Min klädstolshög är fin som få



Så ehm...
När man märker att klädkammaren, som brukar vara överfylld med kläder, börjar kännas tom, man inte hittar vad man vill ha på sig egentligen och stolen ser ut... ja, sådär, då kanske man borde börja rensa lite?
Men jag är lat just nu. Så det får vi ta en annan dag. Kanske imorgon, kanske dagen efter det. Framtiden får utvisa helt enkelt.

Nu: Gossip girl, sen sova!
Chillz!
<3

Rösta på min bikini

Lite kul grej.


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

<3


Svara då!

Jag sitter här.
Och väntar.
Och väntar och hoppas.
Och hoppas.
Och hoppas och väntar och väntar och hoppas.
Ungefär.

Jag skulle ju leka spion idag.
Men det gick inte så bra eftersom vi inte hittade just den adressen lägenheten skulle vara på. Alla andra nummer hittade vi. Men inte just det numret som den lägenheten skulle vara på. Awesome. Eller inte.
Så jag mailade personen efter det, och sen svarade han med ett förslag som inte riktigt känns nödvändigt. Så jag har svarat tillbaka nu och bara sitter och väntar på svar. 

Nu känns det fan som att det är på riktigt.
Att det inte alls är nåt lurt, men att jag måste vara helt säker innan jag kan skicka iväg mina personliga uppgifter. 

Jag är lite rädd.
Tänk om jag inte får den nu. Eller... tänk om jag får den. Det är också lite läskigt, även om jag längtat efter att ha ett eget ställe väldigt länge nu. Tänk... att flytta hemifrån. Det är fan lite läskigt. 
Men det vore ändå hur kul som helst. Och jag bara hoppas att allt går vägen nu. Att han inte typ hittar någon annan som vill hyra, som är villig att betala mer. Eller att han luras. Men det kan inte vara så att han luras. Det känns inte begripligt varför han skulle göra det. 

Ja... nu gäller det väl bara att vänta.
Och vänta. 
Och vänta. 
Och hoppas. 

<3

 

...

What would have happened
if you had never left?

...


Too good to be true?

Det här kan inte vara sant.
Det går liksom inte.
Det är ologiskt och helt galet, och jag kan inte riktigt tro på det. Trots alla besvarade frågor.
Men jag ska leka spion imorgon, och efter det vet jag.
Eller, man kan ju inte vara helt säker, men det är någonting som känns som ett bevis i alla fall.

Jag kanske borde förklara vad det handlar om?
Jo, jag har fått ett erbjudande om att få hyra en lägenhet i andrahand. Det är en tvåa, helt möblerad, väldigt bra läge, fräsch (enligt de bilder som jag har fått se) och har i princip allt man behöver. Och jag skulle få flytta in så fort som möjligt, eftersom personen som ska hyra ut är utomlands, och jag skulle få bo där till i juni nästa år.
Det känns ju för bra för att vara sant. Minst sagt. Men om det vore sant skulle jag bli så glad att jag hoppar i taket.
I alla fall ska jag gå och kolla om den här personens namn står på dörren imorgon, för att försäkra mig om att det är han/hon som bor där så att det känns mer legitimt. Och om det gör det så ska jag be om att få nycklarna och bo i lägenheten ett tag innan jag betalar någonting.

Det är ju så svårt med sånt där. Särskilt när personen inte befinner sig i Sverige. Men det verkar legitimt, trots att det känns overkligt. Så jag får väl bara hoppas att allt stämmer. Vore underbart.
Annars är det bara att fortsätta söka.

<3

Geetar Hiro!



Asså... Jag blir typ besatt av såna här grejer.
Som sagt fick ju lillebror Guitar Hero i födelsedagspresent (någonting som jag har önskat mig i både födelsedagspresent och juklapp otaliga år, men aldrig fått eftersom jag har prioriterat andra saker som faktiskt känts viktigare just då).
I alla fall satt jag och spelade massa igår och har spelat massa sen jag kom hem idag. Var tvungen att sluta för att kunna skriva klart krönikan. Som jag för övrigt tänkte publicera här rätt snart.

Men som sagt. Guitar Hero. Mina favoritlåtar att spela just nu är:

You Give Love a Bad Name - Jon Bon Jovi


Tänker på Barney i taxin på nyårsafton i How I Met You Mother, underbart!


Sex on Fire - Kings of Leon


Så bra! Och jag börjar bli grym på den!


Brianstorm - Arctic Monkeys


Jävla najs låt som jag faktiskt inte lyssnat på tidigare. Men jag tycker att jag borde ha gjort det.


A-Punk - Vampire Weekend


Ashärlig låt. Känns så glad och somrig! Man vill bara dansa!

<3

MÅSTE på festival i år!

Åh, jag har velat det så länge. Men det har aldrig blivit av, inte ett enda år.
Förra året var det ju väldigt nära att jag stack iväg till Hultsfredsfestivalen i sista sekund, men eftersom jag fick jobb precis innan så blev det inte av ändå.

Men det här året, det här året MÅSTE jag fan bara åka! Jag vill på festival. Jag vill till Hultsfred och Metaltown. Vore awesome. Måste bara se till att hitta nån att gå med och bestämma i tid så att inte alla biljetter tar slut och så. Men fyfan vad jag ska.





<3

Måndag = skola och oväntat jobb

Idag hade vi introduktion till Tidskriftskursen. Det kommer säkert bli kul. Fast antagligen rätt jobbigt också.

Efter den lilla föreläsningen, som blev bara en och en halv timme lång ungefär, åkte jag till syrrans jobb. De hade väldigt mycket att göra och därför tog de in mig som hjälp i sista sekunden, vilket jag är väldigt glad över. Det är alltid bra med lite extrapengar, och om man kan tjäna dem genom att sitta vid en dator och klicka runt lite, lägga in grejer på en hemsida, så är det ju bara helt underbart.

I alla fall satt jag där från halv ett till halv sex, och sen åkte jag och storasyster till slussen tillsammans, sen åkte jag hem. Det jag har gjort här hemma är..... spelat Guitar Hero såklart. Haha. Och suttit vid datorn och sånt också.
Nu måste jag nog ta en dusch snart. Börjar faktiskt bli lite trött. Det kan man ju inte vara. Går inte alls för sig. 

Peace out!
<3

Min stressade, arga morgon

Imorse när jag låg och sov kom mamma in i mitt rum och sa: "Skulle du vara i skolan klockan tio eller skulle du vakna klockan tio?"
I panik ryckte jag mig upp ur sängen och kollade vad klockan var på mobilen. När jag såg att den var tjugo i nio bankade jag den i sängen tre gånger, rusade in i klädkammaren och slog med handen i väggen några gånger också. Sen gjorde jag mig i ordning, med snabba, hetsiga rörelser, på tio minuter, och gick ner till busshållsplatsen med ett äpple i handen. Ett äpple som jag sedan var tvungen att äta på bussen för att få i mig någon slags frukost. Himla bra morgon det där. Särskilt när man är van att gå upp en och en halv timme innan man måste åka, så man kan chilla så mycket som möjligt. Verkligen jättekul att behöva stressa som en galning då.

Men dagen blev ju hyfsad i alla fall.

<3



Konstig dröm

Kom på att jag tänkt berätta om en extremt konstig dröm som jag hade för några nätter sedan.
Jag har många konstiga drömmar nuförtiden, men kommer inte ofta ihåg dem så bra. Men den här var så konstig att den fastnade.

Jag drömde att jag bodde i nåt slags kollektiv bland massa människor, främst mina klasskompisar.
Kollektivet var uppbyggt av massa olika byggnader. Det var väldigt stort och det var lätt att virra bort sig.
I alla fall bodde vi i olika rum (dock såg jag nog aldrig mitt eget rum...) och av någon anledning var det enda vi gjorde att gå på bio i salonger som fanns på ett flertal platser runtom i byggnaderna. Det var typ som att det vart schemalagt att vi skulle gå och se den och den filmen den och den tiden i den och den salongen. Väldigt konstigt.

Det jag kommer ihåg är att jag kollade på det här schemat och såg att jag skulle vara i en liten salong långt bort åt helvete, och för att komma dit var man tvungen att gå långt bort från den mer byggnadstäta delen av kollektivet och förbi nåt slags hinder som jag inte riktigt kommer ihåg vad det var. Det var mörkt ute när jag gick dit. Det var svårt att hitta men när jag kom fram låg det som jättesmå radhus brevid varandra och inne i ett av dem skulle jag kolla på bio.

När jag kom in i huset var det mer som en bastu man satt i, såna trätrappor typ, och några rader bara. Det satt några fler därinne också, och längst bak, nära där jag satt, satt en man som skulle hålla i bioföreställningen. Av någon konstig anledning så fick han fram bilderna på skärmen genom att spruta vatten på den (fråga mig inte varför). Så han satt där med en slang och fixade bio...

