är lite busigt av mina arbetsledare att skriva på schemat för veckan att jag jobbar elva till två och sen sätta upp mig på två timmar mer bara sådär. I och för sig sa de ju att jag kanske skulle få jobba över lite den här veckan, men ändå. Och när jag frågade, innan jag skulle gå idag, om jag skulle jobba till fyra även imorgon sa AL först: "Ja, till fyra. Nej fem! Neej, du får jobba till sju! Jag ringer dig sen." Och ändå har han inte ringt... Jag räknar med att jag jobbar till sju imorgon alltså. Mitt första åttatimmarspass i så fall. Borde jag ens frågat? 
Efter jobbet gick jag (i väldigt rask takt som vanligt. Varför slösa tid på att GÅ?) runt och fram och tillbaka i köpcentret och letade presenter till styvpappa. Jag skulle köpa från både mig och storasyster. Efter ett tag lönade det sig att gå i samma affärer flera gånger för att hitta bästa priserna och snyggaste modellerna av allting jag skulle ha, och jag gjorde riktiga kap enligt mig själv. Sen åkte jag hem.
Lite pinsam (det rätta ordet är awkward men det finns inget lika passande ord på svenska...) sak hände när jag gick på bussen. Hade en handväska över axeln, en tung påse i ena handen och en stor påse i den andra, och musik i öronen. Så sitter en kvinna som tydligen vill ha min uppmärksamhet i mitten av bussen. Jag ser att det är en gammal fritidsledare och tar ur ena hörluren och säger hej. Men kö bildas bakom mig och jag vill bara fortsätta gå, så efter att hon frågat om det är bra med mig svarar jag att allt är bra medan jag fortsätter bakåt och sätter mig några säten bort utan att säga någonting mer. Haha, kände verkligen inte för att vara trevligt just då... Som tur var gick hon av stationen efter, och brydde sig inte om att titta efter mig någonting mer. 

Okej... vem orkade läsa allt det där? 
Tydligen handlar ju bloggar mer om att visa massa bilder och skriva väldigt lite, så det är väl många som inte läser när de ser en massa text, men vem fan bryr sig? Jag bloggar ju för min skull har vi kommit fram till och konstaterat ett flertal gånger, och jag kan ju faktiskt spendera massor av tid med att sitta och läsa igenom mina gamla inlägg. Så då har jag väl uppnått mitt mål. 
Men nu ska jag faktiskt sluta skriva, och kolla in lite fler meningslösa saker på datorn innan jag går och lägger mig. 
Imorgon kväll ska jag träffa JD, på lördag vet jag inte vad som händer (jag ska väl sova länge antar jag... för en gångs skull.) och på söndag ska vi fira styvpappa. Inte lördag. 

<3
 

HAHAHA

Okej, nu ska jag seriöst gå och lägga mig.
Men:

Personaltoalett

Sjukt kul.

<3

Onsdag

Idag har varit en lång dag...
Vaknade vid halv åtta och åkte med lillebror till skolan, sen åkte jag hem och la mig i sängen framför tv:n, och somnade under täcket med kläderna på. Varför tycker jag att det är så underbart mysigt? Det är det i alla fall. Precis innan jag somnade, i mitt halvsovande tillstånd, ställde jag klockan på ett så att jag inte skulle försova mig. Smart där.
Vaknade igen, åt mat och gick ut med hunden, sen åkte jag och löste in pengarna på mitt konto och vandrade runt lite i köpcentret innan jag började jobba vid fyra. Stod i kassan i tre timmar och sen bar det av hemåt igen, där jag åt och chillade framför Family Guy innan jag gick ut med hunden igen.
Nu har jag chillat lite mer framför tv:n och varit ute med hunden än en gång, och ska väl snart sova.
Jobbar elva till två imorgon. Eller elva till fyra, kanske jobbar över... återstår att se.
Juste, har betalat kåravgiften nu också. Trehundranittio kronor.  

Jag är trött. 
Och jag ser fram emot skolstarten på måndag.
Hur ofta gör man det egentligen? Jag måste ha hittat rätt... Eller, det vet man ju inte förrän man testat på det, men jag tror faktiskt att jag har det.
I alla fall. God natt!

<3


Sova snart

Har varit snäll och lovat mamma att följa lillebror till skolan imorgon, så måste upp jättetidigt.
Dock slipper jag gå ut med hunden, så det är ju skönt.
Juste! Måste kolla upp närmaste bankkontor. Typ NU.
Öhm ja, för sen ska jag förhoppningsvis fixa fram de där pengarna som är mina.

Fick ett samtal vid tjugo i tio ikväll av en av mina arbetsledare (som dessutom alltid säger: "hej lina, godmorgon" typ varje gång han pratar med mig, vare sig det faktiskt är morgon eller sen kväll) som frågade om jag ville jobba fyra till sju imorgon, och jag sa ja eftersom jag inte har nåt bättre för mig och behöver pengar.

Sen jobbar jag alla dagar tills helgen då jag är ledig. Trodde att jag jobbade på lördag men jag hade fel.
På lördag ska vi dock fira min styvpappa som fyller år imorgon.
Vill hitta på nåt mer också, det kan vi nog fixa. :)

Men nu ska jag kolla upp lite saker och sen sova.
Börjar bli sömnig...
God natt!
<3

Två underbara

I början av So You Think You Can Dance ikväll var det inte så högnivå på dansandet, och det var sämre än vanligt...
Men efter ett tag blev det bättre, så jävla mycket bättre.
Här är två nummer som fångade min uppmärksamhet helt totalt:


Började seriöst gråta till det här...


Jeanine är sjukt duktig.

