Smouldering eyes



Nostalgi!

Hahaha! För några år sen, när One Tree Hill var inne på sin tredje eller fjärde säsong på tv och jag följde det slaviskt (gör jag iofs nu också, men inte på tv...), så var jag alltid på Brookes sida när det gällde vem av henne och Peyton som skulle få Lucas. På senare tid har det förändrats... Men i alla fall så blev jag lite sur när Peyton tillslut fick Lucas, och därför bestämde jag mig för att skriva en egen version, en så kallad fanfic, där Brooke och Lucas fortfarande var tillsammans. Den hette "Brooke and Lucas - Shattered Hearts, Complicated Love". Detta publicerade jag på Kanal 5's forum som nu inte finns längre. (Blev för övrigt extremt upprörd när de tog bort det...) Fick väldigt många kommentarer om hur bra den var, i alla fall vad jag kommer ihåg. Jag hade typ fans liksom. Lite roligt.

Nu har jag hittat min fanfic igen och var tvungen att läsa lite för att se om den verkligen var så bra. Det var den inte. Verkligen inte. Jag har inte läst så jättemycket än, men det jag har läst hittills är inte imponerande. Jag skrev allt på engelska, och det är dålig grammatik, cheesy handling och alldeles för mycket "hun" och "babe". Haha. Skäms lite... Nej, den blir säkert bättre, men jag orkar inte läsa mer nu. Haha. 


Satte ihop en ny bild för varje kapitel jag la upp också. Damn, när jag kollar på bilderna nu verkar det ju jävligt intressant... Måste nästan fortsätta nu i alla fall!

Väldigt roligt i vilket fall som helst...
Om jag vågar kanske jag publicerar nån liten del här.

<3  

Dåliga besked

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle med min fina vovve till veterinären. Och det är lite därför jag inte har skrivit. För när vi var där fick jag nämligen reda på att han har grav artros (en vanlig ledsjukdom) och att han jätteont. Eftersom den är så pass långt gången kan man inte göra någonting åt det, förutom att lindra smärtan. Veterinären trodde inte att har så lång tid kvar... Jag klarar verkligen inte av att ens tänka på att han bara skulle försvinna. Han är min lilla bebis och har funnits vid min sida i mer än tio år nu, och det är halva mitt liv i princip. Så det var jobbigt. Jag har ju tänkt att han är gammal och att labradorer inte lever så länge men han har verkat så frisk annars så det kändes jättekonstigt bara.

Men nu känns det lite bättre. Vi har börjat ge honom smärtstillade så att han inte ska ha så ont längre, och redan idag har han varit mycket piggare än vanligt. Vi ska också börja gå ut oftare men ta korta och skonsamma promenader och försöka banta ner honom lite så att han får lättare att gå. 

Vill uppmana alla hundägare att kolla upp sånt här i tid så att det går att göra någonting åt, för om man väntar för länge kan det vara försent. Man kan göra en hel del för att förebygga ledproblem också, vilket jag inte visste innan. En liten kontroll kostar inte mycket, så gå och kolla om ni börjar tro att det är nåt konstigt. Oftast ä ju hundar väldigt bra på att dölja smärta, så det kan ju inte vara så enkelt att se att de har ont ibland.

  
Min älskade bebis betyder så mycket!

Men jag tänker inte låta mig slås ner av det här eller vara ledsen hela tiden, för jag har fortfarande en tro att min vovve ska leva länge. Man ser ju att han har livslusten kvar, så nu när han får sin smärta lindrad också kan han nog klara sig. Jag ska bara göra allt jag kan för att han ska må bra nu.

<3

Till veterinären

Min lilla Bobo börjar bli gammal och trött, vilket betyder att han också har börjat få ont i lederna, som många andra labradorer. Ibland är han jättepigg men ibland jättetrött och orkar knappt ta sig upp för trapporna. Så nu ska jag gå med honom till veterinären på undersökning och se om han kanske kan få någonting för att lindra smärtan när han väl har ont. Klockan elva ska vi dit och titta.