Sen helt plötsligt var den där mannen Hurley från LOST och hade tydligen för tajta tröjor på sig runt armarna och fick blodstopp så att han svimmade. Då var jag tvungen att bära upp honom på min axel och släpa med honom till närmsta sjukhus (och för er som inte redan vet det så är Hurley väldigt, väldigt stor. Men av någon anledning hade jag inga problem med att bära omkring på honom helt själv). 

Det här kollektivet låg plötsligt väldigt nära södersjukhuset, så det var dit jag skulle. Men jag tog en detour till några killar från klassen. Kommer inte ihåg varför. Och så irrade jag runt länge som fan och letade sjukhus och hjälp and whatnot. Kommer inte ihåg hur det slutade, men mestadelen av drömmen gick ut på att jag sprang omkring i panik med Hurley på axeln. Kul grej.

Hur får man för sig såna saker egentligen?
Fattar inte hur det funkar riktigt.
Men såna knäppa drömmar är fan roliga ändå. Inte läskiga, bara helt jävla sjuka.
Nu ska jag väl sussa och drömma mer konstigt.

God natt!
<3

Inflyttningsfest och födelsedagsfirande

Igår var det inflyttningsfest hos storasyster och storasysters pojkvän.
Det var trevligt. Trots att jag inte kände i princip någon där förutom kanske tre personer. Inklusive min syster och hennes pojkvän.
Men ja, jag hade trevligt som sagt. Drack inte så mycket alls. Jag blev lite halvseg efter ett tag och fick ont i huvudet så var inte särskilt party. Men det var kul ändå, det var rätt mycket folk. Vi satt och snackade lite och spelade Buzz lite då och då, och lyssnade på musik. Men tillslut blev jag så trött att jag bara satt och väntade på att alla skulle åka hem så jag kunde sova (jag fick nämligen sova på deras sköna soffa). Tillslut, vid kanske fyra nån gång, så fick jag som jag ville och sov till tolv idag. SKÖNT.

När de andra två sömntutorna också hade vaknat åt vi lite frukost i form av knäckebröd, baguetter i ugnen, pizza, oboy och sprite, och kollade på en film. Fanboys hette den, handlade om Star Wars-fans som hade ett mission att se Episod I före alla andra. Var rätt kul faktiskt.

Efter det spelade vi lite mer Buzz och sen åkte vi hem hit, där vi fick jättegod tårta som lillasyster gjort, gav lillebror presenter och satt och spelade Guitar Hero och Need for Speed Nitro som han fått, på Wii:n. 
Efter kalaset var slut har vi suttit och spelat vidare, och nu när all gått och lagt sig har jag suttit och spelat vidare själv. Börjar fan bli duktig på Guitar Hero nu! Askul. Jag har suttit och kört på Medium och klarat massa låtar, dock inte med världens högsta procent men ändå... 

Nu måste jag gå ut med hunden, och sen sova! Jävligt trött faktiskt. Så det blir NAJS! 
Peace out bro's!
<3

 


Grå morgon


Gammal grå bild

Den här morgonen är väl inte lika solig som gårdagens. Minst sagt.
Det är grått och dimmigt utanför mitt fönster. Känns lite halvt okej sådär.
Vaknade i alla fall rätt tidigt, halv tio närmare bestämt. Det är faktiskt jävligt skönt att vakna i tid istället för att ligga och sova halva dagen (Vem är jag? För några månader sen skulle jag sagt motsatsen. Jag är ju egentligen världens sömntuta. Eller, nattuggla och morgontrött. Men jag är förändrad. Tydligen).

I alla fall (min catch phrase?) tänkte jag gå och duscha snart och sen vet jag inte om jag orkar pallra mig iväg för att "knäcka några kalla i solen" med boysen. Om de nu ens fortfarande funderar på att göra det... Kan man ju tvivla starkt på med tanke på att det inte är nån sol ute. Annars stannar jag hemma och chillz tills jag åker hem till syrran och hennes pojkvän på inflyttningsfest. Jag fick komma tidigare om jag ville, så vi får väl som sagt se hur jag gör.

Duschen nu då!
Peace!
<3

Presentshopping klar!

Vi var i stan ett bra tag tror jag... Har inte så bra koll faktiskt.
Vi åkte väl runt tre och åkte hem runt fem. Okej, det var inte alls så länge. Men det kändes som det. För som vanligt när jag och lillasyster är i stan hinner vi gå runt typ överallt och leta och bli galet trötta innan vi kan känna oss klara.
Men det blev bra tillslut i alla fall. Lillebror kommer få massa fina presenter!
Nu har vi även slagit in alla presenter. Nästan. Och så...

Hmm... Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll. Det känns nästan som en sån där kväll som slutar med att jag sitter hemma och inte gör nånting. Men jag ska försöka hitta nåt att göra i alla fall, för jag känner för att göra nånting! Var lite snack om att kanske gå till nån bar och chilla en stund. Men vi får se.

Jag har nästan tappat lusten att sitta vid datorn. Hittar inget att göra på internet. Har liksom glömt bort vad som brukade göra att jag kunde sitta i flera timmar och bara blaja omkring på internet. Nu blir jag uttråkad efter typ en kvart, när jag har kollat allt som jag brukar kolla.

Jag bara babblar. Vi får se vad som händer ikväll helt enkelt.
Peace!
<3


World town

World Town - M.I.A



Det blir mycket musik idag...
Lite party låt i alla fall. Rätt najs.

<3

I don't wanna be in love

Fett pepp låt!
Om man vill bli på bra humör och sjunga och dansa omkring så ska man sätta på Metro Station. Helt enkelt.

I don't wanna be in love - Metro Station



Nu ska jag snart ut i den underbara vårsolen och lämna gitarren till lillebror och sen in till stan med lillasyster för att shoppa presenter!

<3

Varför jag aldrig kommer att bli en storbloggare

Jag har kommit på det.
Egentligen har jag väl vetat det hela tiden. Och jag bryr mig inte om det heller. Jag har aldrig haft som mål att ha en blogg med massa läsare. Jag skriver för att jag själv vill skriva, för att jag älskar att skriva.

Men i vilket fall som helst så vet jag varför jag aldrig kommer bli en storbloggare.
Det har nog mycket med det här ständiga snacket om nischning att göra. Man ska ha någon slags inriktning. Visa sig själv, men inte skriva för mycket och ja, nischa sig helt enkelt.

Jag kan inte göra det. För jag är all over the place nästan hela tiden.
Jag umgås med olika typer av människor vid olika tillfällen.  
Jag kan vara flickig ibland med fina klänningar och klackskor, och jag kan vara pojkig med hängiga jeans, sneakers och sitta bredbent på tunnelbanan.
Jag gillar olika typer av musik. Allt från Beyoncé och Black Eyed Peas till Bullet for my Valentine och The Used (dock lyssnar jag väl mer på alternativt, rock, punk och ja... det lite hårdare).
När jag går ut på helgerna kan det bli dans och drinkar på nåt stureplansställe ena kvällen och chill med öl och sköna människor på en liten söderkrog andra kvällen. 
Jag kan vara extremt barnslig, men vill ändå kalla mig mogen och smart.

Jag är lite smått schitzofren i mig själv kan man väl säga. Men jag älskar det. 
Jag förstår inte grejen med att folk tycker att man måste vara på ett visst sätt, tillhöra en viss grupp och umgås med en viss typ av människor. Och det är väl därför jag aldrig skapat mig ett "gäng" med folk som lyssnar på samma musik, klär sig ungefär likadant och har samma åsikter. 
Jag dömer inte mina vänner efter hur de ser ut, vad de har för åsikter eller vad de lyssnar på för musik. Om jag hittar folk jag tycker om att vara med och som jag ser är bra personer så umgås jag med dem. Punkt slut. 

Sen kan folk få säga vad de vill. Jag vet fortfarande vem jag är. 

<3

Open up your arms for whatever comes

Boxer - Disco Ensemble



<3


Morrn

I'm up!
Har jag varit i typ två timmar eller nåt, men ändå. God morgon.
Snart ska jag gå och ta en dusch så jag känner mig fräsch, sen får jag väl chilla ett tag innan jag ska möta upp lillasyster för presentshopping.
Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, men vad som än händer blir det nog bra, vare sig det blir en lugn kväll hemma med la familia eller en inte lika lugn kväll ute med vänner. Jag är redo för vad som helst i princip. Så vi får väl se!

<3


Tzova

Är extremt jättetrött, trots min långa nappytime under eftermiddagen...
Jag tror att jag blir tröttare när jag inte gör saker numera, vilket är bra med tanke på att jag snart komer ha en jävla massa att göra hela tiden.
Imorgon blir det presentshopping med lillasyster och sen får vi se vad som händer.
Men nu är jag som sagt trött och somnar nog inom en snar framtid.

Sleep tight!
<3


Så har man typ jobb också

Var ju på arbetsintervju idag. Klockan elva.
Och, det var inte så mycket mer som krävdes än en intervju och sen var hon säker, hon ville att jag skulle börja jobba där. "Du är väldigt bra på att göra intervju" sa hon. Det kändes bra.
Jobbet är som telefonförsäljare.