<3

Jag tror att det är fel på mig

"Du kommer aldrig vilja äta hamburgare igen" sa folk till mig när jag berättade att jag fått jobb på BK.
Där hade de fel!
Just nu sitter jag och är galet sugen på min egna version av en dubbel cheeseburgare (med ketchup på båda burgarna, extra på den översta, och utan gurka), pommes och cola. Från BK dessutom.
För att vara ärlig åt jag aldrig på BK innan jag började jobba där, men köttet är ju fan asgott. Och pommesen smakar bättre nu än de gjorde innan, ingen aning om varför.
Det kanske slår tillbaka snart, så jag inte alls tycker om det längre.
Men... Jag tror faktiskt inte det.

Jag är fortfarande konstig.

<3

Skit också

Bajs!
Har väntat på att få sitta vid datorn sen jag kom hem (jag vet, tönt...) och NU när jag väl får tid att sitta börjar SYTYCD.
Jaha... Får väl sätta mig igen när det är slut.

Dressed for success



Det kanske var kläderna som gjorde att jag kom in?
Öh... ologiskt, men vem vet? Kanske.
Fast antagligen inte alls.
Även om jag var rätt snygg. Haha.

Vita tygskorna till det också. Det är därför jag hade vitt linne under.
Jag har svårt för att inte matcha, jag tror att det är lite av en sjukdom.
Jag borde rehabiliteras.


Nu fan ska jag sova.
God natt!
<3

Två

 

Blurred


Panacottabröst

Vi har en ny sak vi är galna i att äta här hemma just nu.
Panacotta, helst med hallon till. Så jävla gott!
I alla fall tyckte jag det var roligt det här:


Jag är bara lite omogen.

Sen var jag ju självklart tvungen att lägga dit fler hallon. Så jag lekte lite, och fick till ett verk som jag själv kallar "Plastikoperation gone BAD":



Jupp... så kul kan man ha.
Snart kommer kanske lite egobilder.
Ibland får jag för mig att jag ska ta hundra bilder på mig själv. Jag tror väl att jag är het eller nåt.
Idag tänkte jag "jag har för få närbilder på mig i min 'nya' hårfärg och hatt.  Bäst att fota lite...". Så det gjorde jag.

Öhm... kommer väl snart. Kanske.
Sen måste jag sova. Jobbar imorn.
Note to self: vakna, jobba, berätta för chefen om skolstarten, fixa med jobbschemat, kolla upp vilken tid jag jobbar på lördag, få rabattkort för BK, gå till banken och hämta ut pengarna, åk hem, kolla upp skolgrejer, dö typ. 

<3 

JAG KOM IN!!!

Jag är så in i helvete glad just nu.
Åkte i fyrtiofem minuter till Södertörns Högskola och var där fyrtiofem minuter tidigare än man skulle, bara för att vara på den säkra sidan. Satt och väntade och pillade på naglarna, och tillslut fick man gå in. Jag satte mig längst fram och fortsatte pilla på naglarna (jag var rätt nervös...). Först ropade de upp alla antagna, och jag satt och räknade i huvudet hur många som inte var där. När jag räknat till sju (som var mitt reservnummer) var jag rätt säker på att jag skulle komma in, och efter att de hade gått ut och räknat ihop hur många reserver de skulle ta in fick jag det bekräftat.
Fy fan... Det är så galet. Efter första antagningsbeskedet trodde jag ju verkligen inte att det fanns en chans att jag kom in, stod liksom på reservplats fyrtiofem. Så jag gav upp hoppet om det i princip och planerade ett sabbatsår, och så nu helt plötsligt är jag antagen. Börjar på måndag nästa vecka.
Så nu gäller det bara att söka studiemedel, betala kåravgift och kolla upp all annan information innan terminen startar.
Och campus är så fint där... Stort. Det kändes nästan lite som att kliva in i en amerikansk ungdomsfilm.

Så fort jag fick reda på att jag kommit in ringde jag runt och smsade folk. Alla är glada för min skull. Jag också... Jag är jätteglad. Väldigt jävla jätte-skitglad. 


Fint.

<3

Forever and a day



There is a place where the sidewalk ends
And before the street begins,
And there the grass grows soft and white,
And there the sun burns crimson bright,
And there the moon-bird rests from his flight
To cool in the peppermint wind.

Let us leave this place where the smoke blows black
And the dark street winds and bends.
Past the pits where the asphalt flowers grow
We shall walk with a walk that is measured and slow,
And watch where the chalk-white arrows go
To the place where the sidewalk ends.

Yes we'll walk with a walk that is measured and slow,
And we'll go where the chalk-white arrows go,
For the children, they mark, and the children, they know
The place where the sidewalk ends.

<3

Nervös

Jaha...
Imorgon ska jag på reservupprop för programmet jag vill gå.
Trodde först, när jag fick första antagningsbeskedet, att jag inte hade nån chans att komma in, och gav typ upp hoppet. Men nu står jag ju som reserv sju, och har blivid kallad till upprop. Alla runtomkring mig säger: "Men då är det ju klart att du kommer in!". Jag vill dock inte lyssna riktigt, eftersom jag blir mer besviken om jag har förväntat mig att komma in och sedan inte gör det. Allt handlar om slump.
Ska kolla upp vägen dit nu snart, och sen blir det ut med hunden och sova.
Sov inte så mycket inatt så det blir till att ta igen nu.
Hade i alla fall en trevlig kväll/natt igår. Vi var ute en stund och tog några öl, men eftersom de flesta skulle jobba idag åkte vi hem rätt tidigt.

Min mage viker sig på mitten och slår knut på sig själv. Jag tycker inte om nervositet.