En några år gammal bild på mig och min fina vovve. Photoshoppad, ja. ^^

Är väldigt glad att jag dock har hållit hårt på att han inte ska äta massa annat än sin egna mat och i rätt doser varje dag. Vissa matar ju sina hundar för mycket och då blir de överviktiga och lever oftast inte lika länge heller... Hellre att min hund mår bra och lever längre än att han blir glad för stunden över att få mat.

<3


Mp3:n mår inte bra...

Jag är lite ledsen... Min mp3 har bestämt sig för att sluta fungera. Den gjorde det inatt när jag var på väg hem mitt i natten. Innan har det alltid funkat att bara trycka in en reset-knapp om den hängt sig så har allt blivit som vanligt igen men nu går det inte, den bara hänger sig så fort man ska spela upp nånting. Väldigt sorgligt. Min mp3 är en av mina käraste ägodelar. Nu har jag fört över massa musik till mobilen, men det är inte alls samma sak. Musiken ska ha en egen plats. Den är för speciell för att tryckas in bland telefonkontakter, halvkassa bilder och spel. Så nu får jag väl önska mig en ny i födelsedagspresent, om den inte mirakulöst väljer att börja fungera igen. HOPPAS. Men tror inte det... :( Ledsen Lina. 

 
Är det över för dig, min kära vän?

<3


Gran Canaria i vinter!

Nu är det gjort! Jag och storasyster satt i flera timmar framför datorn och letade resor och hotell för att hitta det bästa och billigaste, och tillslut blev det bokat. Så jävla härligt! Den nittonde januari åker vi, och kommer tillbaka den trettioförsta. Kommer att bli så underbart. Nu gäller det bara att ta ledigt från skola och jobb så är det klappat och klart. 

 
Playa del Ingles kommer vi bo på...


... typ här...


... i ett sånt här lägenhetshotell med najs pool och 200 meter till stranden!

<3

Circa Survive

Att jag får reda på saker sent är inte en nyhet faktiskt. Jag brukar vara ganska duktig på sånt. Som att jag till exempel fick reda på igår att förra sångaren i ett av mina favoritband Saosin, Anthony Green, har ett annat band som heter Circa Survive. Jag har ju hört namnet på bandet förut men jag visste inte att han sjöng. Det är ju jävligt bra musik... Älskar hans röst också. Då vet jag vad jag ska lägga in i mp3:n nästa gång jag orkar fixa med det.

Circa Survive - Get Out



Circa Survive - Strange Terrain



Älskar att hitta ny bra musik. Det är bland det bästa jag vet.
<3

Busy, busy, busy

Har en del att stå i de här dagarna, eller ja, alltid numera. Därför blir det inte jättebra uppdatering här. I alla fall har jag och mamma tvättat min smutsiga lilla lorthund. Det är en riktig process. Han är ju faktiskt inte så liten, han är ganska stor och har ganska mycket päls. Han blir väldigt smutsig snabbt och tar långt tid att torka efter badet. Dessutom hamnar hans hår överallt. Men men, nu är han ren och fin igen. Hur länge han förblir ren och fin återstår väl att se...

Nu måste jag gå ut på en liten prommis med vovvsingen innan jag sticker och tränar. Och efter träningen blir det jobb. Och imorn ska jag och lillasyster in till stan och köpa lite skor och kläder och så nu när det blivit kallare, och sen ska jag iväg på fest på kvällen. Lördagen består av jobb och sen party, och på söndag kommer storasyster hit efter sin New York-resa. Förhoppningsvis har hon med sig presenter... Så ska vi hänga med henne hela dagen. Som sagt. Jag har en del att stå i.

Nej, nu måste jag sticka!
Smell ya later!
<3

Illustrerar lite

Just nu håller vi ju på att göra egna tidskrifter, eller, layout till egna idéer på tidskrifter. Man ska göra framsida, innehållssida och ett sjusidigt reportage, och lite annat. Med fokus på just layout. Jag gör en tidskrift om musik, typ mer alternativ musik. Just nu håller jag på att illustrera lite grejer till tidskriften. Eftersom jag gör en alternativ musiktidning ville jag inte ha "perfekta" illustrationer. Så jag kör på svart och vitt och lite slarvigt. Här är ett exempel:
Tycker det blir lite coolt sådär.
Nu ska jag fortsätta!
<3

Haha, vilken dröm...

