Jobb och shopping

Har inte mycket roligt att berätta om, för jag jobbar mest hela tiden... Imorn och på torsdag kommer jag jobba från nio till nio, alltså åka direkt från ett jobb till ett annat. Kommer antagligen vara halvdöd när jag kommer hem sen... Men det enda jag kan tänka på nu är hur rik jag antagligen kommer vara i september, så det är bara att jobba på!

Var i alla fall i stan med lillasyster en stund efter jobbet idag. Köpte en svart klänning och två tajta tröjor på HM Divided. Soft. Så har jag köpt ett par sandaler för några dagar sen också, men det glömde jag att skriva. Kanske inte är så intressant.

Nu ska jag snart sova, för annars orkar jag nog inte med morgondagen.
Sleep tight!
<3

Fallna löv på marken

Det känns lite dystert. Typ som höst. I juli...
Jag hoppas verkligen att sommaren kommer tillbaka snart, annars blir jag faktiskt lite arg.


Men i alla fall... Idag har jag varit riktigt jävla duktig. Städade ur hela mitt skåp som jag har proppat med skit de senaste åren. Och då menar jag verkligen proppat. Med skit. Massa skit. Skolböcker, papper, gamla datorer, minnessaker och skräp. Och idag lyckades jag PÅ RIKTIGT städa bort allt onödigt och organisera allt jag ville ha kvar. Fyllde två platspåsar med skräp och en papperskasse med papper. Den är jävligt tung den där kassen nu ska ni veta... Ibland får jag såna ryck. Som att jag orkar. I vanliga fall skulle jag inte alls orka, men idag orkade jag. Flera timmar. Känner mig rejält duktig och mamma trodde knappt att det var sant när jag sa det (hon har tjatat på mig om det där skåpet hur länge som helst nu).

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt de senaste dagarna. I tisdags kväll satt jag och J på Strandbryggan flera timmar och snackade skit och drack cider, i onsdags träffade jag några klasskompisar en stund, i torsdags kväll jobbade jag och i fredags var jag ute med K och en annan tjej på Harry B och sotade för det igår... Sen har jag mest chillat hemma.  

Börjar jobba nio imorn bitti. På syrrans jobb. Kommer jobba där massa nu i två veckor från och med imorgon så kommer tjäna lots of money, vilket är asbra. Men det kommer nog bli rätt stressigt också eftersom jag har mitt andra jobb att tänka på också. Men det klarar jag nog av.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Kanske kolla några avsnitt av The Hills först.
Sleep tight!
<3

Trött

Yo!
Är inte jättebra på det här med uppdatering. Men har haft ett par trevliga dagar med familjen här hemma så har inte riktigt haft tid att skriva så mycket. I förrigår kom storasyster och hennes pojkvän på besök och vi hade trevligt hela familjen. Sen på kvällen gick vi ner (Jag, mamma, styvpappa, lillasyster, lillebror och vovve) till sjön och grillade korv och badade. Jättemysigt!

Igår kom min moster och min kusin hit igen över dagen och vi åt god mat och hängde, och sen gick vi ner till sjön allihop och grillade och badade. Älskar sånt här sommarliv. Bara ta det lugnt, bada och grilla. Underbart!

Idag åkte moster och kusin hem till Spanien igen. Och nu vet jag inte riktkigt vad vi har för planer för resten av dagen. Blir nog en rätt lugn dag. Och imorn ska jag förhoppningsvis träffa några från klassen och chilla lite. Var så länge sen man träffade de flesta, så vore riktigt kul.

Nu ska jag göra nåt... Vet inte vad.
Tjingeling!

<3

Alla bara sover

Förr i tiden (för typ ett år sen eller så...) var det jag som sov till klockan ett på helgerna. Men nu går jag upp klockan halv tio medan alla andra sover som stockar till mitt på dagen. I alla fall mina småsyskon.
Så nu sitter jag ensam i vardagsrummet och kollar på Gilmore Girls samtidigt som jag hoppas att de vaknar innan jag måste åka till jobbet. Börjar ett. Inte alls så pepp på att jobba idag, vore mycket mysigare att kunna gå ner till sjön med familjen och sola och bada eller nåt sånt trevligt, men, men... Jobbar ju inte så länge i alla fall.

<3

Och ha det så kult på restaurangen, hejdååå!