<3

Snart sticker jag

Hej hopp!
Idag var det jobb, men inte så hemskt faktiskt.
Stod på bord (där man gör hamburgare, lägger ost och ketchup och sånt på alltså) så det var rätt chill. Trevligt folk som jobbade idag också. :)
Åkte hem och har nu spenderat lite tid med att göra mig i ordning och snart ska jag sticka. Ska träffa min vän, som vi kan kalla JD eftersom jag redan har en vän vi kallar J här i bloggen.
Kommer hem igen efter jobbet imorn, då storasyster kommer hit och hälsar på. Trevligt trevligt.

<3

En fredagskväll



Jag har spenderat kvällen med att äta god panacotta med hallon till och proppa i mig massa godis och läsk framför En Shopaholics Bekännelser.
Den var väldigt förutsägbar. Typ som alla andra filmer i samma stil. Visst, man har ju "konstaterat" att en berättelse blir bra om den är utformad: Början med ett problem som får möjlighet att bli bättre, men som sedan förstörs på grund av någonting, och som sedan blir bättre igen i slutet. Det lär man sig om redan i grundskolan. Men jag har verkligen tröttnat på det. Man kan ju fixa lite spänning på annat sätt... Nej men, lite underhållande var den väl i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Imorgon ska jag jobba, men som tur är slipper jag hund-ansvar, eftersom styvpappa tar honom imorgon bitti och sedan över natten. Skönt.
Jobbar länge imorn. Hoppas jag inte dör.
 
God natt!
<3

Hemma igen

Hejsan hoppsan!
Nu har jag varit iväg en stund med A, och nu är jag hemma igen.
Ska jobba nu, redigera klart alla bilder.
Sen blir det väl en liten myskväll här hemma, med snask och kanske nån film eller nåt.
Bara jag och lillasyster hemma ikväll, rätt trevligt.
Imorn blir det jobb.

<3

Do you feel what I feel?

Jag kände det i luften när jag var ute på sista promenaden för kvällen, och jag kände det nu när jag var ute på första.
Hösten är nära, om inte redan här.
För mig är det så tydligt när luften ändras.
Och den här ändringen av luften fick mig att börja tänka på förra hösten. Förra hösten då jag fyllde arton, och cyklade med A och J till Örebro. Jag tänker mycket på den tiden nu. Den känns så nära men ändå så långt bort.
Det kommer passande nu också, när jag hittat tillbaka till Silverstein, som jag lyssnade på förra hösten, och när jag igår fann fyra videos från cykelresan i en gammal videokamera.

Hela tiden när jag gick i skogen nästan som i trans av lukten av våt mossa och den uppfriskande kylan mot mina kinder hade jag samma låt i huvudet. Den här:



Nu måste jag göra mig i ordning och åka och träffa A.
<3

Natt

Ehm.
Jag har suttit och läst igenom massa gamla inlägg från min egen blogg.
Efter ett tag började det svarta och det vita flyta ihop, och jag antar att det är min kropps sätt att säga till mig att jag ska sluta läsa och gå och lägga mig.
Så jag gör det.
Ska bara kolla SL först...
("ska bara och ska bara" - Alfons Åbergs pappa.)

<3

Irriterande!

Gah, är de tvungna att lägga den jävla reklamen precis under det senaste inlägget eller? Har inte tänktpå det tidigare men det syns så mycket mer med den nya designen.
Om det bara kunde vara centrerat som allt annat numera skulle det inte vara fullt lika störande.
Men nu är den helt malplacerad... Och det irriterar mig.
Det där är jobbigt:

II             II              II
II             II              II
II             II              II
V             V             V

Halvdöd

Heej...
Jag är vaken. Tror jag.
Vet inte riktitgt vad jag gör... Eller, jag sitter vid datorn. Duuh.
Har kollat massa grejer på Myspace och så, varit ute med hunden och suttit och sms:at.
Men nu tror jag att jag ska sova.
Åh... skön säng. stor säng. Mysigt.

Imorgon åker jag iväg en stund under dagen.
<3

Det kanske är dags nu

Jag borde kanske gå ut med hunden en sista gång typ NU.
Skönt att ha det avklarat liksom.
När ska jag gå och lägga mig då?
Hmm...
Bra fråga.

Vill ju gärna kolla klart på SYTYCD också.
Kanske det kanske.
Vi får väl se...

<3

Mitt heroin gånger två

Helt galet egentligen, att jag inte har lagt upp någon låt med Silverstein här innan... Men jag har ju inte lyssnat på dem på ett tag så det kanske inte är så konstigt ändå.
I alla fall är det här en av mina favoriter:

My Heroine - Silverstein

 

Och faktiskt hade jag inte hört den akustiska versionen förrän idag. Den är underbar:

 

Om ni vill se musikvideon kan ni klicka här.

<3

Time goes by

Yoes!
Idag måste ha varit lite av en lyckodag, för med posten kom två efterlängtade saker.
Det ena var kallelsen till uppropet för Journalistik och Multimedia-programmet (som visade sig vara den sjuttonde, alltså INNAN det andra uppropet, alla mina problem är lösta på den fronten!), och det andra var skatteåterbäringen från förra sommarens jobb (kanske lite gammeldags term, "skatteåterbäring" men jag använder det ändå. Så det så.). Niohundratolv kronor. Kanske inte sådär jättemycket pengar, men för mig gör det en hel del just nu.

Så... Det känns bra.
Måste komma ihåg att ta ledigt från jobbet på måndag så jag kan gå på uppropet.
Annars har jag redigerat massa bilder, legat framför tv:n, ätit digestivekex med smör och ost på och spelat Rayman Raving Rabbids TV Party. Livet leker. Eller nåt i den stilen.