På senare tid har jag märkt att jag drömmer väldigt konstiga saker om nätterna, vilket är väldigt komiskt att tänka på när man vaknar, eftersom man verkligen trodde att det hände när man sov. Som till exempel inatt. Då drömde jag att jag hade fått mina pengar och att vi då skulle boka resan till Gran Canaria som vi ska göra i vinter (vi ska ju åka dit för att mamma fyller år) och att min storasyster satt och kollade efter resor. Men sen av nån anledning var vi tvungna att boka en resa för att åka dit och "se hur det var" ungefär, inför den resan vi skulle göra sen. Så vi åkte ner dit och kollade runt lite och skulle hitta ett hotell som var bra att bo på och sen sa min storasyster att vi var tvungna att åka hem igen. Och DÅ kom jag på att: "nej men vad onödigt, nu har vi ju slösat typ flera tusen kronor på att vara här i några timmar..." Haha. Och sen utvecklades drömmen till att jag var där utan familjen och istället tillsammans med några random utvalda människor jag känner, och stället såg inte längre ut som Gran Canaria, utan som nånstans i Afrika. Just när jag var på nån konstig fest med de här människorna så vaknade jag.

Och inbakat i det där konstiga hände ännu mer knas... Jag vet inte vart jag får allt ifrån. Men det kanske är ett bra tecken, att jag har fått min livliga fantasi tillbaka eller nåt. Haha. Riktigt kul i alla fall.

<3

Dystert

Idag var det en väldigt dyster stämning som låg i luften när jag var på väg till skolan, och även när jag kom dit. Alla var upprörda över gårdagens val. Men efter ett tag la vi den biten åt sidan och hade det lite trevligt istället. På morgonen hade vi världens tråkigaste föreläsning som jag slutade lyssna på efter ungefär tio minuter. Efter lunch hade vi en föreläsning som var mycket roligare. Vi fick se massa youtubeklipp på annorlunda reklamer och sätt att marknadsföra någonting via nätet. Inspirerande och intressant!
Efter att jag har kommit hem har jag bara tagit det lugnt hemma, kollat på tv och One Tree Hill-avsnitt på datorn. Soft! Kände att jag borde ta det lugnt nu när jag antagligen kommer vara rätt upptagen med saker att göra resten av veckan. Man får ta vara på de lediga stunderna!
Nu ska jag fortsätta slappa här hemma.
Chillz!
<3

Katastrof-val

Jag mår så dåligt över resultatet i valet. Sverigedemokraterna har nu alltså kommit in i riksdagen. Det är hemskt. Det är katastrof. Det är det värsta som kunnat hända i princip. Och ingen verkar genuint glad just nu, förutom just Sverigedemokraterna då.
Nu skäms jag över de svenskar som dumt nog röstat på Sverigedemokraterna i tron om att de skulle kunna tillföra någonting annat än oro och främlingsfientlighet till det här landet. Om alla hade läst det jag har läst om Sverigedemokraterna skulle de inte sitta i den positionen de gör nu, det kan jag lova.
Lika bra att sova nu.
...

Layoutuppgiften

Jag skrev ju innan om att vi hade fått en uppgift i layout som handlade om att efterlikna en tidskrifts layout. Och tänkte att ni kunde få se resultatet. Jag utgick ifrån ett fem sidor långt reportage i VeckoRevyn och var tvungen att lägga till två extra sidor för att texten vi hade fått att lägga in var för lång.

I alla fall, såhär såg det ut i VeckoRevyn (dåliga bilder på det, jag vet):

Sida 1.

Sida 2 och 3.

Sida 4 och 5.

Och här är mitt resultat:

Sida 1.

Sida 2 och 3.

Sida 4 och 5.

Sida 6 och 7.