Mina småsyskon är hemma igen! Vilket betyder att man kollar på knasiga videos och skrattar galet tillsammans.
Jag och lillebror tyckte att det här var sjukt kul:



<3

Dumma tåg!

Det har varit problem med mina syskons och min styvpappas resa hem idag, tydligen fastnade de i Köpenhamn ett tag och sen fastnade de i Malmö också. Som tur är är de på väg igen, men jag vill ha hem mina fina småsyskon NU! Dumma tåg!


<3

Sol, bad och jobb

Hej hopp!
I onsdags var jag nere vid sjön med mamma en stund innan jobbet, sen jobbade jag och efter jobbet åkte jag ut till nacka till Amis pojkvän där de hade en liten grill/mingelfest. Jag kom lite sent, så hann inte grilla, men satt och chillade lite med massa folk. Dock var jag rätt trött så orkade inte göra mycket mer än att sitta och stirra. Var tvungen att springa till sista bussen med tre andra tjejer, och sen upptäckte vi att det skulle ta typ två timmar att komma hem, så vi tog en taxi in till stan och sen tog jag nattbussen hem.

Igår åkte jag till Bromma och mötte upp en tjej från jobbet, JT. Vi åkte till en strand och solade och badade och bara tog det lugnt. Var jättehärligt. Sen åt vi en snabbmiddag på donken innan vi var tvungna att springa till tunnelbanan och åka till jobbet. Gick helt okej att jobba men känner fortfarande för att hitta någonting annat. Tycker jättemycket om alla jag jobbar med och så men vill ha något mer fysiskt och som man tjänar lite mer på.
När jag kom hem igår tog jag det bara lugnt och låg och glodde tv med mamma innan jag gick och la mig i sängen och kollade på en film, She's out of my league. Den var rätt bra. Gillar såna fluff-filmer... Haha.



Idag är jag helt ledig och ska bara vara hemma och ta det lugnt. Mina fina småsyskon och min styvpappa kommer hem från sin resa ikväll så kommer vara här och hänga med dem. Ska bli så kul att de kommer hem igen!

<3


Smälter bort

Newsflash: Det är fortfarande lika varmt!
Och alla bara smälter bort.
 

Idag har varit en bra dag. Först gick jag och mamsen ner till sjön och mötte upp hennes vän, så satt vi där och solade och badade tillsammans med änderna och canadagässen. De där gässen som tidigare har verkat rätt arga känns nu väldigt vänliga. Tror de har vant sig vid människorna nu och märkt att vi inte vill dem nåt ont. De satt flera stycken precis brevid oss och tvättade sig och verkade inte bry sig om att jag filmade och fotade dem heller. Har nog massa bilder på kameran... Mest gäss.

Efter vår lilla badstund gick vi hem och tog det lugnt en stund. Sen kom storasyster hit på besök och vi åt god mat och glass och tittade på tv och letade billiga resor ner till Gran Canaria. Vi ska nämligen dit i januari, hela familjen nästan. Blir nog väldigt trevligt. 

Nu är det bara jag och mamma här hemma igen och jag ska nog sova snart. Imorn kanske det blir lite mer sol och bad innan jobbet, och efter det blir det antagligen grillfest med Ami, hennes pojkvän och annat folk.

För att komma tillbaka till det här med värmen är det nästan olidligt. Vi liksom sitter och klibbar fast i soffan och bara svettas. Spelar ingen roll hur lite kläder man har på sig, det är varmt ändå. Fast det vet väl de flesta redan i och för sig, så ska sluta babbla om det. 
Ska sluta babbla om allt förresten. 

Chillz!
<3

 

2008-03-11

Racing heart in a pool of mud,

Beating hard to succeed,

But nothing happens,

It's stuck in a moment of truth,

To find out what is real, what is not, and to feel.

Feeling foolish to know the truth when the truth comes,

Running towards you,

With the speed of ten thousand gazelles being chased by cheetahs,

But still moving in slow-motion.

Finding the time to think about the time,

You had but still not,

When you get to know the truth,

When the truth hurts,

And you know every dream will be destroyed because of this moment,

This moment of truth,

You stand hopeless and numb.

Feeling that you have nothing to feel,

Yet you feel so much,

In this moment alone,

And you pray for the clouds to come crashing down,

So that you don't have to feel,

So that you won't have to deal with what's coming.