<3


Never gonna find it if you're looking for it



The Used - Blue and Yellow
<3

Jobbar

Nu är jag hemma igen, efter att ha fotat lite kläder.
Så har precis satt mig ner vid datorn och börjat kolla igenom bilderna som jag ska redigera.
Jobb, jobb, jobb.
Hoppas på att bli klar med så mycket som möjligt nu idag eftersom jag är rätt upptagen resten av veckan och det ska vara klart till på Söndag.

<3

If it kills me

Travis Wall är min absoluta favorit i alla säsonger av So You Think You Can Dance. Han är helt jävla underbar. Det här var det första numret han koreograferade och det är så galet underbart det med. Och Jeanine och Jason dansade det perfekt också.



Jag dör lite.
<3

Apbajs

Blöö!
Det var typ tio minuter kvar på SYTYCD-avsnittet jag kollade på och så stannade det upp för att jag redan kollat för länge idag... Tråk! Men kanske var det bäst ändå, måste nog sova snart om jag ska vakna alls imorgon.
Innan jag går och lägger mig ska jag dock försöka hitta ett klipp på en dans som var underbar. Kommer tillbaka snart.

<3

Outfit

Såhär såg jag ut idag:





Och jag vet att inte ansiktet och håret är supervackra, men jag skulle ju bara till jobbet. :P
Nu ska jag kolla på SYTYCD.
<3

Onsdag

Tjoo!
Idag var det jobb, stod i kassan.
Kom iväg lite försent och missade därför bussen, så fick sitta och vänta i tjugofem minuter. Roligt. Men det gör aldrig så mycket när jag har min musik i öronen. Idag satt jag till och med och skapade egna musikvideor till nån låt i huvudet. Ja, jag är konstig. Fortfarande.

Dessutom såg jag en gammal klasskompis på tunnelbanestationen. Det var nästan kusligt, för det var mer än två år sedan vi gick i samma klass och hon såg exakt likadan ut nu som hon gjorde då... Det känns så konstigt, för jag ser verkligen inte likadan ut nu som jag gjorde för två år sedan. Men det kanske är mig det är fel på? :P

I alla fall kom jag hem efter åtta, och åt paj till middag i sängen, framför Family Guy.
Sen följde jag och vovven lillasyster ner till tunnelbanan och satt och väntade med henne där i typ en halvtimme, och så gick vi hem igen, jag och Bobo.
 
Nu har jag duschat och ska nog kolla på So You Think You Can Dance på datorn, när mamma slutar kollar på tv härinne. Och imorgon måste jag upp tidigt, ska fota vid tio och måste hinna göra mig i ordning och gå ut med hunden en stund innan. Men sen är jag ledig. Skönt. Och till helgen blir det mer jobb...

<3

Ny design

Min egenfixade nya header höll inte i sig länge...
Nu har lillasyster fixat en helt ny design till mig. I like it. :)
Vad tycks?

<3


.....

designen fixas!

The girl and the robot



Varje gång jag hört en snutt av den här låten i en reklam på MTV har jag velat hitta den. Så nu gjorde jag det, och lyckades också äntligen lära mig hur man lägger in youtubeklipp med bara den lilla remsan ovan. Haha, seg jag vet, men nu kan jag ju i alla fall!

<3

En dag, tisdag

Idag har varit en... dag. Bara.
Jobbade i tre timmar, stod i kassan. Har väl blivit lite bättre tycker jag, men kan fortfarande inte allt så snabbt som jag borde.
Åkte hem, och har legat i sängen och ätit massa (min familj försöker göda mig, tror jag...) och kollat på Stolthet och Fördom. Den var jättefin. Ingen riktigt loveaction precis, men den var rätt underbar ändå.



Nu har jag varit ute med vovven som blött ner sig i gräset, och snart ska jag bli borttvingad från datorn. Jag är inte trött än så jag lägger mig väl framför tv:n igen.
Imorgon kan det hända att jag ska in och fota. Hur jag tänkt att jag skulle hinna med allt vet jag inte... Får väl hoppas att det går bra på Torsdag istället, då jag är helt ledig från BK.

Men öh... Känner mig lite stressad.
Bajbaj <3

God morgon var för två timmar sedan

Hej!
Jag är trött.
Vilken överraskning...

I alla fall har jag ätit frukost och varit ute med hunden, och nu tänkte jag gå och ta en dusch. Det är sjukt varmt härinne.
Vad jag ska göra resterande timmar innan jag börjar jobba återstår att se. Antagligen blir det inget alldeles för ansträngande.

<3

Ny header

Mixtrade lite med massa bilder i Photoshop och fixade en ny header.
Inte säkert att jag har kvar den så länge, men jag ville bara ha nåt nytt.
För att vara jag som gjort den tycker jag ändå den blev rätt bra. :P Haha.

Nu är jag trött och ska nog gå och lägga mig snart.
<3



Mör

Tjoo.
Är lite halvt sådär jättedöd i kroppen nu.
Har inte suttit stilla många timmar sedan jag vaknade.

Vi cyklade som sagt ner till sjön, eller ja, en sjö som ligger lite längre bort men som är mycket mysigare. Det var rätt mysigt att bara ligga där på bryggan och höra vattnet skvalpa lite lätt, och lyssna på musik.
Det som var mindre trevligt var dock att småsyskonen vägrade simma längre bort från där jag och mamma satt, så varje gång de dök ner i vattnet skvätte de ner oss totalt. Haha.
Fotade och filmade lite, kanske kommer upp nåt av det här imorn. Har ju några timmar ledigt innan jag ska till jobbet.
I alla fall var det sjukt jobbigt att cykla så mycket idag, antagligen på grund av att jag cyklade så långt igår och gått runt på jobbet i tre timmar, samt cyklat ner och handlat också. Men jag och min cykel har blivit bra kompisar, vi har ju varit tvungna att hålla ihop i vått och torrt (syftar på femdagarsresan till örebro), så det var inte alldeles för hemskt. 

