...

Jag kan inte låta bli att börja undra.
Saknar du mig nu?
Tänker du på mig nu?
Är det därför du har kommit tillbaka?

För jag är nästan helt säker på att du tog bort mig ett tag.
Så som det känns att du alltid har gjort när det har gått fel,
när det har varit jobbigt.
Du försvinner en längre tid och syns inte förrän du vill synas.

För du vill väl synas?
Att jag ska se dig och börja tänka på dig?
På samma sätt som jag vill att du ska se mig.
När jag byter låt till någonting jag vet att du gillar för att du ska reagera om du ser det.
Patetiskt egentligen.

Och jag vet faktiskt inte om jag ens vill att du ska skriva till mig.
Och jag vill inte skriva till dig.
Men jag vill att du ska se mig.
Att du ska sakna mig.

Men jag vill helst sluta sakna dig.
Du försvinner aldrig.
Jävla skit.


Gratis Spotify Premium!

Nu kanske jag är sent ute med det här, men ja, man kan få gratis Premium. Och om ni klickar på DEN HÄR LÄNKEN så kan ni själva få gratis premium och dessutom hjälpa mig. Gör en gratiskampanj och svara på några snabba frågor bara om ni inte själva vill ha nåt. Då hjälper ni mig i alla fall! :)

<3


...

Och helt plötsligt var du bara där.
Osynlig i flera månader och så var du tillbaka.
Inte på ett fullt synligt sätt, men synligt för mig.
Och det gjorde nästan ont att se ditt namn där.
Och jag ville nästan skriva någonting.
Men det gjorde jag inte.

Och sen undrade jag om du tänkte som jag.
Om du sett mitt namn och velat säga något men egentligen inte velat.
Upptagen, online, offline.
Inom loppet av två minuter.
Så var du borta igen.

Kanske lika bra det.


Ny blogg om musik!

Hej hopp! Jag har inte skrivit så mycket på senare tid, jag vet. Men jag har varit lite upptagen med ett annat projekt. Jag har nämligen startat en ny blogg. En om musik. Jag kände liksom att det var någonting som passade mig bra. Och nu är den äntligen igång. Den heter A World of Music. Klicka på namnet för att komma vidare till den. Jag kommer nog att uppdatera väldigt mycket där eftersom det finns en hel del för mig att skriva om musik, men jag kommer självklart finnas kvar här också eftersom musik bara är en del av mitt liv, och jag gillar ju att skriva om annat också.

<3


'Jag är ju inte alls hungrig...'

Har varit i skolan från tio till fyra och på jobbet från fem till nio, bara ätit frukost, en macka, två mandariner och en banan (och en halv daim + en del halstabletter, men det räknas nog inte riktigt). Trots detta var jag inte hungrig när jag kom hem tillslut. 'Konstigt.' tänkte jag. 'Ja det är väl lika bra, då slipper jag äta nåt. Tappa nåt kilo liksom. Soft.'

Men nu insåg jag ju att jag faktiskt var hungrig. Jag kände bara inte av det förrän jag väl satte mig ner i sängen. Och då är det ju självklart för jobbigt att gå upp och göra nåt att äta. Man ska ju ändå sova snart liksom. What's the point. (Har jag haft den här diskussionen här förut? Det känns som det... I alla fall...) Men nu är det ju jobbigt, för jag har ont i huvudet, kan knappt skriva och måste sova snarast, trots att jag hade velat fixa med massa grejer först.

Så går det när man inte äter rätt. Lär er det barn. Jag har uppenbarligen fortfarande inte lärt mig av mina misstag. Kanske är nån slags bieffekt av att glömma att äta ibland. Dåligt det där...
Så nu blir det sova. Gonatt.
<3
 

Min finaste vovve

Grattis pluttsnutt, 11 år!Ja, idag fyller min lilla (stora) sötnos Pelle (aka Bobo, Flygplansbjörnen, m.m.) elva år, alltså sjuttiosju i hundår. Gammal vovve, men fortfarande lika söt. Jag kallar honom alltid för min finaste vovve, trots att jag varken har eller har haft någon annan vovve än honom. Hihi. Men han är ju min finaste... Älskar honom så mycket och kan knappt förstå att jag har haft honom i mer än halva mitt liv nu. Jag är tjugo och han är elva, och jag skaffade honom när han var fem månader gammal. Min bästa vän i vått och torrt är han.