Jag är själv väldigt nöjd. I alla fall med sidorna ett till fem. Fick lite panik när jag insåg att texten inte skulle få plats på fem sidor och var därför tvungen att lösa det på nåt så orkade inte riktigt lägga ner massa tid på det. Jag har jobbat mest med bilderna. Har tagit bilder från gratis bildbyråer och lagt ihop dem i Photoshop för att efterlikna hur bilderna såg ut i originalet. Läraren tyckte att jag gjort bra ifrån mig och det tycker faktiskt jag också. Vad tycker ni?

Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med sånt här i framtiden. Jag kan sitta hur länge som helst med det eftersom jag tycker att det är så kul.

<3

Det enda jag kan skriva är...

... att jag är trött. Idag igen.
Fick väl kanske vila upp mig lite igår när jag bara var hemma, men idag var jag ju borta från halv tio till halv tio... Tolv timmar. Jag blir utmattad, även om jag inte är fysiskt aktiv på varken skola eller jobb. Jag var i skolan från elva till typ tre och sen åkte jag och mötte upp Catta innan jobbet. Började jobba klockan fem och slutade nio. Hade ont i huvudet de två sista timmarna, askul.
Men men, imorn får jag i alla fall sova lite längre och slipper jobba, så då kan jag ta igen mig. Börjar inte förrän klockan ett och då har vi bara redovisning av en layout-uppgift så är nog inte i skolan alldeles för länge. Sen stannar jag nog bara hemma på kvällen. Har ju inga pengar alls så finns inte mycket annat att göra. Har på riktigt en krona och tretton öre på mitt konto, och förutom några ihopsamlade enkronor i en burk är det det enda jag har. Var tvungen att köpa sms-biljett för att komma till och från skola och jobb idag och blir väl samma visa imorn...
Antar att jag inte kommer få några pengar förrän nästa vecka heller, eftersom jag inte skickat in studieförsäkran som jag inte ens visste att man skulle göra. Tricky det där med CSN. Det som är riktigt bra är dock att jag inte kunnat göra av med pengarna eftersom jag inte fått dem, så nu kommer jag få två studiemedel ungefär samtidigt, och då också två löner. Alltså jag=rik. Tillfälligt rik i och för sig, tänkte lägga en del pengar till resan vi ska göra i januari när mamma fyller år. Men rik är ändå rik.
Oj, oj. Trodde att jag skulle skriva några rader bara för att jag var så trött men det blev ju några fler. Slutar där. Nu ska jag kolla OTH och sen sova.
Peace!
<3

...

Jag skrev till dig nyss.

Bara för att jag tänker på dig hela tiden.
Bara för att jag vill veta hur du mår.
Bara för att få ett svar.
Jag drömde att du ringde en natt.
Du sa att du skulle gå vidare nu.
Att du måste gå vidare.
Om det betyder något vet jag inte.
Jag vet bara att jag saknar dig.
Och jag orkar verkligen inte längre.
...

Layoutar

Vet inte riktigt om man kan göra ett verb av ordet layout, men det gjorde jag i alla fall. Jag sitter nämligen här vid min dator i sängen och layoutar uppslag. Vi har fått en rätt så rolig uppgift, att välja ett (eller flera) uppslag (typ ett reportage) ur en tidskrift och försöka göra ett eget uppslag som är så likt som möjligt vad gäller design. Jag har valt ett reportage i VeckoRevyn som handlar om plastikkirurgi. Jävligt cool design tyckte jag. Och så ska man infoga en text som handlar om typ... Poesi eller nåt. Och hitta bilder som passar till och som ändå liknar designen i tidskriften. Jag är rätt duktig tycker jag. Klipper ihop olika bilder i Photoshop och så. Det blir nog najs.

Enda problemet är bara att jag gjorde massa i skolan igår och nu går det inte att fortsätta på det på min dator för att jag inte har senaste versionen av InDesign. Sämst. Men jag får försöka fixa det på nåt sätt. Ska fixa lite fler bilder i alla fall.

Nu ska jag fortsätta leka, ni kanske får se lite bilder sen!
<3

Tzova...

Jag är så sjukt trött att jag inte ens orkar skriva.
God. natt.