Nu ska jag väl sitta här ett tag till, och sen gå och lägga mig. Med mina nya sovvanor blir jag trött mycket tidigare på kvällen. Dock var det lite irriterande igår, för när jag skrev att jag skulle gå och lägga mig var jag riktigt jävla trött, men när jag väl la mig ner i sängen kunde jag inte somna på typ två timmar i alla fall. Får väl hoppas att det inte blir samma sak idag. 

<3 

Fullt upp

Yo!
Kom hem från jobbet för lite mer än en timme sen. Direkt när jag kom innanför dörren gick jag och satte mig i köket där god mat tillagades av min mamma, som också poängterade att det fanns varken mjölk eller lättdryck kvar hemma.
Jag blev självklart förtvivlad och tänkte: "Mat utan mjölk? Världen går under!" och satte på mig skorna igen och cyklade ner och handlade.
Nu har vi i alla fall ätit, och druckit mjölk. :) Jag är jävligt trött, men mamma och syskonen vill ha med mig ner till sjön, så jag följer med dem. Pallar inte bada eller nåt, kommer bara cykla dit och sitta och sen cykla hem igen. Haha.
Vet inte när jag kommer hem igen...

Usch, massa jobb den här veckan (men ändå mindre än för många andra, så jag borde väl skatta mig lycklig antar jag).
<3

Sova nu? Jag? Haha, nej.

Tjenna.
Jag har inte så mycket att skriva om för tillfället, idag har jag bara varit hemma (förutom de där femtio minuterna jag var borta och cyklade och pantade burkar och flaskor).
Imorgon är det jobb som gäller igen, så jag ska gå och lägga mig typ NU. Är faktiskt trött också.
Vem är jag egentligen?
Aldrig att jag skulle gått och lagt mig innan tolv för några månader sedan...

Nu har jag för övrigt kollat lite närmare på det här med antagningen, och vecka trettiotre, alltså nästa vecka, blir man kallad.
Jag väntar spänt på kallelsen och hoppas på det bästa när uppropsdagen kommer (alltså att de som står före mig skiter i att komma...).
 
Nu ska nya Lina sova.
God natt!
<3


Jag vet att det blir mycket sånt här men...

... Family Guy är ju ändå typ det underbaraste som finns.



<3

Cyklande pant-fjant

Världens grymmaste rubrik, jag vet.
Jag kom nyss hem från att ha cyklat rätt långt för att panta alla flaskor och burkar vi samlat på oss här hemma. Trodde att jag skulle tjäna rätt mycket, men eftersom det var mest burkar, som man får femtio öre styck för, blev det bara femtioen kronor. Äsch, en trevlig liten cykeltur i solen blev det ju också, och jag fick lite motion, så det är najs ändå.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen/kvällen. Kommer nog bli ensam hemma några timmar snart. Rätt skönt. Borde ta vara på den här lediga dagen eftersom jag jobbar rätt mycket från och med imorgon. Om jag får fler fotouppdrag blir det ännu mer.

Så... Vad ska jag göra?
<3

DEG

Ja, inte deg som i deg som man bakar med, utan den andra varianten av deg. Verbet dega fast omgjort till substantiv. Öh...
Jag degar i alla fall. Typ. Eller nåt i den stilen.
Sitter bara vid datorn och gör ingenting. Och då menar jag absolut ingenting (fast egentligen menar jag ju inte ingenting eftersom man aldrig kan göra ingenting på riktigt).
Jag är så trött att jag kanske BORDE gå och lägga mig, men jag VILL inte. För jag är trotsig. Och jag trotsar mig själv och min kropp. Vilket kanske inte är det smartaste att trotsa, men ändå.

Varför har jag inte suttit och skrivit på min bok någonting nu? Jag har liksom inte tänkt på det...
Det var länge sen nu, och jag vill verkligen inte att det här ska bli en sån sak jag får för mig och som sen rinner ut i sanden. Det här är PÅ RIKTIGT och jag ska inte släppa taget om det!
Men självklart har jag ju hunnit bli för trött för att skriva nu nä jag väl kom på att jag skulle kunnat göra det.
Jag funderar på om jag ska sluta upp med att trotsa mig själv och bara gå och lägga mig i sängen och sova. Det är skönt att sova...

Jag är inte bra på att vara trotsig.
God natt!

<3

P.S. Deg:          
                                
                                    

Ensam och eländig

Inte för att det alls är eländigt att vara ensam, tvärtom ibland, men jag tyckte att det lät bra bara. 
Och nu blev jag inte ensam längre... Mamma kom nyss in genom dörren. 

Personalmötet tog två timmar. Jag blev trött. 
Kom väl hem för lite mer än en timme sen, och har bara suttit och kollat lite på Pianisten (men pallade inte riktigt följa den eftersom textningen inte funkade som den skulle och de pratade så konstigt att man inte ens fattade vad de sa när de pratade engelska) och chillat vid datorn ett tag. 
Jag är fortfarande rätt trött, men jag vet inte om jag vill sova riktigt än. 
Det känns så onödigt att gå och lägga sig tidigt när man får sova hur länge man vill på morgonen. 
Jupp, inget jobb och ingen hund imorgon.

Men öh... 
Vad ska jag göra nu då? 