Jag har ju jobbat som det förut, men då blev jag avskräckt från det, eftersom det inte var en så seriös verksamhet som låg i en källare där man satt och jobbade för endast provision med att sälja underkläder och omegakapslar till folk som inte ville ha dem. Och det fanns folk som lurade gamla människor att tacka ja när de inte visste riktigt vad de gick med på och sånt. Kändes inte alls så kul.

Men det här jobbet är bättre. Fräscha lokaler, man jobbar för fast lön och säljer till exempel abbonnemang eller uppgraderingar av abbonnemang som kunden redan har, eller har haft. Och det är inget fuffens med att sälja till folk som inte vet vad de köper.
Tre pass i veckan blir det. Kvällar och helger.
Blir bra med en extra inkomst utöver studiebidrag och studielån. Najs helt enkelt!

<3

Money, money, money!

Om någon glömt är det den tjugofemte idag.
Det vet vi väl alla vad det betyder?
PENGAR!
Nu jublar vi tillsammans tycker jag!

WOOOOOOHOOOOOO!!!


(OBS! Pengarna på bilden är inte mina. Jag tog den första bilden jag hittade på google bara. Så ni vet)

<3


Trött innan träning, pigg efter träning

Jag trodde knappt att jag skulle orka träna när jag åkte iväg ikväll. Höll fan på att somna.
Men efter träningen var jag hur pigg som helst. Helt sjukt att man kan må så mycket bättre av att träna.
Vi pratade om det också, jag och J, hur mycket mer man orkar med. Jag har aldrig orkat göra särskilt många saker samtidigt. Men nu känner jag att jag skulle kunna plugga, träna och skaffa ett jobb, samtidigt som jag har min fritid och umgås med vänner och har kul. Innan orkade jag knappt med att plugga och jobba samtidigt.
Det känns riktigt bra det här. Dock blev det inget aerobicspass. De jävla solarierna stal mina pengar, vi var tvungna att gå ner och fixa poletter och sen var jag tvungen att banka ner min polett innan tiden startade, så vi kom försent till passet och de hade låst dörren så vi fick inte komma in. Lite drygt... Men men. Vi tog den vanliga rundan på gymmet istället. Och hittade en ny, extremt jobbig men asbra maskin. Awesome!
Så, träningen var bra!

Så ska jag på arbetsintervju imorn. För ett telefonförsäljarföretag. Egentligen blev jag ju rätt avskräckt från det när jag jobbade med det en gång, men på det här stället jobbar man för fast lön och inte provision, så beroende på lönen och allt sånt så får vi se... Värt ett besök i alla fall.

Sen kanske det blir träning imorn också. Vi vill ju gå på ett pass, så om vi hittar nåt vi vill gå på imorn ska vi nog det. Fast det kanske man inte vill imorn, om man har träningsvärk och så. Men de senaste gångerna har jag faktiskt inte haft så mycket träningsvärk, så hoppas jag slipper det värsta imorn i alla fall.

We will see what happens.
<3

Varför så trött?

Hur kan man vara tröttare efter två dagar ledigt och världens minsta lilla fjuttlektion än man är efter tre långa skoldagar? Jag förstår inte. Man borde ju liksom vila ut sig när man är ledig, men man gör sig själv bara ännu segare.
Jag är trött alltså. Låg och kollade på ett avsnitt av LOST och somnade hela tiden. Vaknade av att avsnittet var slut och var tvungen att gå tillbaka för att kolla på det jag missat, men sen hände samma sak igen. Tror jag gick tillbaka i avsnittet typ tre gånger innan jag kollade klart, men har fortfarande missat en hel del tror jag. Får kolla sen.

Snart, om en timme ungefär, ska jag åka och möta upp J. Vi ska först sola solarium och sen träna. Vi har bokat träningspass klockan sju ikväll. Haha, ska gå på aerobic dans. Blir säkert kul.

Jag vet inte vad jag ska göra för att vakna. Helt galet trött. Och fattar fortfarande inte varför.
Kan hända att jag sov lite för lite inatt... Men eh...
Aja.

<3

Jävla busschaufför!

Oj, oj, oj, vad arg jag var idag.
Så arg att det kändes som att jag kunde börja gråta och skrika i vilken sekund som helst.
Inte egentligen för att jag inte han med bussen, utan för att den där jävla busschauffören inte ens brydde sig tillräckligt för att stanna.

Såhär var det va:

Jag kom av pendeltåget tio över ungefär. Bussen skulle gå tolv över. jag började gå snabbt som fan, och när jag sen såg den där bussen komma nedanför sprang jag som en galning för att hinna med. Och jag skulle ha gjort det också. Om inte den jäveln varit tvungen att åka två minuter för tidigt. Jag sprang och sprang, och hann fram till bussen och slog på dörren för att den skulle stanna. Gjorde den det? Nej, för vissa busschaufförer är elaka och korkade, och tycker att det är förjävla jobbigt att stanna en liten stund till. Hur svårt kan det vara liksom? Han visste väl antagligen att nästa buss inte skulle gå förrän om en halvtimme till och att han var någon minut för tidig, kunde han då inte bara haft lite hjärta och stannat så jag kunde fått åka hem?

I alla fall blev jag så frustrerad att jag fick ont i magen och irriterade mig på de två killarna som tvunget skulle sitta och snacka vid busshållsplatsen, så jag tog första bästa buss och åkte en omväg via tunnelbanan på fel linje och åkte till en busshållsplats närmre hem. Hann dit tio minuter innan bussen som jag skulle ha suttit och väntat på kom. Förstår fortfarande inte riktigt logiken i mina handlingar, men det kändes som en bra idé då och jag kom ju hem, trots att det kanske hade varit skönare att stå vid busshållsplatsen i en halvtimme och njutit av solen eller nåt... Aja. I alla fall. Jävla busschaufför!

<3 

...

Maybe I should at least try
to stop myself from falling.
It's just that...
I don't know if I can.

...

LOST var det ja

Anledningen till att jag inte skrev nåt igår. Alltså. Och anledningen till att jag inte skrivit nåt idag är... att jag typ inte orkat bara.
Vet fan inte vad jag ska skriva.
Opposition på krönikor imorn. Hoppas jag inte får massa skit och måste skriva om. Hoppas de älskar den, allihop, allt med den. Men det händer ju fan inte ofta... Man kan ju drömma, eller hur?
Nej, jag ska kolla på ett till avsnitt av LOST innan jag ska sova. Nån gång snart alltså. Kanske. Måste ju upp tidigt imorn också. Usch.

<3

...

Hata är ett starkt ord.
En stark känsla.
En känsla som man inte borde ha.
Men...
Just nu känns det bara så.
Som att jag hatar dig.
Men det går väl över, antar jag.
Jag hoppas det i alla fall.
För jag är inte en sån person som hatar.
Och jag vill inte hata dig.

...

Tequila x3

Vi kan väl säga såhär... att dricka nästan en halvliter tequila på en kväll är inte bra. Men vi kommer dit. Snart.

Fredagen började med tenta. Tre frågor. Analys och skit. Gick väl helt okej, gissar på G i alla fall.
Efter tentan åkte jag hem, åt mat och färgade håret, och gjorde mig i ordning för kvällen sakta men säkert. Kom väl iväg runt nio nångång.
Kvällens bravader började hos en kille i klassen. Det var tentafest/spritfest, och de flesta var där. Det var riktigt trevligt! Vi satt och spelade Sonic på gamla hederliga Xbox och chillade till en början, sen blev det dans och dricka. Lite för mycket dricka för min del... Vet inte riktigt hur det gick till, men tillslut var min 500 ml nyss inköpta tequilaflaska slut och jag stod med korken (i form av en hatt) på huvudet. 

Många av oss fortsatte vidare hem till en kompis till en av killarna i klassen. Jag kommer knappt ihåg resan dit, men fram kom vi (att jag kom nånstans överhuvudtaget har jag väl att tacka mina snälla gentlemän till vänner för) och efter några minuter på soffan var jag up and going igen. Dans på hög nivå, så jävla roligt hade vi! Det var fan awesome.

Ja, vi dansade och dansade tills de flesta bestämde sig för att dra hemåt, men jag, som inte kände mig i skick för att åka hem, fick stanna kvar med några av killarna och så sov vi till typ två dagen efter. Sen åkte jag hem. Mådde piss. Som man kanske kan förstå. Det är inte ofta jag blir bakfull, men den här dagen var extrem. Jag mådde bara så dåligt. Men efter en timme av att försöka trycka i mig lite pizza, cola och chips mådde jag lite bättre, och några timmar senare var jag redo att åka hem till JR för tjejkväll. Dock en nykter sådan för min del hade jag redan bestämt innan. 

När jag kom dit var alla andra redan där, vi blev åtta tjejer som satt och snackade massa roliga saker och spelade Babbel. Vi hade verkligen jättetrevligt. Efter ett tag kunde jag även äta lite av tacosen de hade gjort i ordning, så då mådde jag ännu lite bättre. 
När alla andra gick stannade jag kvar med JR och vi spelade Guitar Hero. Vi turades om att sjunga och spela gitarr. Riktigt kul! Senare kom hennes pojkvän och två av hans vänner och vi spelade lite mer Babbel och Guitar Hero, skrek som stuckna grisar i micken. Haha. 