Jag har köpt små presenter till honom också, som han ska få sen. Han öppnar dem alltid själv, så duktig! Han får Dental Fresh-godisar och två ben till att lägga på lager för tillfället, eftersom han redan har ett som väntar på honom. Finns inte så mycket annat han har nytta av nu på äldre dar eftersom han inte riktigt orkar eller får leka så mycket längre.

Men han blir nog glad i alla fall, min finaste vovve! :)
<3


Can you believe it?

Idag var jag och lillasyster ute och sprang. På riktigt. Skojar inte nånstans. Och det var tillochmed jag som kom på att vi skulle ut och springa. Helt galet, jag vet. I och för sig sprang vi ju inte hela vägen, men jag försökte springa så mycket jag orkade. Men eftersom jag har lite ont i halsen nu och så ville jag inte köra slut på mig själv totalt.

Det var riktigt skönt med en liten tur i alla fall och jag ska försöka se till att börja träna lite mer nu igen. Jag har ju aldrig tränat mycket men just nu har jag mest bara varit inne i en period då jag äter dålig mat och massa godis och inte bryr mig. Men nu ska jag bry mig igen! Eller i alla fall försöka...

För övrigt sitter jag och lillasyster och spelar Super Mario Galaxy nu. Kult kult!

<3

Lugn helg

Hejsan hoppsan! Hoppar inte så mycket här borta dock, är lite trött efter jobbet. Men annars är det bra. Har inte skrivit så mycket nu, men det är för att jag inte har så mycket att skriva om faktiskt. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt och tänkte satsa på samma sak ikväll. Huvudet mår inte så bra just nu och jag känner inte riktigt för att göra nåt speciellt. Det har varit så mycket inplanerat de senaste helgerna att jag inte haft tid att vara hemma, så nu chillar jag lite. Dessutom har min vecka varit ganska hektiskt, så det behövs lite vilotid.

Så ikväll blir det väl hemmamys, kanske lite film, kanske lite spel, vi får se. Om jag nu inte får nåt sms av en kompis eller så, då får vi se vad som händer. Men jag tror att jag ska ta det lugnt.

<3

Min nya tv

Wiiieee! Min nya tv har kommit, and it's awesome! Trodde faktiskt inte att den skulle vara så stor som den var... Haha. Men det är asbra, nu har jag allt (nej inte allt, men man kan ju låtsas...) jag behöver till när jag får en egen lägenhet.

Av nån anledning bloggar jag nu med HDMI-sladden från datorn till tv:n, så jag ser liksom allt jag skriver i tv:n också. Haha, tror inte det har lagt sig än bara. Måste vänja mig vid att jag har en high-tech tv. Som är min bara min! Woohooo! Asnajs. Bilder kommer nån gång. Orkar inte ladda upp nu bara.

Nu ska jag sluta skryta och kolla på ett nytt Gossip Girl-avsnitt från datorn i min nya, fina tv... (See what I did there?)
Pussiluss!
<3

Bjuder på en gammal bildHär är jag för cirka två år sedan. Tänk vad mycket man förändras på den tiden... Det där svarta håret är all gone och jag är väldigt mycket mognare än vad jag var då. Jag kommer ihåg min resa till Helsingborg med A. Vi var där i en vecka och det var en av de första gångerna jag festade på riktigt. Sen dess har jag lärt mig att festa rätt. Haha.

<3

I am not a Robot

Här får ni en till låt som jag är lite kär i just nu. De flesta av er har nog hört lite av den på reklam på tv och så, men jag hade inte hört hela låten förrän igår. Riktigt bra!Vad tycker ni?
<3


Vår hemsida!Nu är projektet som vi har hållit på med den senaste tiden helt klart!
Jag är jättenöjd, och det är resten av gruppen också. Det är en klädhemsida som ska vara lite roligare och mer livfull än de vanliga, och det tycker jag att vi har åstadkommit. Det är ju tänkt att om det vore på riktigt så skulle allt se lite bättre ut och man skulle ha fler bilder och både fram- och bakifrån på alla plagg, m.m. Men eftersom vi inte haft så mycket tid på oss fick vi göra så mycket vi hann, och det vi har gjort är riktigt najs. Tycker jag då... Nu ska jag sluta försöka sälja in det och låta er titta istället. Som sagt, tänk på att vi har gjort hela hemsidan från scratch. 

