Ny blogg!

Gick så himla snabbt att skapa en ny blogg att jag helt glömde bort att skriva det här!
Nu finns jag på crealina.blogg.se. Jag kommer fortfarande låta den här bloggen ligga kvar, eftersom jag har en del av mitt liv här. Men från och med nu kommer jag endast att publicera nya inlägg på min nya blogg.

Hoppas att ni följer med mig dit!

<3

Crealina

Jag funderar på att skaffa en ny blogg. Bara för att jag aldrig har lyckats hitta ett bloggnamn som representerar mig riktigt... Nu har jag det. Det fanns ju där hela tiden, men jag satte inte ihop det. Crealina.

Det enda jag vill kunna göra är att sitta och rita, måla och skriva, men det går inte. För jag vet vad jag måste göra. Plugga. Vi har tenta om exakt en vecka och jag har inte läst ett skit förrän idag. Och när jag nu har slutat jobba har jag ju massa tid över. Men eftersom jag så kluven i allt jag gör så går det liksom inte riktigt. När jag väl läser så tänker jag på massa annat jag vill göra, och när jag gör annat tänker jag på att jag måste läsa. Jag får försöka ta mig i kragen...

Men det här med bloggen. Starta om på nytt? Inte radera men byta block? Ja... Jag tror det. Det känns passande på något sätt.

<3

Du och jag = vi


Det är helt sjukt hur mycket jag älskar dig. Mer än jag någonsin älskat någon annan. Det pirrar fortfarande till i kroppen när du kysser mig, och varje gång dina ögon stirrar in i mina. Jag är så lycklig med dig. Mer än jag någonsin varit med någon annan. Och även om jag ibland kan bli smått irriterad så lyckas du ändå få mig att skratta. Jag tror faktiskt inte att det går ens en dag utan att vi skrattar tillsammans. Jag är trygg med dig, jag är lycklig med dig, jag är mig själv med dig. Och det känns som att det ska vara vi - föralltid.

<3

RSS 2.0