Blev extremt trött sen och fick sova i deras soffa. Och så åkte jag hem för två timmar sen ungefär. 
Snart ska jag iväg med styvpappa och köpa födelsedagspresenter till lillebror som fyller år snart.
Har precis börjat må okej igen. Mår faktiskt fortfarande inte helt bra...
Men men. Jag har lärt mig en läxa i alla fall. Som jag egentligen har lärt mig för länge sen men som jag typ slängde iväg för en kväll.

<3

En dag, torsdag

Ja... idag har jag som sagt varit på visning av lägenheten. Den var jag på tillsammans med snälla K som följde med mig! Hade varit betydligt tråkigare att gå helt själv och uggla.
Efteråt var vi båda hungriga som få och gick därför till ett litet matställe där. Jag åt pizza (MUMS) och hon hamburgare med pommes. Det har väl blivit lite väl mycket sånt för mig på senare tid så tänkte variera lite. Haha.
I alla fall satt vi och chillade och snackade ett litet tag innan vi åkte hem. Jag var ju tvungen att plugga...
Så det är typ det jag har gjort resten av kvällen. Pluggat. Läst ut en bok ur kurslitteraturen för andra gången på hela min högskolegång. Känner mig nästan duktig. Men det känns inte så bra att tentan är imorn. Jag vet liksom inte riktigt vad jag måste veta, exakt. Jag har ju några små aningar, men vi har inte fått några instuderingsfrågor eller nåt sånt, och då är det lite läskigt...

Aja, vi får hoppas att det går bra bara.
Efter tentan imorn ska jag nog hem och färga håret, om jag hinner. Ska bli blond. På riktigt, förhoppningsvis. Lite läskigt på nåt sätt, med tanke på att sist jag var så blond som tjejen på paketet var när jag var typ... tio. Som högst. Tror jag...
Men jag tycker alltid det är kul med förändring så oroar mig inte så mycket ändå. Hoppas bara att allt bleks nu så att jag slipper de där mörkare håren i topparna. Sen när allt är blekt kan jag färga till en nyans närmare den som är min egen. Så behöver jag inte färga håret nånsin mer. Dock börjar jag undra om jag kommer kunna låta bli...

Nu blev det världenas längsta utläggning om hår. Jag är bra på att göra sånt.
Det jag skulle komma till (nån gång) var att jag för första gången på länge har typ hela helgen (jag räknar fredag och lördag kväll som helg) planerad.
Imorgon blir det tentaöl, nånstans. Nu verkar det som att det blir hemma hos nån, vilket blir lite mer omständigt för mig eftersom jag inte är tjugo än och måste tigga utköparfolk... vilket aldrig känns kul. Hade nog varit skönare med utgång på nåt trevligt ställe bara, men men. Det blir säkert bra i vilket fall som helst. Med trevliga människor har man alltid kul!
Och på lördag ska jag på tjejkväll hemma hos JR, mys!

Nej... nu borde man nästan gå och lägga sig, så man är pigg nog att hinna plugga lite innan tentan imorn. Den börjar två, som tur är. Så man har lite slötid innan. Måste nog repetera lite ur boken i alla fall.
Sova? Ja. Snart. Ska nog kolla nån serie först bara. Antagligen Family Guy.

GOD NATT!
<3

"Du har svarat: ja"

Var ju och kollade lägenhet idag. Hade sökt tre likadana så fick bara se en. Nyrenoverad. Nitton kvadrat. Lite litet, funderar på hur jag skulle få plats med min gigantiska säng, men annars väldigt fräsch och trevlig. Rätt soft område. Närmare till skolan, nära till allt annat viktigt.
Jag har nu tackat ja till alla tre. Inte sådär jättestor chans att jag får någon ändå dock, med tanke på att jag nu står som lägst på plats fyrtioåtta. Men man kan ju hoppas. Jag kom ju in på min utbildning trots att jag stod som reserv femtiofyra från början, så allt är möjligt.

Hoppas, hoppas, hoppas.

<3

Möte, träning och plugg

Idag har varit en sån där duktig dag igen.
Först var jag på möte på tidningen jag ska praktisera på i sommar, fick veta lite når jag ska vara där och ungefär vad jag kommer få göra och så.

Efter mötet, som tog kortare tid än jag trott, åkte jag in till skanstull för att möta upp J, men fick vänta väldigt länge eftersom jag för det första var för tidig och hon för det andra blev försenad. Men efter många om och men kom hon i alla fall och vi gick och tränade. Gick lite längre på löpbandet idag och fokuserade mest på magen i gymmet, men körde även en del rygg och ben, och väldigt lite bröst. 

Vi åt en stund efteråt och sen åkte vi hem. När jag kom hem chillade jag en liten stund innan jag la mig och läste i en av böckerna inför tentan. Nu har jag läst ungefär hälften. Så imorn måste jag läsa resten... och plugga in några grejer som jag tror kommer vara viktiga. 
Känns som att jag börjar komma in i hela plugg-grejen lite mer nu. Var ju helt galet trött på det i början, eftersom jag kom direkt från gymnasiet där jag kämpat som ett as för att få så bra betyg som möjligt.
Men som sagt, nu börjar jag få in rutinen igen.

Imorgon ska jag inte bara plugga dock, ska även på visning av tre lägenheter, alla på samma ställe (nästan) och med samma yta och hyra o.s.v... Ligger som lägst på plats 53 nu. När jag blev kallad låg jag på plats 60 som lägst, så man kan ju hoppas att alla innan mig tackar nej eller blir nekade. Nu ligger de ju i alla fall på en bra plats enligt mig, mycket närmare till skolan och nära till allt annat viktigt. Vi får se om de är fräscha och så också. 

Nu ska jag bara chilla ett tag, sen blir det väl kanske nåt avsnitt av nån serie och sen sängen.
Peace!
<3

...

I hate you for letting me fall

...

Ett nytt jag?

Idag har jag varit duktig.
På många sätt och vis kan man väl till och med säga.

För det första har jag, frivilligt och på eget initiativ, ätit en sallad till lunch (som jag hade suttit och tänkt på hela vägen hem från skolan och gjorde i ordning själv) och även slukat ett päron och en banan, även det på eget initiativ. Nu kanske det låter futtigt för er. Alla äter väl frukt och sallad? Men nej, inte jag. Inte ofta. För en månad sen kretsade mitt liv, när det gällde maten, kring kött, kött, kött och potatis. Ungefär. Och sås.
Inte för att jag inte tycker sånt är gott längre, tro mig... Det är underbart. Men att jag blir sugen på en sallad, äter en sallad och även två frukter på en och samma dag, det är framsteg på hög nivå för en skräpmatsälskare som mig.

För det andra (fan vad omständigt ovanstående stycke blev... Aja, lets continue. För det andra...) har jag pluggat idag. Läst sjuttio sidor i boken om opinionsjournalistik. Och inte nog med det har jag dessutom suttit i närmare två timmar (?) och hjälp lillasyster med en skoluppgift. Det är duktigt.

Jag tror att jag har börjat komma in i något slags nyttighets- eller vuxentänk. Jag kan till och med sitta och kolla på nyhetsmorgon och tycka att det är intressant. Om det nu råkar vara så att inget annat bättre är på tv dvs, men jag menar... framsteg. Typ.

Imorgon ska jag på möte med tidningen jag ska praktisera på i sommar, sen ska jag och J träna. Najs! Jag vill verkligen träna nu. Trimma kroppen lite. Tror jag borde köra lite längre på löpbandet imorn istället för att fokusera på gymmet, eftersom jag nu vill gå ner några kilo som jag lagt på mig. Jag vill vara helt nöjd med min kropp, så det känns som att jag behöver göra det.

Dock är det nog inte ett nytt jag som formas, nej. För att svara på min egen frågeställning i rubriken. Det som formas är en utveckling av mig. Det jag som redan finns. Man kan ju inte bli ny liksom. Har redan levt i nitton år så det går inte riktigt.

<3

Lite biljard, tre öl och en strawberry daquiri senare

Idag har varit en rätt hektisk dag. Kan man väl säga. Känns egentligen som tre olika dagar av nån anledning...
I alla fall, skola först, opponering och skit. Hade skinnjacka på mig och kände mig lycklig över att solen sken. Sen slutade solen skina och det blev kallt, vinterjackan på igen...
Efter god jävla middag hemma följde jag med styvpappa och storhandlade till mamma i Sickla. Tog inte så lång tid ändå. Jag är snabb tjej.

Efter det hade jag planerat att plugga, la mig ner och började läsa bajs-bok nummer ett när jag fick ett sms från Ami som frågade om jag ville med och spela biljard och dricka öl. Tackade först nej på direkten eftersom jag har skola imorn och var tvungen att plugga och allt sånt skit, men sen kollade jag schemat och såg att jag började ett, vilket självklart ändrade allt... Så eftert en halvtimmes läsande gjorde jag mig i ordning och åkte och spelade biljard med två roliga tjejer.