Trött som fan

Idag var en helt värdelös dag i skolan. Vi trodde att vi skulle få information om den nya layout-uppgiften, men icke. Istället står två olika lärare och babblar i ett flertal timmar om sånt vi redan vet i princip. Eller, jag kan inte vara helt säker eftersom jag slutade lyssna efter ett tag. Men ändå. SÄMST.

Imorn ska vi nog börja med uppgiften på riktigt i alla fall. Kul tror jag att det blir. Gillar att jag skriver lite som Yoda i Star Wars pratar ibland. Istället för "Jag tror att det blir kul" så skriver jag "Kul tror jag att det blir". Tänk er: "Fun it will be" med Yodaröst. Visst? Jag tycker det i alla fall... Gör livet lite mer spännande.

Nej, nu måste jag sova. Börjar inte förrän elva imorn, SKÖNT. Men måste ändå sova.
God natt!

<3

Pizza i sängen

Det här är vad jag kallar en bra söndag:

Pizza, cola och One Tree Hill. Inne på andra säsongen nu...

<3


Ledig

Vaknade för några timmar sen och har bara degat framför tv:n ett tag nu. Käkat lite ostbågar... Snart ska jag ut med hunden. Idag är jag helt ledig. Väldigt skönt. Ska BARA ta det lugnt. Har ju inga pengar så det känns ändå som det bästa alternativet. Hoppas att jag får mitt studiebidrag imorn... Hoppas, hoppas, hoppas. Annars dör jag. Skoja bara. Nej men, jag måste ju köpa jävla SL-kort och skit.

Öhh... Nu drar jag.
Smell ya later!
<3

...

Förr kunde jag gråta.
Det kan jag fortfarande.
För allt och ingenting.
Men just nu,
just nu kan jag inte det.
Jag gråter inte längre.
Allt känns bara tomt.
Och jag vill ha dig här hos mig.
Och jag vill veta hur du mår.
För jag saknar dig.
Så mycket som en person nånsin kan sakna en annan.

...


...

"What happened to us? How did we become so broken?"
"We fell in love. And at some point the people that we loved forgot to love us back."

...


...

And I miss you more than ever.

...


The båtresa fram och tillbaka

Kryssningen var... Hmm. Annorlunda än hur jag trodde at den skulle bli. Jag hade roligt, men det hade ju kunnat vara bättre än så. Känns som att tiden bara försvann och sen var det roliga slut liksom. I alla fall var det sjukt skönt att komma hem igår. Jag blir bara trött på när allt måste spåra och folk blir sviniga. Orkar inte med sånt längre. Kan man inte ha kul utan att vara jobbiga? Det känns nästan som att vissa behöver det för att ha roligt på nåt sätt, och det är jag så rejält jävla trött på att de sista timmarna på båten ville jag bara hem.

Nu är jag rätt trött fortfarande. Skulle helst av allt bara ligga hemma och ta det lugnt hela dagen, men jag måste iväg och jobba. Ett till halv sex. Men det går nog bra ändå. Tror inte att jag går ut nåt ikväll heller, för jag har varken pengar eller riktigt ork till det. Så blir nog hemmakväll för mig själv.

<3

Party on a boat

Woo! Jag är fixad och klar och snart åker jag iväg till Gärdet för att möta upp mina vänner och sen ska vi på kryssning! Kommer bli så jävla awesome! TAGGAD TILL TUSEN! Haha. I alla fall. Det blir kul. Drar om tjugo.

Peace!
<3

Sjukligt trött och galet pepp

Känns som att jag nästan aldrig är hemma nu längre. Bara går i skolan och jobbar. Och jag är trött. Har inte sovit mycket de senaste nätterna må jag lova. Usch. I alla fall var jag på visning av en lägenhet idag. Den var fräsch, höll på att renoveras. Jag svarade ja men vi får väl se hur det går med det... Lite knäppt var att en av mina gamla barndomsvänner var där också. Har inte träffat henne på flera år. Sjukt. Och väldigt konstigt. Har ingen riktig kontakt med någon av mina barndomskompisar längre, av olika skäl. Det känns så konstigt. En av dem har redan fått barn och två av dem är gravida. Ja, det känns lite knäppt i alla fall. Vi styrs alla åt olika håll... Och jag som trodde att jag skulle bli en av de första som fick barn i vår vänskapskrets när vi var yngre. Nu känns det väldigt avlägset.