Lördagsnöje: Personalmöte

Varför de har valt att lägga personalmötet på BK en lördag klockan sju kan jag inte riktigt förstå. Men det har de gjort i alla fall, och jag måste vara där.
Så snart ska jag väl äta (har inte ätit sedan frukost men är fortfarande inte hungrig, normalt?) och sen ska jag göra mig i ordning och sticka. Förhoppningsvis håller det inte på för länge så jag kan åka hem och chilla igen.

<3

Igår och idag

Gårdagen på jobbet gick bättre än dagen innan, i kassan. Fortfarande gick tiden rätt längsamt.
När jag slutade åkte jag raka vägen hem till A. Vi tog hennes nyinköpta moppe och hon skjutsade mig till MAX där jag blev bjuden på mat. Gott var det. Sen åkte vi tillbaka till henne igen och satt och mumsade godis framför dåliga filmer och program på tv:n tills vi var alldeles proppmätta och trötta. 

Vi vaknade rätt sent och gick ut med hennes vovvsing, sen chillade vi framför tvn och så åkte jag hem. 
Nu har jag duschat och måste snart sticka. 

<3  

Kanske ändå...



Nu står jag som reserv sju på utbildningen jag vill gå. Innan var jag reserv fyrtiofem.
Det finns en chans...
Man ska gå på uppropet även om man står som reserv, och blir kallad.
Jag undrar när den här kallelsen ska komma. Det stod det ingenstans.
Men om jag nu blir kallad, vilket jag borde eftersom jag är reserv nummer sju, går jag och hoppas på att jag blir antagen.
Det skulle vara trevligt.
Lite stressigt med ändrade planer så snabbt om det nu blev så, men inte fan att jag skulle tacka nej!

<3

More of the drunken kids:


You're SO... good... at CURSING!


Update: Nu flög den

Gick in och tog upp den lilla trollsländan på fingret igen, gick ut med den på balkongen och så flög den iväg. :)
Jag gillar att rädda små söta saker.

<3

Trollsländan som ville stanna

Nala kommer numera alltid (ja, typ minst en gångom dagen...) in med en ny trollslända som hon fångat.
Vi tycker synd om de stackars liven och släpper ut dem igen, med några mindre skador.
Men idag när hon kom in med en var den så vacker att jag inte kunde motstå att fota den lite, nu när den ändå var inne hos oss.
Det slutade med att trollsländan inte ville flyga ut genom fönstret igen, utan bara sitta kvar på mitt finger. (Jag har en konstig förmåga att få nästan vilket djur som helst att tycka om mig...)
Nu har jag gett upp försöken till att få den att flyga ut och har låtit den sätta sig på mina torkade blommor vid spegeln.







Bilderna ovan är tagna med min Samsung digitalkamera. Pallade inte gå igenom alla jag tog med systemkameran, så det kanske kommer fler bilder nån annan dag.

Nu ska jag kolla om den sitter kvar på mina blommor...
<3


Jag just nu







Världens hetaste bilder tagna med lillasysters webbkamera.
(Förlåt att jag lånade utan att fråga, men den såg så lockande ut!)
 

Varför?

Okej... jag har sovit en hel jävla natt.
Så varför är jag fortfarande lika trött som (om inte tröttare än) när jag gick och la mig igår natt?
Det är ologiskt på alla sätt och vis.

Det är massa timmar tills jag börjar jobba.
Hoppas jag står på fritösen idag... Allt går mycket snabbare då.

Nästa vecka jobbar jag rätt mycket.
Bäst att vila upp sig i helgen.
Har ändå inga pengar...

Okej, om mindre än en månad får jag pengar.
Det är bra.
Då kan jag leva.
Fast egentligen kan jag nog inte det, eftersom jag ska spara till eller köpa en ny laptop, och så är jag skyldig både mamma och storasyster pengar.
Men nästa månad.
Då fan händer det grejer. Eller nåt.

Och om lite mer än två månader blir jag nitton.
Wohoo! PARTY!
Vad ska man hitta på då tro?

Nu blev alla mina tankar (eller ja, en liten del av dem i alla fall) inklämda i ett inlägg.
Trevligt.

<3

På riktigt den här gången?

Men seriöst, ska jag gå ut med hunden nu eller?
Ja.
Eller?
Kanske.
Jo.
Okej då...
Ja!

(Inre konversation mellan mig och mig. Och ja, jag är galen. Lite halvt i alla fall.) 

<3

Vill tillbaka

Jag tänkte: "Hmm... borde man leta upp nån bild att lägga upp i bloggen?", började leta och såg genast massa minnen.
Och så kom jag på hur mycket jag längtar tillbaka till vissa stunder, nu när livet är lite ovisst. 
Just förtillfället börjar jag bli lite nostalgisk. Skolstarten är för många om runt två veckor, mindre till och med, och jag ska inte börja skolan igen, för första gången på tolv år. Det är lite galet. Kommer nog sakna skolan, ja, gymnasiet då alltså. Alla roliga människor och vissa lärare... MIN MENTOR! :) <3 
I alla fall, ni ska få lite bilder, som egentligen inte har såå mycket med skolan att göra, men det är saker som inte hade inträffat om jag inte gått på Kulturama.  
De här stunderna längtar jag tillbaka till just nu:

  
När Jag, A och J, efter vår fem dagars cykelresa från Södertälje, kommit fram till Örebro. Hela cykelresan var så galet jobbig men ändå helt jävla underbar. Jag kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt gjorde det! 


En av de första utekvällarna efter att jag fyllt arton. Jag hade så galet kul och dansade flera timmar, tills fötterna var såriga och hemska.


När jag var i sälen med A, och, som vanligt, slängt mig ner i snön mitt ute i off-pisten. Så härligt.