Beställde en kanna öl som jag och Ami delade på, vilket blev typ tre glas var. Sen beställde vi fin-fina strawberry daquiris och sippade och njöt, samtidigt som vi lät alla se hur sämst vi var på att spela biljard... Dock var jag rätt duktig ett tag, men ja.
Vi spelade, drack och skrattade åt världens skönaste bartender som jobbade där. Underbar snubbe, dog nästan. Haha, Ami satt och snackade med sin pojkvän i telefon en bit från baren, då tog han upp sin mobil där han stod bakom bardisken och svarade på allt hon sa i mobilen, sjukt jävla kul, jag och hennes andra kompis höll på att garva ihjäl oss. You had to be there, men det var i alla fall sjukt kul.

De stängde tolv, så efter det drog vi till slussen och mötte upp Amis pojkvän, och jag, Ami och han satte oss på donken och åt (ett måste såklart...) innan de drog och jag sa "Jadå, jag kommer hem... förr eller senare." Det blev senare. För min nattbuss skulle inte komma förrän tjugo i två när klockan var ett. Kul grej. 
Gick en lite halvmesig promenad mitt på gatan ungefär och satte mig på donken igen i tio minuter innan jag åkte hem, gick ut med hunden och skrev respons på tre texter. Hade ju inte hunnit göra det innan jag åkte och vi ska ha responsmöte imorn så jag var tvungen. 
Så nu är jag rätt död. Ska sova. Sover nästan redan. 
Bra kväll i alla fall. 

God natt!
<3
 

Duuude, I'm dead.

Assåååå...
Jag kan knappt tänka just nu. Har egentligen haft rätt svårt för det hela dagen men nu är jag extremt seg. Sitter och är halvdöd i sängen och försöker komma på ett sätt att gå ut med hunden utan att röra en fena, men det går inte så bra. Har inte kommit på nåt än, så jag tror nästan att jag blir tvungen att resa på mig. Snart.
Jag har noll i koncentrationsförmåga, noll i reaktionsförmåga och noll i... öööh, vad man nu har för förmåga som gör att man kan röra sig och grejer.
Man kanske inte ska träna dagen efter en partykväll ändå...

Jag. orkar. inte.

<3

"Ångra sig kan man göra imorgon"


Ami fick en bra present av JW. Haha, så jävla passande!

Igår var det firande av Ami som gällde. 
Mötte upp JW på vägen och så gick vi hem till henne, var först. För en gångs skull... När är man först på fester liksom? I alla fall tog det ett tag innan folket kom, så vi satt och snackade skit ett tag. När resten kom sen drack vi drinkar och satt och sjöng med så gott vi kunde till låtarna i Melodifestivalen, och efter ett tag var vi helt fast. Mest för att vi tyckte att alla låtar utom Salem al Fakirs (och Anna Bergendahls) sög. Så vi satt och skrek till varje gång han fick tolv poäng och hoppades som fan på att han skulle vinna så vi skulle ha en chans i Eurovision, men det gjorde han ju inte... Sverige är för smörigt. Anna var ju också extremt duktig, men det är inte en lika speciell låt som Salems.

Efter Melodifestivalen och massa vacker sång (haha) och babbel och drink-drickande drog vi ut. Vi gick gatan ner inne i stan och sjöng: "Mö-hippa, Mö-hippa!" eftersom vi låtsades att Ami skulle gifta sig imorn, med slöja och strumpeband. Himla kul!
Först skulle vi till Gayklubb, men sen kunde vi typ inte enas om vart vi skulle så vi stod och velade ett jävla bra tag, innan Jag, Ami och JW bestämde oss för att bara dra till första bästa (man kan inte riktigt säga bästa egentligen, men det får väl gå...) ställe, och drog till The Bridge. Haha. Men det spelar egentligen ingen roll vart vi går, för med de tjejerna har jag alltid kul ändå.

Vi dansade, drack och skrattade, och fick massa random dudes efter oss. Lite jobbigt med vissa som tyckte att de skulle vara en del av vårt gäng och inte fattade att vi inte ville ha dem där. Puttade undan en jobbig snubbe typ femtio gånger, men han studsade tillbaka hela tiden och fortsatte försöka dansa med oss... Knäpp.

I alla fall var vi där till typ två, och sen drog jag, Ami och hennes pojkvän hem till Ami och sov.
Imorse var jag helt död. Jag var inte så bakis egentligen, men rätt seg i allmänhet bara. Ami väckte oss typ halv nio eller nåt, och sen blev vi hungriga, så vi drog till donken vid halv tio och käkade, sen drog vi hem till henne igen och parkerade oss i soffan, där vi låg i några timmar. Vi halv två var jag tvungen att åka eftersom de skulle ha familjeträff där, så jag åkte hem och bytte om, sen åkte jag och tränade.

Haha, fattar inte hur jag orkade. Men det gjorde jag i alla fall, och det var rätt skönt. Eller, nu ljög jag. Det var asjobbigt. Och jag orkade verkligen inte köra på lika hårt som förra gången. Men men... Bättre än ingen träning alls.


Helt plötsligt hade någon kirrat en flaska champagne... Rätt soft.

Ja... Gårkvällen var rolig helt enkelt. Och nu är jag död.

<3

Salem al Fakir



Han skulle fan ha vunnit. Han hade ju haft en chans att vinna i Eurovision Song Contest...
Jag blir glad bara jag kollar på det, helt underbart.
Och ännu underbarare när Björn kommer in i slutet också.
<3

Men nu ska jag träna...

Jag är rätt död egentligen.
Gårkvällen var bra, men hinner inte skriva om den nu.
Tänkte bara informera om att jag ska åka och träna om en sisådär tjugo minuter, trots att jag var ute igår. Cred på den tycker jag... Fast vi får väl se hur bra det går...

<3

<3

"I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground.
But once again the sun is rising,
I better keep on walking."

...

Ingen träning idag heller

Det blev ingen träning idag heller. J kunde inte och jag orkade inte pallra mig in till själv och träna när jag ändå inte hade så lång tid på mig att bli klar för ikväll. Så det kanske blir imorgon istället, om jag lever. Eller så får det bli en annan dag.

Nu börjar jag i alla fall göra mig klar, och snart kommer storasyster hit på besök en liten stund. Hinner nog inte träffa henne så jätelänge eftersom jag ska åka halv sju, men trevligt ändå. Och så bakar jag en kladdkaka som vi ska mumsa på allihopa.

<3

Pepp

Do You Wanna - The Kooks



<3

Nej, det går ju inte för sig

Vaknade imorse och kände mig riktigt utvilad, gissade på att klockan var minst tio, men kanske runt elva, tolv. När jag sen tog upp mobilen och såg att klockan bara var halv nio tänkte jag: 'Det här går ju inte för sig...' och somnade om igen. Vaknade dock kanske en timme senare och orkade inte sova mer så jag gick upp istället.
Skyller på solen, fortfarande.
Det är ju visserligen bra att vakna i tid, men det känns som att man borde sova bort i alla fall en liten del av dagen när man väl kan... Jag är konstig, jag vet.



<3


LOST Five, one to twelve

Min dag kan summeras med ett ord. Det ordet är LOST.
För det är i princip det jag gjort hela dagen.
Legat i sängen och tittat på så mycket som möjligt av det jag missat av serien. För så kan man ju inte ha det. Ha missat massa grejer... Den serien är genial. Det finns typ inget annat ord att beskriva den med. Jag önskar att jag kunde komma på nåt sånt och göra en egen tv-serie.

I alla fall... Har faktiskt inte gjort så mycket mer. Men det var extremt länge sen jag bara var hemma en hel fredag, särskilt en fredagskväll, och bara tog det lugnt. Jag tror att jag behövde det idag.
Jag har väl flytt lite antar jag. För så fort jag var tvungen att göra annat, som att gå ut med hunden och diska, så bröt allt samman igen. Och det orkar jag helt enkelt inte med att det gör. Så jag flyr. Det känns bättre så.

Och imorgon ska jag fly på andra sätt. Eller, fly låter egentligen så dramatiskt. Det är väl inte så hemskt antar jag... Men i alla fall. Imorgon ska jag träna på dagen, eftersom jag inte gjorde det idag, uppenbarligen. Och sen ska jag som sagt parta på kvällen. Gissar på att det blir en bra dag imorn.

Men nu ska jag nog kolla ett avsnitt av Family Guy (så jag inte somnar helt paranoid...) och sen sova.
<3

Det kanske bara är så

Antingen är det för bra för att vara sant
eller för sant för att vara bra.
Jag vet inte vilket som är värst.
Men jag hoppas att jag hittar ett mellanting...
Nån gång.

...

I'm up!