Nej, nu flyter jag bara iväg på massa knas... Måste sova. Blir inte så många timmar inatt heller men nåt i alla fall. Juste! Glömde helt bort. Det rubriken syftar på. Jag ska på kryssning imorn. Close-up båten. Kommer bli så grymt kul, och så skönt att bara komma bort från skola och jobb och allt för ett dygn. Underbart. Festa järnet! Haha.

Sova nu. Kan knappt tänka.
Sleep tight babydolls!
<3


My school is killing me, my work is killing me, no sleep is killing me

Oj, oj, oj. Nu är jag allt trött. Igår satt jag framför en dator hela dagen. Från klockan tio på morgonen till två på natten i princip. Sov kanske fem timmar inatt och sen var det tillbaka till datorn i skolan... Blev äntligen klar med uppgiften i alla fall, och spenderade mest tid till att hjälpa andra. Sen var det jobb som gällde. Åkte direkt från skolan och satt och ringde från fem till nio, och nu är jag hemma igen. Eller, för länge sen då.

Dessutom fick jag för mig att jag hade sovmorgon imorn för att vi bara har en föreläsning vid typ ett, men sen kom jag på att det är imorn jag ska på visning av en lägenhet klockan halv nio på morgonen... Så det blir inte mycket sömn för mig i alla fall. Oh well...

Nu måste jag kolla OTH och sen ska jag sova. Så SJUKT trött.
God natt!
<3

Att hålla sig vaken

Usch, vilken dag. Har bokstavligt talat suttit vid datorn HELA dagen. Från klockan tio till halv sex satt jag i skolan med Illustrator (som jag inte riktigt har lärt mig än. Första dagen med det idag och det gick inte helt felfritt. Många utbrott...) och kämpade med världens tråkigaste uppgift. Okej, lite överdrivet där nu, men det finns så mycket roligare saker man skulle kunna göra i Illustrator kan jag tänka mig...

Sen kom jag hem, åt lite mat, och vid sju satte jag mig vid min dator och jobbade. Är snart klar. Har på riktigt suttit framför Photoshop i tre timmar nu och redigerat bilder. Innan det la jag in produkter på hemsidan, och nu lägger jag upp bilderna. Sjukt segt går det.

Jag är så galet trött nu. Vill bara sova! Hoppas bilderna är klara snart så jag kan få göra det också... Måste ju upp till skolan imorn och gissar på att jag åker direkt till jobbet därifrån sen. Orkar inte! Haha, nu är jag på dåligt humör. Men så fort jag får lite sömn blir det bättre igen, lovar.

Sov gott!
<3

En öl eller två

Har spenderat kvällen på Laughing Duck och druckit öl och cider med finaste Ami och några av hennes vänner. Det kände jag att jag var värd efter att ha jobbat hemifrån i några timmar idag. Och igår. Det var i alla fall väldigt trevligt. Vi satt där från sju till, ja, nu i princip. Eller okej, jag är ju hemma så det var väl kanske en timme eller lite mer sen vi åkte därifrån. Men ändå. Tiden flög liksom iväg. Vi pratade om massa saker...

Nu ska jag sova snart. Måste ju upp till skolan imorn också.
Sleep tight!
<3

...

Han var där.
Och jag var arg till en början.
Tänkte att han inte hade någon rätt att komma och se glad ut.

Jag saknar honom också ibland.
Den lilla tiden det var så var det bra.
Och det kan göra att jag saknar honom också.
Saknar hur det kändes. 

Men efter ett tag så struntade jag i det.
Struntade i honom.

För mest av allt saknar jag bara dig.

...
 


Lördag kväll

Idag lyckades jag jobba från ett till halv sex. Riktigt duktigt. Dessutom blev jag lite lovordad också. Min coach sa att jag hade några av de bästa samtalen i gruppen och att hon kanske ville använda något av mina samtal som exempel för hur man ska göra i framtiden. Jag blir alltid glad av sånt. Att känna att man är duktig liksom.