Kolla in den HÄR.

Hemsidan ser bäst ut i Safari. I t.ex. Internet Explorer är det konstiga ramar runt vissa grejer fortfarande, så kolla helst i Safari eller möjligtvis Firefox om ni har det. Det är en fiktiv hemsida och man kan självklart inte köpa några av kläderna på riktigt eftersom det är våra egna. Haha.

Whaddaya think?
<3

Kicking Your Crosses Down

Eftersom jag är borta på jobb hela dagen idag så tänkte jag tidsinställa några inlägg som kan få poppa upp här under dagens gång. Det första blir en av mina favoritlåtar just nu. Circa Survive spelas flitigt i mp3:n just nu. Och den här låten är helt underbar.

Circa Survive - Kicking Your Crosses Down<3


Jobb, jobb, mera jobb!

Idag ringde de från bemanningsföretaget jag var på intervju hos förrförra veckan. Det var ju en intervju angående att vara med i en receptionistpool, och de hade sagt att de skulle ringa förra veckan för att berätta om jag fått det. Men eftersom de inte gjorde det så trodde jag att jag inte fått nåt, men de ville tydligen ha mig i alla fall. Hihi. Så jag kommer att ingå i receptionistpoolen och åka ut på uppdrag ibland. Och sen frågade hon om jag var intresserad av andra jobb också, vilket jag är, och därför fick jag ett uppdrag som börjar redan imorn! Så imorn och på onsdag från nio till tre ska jag jobba med att byta dekaler på taxibilar. Haha. Asnajs! Rätt bra pengar och ett sånt jobb som jag tror att jag kommer att tycka är kul, så det ser jag fram emot.

Detta betyder även att imorgon blir en riktig jobbdag. Först dekaljobbet från nio till tre och sen mitt vanliga jobb från fem till nio. Men jag tror att det kommer bli kul faktiskt. Vi får väl se hur det går... Så nu kommer jag nog få olika uppdrag att åka ut på lite då och då, förhoppningsvis. Vilket är bra, för jag har vant mig vid att ha extra pengar att leva på de här senaste månaderna.

Taggad!
<3

Hostigt värre

*host* Hej *host*
Börjar bli sjuk tror jag. Eller, lite hostig i alla fall. Lyckades få en hostattack under ett samtal på jobbet igår och var tvungen att ursäkta mig. "*Host, host, host*, ursäkta, *host*, jag kan inte prata..." Ungefär så lät det. Haha, min röst försvann typ ett tag. Så var kunden tvungen att ställa en fråga också. Som jag inte kunde svara på heller, som tur var. Sen avslutade jag samtalet och sprang ut och hostade sönder mig och hämtade halstabletterna jag köpt. Tur var väl det, för jag hade inte klarat mig om jag inte suttit och haft en i munnen under varje samtal. Haha, så kan det gå.

Fredagens halloweenbestyr gick inte helt som planerat. Eller, det var väl rätt trevligt på festen på jobbet och så. Men det var inte världens mest genomtänka grej att ha på sig vingar. På jobbet var det ju okej, för där var vi inte så jättemycket folk, men sen när jag drog till Harry B James efteråt var det så sjukt jobbigt. Fick gå i sidled överallt och alla kommenterade att vingarna var så snygga och skulle röra och grejer. Haha, orkade inte gå runt med dem där längre så jag åkte väl hem vid ett nångång. Skönt ändå. Och igår var jag bara hemma på kvällen. Extremt skönt. Var rätt länge sen jag verkligen tog det lugnt känns det som. Satt och spelade Super Smash Bros Brawl med småsyskonen och åt godis.

Idag har jag också bara varit hemma och tagit det lugnt. Gjort ungefär exakt samma saker som igårkväll. Och nu ska jag sova snart. Måste till skolan imorn. Dock inte förrän typ klockan ett, men ändå. Lika bra att somna i tid så att man inte förstör sovvanorna helt. Vaknade ju halv två idag...

Först, lite One Tree Hill. Inne på säsong fem nu. Det är nu allt det jag egentligen bara stör mig på kommer. Jobbiga flickvänner, deprimerade människor och saker som bara går fel, men jag kan ju inte sluta kolla för det... Haha.

Sov gott.
<3

RSS 2.0