God morgon!
Solen skiner, som vanligt nuförtiden. Helt underbart. Det kan verkligen få en på bättre humör.
Vaknade för en halvtimme sen och har ätit frukost, snart ska jag ut med min vovvsing i det fina vädret.
Tror dock inte att det blir nån träning idag i alla fall, för J kunde inte och jag vet inte om jag orkar åka dit själv. Funderade på det igår men nu vet jag inte... Vi kanske ska träna tillsammans imorn i alla fall så då kan jag lika gärna ta det lugnt en dag till och träna järnet imorn istället. Men om jag får ryck och känner att jag måste träna senare idag får vi väl se hur jag gör.

Ikväll blir det nog i alla fall en lugn kväll för en gångs skull. Det var ett tag sen jag bara var hemma och kollade film med familjen och slappade så funderar på att göra det idag. Skulle vara mysigt.
Och imorgon kväll ska jag på fest för min vän Ami som fyllde år igår. Tydligen är det Tema: Möhippa. Vad fan ska man ha på sig? Haha, roligt. Får leta fram nåt galet. Funderade på att vara manlig strippa men slopade den idén rätt snabbt då jag kom på att det nog blir rätt svårt. I alla fall tror jag att det blir en bra helg det här.

<3

Jag ska träna imorn!

Lalala, ska träna imorn, ska träna imorn, ska träna imorn!
Och trots att jag just nu sitter med huvudvärk, som antagligen beror på spänningar eller nåt sånt skit, så är jag extremt pepp! Helt sjykt att jag gått från en seg liten apa till en aktiv, knäpp apa. För apa kommer jag ju alltid vara, i vilket fall som helst.
Men seriöst, jag var sugen på sallad idag. Igår var jag sugen på frukt, det var typ det enda jag åt. Eller, nu ljög jag. Åt pannkakor och sånt också, men ändå. Sen när är jag sugen på nyttiga saker?

I alla fall gillar jag det. Och jag ska bli så jävla trim och jag ska må så jävla bra! Helt enkelt.
Nu kan jag knappt skriva längre, vet inte varför. Är hyperaktiv typ.

Peace!
<3

Don't tell us when we should stop, cause we can stop whenever we want

Disco Ensemble - We can stop whenever we want



<3

Bella & Tyra show

Haha, kollade nyss på första avsnittet av Bella och Tyra show.
Det var väldigt hackigt och på grund av det missade man en del, vissa saker hamnade lite fel opch hoppade omkring lite hur som helst, men det var ändå jävligt kul.
Vet inte om man kan kalla det en kvalitets-show precis, men några goda skratt fick man sig när man satt och tittade på Bella och Tyra som gick omkring och lekte blindbock i ett rum, med varsitt blått skoskydd över ögonen, med målet att hitta och rädda en docka. Att de sen refererade till det som det läskigaste de nånsin varit med om var ju bara underbart.

<3

When I'm sad, I just stop being sad and be awesome instead. True story.

Vem orkar egentligen vara ledsen?
Inte jag!
Så, jag bestämde mig för att rycka upp mig istället.
Så jävla mycket bättre.
Vad ska man med komplicerade killar till ändå?
Bara jobbigt i längden.
Så det var nog för det bästa det här.
Så får vi väl se vad som händer nu...

<3

...

Then you hit me
and I'm back down on the ground.

...

Träningsvärk

Trots att jag faktiskt inte har lika brutal träningsvärk som efter de två första gångerna är det rätt jobbigt nu också. Det som är skillnaden är också att jag nu har träningsvärk mest i ryggen, vilket inte är roligt alls. Det liksom ilar och jag kan inte sitta eller ligga i en position för länge, för då börjar det göra jävligt ont.

Dock känns det ju fortfarande asnajs att jag faktiskt har träningsvärk, man känner att man har kämpat då liksom... Och jag vet inte om jag bara inbillar mig eller om det faktiskt är så, men det känns också som att jag redan har börjat komma i form, jag ser och känner vissa skillnader på och i kroppen, som att man till exempel kan röra vissa muskler på ett annat sätt än man kunde innan.

Ja jag vet inte... I alla fall är det här den första dagen som jag haft träningsvärk som jag kunnat tänka mig att träna igen på en gång. Det känns som ett framsteg. Men det ska jag inte göra. Det blir antingen imorgon eller på fredag igen.

<3


Frukt

Kände mig hungrig och gick ut i köket för att hitta nåt att äta. Blev sugen på frukt... Konstigt nog. 
Så jag skar upp lite ananas, mango och päron och åt. Men jag är fortfarande hungrig. 

 

Vad ska man äta nu då?

<3


No-thing

Jag bara...
Förstår ingenting.
Vad hände?
Har jag gjort nåt?
Sagt nåt?
Finns det ens en rimlig anledning?
Och varför får jag då inte veta?
Jag förstår inte.

Jag förstår ingenting.

...

Tisdag med träning

Åkte in till skolan och var där från nio till tolv idag. Somnade en stund på föreläsningen... Jag var trött. Jag är trött.
Efter skolan åkte jag in och mötte upp J för träning. Körde på som fan idag, verkligen tröttade ut mig själv. Först gick och sprang jag på ett löpband, sprang fem av femton minuter, vilket är rätt duktigt för att vara jag, haha. Sen gick vi in till gymmet och jag körde benpress, utsida lår, insida lår, chins, dips, rygg, axlar, bröst, mage och bål. På vissa av maskinerna körde jag tio till tjugo repetitioner, men på rygg, mage och bål-maskinerna körde jag minst femton gånger tre. Det är mest mage och rygg jag vill fokusera på just nu. Efter gymmet gick vi och testade nån trapp-grej som var smått läskig och sen stretchade vi. Hoppas att stretchningen hjälpte nu... Annars blir det major träningsvärk imorn, vilket det antagligen blir, men det gör väl inte så mycket egentligen. Det är skönt att känna att man gjort nåt liksom, bara lite jobbigt att typ inte kunna röra sig normalt.
Ska nog träna antingen på torsdag eller fredag igen. Najs.
Efter träningen åt vi hamburgare och pommes, haha, som vanligt. Men det är ju så jävla gott just efter man har tränat!

Skulle ju egentligen ha åkt på visning av en lägenhet klockan sex ikväll, men struntade i det eftersom jag var så trött och inte vill ha en lägenhet så långt bort ändå, hur fin den än är. Så jag åkte hem istället, och har nu bara chillat och tagit ett bad. Tagit det lungan helt enkelt. Och nu ska jag chilla lite mer.

Peace!
<3


Nu går vi plus

Idag sken solen. Det kändes nästan dumt att jag var tvungen att spendera hela dagen vid en dator, men måste man så måste man.
Jag layoutade reportaget, och jag är riktigt nöjd faktiskt. Dock vet man ju aldrig vad lärarna säger sen. Jag tycker att det är smått jobbigt och förvirrande det där. För vi ska ju ge varandra respons på texterna i grupper innan vi skriver om det som behövs och skickar in version två, men jag tycker nästan aldrig att jag får så mycket kommentarer, dock lyckas det alltid komma upp en del problem när man får respons från läraren sen. Jag anser att respons är någonting som ska hjälpa en att göra saker bättre, alltså att man ska få veta även det som inte är så bra. Men den här gången var det nästan ingenting någon tyckte att jag skulle ändra... Jag hoppas verkligen att det är så bra som jag själv tycker att det är.

I alla fall... Satt i datasalen från nio till tre, och sen åkte jag hem. Har mest bara chillat sen dess. 
Imorgon blir en busy busy day för lilla Lina. Först bär det av till skolan klockan nio för en föreläsning som håller på till tolv, efter det ska jag in och möta upp J och träna, och efter det ska jag på visning av en lägenhet. Som jag inte tror att jag vill ha eftersom den ligger långt bort åt helvete, men vi får se. Man kan ju alltid ändra sig. Som sagt... Vi får se. Lika bra att gå på visning i alla fall när jag ändå blivit kallad för en gångs skull.

Hoppas att plusgraderna håller i sig till imorn också, så jag kanske till och med kan ha på mig min nya "skinnjacka".
Nu ska jag snart ut med hunden och tralla, sen blir det nog lite sömn. Lyckades somna vid typ åtta nån gång ikväll så det är nog lika bra att gå och lägga sig i tid för en gångs skull. Möjligtvis...

<3

I see the sun rising

Konk gör mig så glad. Jag kan vara på dåligt humör eller bara inte vara på topp, och så sätter jag på det albumet på Spotify eller i mp3:n, och jag mår bara bättre.
Det är så glatt, så somrigt och så härligt. En sån där underbart varm känsla sprider sig i hela min kropp. Musik kan göra mycket...

See the sun - The Kooks



<3

Du är en annan

Jag kom på en sak i helgen.
Jag vill verkligen inte tillbaka.
Visst är det väl kul,
men det är inte hållbart.
Det skulle aldrig funka.

Och jag bryr mig inte längre
om vad du gör.
Jag bryr mig verkligen inte.
Och det är så jävla skönt.

...

Duude, I totally miss you...

Fyfan vad jag saknar dig.
Helt sjukt.