Efter jobbet åkte jag hem och jobbade lite. Haha. Har ju fått lite uppgifter att göra hemma som sagt. Redigerade en hel del bilder gjorde jag närmare bestämt. Och nu tänkte jag börja lägga upp lite produkter på hemsidan också, så jag inte har sådär jättemycket att göra imorgon.

Ikväll har jag bara varit hemma. Blev medbjuden ut men det blev inget sen i alla fall. Jag hade nog ändå inte orkat... Jag har istället jobbat lite, som sagt, kollat på film med lillasyster och bara tagit det allmänt chill. Vi såg Date Night. Den var bra. Kändes väldigt kort av nån anledning, men vissa delar jag så sjukt roliga.



Nu ska jag jobba lite mer, sen ska jag nog somna till gamla avsnitt av One Tree Hill igen. Jag säger ju det, är helt hooked. Sista avsnittet jag såg stannade mitt när det var som mest spännande! Inte okej! Hade fan glömt att det ens hände... Haha, nog snackat. Nu ska jag JOBBA.

<3

Fredag kväll

Igår var jag ute med min underbara klass! Jag älskar dem! Ja, de flesta alltså. Man kan ju inte gilla alla människor här i världen. Vi startade i alla fall kvällen några stycken på Bara Vi, men där satt vi bara i någon timme innan vi drog vidare till Marie Laveau för fest på hög nivå. Haha. Satte oss ner och drack lite cider och öl, och jag åt lite pommes som de hade där (var sjukt hungrig...). Sen kom resten av sällskapet och vi drog ner till dansgolvet där vi svettades ikapp till härliga danslåtar. Svårt det där med att gå ut när det är kallt ute, för när man väl kommer in blir det så jävla varmt på en gång.



I alla fall hade jag väldigt trevligt, trots vissa motgångar. Alltid händer nåt. Bland annat var det tre engelsktalande killar som trodde att jag och en tjejkompis var intresserade av dem när vi väldigt tydligt visade att vi inte var det, så vi fick helt enkelt gå därifrån. Sen lyckades jag och två andra skvätta någon slags dryck i en killkompis ögon, genom att dansa tango in i en tjejs glas, så han knappt kunde se ett tag. Väldigt läskigt. Men det gick bra. Och sen var en person som jag helst inte ville se där också. Men det sket jag fullständigt i för en gångs skull. Så jävla skönt att inte bry sig.



Allt som allt, grym kväll som slutade vid stängning, alltså runt tre nångång. Kom väl hem strax efter fyra inatt gissar jag på. Kärlek till alla fina!

<3
 

Forget it

Forget It - Breaking Benjamin
 


It's a crime you let it happen to me
Nevermind, I'll let it happen to you
Out of mind, forget it there's nothing to lose
But my mind and all the things I wanted

Everytime I get it I throw it away
It's a sign, I get it, I wanna stay
By the time I lose it I'm not afraid
I'm alive but I can surely fake it

How can I believe when this cloud hangs over me
You're the part of me that I don't wanna see

<3


Working from home

Idag var jag på en redovisning i skolan. Vi kollade på allas layout-grejer för uppgifterna vi fått och snackade om det typ. Rätt långtråkigt men ändå kul att se vad alla gjort. Det tog inte så lång tid så vi fick sluta lite innan tolv. Då åkte jag hem och kollade One Tree Hill (haha, nu är jag fast igen... Man har ju nästan glömt allt som hände i början ju!) och chillade lite. Och nu ska jag jobba. Hemifrån. Ska redigera lite bilder och lägga upp produkter på hemsidan som min syrra jobbade för förut. Soft att få lite extrajobb.

Senare ikväll ska jag antagligen, förhoppningsvis, dra ut med lite folk från klassen. Inget bestämt än dock så vi får väl se. Hoppas, hoppas! Har saknat klassfesterna.
Men som sagt, nu är det jobb som gäller!

<3


Träna!