What's running towards you,

With the speed of ten thousand gazelles being chased by cheetahs,

But still moving in slow-motion.

As is your heart,

Preparing to stop beating,

Your chest filled with water,

Lounges are choking,

Choking and dying,

Slowly but faster than ever,

And you,

Stand hopeless and numb.

Numb by the thought of living on,

After this,

What is left?

All your feelings break out,

Combine,

In the form of a pool of mud,

Filling faster and faster,

Till it's up to your neck,

Getting closer to death,

While still living,

And death would be sweeter,

Than life at this time,

When you know what is waiting for you is misery, and misery alone.

A way back from this,

At this point,

Seems non-existent.

Fully existing is not an option while being hit,

Cause not existing will make the pain much lighter.

When you know you'll get struck,

By what's running towards you,

With the speed of ten thousand gazelles being chased by cheetahs,

But still moving in slow-motion.

To be able to tell the truth,

All feelings exposed,

In the pool of mud that just stole your last breath for the sake of your own living...

...


...

And when it rains,
I'll think of you.

<3


Regnet

Det REGNAR!

<3

Värmebölja

Det är så jävla varmt överallt.
Jag sätter på mig så lite kläder som möjligt, öppnar fönstret och jag vet inte vad, men ingenting hjälper. Borde nästan lägga mig i ett isbad eller nåt. Men jag orkar inte.
Och det konstigaste är att det inte ens är soligt ute... Det är typ trettio grader och ingen sol. Hur gick det här till? 
I alla fall. Jag dör, bara så ni vet. Och eftersom jag vet att lillasyster inte tycker att man får säga så måste jag tillägga "jag skojade bara" nu i efterhand, även om hon typ är på resande fot just nu och antagligen aldrig kommer läsa det här inlägget ändå. 

Jag babblar. Har fått värmeslag tror jag. 

Peace!
<3
 

Bara såattnivet

1. Tequila är farligt.
2. Man ska aldrig säga "jag spyr aldrig på bakfyllan".

Nu vet ni.


SPANIEN VANN!

Jag såg inte alls hela matchen. Eftersom det bara är jag och mamma hemma och ingen av oss är särskilt intresserad av fotboll kollade vi bara typ sista halvtimmen. Men det var riktigt spännande ändå. På nåt sätt visste jag nästan redan att Spanien skulle vinna. Eller, jag hade en känsla av det. Kan mycket väl ha varit önsketänkande.

Jag är glad i alla fall. Och nu är min styvpappa, lillasyster och lillebror i Spanien och festar järnet antagligen. Visst, mina småsyskon är bara fjorton och tolv, men någon slags fest blir det nog i alla fall! Här hemma blir det ingen fest, inte för mig. Det blev för mycket av festandet igår om man säger så... Man kan också säga att jag aldrig har mått sämre i hela mitt liv än jag gjorde idag mellan klockan elva och tre.

Men ja, to sum it all up: Spanien vann! Jag är glad! Spanjorerna och halvspanjorerna och kvartsspanjorerna där nere i Candelario är nog ännu gladare!

<3

Uppe i ottan

Jag ska på arbetsintervju klockan elva.
Och bara för att jag inte hunnit kolla alla detaljer på datorn igår innan jag somnade fick jag, i mitt väldigt sömniga tillstånd, för mig att jag skulle ställa klockan på åtta så att jag verkligen hann med att kolla upp allt som behövde kollas innan.
Men nu är jag ju redan klar...
I och för sig måste jag väl möjligtvis ta en dusch också, nu när jag tänker efter. Men ändå.
Fattar inte min logik ibland.

Önska mig lycka till förresten.
<3

Livet rullar på

Jag har börjat söka jobb igen.
Jag vet inte om jag blir rastlös för snabbt numera eller om jag bara inte hittat rätt än, men jag kände för en förändring. Ska på intervju imorn redan, och sen fick jag ett samtal om ett jobb där de sa att de skulle höra av sig nångång nästa vecka. Känns bra. Hoppas på det bästa.
Snart ska jag iväg för att jobba på telefonförsäljningen. Första gången sedan festivalen. Lite segt, men det går säkert bra i alla fall.

Nu är det bara jag och mamma hemma. Och djuren då... Känns lite tomt utan småsyskonen men på nåt sätt behöver man väl såna här perioder också. Och då blir det extra roligt när de kommer hem igen sen.