Studentskivan, stolt visar jag upp hur jag skadat min arm. Älskar den snygga läppstiftsmustaschen och hur peruken tappat fästet lite... :P Den kvällen var också helt galet underbart rolig, och dansade så jeeevla mycket!


Galenskaperna efter studentskivan var också helt underbara, och jag vill tillbaka till den där kalla utomhuspoolen vi crashade vid tre på natten...

Ja. Det är en blandning av friluftsliv och party. Men, stunder att minnas och som jag skulle vilja uppleva hur många gånger som helst om det gick.

<3

Translating the name

Det får bli den här, bara för att den fått en kommentar nu och jag inte tror att jag har lagt in den förut. 
Och sjävklart, för att den är jävligt bra. 



Saosin spelas rätt ofta i min mp3 nu igen, dessutom.
Jag är i en sån period då jag går tillbaka till gamla favoriter och lyssnar om dem, för de har slutat vara uttjatade. Det är underbart att det blir så efter ett tag.    

<3

Gäspar konstant

Hej. *gäääsp*
Jobbade bara tre timmar idag men det kändes som mycket längre.
Jobbigt, stod i kassan, och hade folk som sa: "Kom igen Liiinaaa, TEMPO! snabbare, snabbare!" brevid eller bakom mig hela tiden. Dock fick jag beröm när jag väl slutade, RC sa att jag hade gjort bra ifrån mig för att vara nybörjare på kassan. Så det var ju bra. :P
Sen har jag bara tagit det chill här hemma. Kollat Family Guy, snackat lite med mamma, suttit vid datorn... ja.

Imorn jobbar jag samma tid, och sen åker jag direkt hem till A och sover där hos henne. Vi träffas inte lika ofta längre så det ska bli trevligt. :) En liten myskväll sådär.
Och så är jag ledig i helgen... Borde hitta på nåt, men har fortfarande inga pengar, så vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag nog *gääsp* gå från datorn snart, och ut med hunden.
Hmm... känner för ett musikinlägg. Letar lite på youtube och kommer tillbaka med det om en stund.

<3

The mediator between head and hands must be the heart



Såg ju klart på den igår, och konstigt nog tyckte jag att den var riktigt bra.
Det konstiga med det är att jag normalt sett inte gillar att titta på gamla filmer, eftersom det är så dålig kvalité, men den här fastnade jag för och letade som satan efter versioner som funkade på internet.
Jag gillade historien och budskapet. Och så är det ju rätt coolt att den är gjord 1927 också. ;)

<3

Lång tid

Det är tur att jag börjar klockan fyra idag, för jag är astrött!
Vaknade för typ en timme sen. Har varit ute med hunden och snart ska jag hoppa i duschen.

Jag hann redigera klart bilderna igår i alla fall, skickade dem nyss. Det var rätt komplicerat att få det att se bra ut med just de här bilderna, men jag blev nöjd och hoppas att det duger för dem också.
Så... Nu ska jag göra allt jag måste hinna med innan jobbet.
<3

Fortfarande inte

Nu har jag äntligen fått bilderna, men har ändå inte kunnat komma igång med redigeringen för jävla PS strular.
Förhoppningsvis har jag lyckats fixa det nu, annars vet jag inte vad jag gör...

Ska bara kolla klart på Metropolis, sen ska jag se om det funkar.
<3

Hemma igen

Hej hopp!
Nu är jag redan hemma igen och resterande familj har börjat vakna till liv här...
Var bara en sak jag skulle fota så det gick snabbt. Redigeringen kommer nog däremot bli mer tidskrävande än den för bilderna innan. Dock har jag inte fått bilderna skickade till mig än. Hade tänkt börja redigera redan nu men det får väl vänta.
Skriver produktbeskrivningen så länge.

<3

Tidigt

God morgon!
Så här tidigt har jag inte gått upp på jag vet inte hur länge...
Lite jobbigt, men nu är jag vaken i alla fall.
Ska dra hemifrån om tjugo minuter, för att fota. Var tvungen att komma in rätt tidigt idag, för sen måste jag redigera bilderna resten av dagen.

Så nu blir det jobb tre dagar, eller, en och två halva kanske man ska säga.
Ja, det positiva är ju att jag tjänar pengar på det! Så det känns inte alltför jobbigt.

<3


Chill-kläder

Idag har (hade) jag på mig detta:



Nu har jag bytt ut t-shirten mot ett vitt linne. Skönare för halsen. :P

Kollar för tillfället på filmen Metropolis. Har faktiskt inte sett den än så tyckte det var dags...
<3

Halloumi = mums!

Som jag nämnt några gånger, sedan jag först smakade det, så älskar jag halloumi! Det är asgott.
Jag har blivit typ helt besatt av det. (Tydligen blir jag ofta besatt av just olika typer av ost... en sommar var det fetasallad som gällde, och nu är det halloumi.)
Tänkte visa vad det är för er som inte vet...


Så ser förpackningen ut... (ett av märkena i alla fall)


Så skär man upp den i bitar.


Och lägger dem i en stekpanna. (det ser lite ut som massa små byxor, gör det inte?) 


Och när det är klart ser det ut ungefär såhär. Jag vill ha massa kall tomat till för osten är väldigt salt...


Och efter ungefär en halvtimme är tallriken tom. :D

Nu är jag fet om magen och sitter och mumsar annat i alla fall.
<3

All alone

Är ensam hemma för tillfället. Inte ofta det händer! :P
Rätt skönt att vara ensam ibland tycker jag.
Ska kolla på en film, om det funkar, och lägga upp lite bilder här.