Nu har jag bestämt mig, jag sticker och tränar innan jobbet. Jag trodde ju också att klockan var en timme mer än den var när jag skrev förra inlägget, så nu känns det som att jag har all tid i världen på mig... Men ska nog sticka rätt så snart i alla fall. Kör gång och jogging på löpbandet och gymmar lite idag tänkte jag. Magen, ryggen och benen ska tränas!

<3

Att träna eller att inte träna, det är frågan...

Åh, jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra nu. Vaknade för lite mer än en timme sen och sitter fortfarande bara i sängen och slappar. Skulle vara så jävla skönt att bara sitta här och göra ingenting tills jag ska jobba, men ändå vill jag ju träna. Jag vet inte... Dilemma. Om jag ska träna måste jag ju åka om typ en timme. Funkar ju inte... Måste i alla fall städa i ordning lite här i rummet, så vi får väl se hur jag känner efter det.

<3

Slapp skolstart

Idag har jag varit ledig från skolan. Vi började i måndags och har ändå rätt lite att göra hittills, och det vi har att göra är faktiskt riktigt kul och intressant. Dessutom kan jag ju göra massa hemifrån också när vi inte har obligatoriska lektioner, så det känns skönt. Hoppas dock att vi kommer igång lite mer snart, för de två dagarna vi har haft i skolan har varit riktigt trevliga. Har saknat min klass under lovet så är kul att träffas oftare. Förhoppningsvis hittar vi på nåt i helgen, på fredag kanske, för att "fira" terminsstarten.

Så, på min lediga dag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollat gamla One Tree Hill-avsnitt och sovit i princip. Haha. Imorgon är jag också ledig från skolan. Har en uppgift som jag måste göra klart bara, men behöver inte åka till skolan för det. Dock jobbar jag från fem till nio, och tänkte kanske försöka pallra mig iväg till gymmet och träna lite innan. Det ligger ju precis brevid så det är rätt perfekt... Vi får se.

Nu ska jag kolla fler gamla One Tree Hill-avsnitt och sen sova.
God natt!
<3

Lauren vann!

Ikväll var fortsättningen på So You Think You Can Dance-finalen. Och min favorit, Lauren, vann! Grymt. Finalen var också grym. Massa coola grejer. Det finns ett sjukt bra nummer som Lauren och Twitch dansade ihop, "My Chick Bad", koreograferat av Tabitha & Napoleon som också gör helt galet bra koreografi. Tyvärr hittade jag inget klipp som går att bädda in, men ni ser det HÄR.

Hade tänkt lägga upp en bild eller två också men tydligen går inte det heller... Jaja.

<3


Leka i InDesign



Har nog sagt det, skrivit det och tänkt det många gånger redan... Men jag tror verkligen att det här året i skolan kommer bli sjukt roligt och intressant. Jag börjar redan få kreativitet och inspiration av att hålla på med det vi lär oss nu i skolan. Vi har ju hållit på en del med layout och så innan, men nu går vi igenom så mycket och man lär sig så snabbt. Det blir liksom roligt att bara sitta och testa massa olika stilar och fonter. Ja, jag älskar det i alla fall. Har suttit vid datorn nu och lekt i InDesign med en layout som jag inte blev helt nöjd med idag. Den blev väldigt mycket bättre nu men kanske ändrar mer sen iaf... Är lite trött nu.

 
Den gula är före och den röda är efter ändringar. Uppgiften vi har fått går ut på att layouta inbjudningskort i olika stilar som vi har tittat på. Den här stilen som jag försöker få till kallas Swiss style. Efter ändringarna känns det fortfarande rätt tråkigt, men snyggare i alla fall.

Tror nästan att det här är någonting som skulle kunna utvecklas till nåt mer för mig, eftersom jag tycker det är så kul. Storasyster har ju nämnt att hon tror att jag skulle passa som Art Director, och ju mer jag tänker på det låter det som en bättre och bättre idé. Men vi får se. Just nu tänker jag bara leva livet och se vad som händer med tiden.

Men först, sova. Imorgon slipper jag vara i skolan, så ska vara hemma och chilla lite. Funderar på att kanske åka och träna också, men det kanske blir på torsdag innan jobbet istället. Vi får se helt enkelt.

Sleep tight!
<3


RSS 2.0