Ska försöka planera in lite träffar med mina fina vänner i veckan, om de har tid för lilla mig. Hoppas!
Nej, nu ska jag glo lite på tv innan jag drar.

Ciao!
<3

<3

Jag saknar dig.
Mer än nånsin.
Jag älskar dig.
Mer än nånsin.

Det vore lättare om det var du som gjort fel, inte jag.

<3


...

"I can live without you. I just don't want to."

...


...

If it's meant to be, we'll find our way back.

<3

Förlåt

Om jag kunde ta tillbaka någonting jag gjort någonsin skulle det vara det.
Om jag kunde skulle jag ställa allt till rätta igen.
Om jag kunde skulle jag inte gjort så.
Om jag kunde skulle jag vara med dig förevigt.
För jag älskar dig.
Det kommer jag alltid göra.
Hur konstigt det än är.
Hur mycket jag än själv inte ens förstår det.
Hur mycket jag än försöker förneka det.

Det har aldrig gjort så ont förut.
Och det kanske är bäst såhär.
Vi kanske inte borde träffas.
Det kanske helt enkelt inte går.

Om vi hade träffats fem år senare.
Då kanske det kunnat bli vi.
Och vi kanske träffas igen.
När vi båda är redo.
Kanske.

Om jag ska börja tro på ödet är det väl nu.
Jag kommer sakna dig.
Och trots all smärta så vill jag inte att det ska ta för lång tid tills nästa gång vi ses...
Den här gången var det jag som sårade dig.
Och allt jag kan säga är förlåt.

Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.
Det har aldrig varit så sant som det är nu.

<3

En dramatripp, en känslotripp, en grym tripp, en jävla tripp!

Är hemma från Peace and Love nu. Det var jag redan igår.
Det var en upplevelse om något. Men sen hände massa saker också, som kanske inte borde hänt... Eller, de borde inte hänt. Men det vill jag inte riktigt tänka på nu. Man får fokusera på det positiva, och gör jag det inser jag att det var jävligt kul för det mesta!

Grymma spelningar, roligt folk, grym stämning. Vissa speciella stunder som är riktigt jävla värda att minnas. Det grymmaste på hela jävla festivalen var ändå Jay-Z. Han var så grym att det var galet. Och alla var där. Så kändes det i alla fall. 

Mitt spelschema från torsdag till lördag såg ut såhär:

Torsdag:

¤ Hoffmaestro och Chraa
¤ Melissa Horn
¤ The Kooks
¤ Robyn

Fredag:
¤ Billy Talent
¤ Lily Allen
¤ The Hives
¤ Europe

Lördag:
¤ Johnossi
¤ Shout Out Louds
¤ Jay-Z

Vissa spelningar försvann och vissa tillkom under tiden... Men jag såg i alla fall allt jag ville se! 

Höjdpunkter på resan:

¤ Att storma med Hoff!
¤ Att sjunga med i alla Kooks låtar!
¤ Att Robyn sjöng några äldre låtar, särskilt Show Me Love!
¤ Att nummer ett på Billy Talents lista över vad som är så bra med Sverige var att svenska tjejer är de vackraste i världen!
¤ Att stå långt fram när Lily Allen sjöng! Grymt!
¤ Att "es" slocknade på The Hives skylt så att de blev "The Hiv"!
¤ Att trummisen i Europe höll ett urgulligt tal till sin dotter som fyllde arton, och att hon satt på nåns axlar i publiken och grät och skrek: "Pappa!"
¤ Att när publiken skulle sjunga refrängen på "Hard knock life" på Jay-Z's spelning körde "ITS A HARD KNOCK LIFE FOR US, ITS A HARD KNOCK LIFE FOR US" och mumlade resten. Verkligen INGEN av oss kunde exakt hur den gick. Det lät så underbart att jag höll på att dö!
¤ Att tjejen som fick komma upp på scenen när Jay-Z sjöng skämde ut sig totalt och verkligen gick in för det och ställde sig på knä mot publiken!
¤ Att jag dansade som en galning på Jay-Z's spelning!
¤ Depåstoppet!

Ja fyfan... Många fina minnen. Några sämre. 
Men en sak är säker. Jag ska fan dit igen! Nästa sommar gissar jag på. 

<3  
 

RSS 2.0