<3

Tvådagarsfest

Jag har varit borta ett tag...
I fredags kväll åkte jag till en av JD's polare och förfestade lite innan vi drog till Harry B, där vi stannade till stängning. Det blev massa springande fram och tillbaka mellan alla olika grabbar och öl hit och dit, men det var trevligt. När de stängde vid tre åkte vi tillbaka hem till samma kille och busade lite innan vi gick och la oss.
Sov på en soffa tills grabbarna började spela galet hög musik vid typ elva. Inte kul. Men men, det var bara upp och hoppa, och sen gick jag, JD och han som bodde där till Daisys och köpte mat. En av de andra killarna kom dit sen också, och vi åt och sen gick vi tillbaka till huset. Där stannade jag hela dagen, satt och kollade på The Grudge, skrattade åt knäppa grabbar och halvsov på soffan tills flera grabbar kom tillbaka igen och några till som inte varit där igår också kom. Efter att vi förfestat igen och kommit back on track drog vi ut igen, till Underbara Bar, där vi också stannade till stängning. Har aldrig varit där förr men det var ett rätt bra ställe faktiskt, rätt mysigt. Det blev öl, drinkar, shots, babbel och dans. De stängde två där, så efter det drog jag, JD och en annan kille till After och tog en varsin öl till innan de såg ut att vara på väg att stänga där också, och sen drog vi hem till JD. Chillade där ett tag, sen delade jag och den andra killen på en taxi och jag åkte hem och sov.

Det har varit en smått galen men väldigt rolig helg. Och nu måste jag nog ta tag i lite pluggande igen...

<3

Mina nya vårkläder!!!

Nu tog jag mig i kragen och fotade alla kläder. Glömde dock att fota träningstightsen som jag köpte igår, men men... I alla fall är det här alla kläder jag köpt, förutom tightsen då. Och två par vanliga svarta nylonstrumpbyxor. Och tre hipsters. (tror jag... kan ha glömt nåt mer. Men tror inte det.)

 
Baggyjeans


Svart, tajt, långt linne och blå och svart-rutig lång skjorta


Grå övertröja


Svart skinnimitationsjacka


Svart kavaj och vitt långt linne med tryck


Heta leggings och asheta klackskor (som inte syns så bra på bilden...)



Och en outfit som jag gärna skulle vilja kunna bära typ NU. Men det är för kallt...

Älskar mina fina nya kläder. Kan det bli vår nu tack?
Det är ju på rätt väg i alla fall känns det som, idag är det strålande väder och inga minusgrader!

<3


Det är konstaterat, we is sick in das heads

Asså.
Gillar den här kvällen.

Fan vad jag suttit och skrattat för mig själv här i typ två timmar. Av en väldigt inte så rolig anledning egentligen, men det blev så.
Min kära vän M kom nämligen med beskedet att hon antagligen fått hjärnskakning, och jag blev självklart helt knäpp och rädd och orolig till en början. Men sen slutade det hela med att vi satt och flummade järnet på msn och facebook. Och jag fattar inte vad som hände egentligen för helt plötsligt var det liksom som att jag också fått nåt fel på hjärnan och inte fungerade korrekt jag heller.

Skum grej. Men jävligt kul. Konstigt nog...
Aja, nu kanske man borde sova?


<3

I should do this more often

Åh...
Jag har varit och tränat idag.
Det var underbart. Eller. Det är underbart nu.
Jag mår bara så extremt jävla bra, helt plötsligt, bara på grund av att jag tränat.
Asså, kändes typ som att jag skulle börja skratta på väg hem bara för att jag mådde så bra. Helt sjukt.
Så... Borde träna oftare. Om jag orkar kanske jag åker in själv imorgon, annars kanske det blir nån gång i helgen med J igen.
Idag började vi med typ tolv minuter på löpbanden, gick i rask takt och joggade lite som uppvärmning. Sen gick vi in till maskinerna och körde vårt lilla pass med elva olika övningar, jag hittade en maskin för ryggen som vi inte haft med förra gången som jag skrev med i mitt pass nu. Asbra. Efter gymmet gick vi och bytte om till bikini och jag simmade två och ett halvt varv i bassängen innan vi gick och satte oss i bubbelpoolen och snackade lite skit, sen gick vi och bastade och sen åt vi hamburgare och pommes som en fin liten avslutning på vårt tvåtimmars träningspass.

Note to self: Träna oftare. Det mår du bra av!

Nu ska jag skriva klart mitt reportage. Sen blir det chill-frill för hela slanten!

<3

Upp och hoppa

God morgon!
Nu har jag vaknat två, eller tre morgnar i rad INNAN alarmet ringt. Helt sjukt. Fast, det beror nog på ljuset utanför fönstret som sipprar in genom mina ljusa gardiner. Rätt mysigt faktiskt.
Jag har varit vaken i två timmar nu. Ätit frukost och varit ute med hunden. Och nu ska jag sätta igång med plugget igen. Sen hoppas jag på att J vill träna med mig. Annars får vi se... Jag vill ju så gärna träna nu men är lite mesig när det kommer till att gå in i ett gym själv och börja hålla på med massa maskiner jag bara använt typ en gång innan. Så... vi får se helt enkelt. 

<3 


När man slutat sakna nåt, då är det tydligen på tiden att börja sakna nåt annat.

Jag vet nästan ingenting.
Det enda jag vet är att jag saknar dig.
Och det blir inte bättre av att du praktiskt taget försvunnit helt. 
Inte heller att jag inte förstår varför.
Men jag har accepterat det.

Det som händer, händer helt enkelt.
Och sen får vi väl se hur det blir.
Om fem veckor.

... 

...

Jaga inte om du inte vill ha bytet när det väl är fångat.

...

So maybe not

When I feel like doing something stupid,
you're the first things that pops in my head.

...

Kanske bara vara vänner

Det har aldrig funkat förut.
Men det kanske funkar nu.
Dock är det med kritiska ögon jag frågar mig själv,
är det bara det du vill?
Eller vill du något mer?
Något som du inte vill erkänna,
men kanske tänker bara "låta hända"?

Jag vet inte om det är en så bra idé.
Det är därför jag tvekar.
Men det är inte på samma sätt nu som det har varit innan,
så det skulle nog funka.
Kanske.
Möjligtvis.

Fast sen är jag ju inte ensam med att bestämma över vad som händer heller...

...


Kallad till visning

Nu blir det massa inlägg på raken men jag orkar inte göra ett megalångt "det-här-har-jag-gjort-idag-och-här-uppdaterar-jag-allt-som-finns-att-uppdatera-om"-inlägg. Så det får bli flera mindre. Helt enkelt.

I alla fall...
Jag har blivit kallad till visning av en lägenhet. Det trodde jag inte skulle hända nån gång snart precis. Men jag står på plats tjugofyra för tillfället, så ja. Vet dock inte om jag vill ha den. Långt bort åt helvete och kanske inte världens roligaste plats, men om det är en schysst lägenhet och bra område i alla fall kan det ju vara nåt. Närmare till skolan också. 

Jag ska nog gå på visningen i alla fall, och sen får vi se. Det är ju kanske inte så jättestor chans att jag får den heller... Men ja, lite kul sådär. 

<3
 

Okej... Jag shoppade lite idag också.

Jag träffade ju K inne i stan idag. Tanken var att hitta en kavaj till mig och gå runt och kika lite i affärer och typ fika. Lite trevligt chill bara.
Jag hade bestämt innan att jag inte fick köpa för mer än femhundra kronor, eftersom jag redan shoppat för kanske etttusenfemhundranånting när jag var inne i stan med lillasyster. Men eh... Jag kom hem ungefär tusen kronor fattigare. Bad, bad Lina.
Men jag hittade ju massa fint! Och nu har jag typ shoppat en hel vårgarderob, så det räcker med kläder på några månader. Det här fick bli min shopping-månad helt enkelt.
Idag köpte jag en kavaj, en skinnjacka, ett svart, långt linne, ett vitt, långt linne med färgglatt tryck på, ett par assnygga leggings och två halsband. Jag är übernöjd. Och bilder kommer... På allt nytt. Nån gång. Förhoppningsvis. Har inte riktigt orkat fota det än bara. 

<3   


Ett reportage på gång

Jomen visst har man väl varit duktig idag.
Satte igång med att skriva reportagen nån gång vid halv åtta ikväll tror jag. Eller, egentligen började jag väl inte riktigt skriva förrän kanske en timme senare, eftersom det av någon anledning gick apsegt i början. Kunde inte komma på hur jag skulle börja, vilket skrämde mig lite eftersom det är just den biten som brukar gå som smort. Jag vet nästan alltid redan innan hur det ska börja, och sen när jag väl skrivit början bara flyter det på. Men till slut bara släppte allt i alla fall och jag började skriva. En sisådär tre timmar och exakt tretusenfemhundra tecken senare var jag klar med hälften. Det kändes bra. Att ha kommit nånstans. Men det som alltid känns jobbigt är att jag vet att jag kommer vilja skriva mycket mer än jag får. Jag har svårt att sålla och ta bort saker som jag tycker borde vara med... Och då blir det alltid lite av ett dilemma för mig. Men men, det fixar vi på nåt sätt. Som alltid.
Så imorn gäller det att skriva klart reportaget bara. Det tar nog inte så lång tid. Det brukar det aldrig göra.