Så borde jag väl passa på att sjunga så högt jag kan och gå runt och dansa i hela lägenheten också. Men det blir nog inte mycket sånt. Haha.
Jag vet inte om det är sorgligt eller skönt, men jag har typ hela kvällen planerad. Här hemma, framför dator och tv.
Äsch, jag bestämmer att det är skönt.

<3

Shake ya body

Just nu visar de säsong 2 av Top Model på trean.
Idag var avsnittet när Tyra gör en egen musikvideo.
Vill ni se?
Här:



Lite roligt.

Mer jobb

Yoes!
Det blir jobb imorgon också... Ska fota och redigera bilder.
Så då blev det en mindre ledig dag för mig.
Men jag har ju fortfarande idag.
Det är så fint väder, man borde nästan göra någonting.
Men om jag känner mig själv rätt kommer jag nog sitta inne och göra ingenting hela dagen i alla fall.

Nu måste jag i alla fall duscha. Smutsig flicka är jag... Typ.

LATER!
<3


Stewie's music video

Igår såg vi ett avsnitt av Family Guy där Stewie gör en egen musikvideo. Jag tyckte det var galet kul, och tänkte därför dela med mig av den. Dock fanns det inte något bättre klipp av den på youtube än det här:



Men det duger väl?
Roligt är det ju i alla fall!

<3

The truth doesn't always come like a shiny bluebird on someones shoulder

Inte för att rubriken har någonting med det här inlägget att göra, men citatet passade bra för en viss situation för inte länge sedan. Eller, egentligen funkar det väl rätt bra i många olika situationer. 

Idag var (är) jag ledig. Skönt. Sov relativt länge, men var ändå tvungen att vakna och gå ut med hunden. 
Har inte gjort så mycket vettigt, vilket var hela tanken från början. Jag har mest bara suttit och glott på tv och proppat i mig godis. 
Vad jag ska göra resten av veckan är ett mysterium. Det enda inplanerade är mina sex timmar på BK, tre på torsdag och tre på fredag. Men sen då? Hmm... 
Jo, nån timme eller två måste jag fixa med bilder. 

Nu kan jag ju sätta mig och skriva lite nån dag. Kanske. Om jag får tid vid datorn d.v.s. 
Kanske träffar en vän och så också. 

Tråkbabbel, jag vet. 
Nu lägger jag ner babblandet (om man nu kan babbla med text...) och öhm... Gör nåt annat istället. 
<3 

Blaj

Hej.
Idag jobbade jag i fyra timmar, med rast. Gjorde rätt bra ifrån mig.
Sen kom lillasyster och mötte mig på BK och vi åkte tillsammans till storasyster.
Vi kom dit innan resterande familj och väntade ett tag, sen när de kom gick vi ut på gräset och satt och fikade någon timme eller två. Det var mysigt och trevligt i solen.
Så åkte vi hem, och jag har suttit och kollat tv och ätit godis.
Är astrött idag...

Nu kollar jag och småsyskonen på Family Guy.
Sen ska jag väl sova.
Imorn är jag ledig och får förhoppningsvis sova så länge jag vill. Återstår att se.

<3

I won't let the bad things bring me down

En sak har jag funderat på nu ett tag. Närmare några minuter egentligen, men ja.
Många verkar  tycka att det är konstigt när folk som råkar ut för jobbiga saker snabbt lyckas rycka upp sig och vara glada igen, som om det vore något fel med att vara glad.
Och visst, det kanske verkar lite onaturligt på något sätt... 
Men jag har insett att man måste kunna vara glad även när jobbiga saker händer. Jag har själv varit väldigt ledsen ett flertal gånger i livet. Som idag. Då jag var tvungen att göra någonting som gjorde mig själv väldigt upprörd. 
Men grejen är den att jag lät mig själv bli glad igen efter ett tag. Man kan ju inte gå runt och vara ledsen hela tiden, då går man ju miste om allt det roliga!

Jag tycker att man borde, självklart, släppa ut sina känslor när man känner för det. Men efter att man har gjort det, efter att man har gråtit eller skrikit eller vad det nu är man gör, kan man släppa det och istället fokusera på det som är bra. 
Om man gick runt och tänkte på allt jobbigt som hänt blir man nog lätt deprimerad. 
Och det vill man väl ändå inte vara?

<3
 

Snart

Idag kändes som en lång dag på jobbet.
Fyra timmar utan rast och massa att göra.
Men trots stressen klarade jag att leverera i tid för det mesta.

Imorgon jobbar jag igen från tolv till fyra, sen ska jag och resten av familjen till storasysters lägenhet för att titta hur det blivit.
Jag bodde ju där nån vecka för ett tag sen, men sen dess har det nog hänt en del med lägenheten. Spännande. :)
Och sen är jag ledig till på Torsdag (om jag inte får nåt att göra på fotofronten). Ska bli skönt, har jobbat rätt mycket den här veckan.

Snart kommer mamma och lillasyster hem med godis.
Då ska jag snaska hela kvällen och somna rätt tidigt, så jag är utvilad imorgon.
Mår inte superbra för tillfället, och har lite huvudvärk på grund av olika anledningar, men blir nog bättre snart.

<3

.

I just had to let you know

Though the decision was a hard one

To take

I just had to let you know

How I feel

Cause there's no real communication

Without affection

And without the affection

I don't need the communication with

A person like you

Though you might find it hard

To understand

Why I did this

It was something

I had to get out

Of my system

Before I got stuck

Where we were

In a non-existing relationship

Of familiarity

Without your calls

My life will get

Easier

Probably

Hopefully

The time to see has yet not passed

And I hope

I made the right decision


And I think

That I did


RSS 2.0