<3

Trött tjej

Jag vet inte riktigt varför jag är så extremt trött idag, men det är jag. Har varit typ hela dagen. Gäspat konstant. Det blir nästan alltid så att när jag känner mig pigg precis när jag vaknar är jag trött hela dagen sen. Kul grej. Eller inte.

I alla fall var jag på besök på en bodymod-studio idag. Det var intressant. Fick ju inte se så mycket av deras arbete eftersom det var rätt lite kunder idag, men jag var med några timmar och snackade med dem. De var sjukt trevliga och man kände sig verkligen hemma även om man inte träffat dem förut. Och så tycker jag fortfarande inte riktigt om det här med att sitta och anteckna allt som händer hela tiden... Dels för att jag tycker det känns löjligt och dels för att jag får typ kramp i handen och skriver som en kratta efter ett tag.
Det gick rätt bra med allt i alla fall. Tror jag. Jag har några scener att skriva och bilder att lägga in i reportaget så det blir nog bra. Börjar skriva på det imorn tror jag.

Imorn ska jag även in till stan ett tag och träffa K och gå runt och leta kavaj... och typ fika eller nåt, ha trevligt helt enkelt. Det blir nog bra.
Nu somnar jag nog snart. Även om jag inte får.

<3 

...

Det enda jag vill nu är att förstå vad det är som händer.
Men tydligen får man inte vara för vetgirig när det gäller sånt här.
Man måste ha en jävla massa tålamod,
vänta och se.
Jag vet inte om jag klarar av det.
Men jag måste i alla fall försöka.
För det är mitt trytande tålamod som förstört saker innan.
Så jag ska vänta.
Och försöka inte vilja veta och förstå.

Varför måste allt vara så jävla komplicerat?

...

Och idag har jag...

...inte gjort ett vettigt skit.
Eller, nu ljög jag faktiskt lite. Jag har ju researchat och skrivit intervjufrågor inför reportaget som jag ska på besök för imorn. Fast utöver det har jag inte gjort ett vettigt skit. Har spelat racing-spel på den gamla x-boxen, glott på tv, suttit vid datorn, ätit massa onyttigheter och typ lallat runt. Hmm... Borde sluta äta så jävla mycket. Nån gång kommer jag antagligen att bli fet liksom. 

Imorgon blir det som sagt besök för reportaget. Vet inte hur lång tid det kommer ta, men hoppas på inte allt för länge... I alla fall ska jag till en bodymodification-studio och intervjua och fota och greja. Det blir nog bra. 
Förhoppningsvis hinner jag iväg och träna sen på kvällen också, eftersom jag inte gjorde det idag. Dock var det inte mitt fel, jag var fett pepp. Det var J som inte orkade idag... Tror vi måste få ett bättre system när det gäller det där. Hittills har jag bara tränat en gång sen vi köpte korten. Jag skulle ju kunna träna själv också men det är ju inte lika kul. Kommer nog våga göra det efter jag kommit in i det mer också. Men jag vill träna oftare i alla fall!

Nu borde jag nog sova. Även om jag inte är så trött... Men jag måste ju upp relativt tidigt imorn så att jag hinner iväg, så det är nog dags nu. 

God natt! 
<3
 

Den förbannade lampskärmen



Ja, det är alltså den där jag har pillat med i flera timmar idag. Ni kanske förstår varför det var svårt? I alla fall var det världens sämsta instruktioner till den lampan jag skulle göra, och bitarna vägrade fastna där de skulle (man pillar alltså fast dem i varandra, utan lim eller tejp eller nåt sånt...), och jag förstod inte riktigt hur fan ska skulle få ihop skiten förrän efter många om och men och försök hit och dit.
Men visst blev den fin ändå?

<3

Min helg då

Det kommer nog bli ett rätt långt inlägg det här om jag känner mig själv. Även om jag kanske inte har världens motivation till att skriva det, men ja. Jag är som jag är.

Helgen började i fredags. Närmare bestämt vid ungefär klockan tre inne i stan, då jag åkte in på jakt efter present till A som skulle ha födelsedagsfest.
Hittade två filmer som jag visste att hon skulle bli glad över, Seven och A Clockwork Orange, så jag köpte dem och sen åkte jag hem till A vid typ fyra, åt en pizza och började dricka lite smått. Sen åt vi tårta, kom lite folk och vi började dricka lite mer, och satt och lyssnade på nostalgi-musik och skrattade och hade trevligt. Det var riktigt mysigt faktiskt så jag stannade lite längre än jag hade planerat. Jag skulle ju nämligen iväg senare.

När jag väl drog hem till Amis pojkvän hade jag fått i mig två drinkar och en hel del minttu black mint. Och skulle på drinkkväll... Kom väl dit vid tio, halv elva nån gång och fick genast en drink i handen. Peakade väl nånstans där vid elva, och fortsatte dricka drinkar där ett tag till innan jag och tre till bestämde oss för att dra vidare ut.
Vi drog till Nype, och när vi väl kom fram var jag nykter igen. Hade en väldigt rolig kväll ändå med massa dans och spring runt på alla de olika dansgolven tills de stängde vid tre. Vi fortsatte in på donken och köpte med oss mat, som jag gick och drägg-åt på vägen till tunnelbanan. Haha. Av en slump träffade vi en av mina gamla "bekanta" på Nype, min mammas kompis dotter (som jag hängde lite med när jag var yngre), som visade sig vara bekant med tjejen jag var där med också, så vi åkte hem tillsammans och satt och snackade lite och så. Rätt trevligt faktiskt.

Jag kom väl hem nånstans runt halv fem, och satte mig i sängen med det som fanns kvar av min mat och åt upp den. Inte var det särskilt gott längre eftersom det hade kallnat, men man slänger inte mat...

I lördags sov jag väl till tolv, sen stack jag in till stan med mamma och lillasyster för att shoppa kläder och grejs. Hittade massa fint! Köpte bland annat ett par baggyjeans på rea, en fin grå övertröja, en snygg, lång skjorta och ett par überheta klackskor som jag ska börja använda så fort blasket försvinner.
Jag och lillasyster gick runt överallt tills det snart skulle stänga, och sen var vi extremt trötta och åkte hem.

På kvällen drog jag in till gamla stan och mötte upp A och hennes barndomskompis vid Medusa, där vi satt ett tag. Jag fick agera springpojke (eftersom jag var den enda av oss utan klackar på mig...) och gick och köpte shots och drinkar lite då och då. Dock satt vi precis vid en högtalare och kunde knappt prata med varandra eller göra någonting annat, så det var rätt segt därinne. Det enda roliga som hände var väl att nån kille kom fram och pratade med mig och vi hade nån liten knäpp konversation om att han var död och att jag var hjärtlös. Eller nåt i den stilen... Lite roligt var det i alla fall.
Men efter ett tag bestämde vi oss i alla fall för att gå vidare till ett lite lugnare ställe, så vi gick in på Temple Bar, där det var lite mindre folk och lägre ljudnivå och man kunde höra varandra även om man inte skrek. Men där stannade vi inte heller så länge, utan drog hem till A istället. Efter tre shots och tre drinkar. Men jag kände inte av någonting... Läskigt det där.

I alla fall tänkte vi kolla på Seven hemma hos A, eller, jag ville att vi skulle det eftersom sist jag skulle se den missade jag massa och kollade inte klart på den. Men det gick inte vidare bra den här gången heller. De satt och babblade hela tiden och sen blev vi så trötta att vi gick och la oss.
Jag fick sova i A's minisoffa. Med mina långa jävla ben... Det är väl det som är nackdelen med dem. Att det blir så jävla trångt överallt, på flygplan, i bilar, i små soffor. De får liksom inte plats. Man får kramp typ. Men men, jag klarade mig igenom natten, konstigt nog. Haha, de hade inget täcke över till mig så jag vaknade mitt i natten av att jag frös, och letade efter en filt i alla henneas skåp men hittade ingenting, så jag tog jackan och sov med det som täcke i den trånga lilla soffan hela natten. Gick väl... helt okej. Den värmde bra i alla fall.

Och imorse (eller ja, vid ett nångång) åkte jag hem till storasyster och storasysters pojkvän, tiggde till mig frukost i form av en billys-pizza, började fortsätta sätta ihop deras lampa som jag varit dum nog att ta mig an, sen kom resterande familj och vi fikade, sen fortsatte jag med lampan, klurade som fan och gjorde fel massa gånger, blev nästan knäpp men höll mig lugn i alla fall, fick pizza, fortsatte sätta ihop den jävla lampan, och blev äntligen klar, efter många timmars pillande och frustrerade suckningar och "nej! still! stanna där!".
Och så åkte vi hem igen.

Och nu ikväll har jag väl... Ja, inte gjort särskilt mycket. Glott på TV och suttit vid datorn.
Imorn blir det antagligen träning, och sen vet jag inte.
Och sen ska jag börja med reportaget.

<3

The only exeption



<3

RSS 2.0